!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχετε προβλημα με τους μεταναστες?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
giorgos mpekos

Re: Εχετε προβλημα με τους μεταναστες?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:23 Το topic δεν ειναι για τους ΛΑΘΡΟμεταναστες αλλα για αυτους που ερχονται νομιμα στην χωρα για ευρεση εργασιας. Εχετε προβλημα με τον Πακιστανο η τον Νιγηριανο που ερχεται νομιμα εδω για να βρει εργασια?
δεν εχω προβλημα με τους μεταναστες

ειχα φωναξει εναν συναδερφο μου που ειναι αλοδαπος απο το μπαγκλαντεζ περασε πολλα αυτος ο ανθρωπος πριν ερθει στον ασπροπυργο.και ενςα συγγενης εβρισε κοροιδευτικα πιο μετα πως αυτος ειναι μαυρος.εγω του ειπα απο ποτε ειναι τα ρομα ρατσιστες και τι θα ελεγε η μανα μου που ηταν μωαμεθανη αν τον ακουγε.τοτε καταλαβε παρολο δεν το εκανε για κακο.
ouga
Phorum.gr user: ouga

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouga »

under έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 19:31

Επισης μεχρι να ερθει η ΝΔ ειχαμε ΚΑΙ διασμερισματα ΚΑΙ συνεχως ανοιγματα δομων.
Τωρα κλεινουν δομες χιλιαδων ανθρωπων χωρις να υπαρχει αναλογη αυξηση των διαμερισματων και αυτο γιατι οσοι παιρνουν χαρτια δεν εχουν δικαιωμα διαμονης σε δομες ή διαμερισματα.Καποιοι μπαινουν στο προγραμμα ΗΛΙΟΣ αλλα η επιδοτηση ενοικιου απο αυτο το προγραμμα ληγει μετα απο καποιους μηνες και συνεπως δεν μπορουν να μενουν ουτε σε διαμερισματα.
Μέχρι 6 μήνες υπάρχει επιδότηση ενοικίου απο το helios.Το estia 2021 σταματάει τις παροχές στο μήνα πάνω που υπάρχει ορίστικη απόφαση στη διαδικασία ασύλου.Δεδομενου του σχεδόν μηδενισμου των ροών ,το estia 2021 σταδιακά θα σταματάει (ίσως υπάρχει συγχώνευση με το helios) και πιθανόν να συνεχίσει μόνο σε μεγαλες πολεις (Αθηνα,Ηρακλειο,θεσσαλονικη κ.λ.π) για 1-2 χρόνια ακόμα.
Πρόθεση της κυβέρνησης είναι σταδιακά να υπάρχουν μόνο κλειστές δομες ,στις πύλες εισόδου και τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ST48410 έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:43
Χαοτικός έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 19:26 Αν το κάνεις ειλικρινά ευχαριστώ. Θα ήθελα να ξέρω ονόματα να έχω υπόψιν μου και να απορρίπτω πιθανούς συμμάχους.
Δεν είναι εύκολο να βγει άκρη. Όχι από μένα που ποτέ δεν είχα πάρε δώσε με κόμματα και σχετικές γνωριμίες. Ενδείξεις όμως υπάρχουν.

Δες ένα παράδειγμα: Κάποια στιγμή βγαίνει ένα κείμενο και υπογράφουν 85 οργανισμοί κατά της Ελληνικής κυβέρνησης για τα μέτρα αποτροπής που παίρνει στα σύνορα και το Αιγαίο
viewtopic.php?f=29&t=19555

Εκεί βλέπω να φιγουράρει στις υπογραφές και το όνομα FORENSIC ARCHITECTURE (Greece). Μέχρι τότε και καλά πιστευόταν ότι είναι μια ουδέτερη ομάδα επιστημόνων με έδρα αγγλικό πανεπιστήμιο που κάνει αναλύσεις σε διάφορα σημαντικά γεγονότα διεθνώς (πχ δολοφονία Φύσσα). Εντύπωση μου είχε κάνει όταν η ίδια ομάδα είχε προσπαθήσει να πείσει ότι δολοφονήθηκε από την Ελληνική μεριά Τούρκος πρόσφυγας στο ντου στον Έβρο πέρσι τον Ιανουάριο. Και ενώ όντως χρησιμοποιούν επιστημονικές μεθόδους κάποια στοιχεία έλειπαν και δεν κόλλαγε το πράγμα.

