!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νομικοί και λοιποί τα φώτα σας..

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νομικοί και λοιποί τα φώτα σας..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύγιος έγραψε: 23 Απρ 2021, 16:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Απρ 2021, 16:08
Στύγιος έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:52

Μμμμ κόβεται αλλά τι χρεώνεται και σε ποιον;
Υποθέτω σε όποιον ζητήσει επανασύνδεση.

Οι φόροι που πλήρωσες για να αποκτήσεις την κυριότητα του ακίνητου, δεν κάνουν απόσβεση στους λογαριασμούς που έχουν ήδη δημιουργηθεί.

Αν παραδείγματος χάριν, νοίκιαζες το σπίτι και ο ενοικιαστής έφευγε χωρίς να πληρώσει τον οτε, τη δεη, την ευδαπ, τα κοινόχρηστα (που θα ήταν στο όνομα σου) οι λογαριασμοί δεν θα μηδένιζαν επειδή δεν έκανες εσύ χρήση.

Και δεν έχει σημασία αν οι πρώην ιδιοκτήτες του ακινήτου είναι ζωντανοί ή νεκροί.
Είναι άλλη περίπτωση κι άλλη περίπτωση η δικιά μου με άλλο όνομα κατόχου , μύλος . Από Δευτέρα πιστεύω θα ξεκαθαρίσει, αλλιώς θα πάνε να τα πάρουν απ' τον Άγιο Πέτρο.
Το ξέρω ότι είναι άλλη περίπτωση αλλά και οι ενοικιαστές συνδέσεις που είναι σε όνομα άλλου κατόχου πληρώνουν, αν δεν ζητήσουν αλλαγή ονόματος. Με τη δική σου λογική, θα έλεγαν "εγώ πληρώνω το ενοίκιο που λέει το συμβόλαιο, τα υπόλοιπα δεν είναι στο όνομα μου".

Οπότε, ή κάνεις αλλαγή ονόματος και πληρώνεις ή απλώς κόβεται η γραμμή.

Κι αυτό ισχύει για όλα (δεη, ευδαπ κλπ).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Μόνο που μιλάμε για πάγια γραμμή.

Έχω κληρονομήσει ακίνητο της μακαρίτισσας θείας , πληρώνοντας όλους τους φόρους κληρονομίας μέχρι δεκάρας. Είμαι τακτοποιημένος απ' όλα . Ξαφνικά έρχεται λογαριασμός ΟΤΕ στο όνομα της μακαρίτισσας της γιαγιάς ( που προφανώς δεν έχει αλλάξει η θεία) με περίπου 200 ευρώ!! Τι κάνω τώρα;
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Στύγιος έγραψε: 23 Απρ 2021, 16:15
gassim έγραψε: 23 Απρ 2021, 16:11
Στύγιος έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:58 Ξανατονίζω ότι δεν κόπτομαι για τα χρήματα, τα πληρώνω ε του πούστη. Για το γαμώτο που λένε , για μια υπηρεσία ανενεργή , που δεν χρησιμοποιούσα εν αγνοία μου.
και επειδή δεν πληρώνει τα χρέη του και ο Άδωνις.
Αυτό το πουστάκι να πληρώσει κάποτε , όχι μπαταχτσής,εεεε;Καλά που μας το θύμισες .
Αν δεν τα πληρώσει μην τα πληρώσεις κι εσύ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

τα χρεη αυτα ειναι απο την εποχη που ζουσε η θεια, η απο τοτε που κληρονομησες και μετα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Στύγιος έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:39
ksk έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:29
Στύγιος έγραψε: 22 Απρ 2021, 19:19 Έχω κληρονομήσει ακίνητο της μακαρίτισσας θείας , πληρώνοντας όλους τους φόρους κληρονομίας μέχρι δεκάρας. Είμαι τακτοποιημένος απ' όλα . Ξαφνικά έρχεται λογαριασμός ΟΤΕ στο όνομα της μακαρίτισσας της γιαγιάς ( που προφανώς δεν έχει αλλάξει η θεία) με περίπου 200 ευρώ!! Τι κάνω τώρα;
Κληρονόμησες με διαθήκη;
Λογαριασμός 200 ευρω για πόσους μήνες;
Ποιοι ειναι οι κληρονόμοι της γιαγιάς;
Ναι , 8 μήνες; Η θεία και κληρονόμος της εγώ.
Εφόσον η θεία ηταν η μοναδική κληρονόμος της γιαγιάς και εσυ είσαι ο μοναδικός κληρονόμος της θείας τοτε οφείλεις να πληρώσεις τον λογαριασμό , πιθανότατα ειναι συσσώρευση παγίων, και επίσης οφείλεις να κόψεις και την σύνδεση...
Θα χρειαστείς ληξιαρχικές πράξεις θανάτων , πιστοποιητικά πλησιέστερων συγγενών και οτι άλλο σου ζητήσουν...Ρωτα αν γίνεται μέσω ΚΕΠ αν ειναι σε άλλον νόμο.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

ksk έγραψε: 23 Απρ 2021, 18:15
Στύγιος έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:39
ksk έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:29

