ναι φίλε ψέκα, τα έχω μεγάλη ανάγκηKauldron έγραψε: 28 Ιουν 2021, 15:28Έλα πες την αλήθεια, τσατίστηκες που δε θα πάρεις τα 150 ευρώ.Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2021, 14:06Μπερδεύεσαι, Δεν πιστεύω κάτι από όσα λες φίλε ψεκαKauldron έγραψε: 28 Ιουν 2021, 14:03
Το οτι πιστεύεις προπαγάνδα που απευθύνεται σε ηλίθιους, δε με εκπλήσσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεα Δημοσκοπηση: Μπροστα η ΝΔ αλλα ο κοσμος νιωθει λιγοτερο ασφαλης και θεωρει λιγη τη διαχειρηση της πανδημιας
-
Δημοκράτης
Re: Νεα Δημοσκοπηση: Μπροστα η ΝΔ αλλα ο κοσμος νιωθει λιγοτερο ασφαλης και θεωρει λιγη τη διαχειρηση της πανδημιας
Re: Νεα Δημοσκοπηση: Μπροστα η ΝΔ αλλα ο κοσμος νιωθει λιγοτερο ασφαλης και θεωρει λιγη τη διαχειρηση της πανδημιας
Θα σε χαλαγανε δηλαδη...Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2021, 15:50ναι φίλε ψέκα, τα έχω μεγάλη ανάγκη![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
άνθρωπε μου ο λόγος που στηρίζεις κόμματα σαν την χα είναι ακριβώς γιατί είσαι στην κατάντια να σκέφτεσαι τα 150ε.Kauldron έγραψε: 28 Ιουν 2021, 15:51Θα σε χαλαγανε δηλαδη...
Μα το κόμμα που στηρίζεις είναι αυτό που θεωρεί τους Έλληνες τόσο ζώα (και πολλοί μπορεί να είναι), ωστε να τους εξαγοράσει μ' 150 ευρώ.Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2021, 15:54άνθρωπε μου ο λόγος που στηρίζεις κόμματα σαν την χα είναι ακριβώς γιατί είσαι στην κατάντια να σκέφτεσαι τα 150ε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
δεν είναι εξαγορά τα κίνητα εμβολιασμού φίλε ψέκαKauldron έγραψε: 28 Ιουν 2021, 15:59Μα το κόμμα που στηρίζεις είναι αυτό που θεωρεί τους Έλληνες τόσο ζώα (και πολλοί μπορεί να είναι), ωστε να τους εξαγοράσει μ' 150 ευρώ.Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2021, 15:54άνθρωπε μου ο λόγος που στηρίζεις κόμματα σαν την χα είναι ακριβώς γιατί είσαι στην κατάντια να σκέφτεσαι τα 150ε.
Τί είναι τα κίνητα? Κάτι σαν τα κινητά?Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2021, 17:05δεν είναι εξαγορά τα κίνητα εμβολιασμού φίλε ψέκαKauldron έγραψε: 28 Ιουν 2021, 15:59Μα το κόμμα που στηρίζεις είναι αυτό που θεωρεί τους Έλληνες τόσο ζώα (και πολλοί μπορεί να είναι), ωστε να τους εξαγοράσει μ' 150 ευρώ.Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2021, 15:54
άνθρωπε μου ο λόγος που στηρίζεις κόμματα σαν την χα είναι ακριβώς γιατί είσαι στην κατάντια να σκέφτεσαι τα 150ε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Kauldron έγραψε: 28 Ιουν 2021, 17:18Τί είναι τα κίνητα? Κάτι σαν τα κινητά?Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2021, 17:05δεν είναι εξαγορά τα κίνητα εμβολιασμού φίλε ψέκαKauldron έγραψε: 28 Ιουν 2021, 15:59
Μα το κόμμα που στηρίζεις είναι αυτό που θεωρεί τους Έλληνες τόσο ζώα (και πολλοί μπορεί να είναι), ωστε να τους εξαγοράσει μ' 150 ευρώ.
Απ' τη μια μεριά είναι κατάντια να σκέφτεσαι τα 150 ευρώ, απ' την άλλη το να σου δίνουν 150 ευρώ για κίνητρο για να εμβολιαστείς, την ώρα που οι ίδιοι άνθρωποι έλεγαν οτι έτρεχε η ηλικιακή ομάδα σου να εμβολιαστεί λες και δεν υπάρχει αύριο, δεν είναι κατάντια (για τους κυβερνώντες, που αποδεικνύονται (πάλι) ψεύτες).Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2021, 17:20![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Μην περιαυτολογείς. Θα γίνεις σαν τον Αμαρτία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Άνθρωπε μου είσαι εντελώς ούφο λεμε
Καλά ρε, κατευθείαν απ' τα 80's βγήκες?
Ακούς εκεί ούφο.
Μας κούφανες. Τί κοτσάνες είν' αυτές?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε, όχι και τα Χανιά ρε παιδιά!
https://twitter.com/parapolitika/status ... 85924?s=20
Μα τα Χανιά; Δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο αυτός ο Κούλης;
https://twitter.com/parapolitika/status ... 85924?s=20
Μα τα Χανιά; Δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο αυτός ο Κούλης;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-