Πασιφάη έγραψε: 15 Φεβ 2021, 16:10Εσένα θα σε στείλω στο Βαγγέλη, παρέα με τον Αντίοχο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Φεβ 2021, 16:07..μάγκαςEchelon έγραψε: 15 Φεβ 2021, 16:00 Όσο ψεκασμενοι είναι όσοι νομίζουν πως ο Γεωργιάδης πιστεύει στο δωδεκάθεο, άλλο τόσο ψεκασμενοι είναι όσοι νομίζουν πως πιστεύει στον χριστιανισμό. Ο τύπος είναι αριβιστας. Πιστεύει μόνο στην τσέπη του. Αυτά για τους φαντασιόπληκτους/κτες που νομίζουν ότι ξέρουν τα πράματα από μέσα.
Αινιανιζει και ο Άδωνης Γεωργιάδης !!![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης συγχρωτιζοταν με τον Ανεστη Κεραμυδα (βλ Ομαδα Εψιλον), τον Μπεξη και λοιπους "αρχαιολατρες"
Re: Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης συγχρωτιζοταν με τον Ανεστη Κεραμυδα (βλ Ομαδα Εψιλον), τον Μπεξη και λοιπους "αρχαιολατρες
Re: Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης συγχρωτιζοταν με τον Ανεστη Κεραμυδα (βλ Ομαδα Εψιλον), τον Μπεξη και λοιπους "αρχαιολατρες
Ρε μαλακίες σε πολλές των περιπτώσεων πουλούσε. Όπως και ο Λιακό.Κάτι βιβλία του Σακέτου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επιτίθεσαι στον ευρύτερο χώρο έτσι. Ούτε να βλέπεις την ευκαιρία για κομματικό πέσιμο μέσω αυτών που σου λέω. Διαχώρισέ τα στο κεφάλι σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στο άλλο νήμα δεν λές για τη "μαλακία που με δέρνει"? Δεν είναι μπινελίκωμα αυτό?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σαν τη χήρα στο κρεββάτι κάνεις. Μπορείς να αναφέρεις το ποστ μου. Κλάιν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γιατι πειραζετε το χελωνο ρε μαλακες ?
Σε μένα πάει γιατί έχω ψηφίσει νδ.
Η πλάκα είναι ότι εγώ ξέρω πολύ καλά γιατί το έχω κάνει.
Κι αν συνεχίσουν έτσι, σαφώς και θα το ξανακάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καθόλου. Αφού γουστάρεις ντομ φάσεις βρε χελώνε.
Οπότε, πρέπει να αποκτήσεις θετική σκέψη κι όλα θα πάνε καλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι κάνει αυτή η ψυχή;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλο αμα γουστάρω και άλλο αμα είναι. Οτι είναι, είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 16:55Καθόλου. Αφού γουστάρεις ντομ φάσεις βρε χελώνε.
Οπότε, πρέπει να αποκτήσεις θετική σκέψη κι όλα θα πάνε καλά.
Πέσατε πάνω μου και οι δυο. Ωραία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έπιασε το νήμα πάντως. Λυσσάξαν οι υπερασπιστές του ελληνιάρη.
Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει πέσιμο, χαρά μου.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:02Άλλο αμα γουστάρω και άλλο αμα είναι. Οτι είναι, είναι.
Πέσατε πάνω μου και οι δυο. Ωραία.
Με τα μυαλά που κουβαλάς, είναι απολύτως λογικό.
Μυρωδιάδες με συμπτώματα μείωσης όσφρησης λόγω κορωνοϊού, είστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ο Άδωνις είναι Ελληνιάρης επειδή είναι δικός μας.
Spoiler
Σκορπιός
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Πάντως ο Γεωργιάδης εξέδιδε κυρίως βιβλία αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων και όχι Ελληνοκετρικών συγγραφέων. Το 75% των βιβλίων του που έχω είναι τέτοια.
[/α]
Ναι, αλλά είναι αντιχριστιανικά. Και ελάχιστοι από τους ψεκασμένους τα έχουν διαβάσει.Σπύρος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:35 Πάντως ο Γεωργιάδης εξέδιδε κυρίως βιβλία αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων και όχι Ελληνοκετρικών συγγραφέων. Το 75% των βιβλίων του που έχω είναι τέτοια.
Και σε κάθε περίπτωση, οι Κεραμιδοφουράκηδες και η μετέπειτα δοξασμένη γενιά των Λιακοβελόπουλων και λοιπών, ξεκίνησαν λίγο πριν το 2000 και γαλούχησαν το πιασάρικον ελληνοκεντρικό πνέβμα.
Αυτό το είδος δεν είναι ελληνοκεντρικό. Στις θορυβώδεις παρυφές του περίπου ελληνικού, παίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Aprilianos
Είπα εγώ ότι οι αρχαίοι συγγραφείς είναι αντιχριστιανικα εργα; Μπάφους καπνίζεις και γράφεις αποκυήματα της φαντασίας σου; Οι σχέσεις του Γεωργιάδη με τον Κεραμυδα δεν αμφισβητούνται μιας και συμμετείχε στην αμφικτυονία. Εχει εκδόσει ψεκασμενα βιβλία του Αξιώτη όπως έχω αναφέρει σε αυτό το νήμα viewtopic.php?f=29&t=28858&hilit=%CE%B2 ... E%AF%CE%B1 η δε ποιότητα τους είναι ανάλογη αυτών του ΛιακόπουλουΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:46Ναι, αλλά είναι αντιχριστιανικά. Και ελάχιστοι από τους ψεκασμένους τα έχουν διαβάσει.Σπύρος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:35 Πάντως ο Γεωργιάδης εξέδιδε κυρίως βιβλία αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων και όχι Ελληνοκετρικών συγγραφέων. Το 75% των βιβλίων του που έχω είναι τέτοια.![]()
Και σε κάθε περίπτωση, οι Κεραμιδοφουράκηδες και η μετέπειτα δοξασμένη γενιά των Λιακοβελόπουλων και λοιπών, ξεκίνησαν λίγο πριν το 2000 και γαλούχησαν το πιασάρικον ελληνοκεντρικό πνέβμα.
Αυτό το είδος δεν είναι ελληνοκεντρικό. Στις θορυβώδεις παρυφές του περίπου ελληνικού, παίζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 14 Απαντήσεις