!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Re: Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:25
Parrot έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:22
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:19

με τη διαφορά ότι οι γυναίκες που εργάζονται στην πορνοβιομηχανία το κάνουν από επιλογή. είχαν την ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, αλλά ΕΠΕΛΕΞΑΝ να το κάνουν
ο,τιδήποτε άλλο είναι φεμινιστικές ΠΑΠΑΡΙΕΣ
είναι σαν να κατηγορείς τους ναρκομανείς επειδή υπάρχουν ναρκωτικά
Η χρήση ναρκωτικών διώκεται ποινικά. :wave:
άσχετο (και το πορνό ήταν παράνομο κάποτε)
εφαρμόζω το σκεπτικό σου σε άλλες περιπτώσεις για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι
Όχι, δεν είμαι λάθος, μιλάμε για γυναίκες, άρα για έμψυχα όντα, άρα ομιλούμε όχι για έγκλημα απλά, αλλά για ανηθικότητα.
Ο άντρας θέλει σεξ, άρα αυτός είναι και η αιτία εκμετάλλευσης και εμπορευματοποίησης των γυναικών.
Είτε μιλάμε για απλή πορνογραφία είτε για πορνεία.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:52
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:46
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:24 επίσης δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε προσφορά σε ηθοποιούς
αλλά μάντεψε, υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που προσφέρονται να παίξουν σε ταινίες πορνό για λεφτά
τι να κάνουμε, χώνεψέ το, ότι κάποιες γυναίκες ευχαρίστως ξεπουλούν την αξιοπρέπειά τους για το χρήμα (όπως και άντρες βέβαια)
γενικά, σταμάτα να θεωρείς ότι μια γυναίκα είναι de facto θύμα λόγω του φύλου της
κάθε άνθρωπος σε μια ελεύθερη κοινωνία φέρει προσωπική ευθύνη και δεν απαλλάσσεται από αυτή λόγω του φύλου, φυλής, κτλ
οτι δηλαδη ο πορνοπαραγωγος βγαζει τεραστιο κερδος με το να προσφερει μερικα χιλιαρικα για μια ωρα δουλειας, ενω ενας συνηθισμενος εργοδοτης βγαζει κερδος με το να προσφερει λιγα κατοσταρικα για ενα μηνα δουλειας που απαιτει καποια εξειδικευση ειναι κατι που σε αφηνει αδιαφορο και το θεωρεις "φυσικο" επειδη μαιμουδες και μπανανες δηλαδη;
το ίδιο συμβαίνει σε όλους τους χώρους του θεάματος
η ανηθικότητα που βρίσκεται δε μας λες
οχι, ουτε κατα διανοια: στη μουσικη και στο θεατρο θα κανεις απειρες δουλειες στην αρχη χωρις καθολου λεφτα, μονο για να γινεις γνωστος, μεχρι που ν αρχισεις σιγα σιγα να βγαζεις λεφτα, στην πορνογραφια ισχυει το αντιθετο: στην αρχη θα βγαζεις πολλα και οσο περναει ο καιρος, ολο και λιγοτερα και για ολο και πιο δυσκολες δουλειες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:54
Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:45
Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:38

Ίσως πριν την αγροτική επανάσταση. Αλλά άμα έχεις τροφοσυλλέκτες, δεν έχεις και περίσσευμα πλούτου. Τί θα δώσει ο τροφοσυλλέκτης μπάρμπας στο κοριτσάκι για να του γδυθεί, μισό μασημένο μπούτι από αγριοκάτσικο ή μια χούφτα μύγδαλα;
Γιατί λίγο είναι μισό μπούτι που βγάζει και δυο μερίδες; Μιλάμε για καμιά δεκαπενταριά ευρώ. Θέλει παραπάνω η πρωτόγονη γκόμενα που στην τελική ό,τι κι αν δείξει δεν εμπεριέχει ενσωματωματωμένη εργασία ώστε να ανεβάσει την ανταλλακτική αξία. Δηλαδή δεν το έχει ξυρίσει, δεν το έχει πασαλείψει με κρέμες κλπ. Ένα τριχωτό κώλο θα δείξει. Πόσο να πάρει; :102:
Η ουσία είναι ότι έχει τις δεξιότητες να βρει δικό της αγριοκάτσικο, σιγά μην περιμένει τον κωλόγερο.
Να δεις που εσύ θα είσαι πιο κωλόγρια και λιγότερο υπολογίσιμη από τον αντίστοιχο γέρο (άντρα) στη θέση αυτή.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:47
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:35
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:34

