!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Αδωνις κατασυκοφαντει τις αντιδρασεις των κατοικων του Εβρου ως ξενοφοβικες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Re: Ο Αδωνις κατασυκοφαντει τις αντιδρασεις των κατοικων του Εβρου ως ξενοφοβικες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:15
Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:13

Μια χαρά μπορεί, όπως κάνει η Βουλγαρία, πχ και η Ουγγαρία με τον Ορμπάναρο.
Δε μπορείς, αν σε κρατάνε οι Χριστοφοράκοι να έχεις λαδωθεί με οικοσυσκευές και εξοπλισμό γραφείου.
Τ' άλλα όλα είναι δικαιολογίες.
Ο Ορμπάναρος είναι κολλητάρι του Ερντογάναρου. :lol:

Ψιλά γράμματα θα μου πεις, έτσι;
Ο Ορμπάναρος αγαπάει και φροντίζει τη χώρα του. Και όντως, η μπούρδα που πέταξες δεν έχει καμία σχέση με το θέμα. Η Ουγγαρία έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τις "ποσοστώσεις" και η ΕΕ δεν της έκανε τίποτα. Συνεπώς το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς. Αλλά εμείς πρέπει να πολεμήσουμε τον "νατιβιΖμό".
μια ζωη ασχετες μπουρδες και ειρωνεις πουλαει οταν ζοριζεται η ΝΔουλα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ο Αδωνις κατασυκοφαντει τις αντιδρασεις των κατοικων του Εβρου ως ξενοφοβικες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:47

Ο Ορμπάναρος αγαπάει και φροντίζει τη χώρα του. Και όντως, η μπούρδα που πέταξες δεν έχει καμία σχέση με το θέμα. Η Ουγγαρία έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τις "ποσοστώσεις" και η ΕΕ δεν της έκανε τίποτα. Συνεπώς το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς. Αλλά εμείς πρέπει να πολεμήσουμε τον "νατιβιΖμό".
μια ζωη ασχετες μπουρδες και ειρωνεις πουλαει οταν ζοριζεται η ΝΔουλα
Ο στόχος τους είναι να πνίξουν το νήμα στη μπούρδα, για να μη φαίνεται τίποτα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:13

Μια χαρά μπορεί, όπως κάνει η Βουλγαρία, πχ και η Ουγγαρία με τον Ορμπάναρο.
Δε μπορείς, αν σε κρατάνε οι Χριστοφοράκοι να έχεις λαδωθεί με οικοσυσκευές και εξοπλισμό γραφείου.
Τ' άλλα όλα είναι δικαιολογίες.

Ναι βρε καλό μου αλλά τυχαίνει η Ουγγαρία να μην έχει τα ίδια σύνορα με την Ελλάδα. Και σαφέστατα η υποστήριξη του Ορμπάν στον Ερντογάν έχει ΚΑΙ άμεση σχέση με το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Στην τελική, δύο είναι οι ξεκάθαρα φιλότουρκοι στην εε.

Ο Ορμπάν και η Μέρκελ. Το να φτύνετε τη Μέρκελ και να χειροκροτάτε τον Ορμπάν είναι τελείως γουάου.

Γιατί αυτό δεν έχει να κάνει μόνον με το θέμα των λαθρο αλλά ΚΑΙ με την ένταξη της Τουρκίας. Αλλά αυτό το θέμα φιλοϊσλαμισμού του Ορμπάν, το κάνετε τελείως αβαβά, έτσι;

Οπότε, άσε εσύ τις παπαριές. Αν θες να μιμηθείς το πρότυπο σου, κανένα πρόβλημα. Αλλά μέχρι εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:48
Σιγά τις αποκαλύψεις ρε ψεκασμένοι ντοκουμεντόβιοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:58
ψεκασμενος ειναι ο κ...ς σου
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:59
Ας είναι.

Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν σκέφτομαι με τον κώλο μου, όπως οι ετεροχρονισμένοι οχιτζήδες της συμφοράς που λίγο μόνον ξαποσταίνουν και ξανά προς τη λόξα τραβούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 14:03
Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:59

Ας είναι.

Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν σκέφτομαι με τον κώλο μου, όπως οι ετεροχρονισμένοι οχιτζήδες της συμφοράς που λίγο μόνον ξαποσταίνουν και ξανά προς τη λόξα τραβούν.
αν σκεφτοσουν θα εβλεπες οτι ΝΔ = περιπου ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα εδινες ρεσιταλ ιδρυματικης κομματοσκυλιασης
Άβαταρ μέλους
Kauldron

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:56

Ναι βρε καλό μου αλλά τυχαίνει η Ουγγαρία να μην έχει τα ίδια σύνορα με την Ελλάδα. Και σαφέστατα η υποστήριξη του Ορμπάν στον Ερντογάν έχει ΚΑΙ άμεση σχέση με το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Στην τελική, δύο είναι οι ξεκάθαρα φιλότουρκοι στην εε.

Ο Ορμπάν και η Μέρκελ. Το να φτύνετε τη Μέρκελ και να χειροκροτάτε τον Ορμπάν είναι τελείως γουάου.

Γιατί αυτό δεν έχει να κάνει μόνον με το θέμα των λαθρο αλλά ΚΑΙ με την ένταξη της Τουρκίας. Αλλά αυτό το θέμα φιλοϊσλαμισμού του Ορμπάν, το κάνετε τελείως αβαβά, έτσι;

Οπότε, άσε εσύ τις παπαριές. Αν θες να μιμηθείς το πρότυπο σου, κανένα πρόβλημα. Αλλά μέχρι εκεί.
Nα σου θυμίσω οτι πάρα πολλοί από τη δική σου παράταξη είναι και υπέρ του Ορμπάν, και υπέρ του Τράμπα. Είναι υπέρ τους όσον αφορά την πολιτική που εφαρμόζουν με το "προσφυγικό" για τις χώρες τους. Δηλαδή θέλουν να υπάρξει αντίστοιχη πολιτική ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (και με την όρεξη μένουν). Πόσο δύσκολο είναι αυτό να το καταλάβεις.
Ας πάμε τώρα στο μοναδικό επιχείρημά σου, τα σύνορα. Μας λέτε οτι τα θαλάσσια σύνορα είναι αδύνατον να τα φυλάξει κανείς, και οτι χώρες όπως η Βουλγαρία τα καταφέρνουν γιατί τα σύνορα είναι χερσαία. Εμ, αν ήταν έτσι, τότε στην Ελλάδα δε θα είχε μπεί ούτε μισός λαθρο από Αλβανία, ούτε παλιά ούτε μετά. Το γεγονός οτι γεμίσαμε Αλμπάνιαν λαθρο από τα 90s, με το σύνολο σχεδον να περνάει από χερσαία σύνορα, δείχνει οτι απλά η νουδού δεν έχει τη βούληση να φυλάξει σύνορα.
Οπότε εσύ άσε τις παπαριές.
Μένει η βρωμιά του Άδωνη, που είναι και το θέμα απ' το οποίο προσπαθείς ν' αποπροσανατολίσεις, που είναι δήθεν κατά της λαθρομετανάστευσης, και χρησιμοποιεί άρθρα αριστερής εφημερίδας για να κατηγορήσει τον κόσμο ως "ξενοφοβικούς".
Δεν ξέρω αν σκέφτεσαι με τον κώλο σου, αλλά το οτι σκέφτεσαι ΤΟΝ κώλο σου, και τίποτ' άλλο, είναι βέβαιο από την παράταξη που στηρίζει.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ναι, δώστε μου και οδηγίες σκέψης.

Το έγραψα μία φορά αλλά θα το επαναλάβω. Εσείς είστε πολύ πιο επιβλαβείς για το οποιοδήποτε σοβαρό εθνικιστικό κόμμα από τις ακροαριστερομπουρδοροδοκόκκινες λεγεώνες των απέναντι (;) βλακών.

Και φρέσκο βούτυρο στο πσωμάκι της πολιτικής ορθότης που παρενοχλεί ασυστόλως την ανθρωπότης. Ανόητοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2021, 14:06Δεν ξέρω αν σκέφτεσαι με τον κώλο σου, αλλά το οτι σκέφτεσαι ΤΟΝ κώλο σου, και τίποτ' άλλο, είναι βέβαιο από την παράταξη που στηρίζει.
Και αν συνεχίσετε έτσι (και δεν εννοώ στο πχόρουμ) είναι σίγουρο ότι θα την ξαναστηρίξω.

Από τους χοίρους* προτιμώ το αμέσως επόμενο βέλτιστον, χαρά μου.

*Οκ, υποτιμώ τα γουρουνάκια γιατί είναι έξυπνα ζώα αλλά κάνω χρήση ρητορικής άδειας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 14:21
Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2021, 14:06Δεν ξέρω αν σκέφτεσαι με τον κώλο σου, αλλά το οτι σκέφτεσαι ΤΟΝ κώλο σου, και τίποτ' άλλο, είναι βέβαιο από την παράταξη που στηρίζει.
Και αν συνεχίσετε έτσι (και δεν εννοώ στο πχόρουμ) είναι σίγουρο ότι θα την ξαναστηρίξω.

*Οκ, υποτιμώ τα γουρουνάκια γιατί είναι έξυπνα ζώα αλλά κάνω χρήση ρητορικής άδειας.
Α, δηλαδή να μη μιλάμε κατά της νουδού, για να μη στηρίξεις τη νουδού.

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Αυτό, ομολογώ οτι πρώτη φορά τ' ακούω.

Το οτι θα την ξαναστηρίξεις είναι βέβαιο, άλλωστε οι νουδούκοι χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, στους μπουνταλάδες, που νομίζουν οτι όντως στηρίζουν εθνικιστικές ή "πατριωτικές" θέσεις με το να στηρίζουν νουδού, και στους πονηρόπουλους, που υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους (εμάς ή κάνα παιδί/ανιψι/εγγόνι να μας βολέψουν). Και στις δυο περιπτώσεις, είναι αδύνατον να ξεκολλήσουν, ακόμα και αν ο Γουρλωμάτης την έβγαζε έξω και την έπαιζε σε λάιβ σύνδεση (πράγμα που δε θα με εξέπληττε αν συνέβαινε). Ακόμα και σε τέτοια περίπτωση, όλο και κάποιος άντερ θα έλεγε οτι "καλώς έπραξε, γιατί έτσι μας δείχνει παραστατικά τί είναι τα επιχειρήματα των άλλων", ξέρωγω, και όλο και κάποια Γαλη θα μας έλεγε οτι "ναι, αλλά και άλλοι έχουν αντίστοιχα όργανα", ή κάτι άλλο άσχετο.
Οπότε θα συνεχιστούν οι φάπες στη νουδού.
:c020:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο »

Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:32
Αρχέλαος έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:22
Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:07
μα και το κομμα του εκανε κολοτουμπα στο μεταναστευτικο και διολισθηνει στη ρητορεια ΣΥΡΙΖΑ προς οσους αντιδρουν στη λαθρομεταναστευση και τα ΚΥΤ. Εδωσαν ΔΙΚΑΙΩΜΑ με τη προεκλογικη σταση που κοροιδεψαν αρκετους αφελεις

Aυγουστος του 2019 vs Φεβρουαριος του 2020

Λεσβος: Απο 9.615 στους 19.333
Σαμος: Απο 3.816 στους 7.765
Χιος: Απο 2.625 στους 5.782
https://twitter.com/MakeMyDayPunk_/status/1360914490662023170
Παλι τα ιδια αρχισαμε;

Ελεος καπου,φτάνει ρε πουστη μου
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2021, 14:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 14:21

Α, δηλαδή να μη μιλάμε κατά της νουδού, για να μη στηρίξεις τη νουδού.

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Αυτό, ομολογώ οτι πρώτη φορά τ' ακούω.

Το οτι θα την ξαναστηρίξεις είναι βέβαιο, άλλωστε οι νουδούκοι χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, στους μπουνταλάδες, που νομίζουν οτι όντως στηρίζουν εθνικιστικές ή "πατριωτικές" θέσεις με το να στηρίζουν νουδού, και στους πονηρόπουλους, που υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους (εμάς ή κάνα παιδί/ανιψι/εγγόνι να μας βολέψουν). Και στις δυο περιπτώσεις, είναι αδύνατον να ξεκολλήσουν, ακόμα και αν ο Γουρλωμάτης την έβγαζε έξω και την έπαιζε σε λάιβ σύνδεση (πράγμα που δε θα με εξέπληττε αν συνέβαινε). Ακόμα και σε τέτοια περίπτωση, όλο και κάποιος άντερ θα έλεγε οτι "καλώς έπραξε, γιατί έτσι μας δείχνει παραστατικά τί είναι τα επιχειρήματα των άλλων", ξέρωγω, και όλο και κάποια Γαλη θα μας έλεγε οτι "ναι, αλλά και άλλοι έχουν αντίστοιχα όργανα", ή κάτι άλλο άσχετο.
Οπότε θα συνεχιστούν οι φάπες στη νουδού.
:c020:
Καλά, κατουρήστε και λίγο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”