!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Για την χοντροφοβία ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: Για την χοντροφοβία ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

GoBack έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:40 Τα επιπλεον κιλα της παπαριζου δενουν αψογα με τα βυζια που εβαλε,αν παρεμενε ξερακιανη θα ηταν λιγο περιεργη η εικονα
faith in humanity restored
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:37
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:27
Naida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:07 Εννοώ ότι νομίζω για να το πει αυτό κάποια θεωρώ ότι δεν το χρησιμοποιεί με την έννοια του σώματος όσο για τις σεξουαλικες επιδόσεις. Εννοώντας μικρό πεος κακή σεξουαλική ζωή.
Έλα Παναγία μου!
Πώς μπόρεσες να επινοήσεις τέτοια "ερμηνεία" αντί να αποδεχτείς το προφανέστατατα προσβλητικότατο άμα τη εκστομίσει του από την κυρία (και μάλιστα σε "φίλους"!); :smt017
Δεν είναι προσβλητικό να έχει κάποιος μικρό πεος.
Δεν έχεις ιδέα πώς δουλευουν οι προσβολές για τα άτομα με πέος.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:43
Uppercut έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:41
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:38 Έχει κάποια κιλά παραπάνω αλλά οκ είναι και μιας κάποιας ηλικίας, μια χαρά κρατιέται.
Ποιας ηλικίας; 39 είναι, όχι 59.
Ε αυτής λοιπόν.
Αυτή δεν είναι και καμία ηλικία τώρα. Ούτε είναι τρομερά δύσκολο να μην τρως πολύ παραπάνω θερμίδες επειδή είσαι 39.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

δυστυχώς οι χοντροί είναι συνήθως άσχημοι. :e040:
αλλά συνήθως και λόγω της επίγνωσης αυτής της ατέλειας έχουν πιο ενδιαφέρων και πλούσιο ψυχικό κόσμο και είναι καλή παρέα (τρώνε, πίνουν κλπ). :bored:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:48
Naida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:07
hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 20:53 Ναι, ανάπτυξε την λογική σου γιατί δεν μ' αρέσουν οι κολοκυθιές. Πώς δεν είναι;
Εννοώ ότι νομίζω για να το πει αυτό κάποια θεωρώ ότι δεν το χρησιμοποιεί με την έννοια του σώματος όσο για τις σεξουαλικες επιδόσεις. Εννοώντας μικρό πεος κακή σεξουαλική ζωή. Που δεν νομίζω να ισχύει απαραίτητα.
Οι σεξουαλικές επιδόσεις είναι σεξουαλικές επιδόσεις και το μέγεθος είναι μέγεθος. Και το να πεις «την έχει μικρή» είναι body shaming, δεν έχει κάποια σχέση με σεξουαλικές επιδόσεις.
Είναι χειρότερο από body shaming, είναι φτηνό χτύπημα κάτω από τη μέση, δηλαδή "κατινιά" σε όλο της το μεγαλείο.

Και οι γυναίκες που το χρησιμοποιούν είναι ηλίθιες, για προφανώς μη ευνόητους λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:52
Naida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:37
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:27

Έλα Παναγία μου!
Πώς μπόρεσες να επινοήσεις τέτοια "ερμηνεία" αντί να αποδεχτείς το προφανέστατατα προσβλητικότατο άμα τη εκστομίσει του από την κυρία (και μάλιστα σε "φίλους"!); :smt017
Δεν είναι προσβλητικό να έχει κάποιος μικρό πεος.
Δεν έχεις ιδέα πώς δουλευουν οι προσβολές για τα άτομα με πέος.
Νομίζω πως αυτό αποδεικνύει ότι η Naida είναι όντως γυναίκα και όχι άντρας τρολ που το παίζει γυναίκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Uppercut έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:53

Ε αυτής λοιπόν.
Αυτή δεν είναι και καμία ηλικία τώρα. Ούτε είναι τρομερά δύσκολο να μην τρως πολύ παραπάνω θερμίδες επειδή είσαι 39.
Δεν είναι δύσκολο να μην τρως πολύ παραπάνω, είναι δύσκολο να τις μειώνεις καθώς ο μεταβολισμός σου απαιτεί όλο και λιγότερες.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ε αυτής λοιπόν.
Ελπιδοφορε νεανια μου οταν γινεις κι εσύ 39 θα καταλάβεις πόσο αδερφιστικο γίνεται να σκέφτεσαι έτσι σε τέτοια ηλικία.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:54

Εννοώ ότι νομίζω για να το πει αυτό κάποια θεωρώ ότι δεν το χρησιμοποιεί με την έννοια του σώματος όσο για τις σεξουαλικες επιδόσεις. Εννοώντας μικρό πεος κακή σεξουαλική ζωή. Που δεν νομίζω να ισχύει απαραίτητα.
Οι σεξουαλικές επιδόσεις είναι σεξουαλικές επιδόσεις και το μέγεθος είναι μέγεθος. Και το να πεις «την έχει μικρή» είναι body shaming, δεν έχει κάποια σχέση με σεξουαλικές επιδόσεις.
Είναι χειρότερο από body shaming, είναι φτηνό χτύπημα κάτω από τη μέση, δηλαδή "κατινιά" σε όλο της το μεγαλείο.

Και οι γυναίκες που το χρησιμοποιούν είναι ηλίθιες, για προφανώς μη ευνόητους λόγους.
Ναι, είπα ότι είναι βαθιά ανήθικο. Και γιατί είναι αποκάλυψη μιας μη φανερής πληροφορίας χωρίς την συγκατάθεση του ατόμου και γιατί είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανασφάλειας σε έναν άντρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

foscilis έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:57
Ε αυτής λοιπόν.
Ελπιδοφορε νεανια μου οταν γινεις κι εσύ 39 θα καταλάβεις πόσο αδερφιστικο γίνεται να σκέφτεσαι έτσι σε τέτοια ηλικία.
αδερφιστικο, δηλαδη ταιριαστο σε γυναικες; Μεσα στο θεμα μας δηλαδη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Uppercut έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:53 Αυτή δεν είναι και καμία ηλικία τώρα. Ούτε είναι τρομερά δύσκολο να μην τρως πολύ παραπάνω θερμίδες επειδή είσαι 39.
αν φτάσει σε σημείο να γίνει υπέρβαρη πραγματικά,
ίσως ζητήσει τις συμβουλές μας

αυτό που πρέπει όλοι να έχουμε αναλογίες μοντέλου
για να θεωρούμαστε όμορφοι, αποδεκτοί, υγιείς.....
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:54
Έτσι ακριβώς :smt038
Αλλά φαίνεται πως είμαστε ακόμα πολύ πίσω για να μην κατανοούμε τα αυτονόητα... :102:
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 20:53 Ναι, ανάπτυξε την λογική σου γιατί δεν μ' αρέσουν οι κολοκυθιές. Πώς δεν είναι;
Αν το θεωρείτε body shaming, πάσο. Εσείς είστε οι πεοφοροι. Δεν μπορώ να σας πω πως θα αισθάνεστε. Είπα πως μου μοιάζει εμένα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

foscilis έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:57
Ε αυτής λοιπόν.
Τι σκέφτομαι ακριβώς που είναι αδερφίστικο; Ομοφοβία ντετέκτεντ btw, να παρέμβει ο εισαγγελέας!
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:56
Ε αυτής λοιπόν.
Δεν είναι δύσκολο να μην τρως πολύ παραπάνω, είναι δύσκολο να τις μειώνεις καθώς ο μεταβολισμός σου απαιτεί όλο και λιγότερες.
Ξαναλέω, 39, όχι 59, μια χαρά θα έπρεπε να είναι ο μεταβολισμός της. Τόσες και τόσες σαραντάχρονες ξέρω, δεν έχουν διπλασιαστεί. Δεν με νοιάζει αν γουστάρει να είναι στα κιλά που είναι και της αρέσει, με χαλάει αυτό που είπε κι ένας άλλος το, ε είναι τόσο, άρα λογικό.

νύχτα έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:00
Uppercut έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:53 Αυτή δεν είναι και καμία ηλικία τώρα. Ούτε είναι τρομερά δύσκολο να μην τρως πολύ παραπάνω θερμίδες επειδή είσαι 39.
αν φτάσει σε σημείο να γίνει υπέρβαρη πραγματικά,
ίσως ζητήσει τις συμβουλές μας

αυτό που πρέπει όλοι να έχουμε αναλογίες μοντέλου
για να θεωρούμαστε όμορφοι, αποδεκτοί, υγιείς.....
Ποιος το είπε μωρέ αυτό; Γιατί απαντάτε σε πράγματα που φαντάζεστε ότι λέει ο άλλος; Σ' εμένα που απαντάς είδες να λέω κάτι τέτοιο; Θέλει να είναι τόσα κιλά, ας είναι. Εγώ διαφωνώ με όσους θεωρούν ότι είνια λογικό κι επόμενο επειδή είναι 39.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 27 Μάιος 2021, 22:07, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

the comet the course the tail έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:54 δυστυχώς οι χοντροί είναι συνήθως άσχημοι. :e040:
αλλά συνήθως και λόγω της επίγνωσης αυτής της ατέλειας έχουν πιο ενδιαφέρων και πλούσιο ψυχικό κόσμο και είναι καλή παρέα (τρώνε, πίνουν κλπ). :bored:
Ρε απαγαινε που θα μας πεις και άσχημους :011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”