αδίκη κοινωνία δίνεις πολλά λεφτά σε πουτάνες :smt005:
αυτη ειναι η πατριαρχια :102:
αυτή είναι η χαζαμάρα που σε δέρνει
χαζος θα ημουνα εαν αδυνατουσα να δω τις βαθυτερες κοινωνικες αιτιες και αρκομουν στο εΙνΑι ΠοΥτΑνΕσ, οπως εσυ, δηλαδη
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:52
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:49
Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:38

Ίσως πριν την αγροτική επανάσταση. Αλλά άμα έχεις τροφοσυλλέκτες, δεν έχεις και περίσσευμα πλούτου. Τί θα δώσει ο τροφοσυλλέκτης μπάρμπας στο κοριτσάκι για να του γδυθεί, μισό μασημένο μπούτι από αγριοκάτσικο ή μια χούφτα μύγδαλα;
στην κούβα σε κάθονται για λιγότερα.
Ωωω, η αξιόπιστη πληροφορία της ημέρας.
καλά το πιστεύεις δεν το πιστεύεις δεν αλλάζει την κατάσταση
Δημοκράτης

John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:06
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:35

αυτη ειναι η πατριαρχια :102:
χαζος θα ημουνα εαν αδυνατουσα να δω τις βαθυτερες κοινωνικες αιτιες και αρκομουν στο εΙνΑι ΠοΥτΑνΕσ, οπως εσυ, δηλαδη
χαζός είσαι γιατί πιστεύεις ότι υπάρχουν κοινωνικές αιτίες στην ύπαρξη της πορνίας. Όπως και στο ότι η πορνία αφορά μόνο τις γυναίκες
Δημοκράτης

Parrot έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:59
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:25
Parrot έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:22
Η χρήση ναρκωτικών διώκεται ποινικά. :wave:
άσχετο (και το πορνό ήταν παράνομο κάποτε)
εφαρμόζω το σκεπτικό σου σε άλλες περιπτώσεις για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι
Όχι, δεν είμαι λάθος, μιλάμε για γυναίκες, άρα για έμψυχα όντα, άρα ομιλούμε όχι για έγκλημα απλά, αλλά για ανηθικότητα.
Ο άντρας θέλει σεξ, άρα αυτός είναι και η αιτία εκμετάλλευσης και εμπορευματοποίησης των γυναικών.
Είτε μιλάμε για απλή πορνογραφία είτε για πορνεία.
ξαναλέω φίλε ότι στις τσόντες παίζουν και άντρες, τσόντες βλέπουν και οι γυναίκες και στην πορνεία δουλεύουν και άντρες. Το καταλαβάινεις αυτό;

υγ έξτρα πληροφορία και οι γυναίκες θέλουν σεξ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:08
χαζός είσαι γιατί πιστεύεις ότι υπάρχουν κοινωνικές αιτίες στην ύπαρξη της πορνίας. Όπως και στο ότι η πορνία αφορά μόνο τις γυναίκες
Οχι, δηλαδη, το προπατορικο αμαρτημα φταιει. Τι νουμερο εισαι συ ρεπαιδακιμου
Δημοκράτης

John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:14

δεν φταίει κάτι άνθρωπε μου, προσφορά και ζήτηση είναι. Κάποιοι αποφασίζουν ότι για την ζωή τους είναι καλύτερο το να γίνουν πουάνες/ζιγκολό/πορνοστάρ ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:09 υγ έξτρα πληροφορία και οι γυναίκες θέλουν σεξ
Οι άντρες θέλουν σεξ, οι άντρες είναι αυτοί που την πέφτουνε στις γυναίκες και προσπαθούν να τις ρίξουν στο κρεβάτι.
Δεν γίνεται το ανάποδο. Άρα, οι άντρες θέλουν σεξ. Άρα, οι άντρες είναι η αιτία του κακού.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:18
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:14

δεν φταίει κάτι άνθρωπε μου, προσφορά και ζήτηση είναι. Κάποιοι αποφασίζουν ότι για την ζωή τους είναι καλύτερο το να γίνουν πουάνες/ζιγκολό/πορνοστάρ ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
ε οσο να ναι παιζει καποιο ρολο οτι αυτες οι ασχολιες προσφερουν τα 100πλασια.
Γιατι ομως; Επειδη υπαρχει ζητηση.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:03
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:46

οτι δηλαδη ο πορνοπαραγωγος βγαζει τεραστιο κερδος με το να προσφερει μερικα χιλιαρικα για μια ωρα δουλειας, ενω ενας συνηθισμενος εργοδοτης βγαζει κερδος με το να προσφερει λιγα κατοσταρικα για ενα μηνα δουλειας που απαιτει καποια εξειδικευση ειναι κατι που σε αφηνει αδιαφορο και το θεωρεις "φυσικο" επειδη μαιμουδες και μπανανες δηλαδη;
οχι, ουτε κατα διανοια: στη μουσικη και στο θεατρο θα κανεις απειρες δουλειες στην αρχη χωρις καθολου λεφτα, μονο για να γινεις γνωστος, μεχρι που ν αρχισεις σιγα σιγα να βγαζεις λεφτα, στην πορνογραφια ισχυει το αντιθετο: στην αρχη θα βγαζεις πολλα και οσο περναει ο καιρος, ολο και λιγοτερα και για ολο και πιο δυσκολες δουλειες.
κάνεις λάθος, γιατί μια που ξεκινάει δουλεύει σε μικρές παραγωγές και όταν κάνει αρκετές σκηνές και φτιάξει όνομα παίρνει περισσότερα
και οι γυναίκες που κάνουν cam shows και τέτοια online; αυτές ποιος κακός άντρας τις εκμεταλλεύεται; άσε ξέρω, το κοινό. το ότι επέλεξαν να το κάνουν αυτό ενώ θα μπορούσαν να μην το κάνουν και να πάνε να δουλέψουν όπως η πλειοψηφία δεν μας ενδιαφέρει. είναι θύματα, τέλος.
οι άντρες ζιγκολό γιατί το κάνουν αυτό; επειδή υπάρχει ζήτηση; αναγκάζονται επειδή είναι αποκλεισμένοι; θύματα και οι άντρες λοιπόν
όλοι θύματα
κανένας δεν ευθύνεται για τις επιλογές του, άτιμη κοινωνία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:33

κάνεις λάθος, γιατί μια που ξεκινάει δουλεύει σε μικρές παραγωγές και όταν κάνει αρκετές σκηνές και φτιάξει όνομα παίρνει περισσότερα
και οι γυναίκες που κάνουν cam shows και τέτοια online; αυτές ποιος κακός άντρας τις εκμεταλλεύεται; άσε ξέρω, το κοινό. το ότι επέλεξαν να το κάνουν αυτό ενώ θα μπορούσαν να μην το κάνουν και να πάνε να δουλέψουν όπως η πλειοψηφία δεν μας ενδιαφέρει. είναι θύματα, τέλος.
οι άντρες ζιγκολό γιατί το κάνουν αυτό; επειδή υπάρχει ζήτηση; αναγκάζονται επειδή είναι αποκλεισμένοι; θύματα και οι άντρες λοιπόν
όλοι θύματα
Στο πορνχαμπ εκλεισαν προσφατα εκατονταδες λογαριασμους, μετα απο μηνες ακαρπων διαμαρτυριων, με γυναικες θυματα τραφφικινγκ και ανηλικες τις οποιες εκμεταλλευονταν αντρες. Τα δε καμ σοους ειναι επιχειρησεις, οι οποιες απευθυνονται σε αντρες που πληρωνουν.

Οσο για τους αντρες ζιγκολο, σοβαρεψου: υπαρχουν ελαχιστοι και η πελατεια τους ειναι 100% αντρικη.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:51
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:33

όλοι θύματα
Στο πορνχαμπ εκλεισαν προσφατα εκατονταδες λογαριασμους, μετα απο μηνες ακαρπων διαμαρτυριων, με γυναικες θυματα τραφφικινγκ και ανηλικες τις οποιες εκμεταλλευονταν αντρες. Τα δε καμ σοους ειναι επιχειρησεις, οι οποιες απευθυνονται σε αντρες που πληρωνουν.

Οσο για τους αντρες ζιγκολο, σοβαρεψου: υπαρχουν ελαχιστοι και η πελατεια τους ειναι 100% αντρικη.
για τα καμ σόους που κάνουν ιδιωτικά γυναίκες μιλάω
τέλος πάντων, επειδή δεν οδηγεί πουθενά, το concept της ελεύθερης επιλογής το γνωρίζεις; μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι οι γυναίκες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το τομέα, είχαν την επιλογή να μην το κάνουν; (δε μιλάω για τις γυναίκες που είναι θύματα trafficking προφανώς)
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”