Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:30Μα εμένα υποτίθεται είναι "από τις καινούριες". Δεν είχε μέσα θρήσκευμα.
Γω δεν πρόκειται να την αλλάξω.
Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:30Μα εμένα υποτίθεται είναι "από τις καινούριες". Δεν είχε μέσα θρήσκευμα.
Είναι tragic,σε καταλαβαίνω.Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:12Αυτό έλα να μου το πεις όταν έχεις περάσει μια ώρα στα σύνορα με τους συνοριακούς να ψάχνουν την ταυτότητα για οποιοδήποτε σημάδι που να δείχνει ότι είναι γνήσια μέχρι να τους επιβεβαιώσουν από τα κεντρικά ότι ναι οι βελανιδοφάγοι του νότου έχουν ένα χαρτί της πλάκας για ταυτότητα. Έψαχνε ο καημένος ο άνθρωπος να βρει κάποιο υδατογράφημα, ή κάτι που να δείχνει ότι δεν είναι απλά ένα πλαστικοποιημένο χαρτί... Φυσικά δεν βρήκε.Papa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 15:25Πω πω ρε συ,πως άντεξες τόση ντροπή !Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:21
Άστα... Βλέπεις να έρχεται ο άλλος από έξω με ταυτότητα σε μέγεθος πιστωτικής και εσύ κυκλοφορείς με το κτήνος σαν να βγήκες από τη σπηλιά
Τύπε, να διακόψουμε κάθε σχέδιο ψηφιακής ευκολίας των πολιτών ή μας επιτρέπεις να συνεχίσουμε;Αρίστος έγραψε: 06 Απρ 2021, 16:09 Εγω δεν εχω νοσηλευθει ποτε και εχω να παρω φαρμακα εδω και 30 χρονια.
Δεδομενου οτι δεν προκειται να παρω και εμβολια θα ειναι σε ολα ζιρο ο φακελος μου.
.
Δεν φταίμε οι υπόλοιποι αν η μεγαλύτερη έξοδος που κάνετε είναι μέχρι το απέναντι χωριόPapa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:38Είναι tragic,σε καταλαβαίνω.Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:12Αυτό έλα να μου το πεις όταν έχεις περάσει μια ώρα στα σύνορα με τους συνοριακούς να ψάχνουν την ταυτότητα για οποιοδήποτε σημάδι που να δείχνει ότι είναι γνήσια μέχρι να τους επιβεβαιώσουν από τα κεντρικά ότι ναι οι βελανιδοφάγοι του νότου έχουν ένα χαρτί της πλάκας για ταυτότητα. Έψαχνε ο καημένος ο άνθρωπος να βρει κάποιο υδατογράφημα, ή κάτι που να δείχνει ότι δεν είναι απλά ένα πλαστικοποιημένο χαρτί... Φυσικά δεν βρήκε.
Αξεπέραστα προβλήματα αυτά.
Μη σου τύχει.
Τύπε, δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τα σύνορα του χωριού.Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:43Δεν φταίμε οι υπόλοιποι αν η μεγαλύτερη έξοδος που κάνετε είναι μέχρι το απέναντι χωριόPapa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:38Είναι tragic,σε καταλαβαίνω.Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:12
Αυτό έλα να μου το πεις όταν έχεις περάσει μια ώρα στα σύνορα με τους συνοριακούς να ψάχνουν την ταυτότητα για οποιοδήποτε σημάδι που να δείχνει ότι είναι γνήσια μέχρι να τους επιβεβαιώσουν από τα κεντρικά ότι ναι οι βελανιδοφάγοι του νότου έχουν ένα χαρτί της πλάκας για ταυτότητα. Έψαχνε ο καημένος ο άνθρωπος να βρει κάποιο υδατογράφημα, ή κάτι που να δείχνει ότι δεν είναι απλά ένα πλαστικοποιημένο χαρτί... Φυσικά δεν βρήκε.
Αξεπέραστα προβλήματα αυτά.
Μη σου τύχει.![]()
Ε,ναι,είναι κι αυτό,δεν έχω δει αεροπλάνο στη ζωή μου.Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:43 Δεν φταίμε οι υπόλοιποι αν η μεγαλύτερη έξοδος που κάνετε είναι μέχρι το απέναντι χωριό![]()
Παίζει να χει και τίμιο ξύλο μέσα, μην κάνεις καμιά βλακεία.Στύγιος έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:38Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:30Μα εμένα υποτίθεται είναι "από τις καινούριες". Δεν είχε μέσα θρήσκευμα.
gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:14Παίζει να χει και τίμιο ξύλο μέσα, μην κάνεις καμιά βλακεία.Στύγιος έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:38Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:30
Μα εμένα υποτίθεται είναι "από τις καινούριες". Δεν είχε μέσα θρήσκευμα.
Ναι, η ταυτότητα φταίει, όχι ότι είμαστε αραπόδερμα που έλεγε και ο Χάλαριςfoscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:00 Τον συνάδελφο που έχει ταυτότητα με ελληνικά γράμματα και εντελώς μπουρδελέ φτάνοντας από Αγγλία στο Βέλγιο (ή το αντίστροφο) τον τραβήξανε παραπέρα και τον έκλεισαν σε δωματιάκι και μετά ήρθε ένας τύπος και προσπαθούσε μισή ώρα να τον ανακρίνει στα αραβικά, θεωρώντας ότι ο δικός μας έκανε το μαλάκα που του έλεγε "αϊ ντοντ αντερστάντ"
Γω δεν έχω βγει ποτέ στο εξωτερικό κι ούτε πρόκειται να το κάνω ειδικά ΤΩΡΑ, άντε γειααααfoscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:00 Τον συνάδελφο που έχει ταυτότητα με ελληνικά γράμματα και εντελώς μπουρδελέ φτάνοντας από Αγγλία στο Βέλγιο (ή το αντίστροφο) τον τραβήξανε παραπέρα και τον έκλεισαν σε δωματιάκι και μετά ήρθε ένας τύπος και προσπαθούσε μισή ώρα να τον ανακρίνει στα αραβικά, θεωρώντας ότι ο δικός μας έκανε το μαλάκα που του έλεγε "αϊ ντοντ αντερστάντ"
Eίμαι άσπρη σαν το γάλα και έχω πάθει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια σε γερμανικό αεροδρόμιο και αφού ευτυχώς μιλάω Γερμανικά και έκατσα χαλαρή και τους εξήγησα τί παίζει, με συμβούλεψαν να μην ξαναταξιδέψω με ταυτότητα και να χρησιμοποιώ το διαβατήριο. Να μη σχολιάσω ότι την πάτησα, γιατί φόραγα ένα φουστάνι και είχε πάνω μια ηλίθια αγκράφα, ένα χοντρό καλσόν που το πέρασαν για κολλάν και κάτι μπότες μέχρι πάνω και είχα μείνει στο δωμάτιο με το πουκαμισάκι και το καλσόν, γιατί μάλλον η αγκράφα χτύπαγε στο χειροκίνητο σκάνερ που με πέρναγε.NoMoreLice έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:16Ναι, η ταυτότητα φταίει, όχι ότι είμαστε αραπόδερμα που έλεγε και ο Χάλαριςfoscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:00 Τον συνάδελφο που έχει ταυτότητα με ελληνικά γράμματα και εντελώς μπουρδελέ φτάνοντας από Αγγλία στο Βέλγιο (ή το αντίστροφο) τον τραβήξανε παραπέρα και τον έκλεισαν σε δωματιάκι και μετά ήρθε ένας τύπος και προσπαθούσε μισή ώρα να τον ανακρίνει στα αραβικά, θεωρώντας ότι ο δικός μας έκανε το μαλάκα που του έλεγε "αϊ ντοντ αντερστάντ"
Και τα δύο φταίνε, δεν είναι υποχρεωμένος ο λευκός να καταλαβαίνει τι έχει γράψει ο μπάτσος του ΑΤ Κρωπίας στο ελληνικό αλφάβητο ένα καλοκαιρινό μεσημέρι του 1997.NoMoreLice έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:16Ναι, η ταυτότητα φταίει, όχι ότι είμαστε αραπόδερμα που έλεγε και ο Χάλαριςfoscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:00 Τον συνάδελφο που έχει ταυτότητα με ελληνικά γράμματα και εντελώς μπουρδελέ φτάνοντας από Αγγλία στο Βέλγιο (ή το αντίστροφο) τον τραβήξανε παραπέρα και τον έκλεισαν σε δωματιάκι και μετά ήρθε ένας τύπος και προσπαθούσε μισή ώρα να τον ανακρίνει στα αραβικά, θεωρώντας ότι ο δικός μας έκανε το μαλάκα που του έλεγε "αϊ ντοντ αντερστάντ"