Α, οκ. Λογικό να παίζατε τα συγκεκριμένα μετά το σχολείο. Πάντως τα Ζουμεράκια έπαιζαν μετά μανίας DotA και Wow στα τέλη των '00. Το δε GTA IV, που ήταν η κορωνίδα της σειράς, είχε κατεξοχήν Ζούμερ κοινό. Οκέι, πρώιμους Ζούμερ, πάντως Ζούμερ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:08Του 90. Αλλά οι συμμαθητές μου ήταν του 89.hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:04Κάτσε, του πότε είσαι είπαμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:57 Εδώ μάλλον υπάρχει διαφοροποίηση ανάλογα με το αν είσαι early ή late millennial, εγώ πάντως θα το απέδιδα σε αυτούς που το ξεκίνησαν.
Αυτά είναι τα παιχνίδια που παίζαμε η δική μου φουρνιά μετά το σχολείο, γυμνάσιο - λύκειο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Gen X, the Switzerland of generations,
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Gen X, the Switzerland of generations,
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ο του 81 είναι XennialΕρμής έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:33Ναι αλλα εντός των μιλλένιαλς παίζει χάσμα. Ο του 81 δεν έχει καμια μα καμια σχέση με τον του 95-96
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πάρ το πίσω αυτό
Σαν το San Andreas κανένα
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
Εγώ είχα ξεκινήσει από Liberty City ρε μονια. Και μετά Vice. Στο Vice έπαιζα με 10 fps, σήμερα δεν θα το έκανα αυτό ούτε για 200 ευρώ την ώρα.
O του 83 τι είναι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κι αυτός
77-83 Xennials
Άλλοι το διευρύνουν 2-3 χρόνια ακόμα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
talaipwros
Το Xennial τι είναι τώρα; millennials που ντρέπονται για τη γενιά τους; ( λογικόν)
Best of both worldstalaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:17 Το Xennial τι είναι τώρα; millennials που ντρέπονται για τη γενιά τους; ( λογικόν)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Απ' ότι έχω καταλάβει είναι optional γενιά. Κάποιοι την μετράνε, κάποιοι την μοιράζουν στις δύο γειτονικές.talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:17 Το Xennial τι είναι τώρα; millennials που ντρέπονται για τη γενιά τους; ( λογικόν)
Το οποίο το βρίσκω λογικό. Τι σχέση έχει ένας του 81-83 με έναν του 95-96
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο ένας είναι Millenial (m-x) ο άλλος είναι Millenial (x-m)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Άσχετοι και οι δύο , vice city μονο
Εγώ είμαι το 80 τι είμαι για να βρω αντίστοιχα μεμε
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Συγχωρείσαι εσύ, παιχνιδάρα το vice cityenterprise-psi έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:33Άσχετοι και οι δύο , vice city μονο
Εγώ είμαι το 80 τι είμαι για να βρω αντίστοιχα μεμε![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
enterprise-psi έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:33Άσχετοι και οι δύο , vice city μονο
Εγώ είμαι το 80 τι είμαι για να βρω αντίστοιχα μεμε![]()
Για να δεις πόσο χαζομάρα και ανευ ουσίας είναι,κοίτα πόσο μπορεί να σπάσει

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Προφανώς και είναι χαζομάρα μπρο , αλλιώς γιατί να ασχοληθούμε ; 
The business man whose master plan controls the world each day,