Κληρονόμησες με διαθήκη;
Λογαριασμός 200 ευρω για πόσους μήνες;
Ποιοι ειναι οι κληρονόμοι της γιαγιάς;
Ναι , 8 μήνες; Η θεία και κληρονόμος της εγώ.
Εφόσον η θεία ηταν η μοναδική κληρονόμος της γιαγιάς και εσυ είσαι ο μοναδικός κληρονόμος της θείας τοτε οφείλεις να πληρώσεις τον λογαριασμό , πιθανότατα ειναι συσσώρευση παγίων, και επίσης οφείλεις να κόψεις και την σύνδεση...
Θα χρειαστείς ληξιαρχικές πράξεις θανάτων , πιστοποιητικά πλησιέστερων συγγενών και οτι άλλο σου ζητήσουν...Ρωτα αν γίνεται μέσω ΚΕΠ αν ειναι σε άλλον νόμο.
Μέσω ΚΕΠ γίνεται για την ΔΕΗ, για ΟΤΕ σε οποιοδήποτε υποκατάστημα.
Παρατηρητής...
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Στύγιος έγραψε: 23 Απρ 2021, 11:48
axilmar έγραψε: 23 Απρ 2021, 11:30 Νομικα δεν εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις, καθοτι ηταν στο ονομα της γιαγιας, και εσυ κληρονομησες την θεια.

Ηθικα πρεπει να το πληρωσεις, γιατι ειναι τηλεφωνα που εκανε η θεια σου, στο τηλεφωνο που ηταν στο ονομα της γιαγιας σου.

Από που να έκανε , απ' τον άλλο κόσμο; Πέρυσι τον Μάϊο μας άφησε..
Έτερον εκατερον. Εφόσον μέλη της οικογένειας σου έκαναν τα τηλέφωνα, η οικογένεια σου είναι υπόχρεη.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

axilmar έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:28
axilmar έγραψε: 23 Απρ 2021, 11:30 Νομικα δεν εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις, καθοτι ηταν στο ονομα της γιαγιας, και εσυ κληρονομησες την θεια.

Ηθικα πρεπει να το πληρωσεις, γιατι ειναι τηλεφωνα που εκανε η θεια σου, στο τηλεφωνο που ηταν στο ονομα της γιαγιας σου.

Έτερον εκατερον. Εφόσον μέλη της οικογένειας σου έκαναν τα τηλέφωνα, η οικογένεια σου είναι υπόχρεη.
ψυχανεμιζομαι οτι το 200αρι ειναι τα παγια απο τον μαιο μεχρι τωρα, και θελει να μπηξει τον οτε επειδη ο οτε δε μυρισε τα νυχια του να μαθει οτι πεθανε η θεια.
επισης κανεις δεν του ειπε οτι πεθανε η γιαγια, οταν πεθανε.

Στύγιος

Στύγιος έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:58 Ξανατονίζω ότι δεν κόπτομαι για τα χρήματα, τα πληρώνω ε του πούστη. Για το γαμώτο που λένε , για μια υπηρεσία ανενεργή , που δεν χρησιμοποιούσα εν αγνοία μου.
Τα πλήρωσα κι από βδομάδα θα πάω για διακοπή σύνδεσης. Αν αρχίσουν πουστιές , θα πέσουν καταγγελίες παντού.
Στύγιος

Ασέβαστος έγραψε: 24 Απρ 2021, 13:24

ψυχανεμιζομαι οτι το 200αρι ειναι τα παγια απο τον μαιο μεχρι τωρα, και θελει να μπηξει τον οτε επειδη ο οτε δε μυρισε τα νυχια του να μαθει οτι πεθανε η θεια.
Τ' αρχίδια μου τα 2 ξέρεις , βλάκα .
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Στύγιος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 03:20
Ασέβαστος έγραψε: 24 Απρ 2021, 13:24

Τ' αρχίδια μου τα 2 ξέρεις , βλάκα .
δεν ειπα ξερω, ειπα ψυλλιαζομαι, αλλα για να αντιδρας ετσι, δικιο θα εχω... :102:

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”