!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

έχετε εμβολιαστεί;

έχω εμβολιαστεί/θα εμβολιαστώ
135
81%
δεν έχω εμβολιαστεί και δεν πρόκειται
32
19%

Σύνολο ψήφων: 167

Άβαταρ μέλους
I know just what you re sayin

Re: Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από I know just what you re sayin »

Naida έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:11 Ζαβουλι φαίνεται πάντως.
μια χαρά, οι ζαβοί θα ψηφίζονται πάντα από σούργελα
the comet the course the tail έγραψε: 22 Μάιος 2021, 00:59 μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

I know just what you re sayin έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:32
Naida έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:11 Ζαβουλι φαίνεται πάντως.
μια χαρά, οι ζαβοί θα ψηφίζονται πάντα από σούργελα
Εσύ ξέρεις ποιεε σου δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν κρίνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Fairfax έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:29 Pfizer πρώτη και δεύτερη. Άσε τους ψεκασμένους να αρρωστήσουν. Πάντως με το ζόρι να σου επιβάλει η κυβέρνηση την υποχρέωση να κάνεις εμβόλιο είναι απαράδεκτο.
Κανείς να μην αρρωστήσει μωρέ. Ας γίνουμε οι εμβολιασθέντες το ανάχωμα να τελειώνουμε μ' αυτό τον θάνατο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Naida έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 20:43 Έκανα την 1η δόση. Άντε και ο Θεός βοηθός.
O αφορισμός είναι σίγουρος και μάλιστα από τον ίδιο το Δημιουργό.
Να πεις στους ανθρώπους σου να διαβάσουν το παρακάτω ώστε να ναι προετοιμασμένοι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

The Age of Aquarius έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:01
Naida έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 20:43 Έκανα την 1η δόση. Άντε και ο Θεός βοηθός.
O αφορισμός είναι σίγουρος και μάλιστα από τον ίδιο το Δημιουργό.
Να πεις στους ανθρώπους σου να διαβάσουν το παρακάτω ώστε να ναι προετοιμασμένοι.
Εικόνα
Μπράβο βρε. Να σαε πάρω στον γάμο μου να μου πείτε και του χρόνου :011:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Εμβολιάστηκα με Pfizer 1η δόση 20 Μαρτίου και 2η 10 Απριλίου.

Άντε να τελειώνουμε με αυτή την υπονόμευση τής δημόσιας υγείας και ελευθερίας μας.

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Fairfax

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fairfax »

Naida έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:41
Fairfax έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:29 Pfizer πρώτη και δεύτερη. Άσε τους ψεκασμένους να αρρωστήσουν. Πάντως με το ζόρι να σου επιβάλει η κυβέρνηση την υποχρέωση να κάνεις εμβόλιο είναι απαράδεκτο.
Κανείς να μην αρρωστήσει μωρέ. Ας γίνουμε οι εμβολιασθέντες το ανάχωμα να τελειώνουμε μ' αυτό τον θάνατο.
Αισθάνομαι ότι μόλις έκανα level-up στο phorum. Μου απεύθυνε τον λόγο η Naida.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

19 Iουλίου κάνω τη δεύτερη δόση Πφίτσερ.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Εγώ θέλω αυτό που έκανε ο κούλης.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Νταρνάκας έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 23:46 19 Iουλίου κάνω τη δεύτερη δόση Πφίτσερ.
Πφίτσερ; Έτσι το λέτε στις Σέρρες; :smt005:
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μία πρόταση που έχω να κάνω είναι η εξής : αφού πλέον έχουμε όλοι καταλάβει (όσοι δηλαδή έχουμε πέντε δράμια μυαλό) ότι η ιστορία με τα εμβόλια γίνεται ξεκάθαρα για να οικονομήσει το κυβερνητικό επιτελείο και οι κωλοφαρμακευτικές πολυεθνικές (και μιλάμε για επιθετική πώληση - μας έχουν πρήξει το πέος,έλεος πια,καταλάβαμε,το εμπεδώσαμε),γιατί δεν κάνετε εσείς που χαίρεστε τα μάλα επειδή θα εμβολιαστείτε ΚΑΙ αυτά που προορίζονται για όλους όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν ;
Λογική λύση είναι και win-win κατάσταση : το προϊόν θα πωληθεί στο άψε σβήσε και οι εμβολιολάγνοι θα νιώσουν πολλαπλή χαρά στα σκέλια τους,αφού αυτό μας λένε εδώ καθημερινά,ότι δηλαδή ευχαρίστως (τι ευχαρίστως - στα τέσσερα θα στήνονταν - σύμφωνα με τα λεγόμενά τους πάντα,εκτός και αν μας δουλεύουν) θα έκαναν και πέντε και έξι δόσεις,προκειμένου να χαρεί το κουλί και οι αυλικοί του.

Τι λέτε ;
Καλή λύση και εφαρμόσιμη δεν είναι ;
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

BigChiefWahoo έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:08 Εγώ θέλω αυτό που έκανε ο κούλης.
Εκει κατα το Σεπτεμβρη που θα ειναι ετοιμος να κανει και καλα την τριτη δοση,φροντισε να εχεις ντυθει γιατρος,κανε ντου μπροστα στις καμερες βουτα τη συριγγα και πατα τη στον εαυτο σου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

BigChiefWahoo έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:18 Μία πρόταση που έχω να κάνω είναι η εξής : αφού πλέον έχουμε όλοι καταλάβει (όσοι δηλαδή έχουμε πέντε δράμια μυαλό) ότι η ιστορία με τα εμβόλια γίνεται ξεκάθαρα για να οικονομήσει το κυβερνητικό επιτελείο και οι κωλοφαρμακευτικές πολυεθνικές (και μιλάμε για επιθετική πώληση - μας έχουν πρήξει το πέος,έλεος πια,καταλάβαμε,το εμπεδώσαμε),γιατί δεν κάνετε εσείς που χαίρεστε τα μάλα επειδή θα εμβολιαστείτε ΚΑΙ αυτά που προορίζονται για όλους όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν ;
Λογική λύση είναι και win-win κατάσταση : το προϊόν θα πωληθεί στο άψε σβήσε και οι εμβολιολάγνοι θα νιώσουν πολλαπλή χαρά στα σκέλια τους,αφού αυτό μας λένε εδώ καθημερινά,ότι δηλαδή ευχαρίστως (τι ευχαρίστως - στα τέσσερα θα στήνονταν - σύμφωνα με τα λεγόμενά τους πάντα,εκτός και αν μας δουλεύουν) θα έκαναν και πέντε και έξι δόσεις,προκειμένου να χαρεί το κουλί και οι αυλικοί του.

Τι λέτε ;

https://www.euro2day.gr/news/world/arti ... -v-ma.html
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

GoBack έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:22
BigChiefWahoo έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:08 Εγώ θέλω αυτό που έκανε ο κούλης.
Εκει κατα το Σεπτεμβρη που θα ειναι ετοιμος να κανει και καλα την τριτη δοση,φροντισε να εχεις ντυθει γιατρος,κανε ντου μπροστα στις καμερες βουτα τη συριγγα και πατα τη στον εαυτο σου.
Το κάνω και μόνος μου,νερό θα βάλω.
Αφού σου λέω θέλω ακριβώς το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

ethereal έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:23
BigChiefWahoo έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:18 Μία πρόταση που έχω να κάνω είναι η εξής : αφού πλέον έχουμε όλοι καταλάβει (όσοι δηλαδή έχουμε πέντε δράμια μυαλό) ότι η ιστορία με τα εμβόλια γίνεται ξεκάθαρα για να οικονομήσει το κυβερνητικό επιτελείο και οι κωλοφαρμακευτικές πολυεθνικές (και μιλάμε για επιθετική πώληση - μας έχουν πρήξει το πέος,έλεος πια,καταλάβαμε,το εμπεδώσαμε),γιατί δεν κάνετε εσείς που χαίρεστε τα μάλα επειδή θα εμβολιαστείτε ΚΑΙ αυτά που προορίζονται για όλους όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν ;

Τι λέτε ;

https://www.euro2day.gr/news/world/arti ... -v-ma.html
Μαλακία.
100.000 στον talaipwros και τα υπόλοιπα στις λοιπές δημοκρατικές φιλοεμβολιαστικές δυνάμεις του φόρουμ και problem solved.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”