Ψάχνω λοιπόν το site τους και βλέπω ότι η εν λόγω ομάδα είχε συντριπτικά περισσότερες υποθέσεις εναντίον της Ελλάδας σε σχέση με την Τουρκία. Δεν είναι φυσιολογικό όταν και η Τουρκία έχει τόσο μεγάλο αριθμό προσφύγων και όταν τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατώνται πολύ περισσότερο εκεί. Και μετά ρωτάω. Τι δουλειά έχει μια και καλά ουδέτερη επιστημονική ομάδα να υπογράψει κείμενο ενάντια σε Ελληνική κυβέρνηση. Αν κάνεις αυτή τη δουλειά για την οποία και πληρώνεσαι, διαφυλάττεις την ουδετερότητά σου με κάθε κόστος. Είμαι μέρος της δουλειάς για να σε εμπιστεύονται οι μελλοντικοί πελάτες και να έχεις αξιοπιστία. Γιατί εδώ δεν συνέβη;

Διάφορα κενά για την εν λόγω ομάδα έχω επισημάνει στο παραπάνω νήμα και αλλού. Δες πχ εδώ viewtopic.php?f=29&t=19555&start=105

Και υπογράφουν σε μια λίστα μαζί με άλλες ΜΚΟ. Ε, για σκέψου... Και ως έχοντες παράρτημα στην Ελλάδα; FORENSIC ARCHITECTURE (Greece) Τι άλλο μπορεί να σημαίνει το (Greece);

Τώρα θα μου πεις αυτοί είναι αριστεροί; Βασικά αυτοί μπορεί να είναι απλά παλιάνθρωποι, βαλτοί, πρακτόρια ή οτιδήποτε. Πουλάει όμως να εμφανίζονται ως υποστηρίζοντες αριστερές θέσεις. Ίσως κακώς τους χρεώνω εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι τις ενέργειές τους και τα αιτήματά τους τα συμμερίζονται πολλοί αριστεροί και εύκολα θα συμμαχούσαν ή θα συνυπέγραψαν ένα κοινό καταγγελτικό κείμενο που εκθέτει διεθνώς την Ελλάδα. Θα δεις πολλούς φίλους φορουμίτες αριστερών πεποιθήσεων να τάσσονται αρχικά ευνοϊκά απέναντί τους. Και όχι από αυτούς που κουνούν κομματικά σημαιάκια.
Φαντάζομαι επίσης ότι στην λίστα του παραπάνω νήματος θα μπορείς να ξεχωρίσεις μερικές ΜΚΟ αριστερού προσανατολισμού και δεξιού και όλων των χώρων. Γενικώς πρέπει να παίζει πολύ βρώμα και πρακτοριλίκι παρόλο που μπορεί να είναι άδικο το τσουβάλιασμα που κάνω για κάποιες ΜΚΟ που επιτελούν ανθρωπιστικό έργο.
Άριστα πράττεις και τους χρεώνεις εκεί καθώς εκεί πιστεύουν και οι ίδιοι ότι ανήκουν.
Η ουσία φυσικά δεν είναι ότι οι αριστεράντζες (όσες τουλάχιστον ασχολούνται με αυτά τα θέματα με την συγκεκριμένη φρασεολογία κιόλας) είναι γλίτσες και μουνόπανα (όπως αντίστοιχα και πληθώρα αυτοπροσδιοριζόμενων δεξιών για αντίστοιχους αλλά λίγο διαφορετικούς λόγους).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:23 Το topic δεν ειναι για τους ΛΑΘΡΟμεταναστες αλλα για αυτους που ερχονται νομιμα στην χωρα για ευρεση εργασιας. Εχετε προβλημα με τον Πακιστανο η τον Νιγηριανο που ερχεται νομιμα εδω για να βρει εργασια?
Μπορείς να εξηγήσεις το "νόμιμα";
Δηλαδή ήρθαν μέσω ελληνικού προξενείου, χωρίς να παραβιάσουν τα σύνορά μας μέσα σε βαρκούλα, χωρίς να πηδήξουν τον φράχτη στον Έβρο και χωρίς τουριστική βίζα;

Ξαναλέω, αν μπεις στο αεροπλάνο, πας σε άλλη χώρα και αναζητήσεις εργασία, είσαι παράνομος, είσαι λαθρομετανάστης.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

stavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:24 Αναμένεται πατριωτικό βραχυκύκλωμα.
Μην βάζεις στοιχήματα, θα λιμοκτονήσεις.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Kauldron έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 17:40

Ειπώθηκε τέτοιο πράμα?
Ετσι λεει.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 20:06
Kauldron έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 17:40

Ειπώθηκε τέτοιο πράμα?
Ετσι λεει.
Όπως και να 'χει η ουσία είναι να δοθούν αντικίνητρα στο να έρθουν λάθρο.
Ο καφές μου φαντάζει αστείο θέμα, αλλά μπορεί να υπάρχει έξτρα κόστος στο να εργαστούν. Φυσικά χρειάζονται μηχανισμοί επιθεώρησης εργασίας (και για τους Έλληνες εργαζόμενους, και ειδικά γι' αυτούς).
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις