Μπίνγκο. Πάρε έναν πόντο.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:49να θυμάστε παιδιά μου:John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
σχεδόν όλοι όσοι αυτοπλασάρονται ως αντι-"κάτι", είναι τελικά τα μεγαλύτερα "κάτι" οι ίδιοι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενιοφοβικοί χρήστες
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Μενιοφοβικοί χρήστες
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Γενιά της Αγαμίας
ξέχασα ένα Αυτό. τέσπα
-
Γενιά της Αγαμίας
μπορώ να τον ζητήσω σε όποιο όποιο σημείο μου λείπει, τύπε;
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Χμ... Τώρα κατάλαβα ότι αναφέρθηκες στο άτομό σου και όχι γενικότερα στις Γενεές.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:46Τι λες ρε γέρο. Δεν καταλαβαίνω Χριστό.relativer777 έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:44Βρέ Γενιά, Όλες η γενεές έχουν την δική τους αξία καιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:31 Προτείνω να αλλάξει ο τίτλος σε Γενιαφοβικοί χρήστες για να μην ανοίξω καινούριο.
Καμία, δεν υστερεί ή υπερέχει των υπολοίπων.
Δεν κατανοώ, παρ' ότι το προσπαθώ επισταμένα, να κατανοήσω από πού ορμώμενοι κάποιοι, σ'αυτούς συγκαταλέγεσαι κι' εσύ βλέπετε Γενιαφοβία.
Μήπως θα μπορούσες να μου το καταδείξεις ?
Εγώ είμαι η Γενιά.
Και όσο για το "Γέρο" σου εύχομαι ολόψυχα να γεράσεις, διότι αυτό το προνόμιο, δεν το έχουν όλοι.
Και δεν είσαι μόνο εσύ η γενιά, υπάρχει και της αγαμίας. Εκτός και είναι δικό σου και αυτό το νίκ.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
Γενιά της Αγαμίας
βασικά έχει την (ψιλή, λόγω φωνής) κυριότητα και εγώ την επικαρπία
- John Brown Gun Club
λιγες αναρτησεις πριν...Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:28 Ακατάληπτες παπάρες από άνθρωπο που δεν ορίζει τουλάχιστον τη λογική προσέγγιση σε κάθε θέμα. Που αρέσκεται να υποδεικνύει και να επιδεικνύει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, την ψυχοπάθειά του ωσάν καθοδηγητής τιμωρός που πρέπει να επιβάλλει τις απόψεις του πάση θυσία. Σεξιστής, μανιοκαταθλιπτικός, που νομίζει πως ορίζει τη θέση μιας γυναίκας στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αυτος κομπάζει δα, πως είναι προοδευτικός, ενώ βρίθει ρατσιστικής υποστήριξης, σε κάθε δημοσίευσή του. Θεωρεί πως κατέχει ''αποδεδειγμένα'' την ανατροφή των εκάστοτε συνομιλητών του, βάζοντας επιδεικτικά τη βούλα του, που ουδόλως ταιριάζει με την περιγραφή που επιτάσσει το μίσος που τον διακατέχει.
Εγώ να ευχηθώ περαστικά και στον ψυχίατρο που θα σε αναλάβει, ''κουράγιο''.
Επειδη όμως δεν ειμαι αγνωμων, σου αφιερώνω το παρακάτω, με τις ειλικρινείς ευχές μου, για άμεση ίαση.
οκ μπουμερινα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
μας δουλευεις ρε; σε αυτες τις ηλικιες καλυτερο ειναι ν αρχισουν τις κοκες και τα μουντου παρα να γραφουν στο ιντερνε. Εαν ηταν αμερικη, η πασιφαη θα ηταν κιου ανον, στο υπογραφω.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:49να θυμάστε παιδιά μου:John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
σχεδόν όλοι όσοι αυτοπλασάρονται ως αντι-"κάτι", είναι τελικά τα μεγαλύτερα "κάτι" οι ίδιοι
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Α, οκ. Κι εσύ, αντί να σταματήσεις εκεί, συνέχισες αυτόκλητα τη χολή σου. Γραμμένα είναι.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:59λιγες αναρτησεις πριν...Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:28 Ακατάληπτες παπάρες από άνθρωπο που δεν ορίζει τουλάχιστον τη λογική προσέγγιση σε κάθε θέμα. Που αρέσκεται να υποδεικνύει και να επιδεικνύει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, την ψυχοπάθειά του ωσάν καθοδηγητής τιμωρός που πρέπει να επιβάλλει τις απόψεις του πάση θυσία. Σεξιστής, μανιοκαταθλιπτικός, που νομίζει πως ορίζει τη θέση μιας γυναίκας στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αυτος κομπάζει δα, πως είναι προοδευτικός, ενώ βρίθει ρατσιστικής υποστήριξης, σε κάθε δημοσίευσή του. Θεωρεί πως κατέχει ''αποδεδειγμένα'' την ανατροφή των εκάστοτε συνομιλητών του, βάζοντας επιδεικτικά τη βούλα του, που ουδόλως ταιριάζει με την περιγραφή που επιτάσσει το μίσος που τον διακατέχει.
Εγώ να ευχηθώ περαστικά και στον ψυχίατρο που θα σε αναλάβει, ''κουράγιο''.
Επειδη όμως δεν ειμαι αγνωμων, σου αφιερώνω το παρακάτω, με τις ειλικρινείς ευχές μου, για άμεση ίαση.![]()
![]()
οκ μπουμερινα
Τί έγινε; Έπεσα μέσα έτσι;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Οκ τύπε τίποτα νέο, περίεργο ή ασυνήθιστο.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:58βασικά έχει την (ψιλή, λόγω φωνής) κυριότητα και εγώ την επικαρπία
Τα λέμε.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Ρε μινάρα, αντιλαμβάνεσαι αυτά που γράφεις; Εγώ Τραμπικιά;John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:01μας δουλευεις ρε; σε αυτες τις ηλικιες καλυτερο ειναι ν αρχισουν τις κοκες και τα μουντου παρα να γραφουν στο ιντερνε. Εαν ηταν αμερικη, η πασιφαη θα ηταν κιου ανον, στο υπογραφω.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:49να θυμάστε παιδιά μου:John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Γενιά της Αγαμίας
καλά να περνάς, φίλεrelativer777 έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:04Οκ τύπε τίποτα νέο, περίεργο ή ασυνήθιστο.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:58βασικά έχει την (ψιλή, λόγω φωνής) κυριότητα και εγώ την επικαρπία
Τα λέμε.![]()
- Winston Smith
Έλα ρε τζον, κάθεσαι σε άλλα νήματα και πετάς το ένα "είσαι σεξιστής" μετά το άλλο και ποστάρεις σεξιστικά σχόλια για το ποιος είναι ο ρόλος μιας μεγαλύτερης γυναίκας απλά και μόνο επειδή θες να την προσβάλλεις; Όταν θέλουμε να προσβάλλουμε άτομα που διαφωνούμε επιτρέπεται ο σεξισμός;John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
John εδώ έχει δίκιο ο Winston.Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:22Έλα ρε τζον, κάθεσαι σε άλλα νήματα και πετάς το ένα "είσαι σεξιστής" μετά το άλλο και ποστάρεις σεξιστικά σχόλια για το ποιος είναι ο ρόλος μιας μεγαλύτερης γυναίκας απλά και μόνο επειδή θες να την προσβάλλεις; Όταν θέλουμε να προσβάλλουμε άτομα που διαφωνούμε επιτρέπεται ο σεξισμός;John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
όξω από το νήμα μου εσυ. Αυτό.Naida έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:25John εδώ έχει δίκιο ο Winston.Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:22Έλα ρε τζον, κάθεσαι σε άλλα νήματα και πετάς το ένα "είσαι σεξιστής" μετά το άλλο και ποστάρεις σεξιστικά σχόλια για το ποιος είναι ο ρόλος μιας μεγαλύτερης γυναίκας απλά και μόνο επειδή θες να την προσβάλλεις; Όταν θέλουμε να προσβάλλουμε άτομα που διαφωνούμε επιτρέπεται ο σεξισμός;John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:58βασικά έχει την (ψιλή, λόγω φωνής) κυριότητα και εγώ την επικαρπία
"Επικαρπία αιτία μπαν" ονομάζεται και είναι ένα είδος επικαρπίας που έχει εφαρμογή μέχρι το μπαν του χρήστη.
Αμέσως μετά επιστρέφει αυτοδίκαια στον κάτοχο της ψιλής κυριότητας.
Το πλήρες νομικό κείμενο έχει ως εξής:
Η επικαρπία συνιστάται με δικαιοπραξία εν ενεργεία χρήστη ή με χρησικτησία.
Επίσης η επικαρπία μπορεί να συσταθεί και με "δωρεά αιτία μπαν", η οποία είναι δικαιοπραξία εν ενεργεία του χρήστη.
Επίσης η "επικαρπία αιτία μπαν" είναι συνηθισμένη μορφή σύστασης επικαρπίας (με διαθήκη). Στην περίπτωση αυτή έχουμε επικαρπία με τον χαρακτήρα κληρονομικής εγκατάστασης ή κληροδοσίας "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις