!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενιοφοβικοί χρήστες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Μενιοφοβικοί χρήστες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:49
John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
να θυμάστε παιδιά μου:
σχεδόν όλοι όσοι αυτοπλασάρονται ως αντι-"κάτι", είναι τελικά τα μεγαλύτερα "κάτι" οι ίδιοι
Μπίνγκο. Πάρε έναν πόντο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

ξέχασα ένα Αυτό. τέσπα
Γενιά της Αγαμίας

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:50
Μπίνγκο. Πάρε έναν πόντο.
μπορώ να τον ζητήσω σε όποιο όποιο σημείο μου λείπει, τύπε;
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:46
relativer777 έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:44
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:31 Προτείνω να αλλάξει ο τίτλος σε Γενιαφοβικοί χρήστες για να μην ανοίξω καινούριο.
Βρέ Γενιά, Όλες η γενεές έχουν την δική τους αξία και
Καμία, δεν υστερεί ή υπερέχει των υπολοίπων.
Δεν κατανοώ, παρ' ότι το προσπαθώ επισταμένα, να κατανοήσω από πού ορμώμενοι κάποιοι, σ'αυτούς συγκαταλέγεσαι κι' εσύ βλέπετε Γενιαφοβία.
Μήπως θα μπορούσες να μου το καταδείξεις ?
Τι λες ρε γέρο. Δεν καταλαβαίνω Χριστό.

Εγώ είμαι η Γενιά.
Χμ... Τώρα κατάλαβα ότι αναφέρθηκες στο άτομό σου και όχι γενικότερα στις Γενεές.
Και όσο για το "Γέρο" σου εύχομαι ολόψυχα να γεράσεις, διότι αυτό το προνόμιο, δεν το έχουν όλοι.
Και δεν είσαι μόνο εσύ η γενιά, υπάρχει και της αγαμίας. Εκτός και είναι δικό σου και αυτό το νίκ.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Γενιά της Αγαμίας

relativer777 έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:56 Εκτός και είναι δικό σου και αυτό το νίκ.
βασικά έχει την (ψιλή, λόγω φωνής) κυριότητα και εγώ την επικαρπία
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:28 Ακατάληπτες παπάρες από άνθρωπο που δεν ορίζει τουλάχιστον τη λογική προσέγγιση σε κάθε θέμα. Που αρέσκεται να υποδεικνύει και να επιδεικνύει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, την ψυχοπάθειά του ωσάν καθοδηγητής τιμωρός που πρέπει να επιβάλλει τις απόψεις του πάση θυσία. Σεξιστής, μανιοκαταθλιπτικός, που νομίζει πως ορίζει τη θέση μιας γυναίκας στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αυτος κομπάζει δα, πως είναι προοδευτικός, ενώ βρίθει ρατσιστικής υποστήριξης, σε κάθε δημοσίευσή του. Θεωρεί πως κατέχει ''αποδεδειγμένα'' την ανατροφή των εκάστοτε συνομιλητών του, βάζοντας επιδεικτικά τη βούλα του, που ουδόλως ταιριάζει με την περιγραφή που επιτάσσει το μίσος που τον διακατέχει.
Εγώ να ευχηθώ περαστικά και στον ψυχίατρο που θα σε αναλάβει, ''κουράγιο''.
Επειδη όμως δεν ειμαι αγνωμων, σου αφιερώνω το παρακάτω, με τις ειλικρινείς ευχές μου, για άμεση ίαση.
λιγες αναρτησεις πριν...
Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:25 Στ'αρχίδια μας. Δεν σου ζητήσαμε έγκριση.
:smt005: :smt005:
οκ μπουμερινα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
να θυμάστε παιδιά μου:
σχεδόν όλοι όσοι αυτοπλασάρονται ως αντι-"κάτι", είναι τελικά τα μεγαλύτερα "κάτι" οι ίδιοι
μας δουλευεις ρε; σε αυτες τις ηλικιες καλυτερο ειναι ν αρχισουν τις κοκες και τα μουντου παρα να γραφουν στο ιντερνε. Εαν ηταν αμερικη, η πασιφαη θα ηταν κιου ανον, στο υπογραφω.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:59
Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:28 Ακατάληπτες παπάρες από άνθρωπο που δεν ορίζει τουλάχιστον τη λογική προσέγγιση σε κάθε θέμα. Που αρέσκεται να υποδεικνύει και να επιδεικνύει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, την ψυχοπάθειά του ωσάν καθοδηγητής τιμωρός που πρέπει να επιβάλλει τις απόψεις του πάση θυσία. Σεξιστής, μανιοκαταθλιπτικός, που νομίζει πως ορίζει τη θέση μιας γυναίκας στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αυτος κομπάζει δα, πως είναι προοδευτικός, ενώ βρίθει ρατσιστικής υποστήριξης, σε κάθε δημοσίευσή του. Θεωρεί πως κατέχει ''αποδεδειγμένα'' την ανατροφή των εκάστοτε συνομιλητών του, βάζοντας επιδεικτικά τη βούλα του, που ουδόλως ταιριάζει με την περιγραφή που επιτάσσει το μίσος που τον διακατέχει.
Εγώ να ευχηθώ περαστικά και στον ψυχίατρο που θα σε αναλάβει, ''κουράγιο''.
Επειδη όμως δεν ειμαι αγνωμων, σου αφιερώνω το παρακάτω, με τις ειλικρινείς ευχές μου, για άμεση ίαση.
λιγες αναρτησεις πριν...
Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:25 Στ'αρχίδια μας. Δεν σου ζητήσαμε έγκριση.
:smt005: :smt005:
οκ μπουμερινα
Α, οκ. Κι εσύ, αντί να σταματήσεις εκεί, συνέχισες αυτόκλητα τη χολή σου. Γραμμένα είναι.
Τί έγινε; Έπεσα μέσα έτσι; :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:58
relativer777 έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:56 Εκτός και είναι δικό σου και αυτό το νίκ.
Οκ τύπε τίποτα νέο, περίεργο ή ασυνήθιστο.
Τα λέμε. :a0452:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:01
να θυμάστε παιδιά μου:
μας δουλευεις ρε; σε αυτες τις ηλικιες καλυτερο ειναι ν αρχισουν τις κοκες και τα μουντου παρα να γραφουν στο ιντερνε. Εαν ηταν αμερικη, η πασιφαη θα ηταν κιου ανον, στο υπογραφω.
Ρε μινάρα, αντιλαμβάνεσαι αυτά που γράφεις; Εγώ Τραμπικιά; :smt005: :smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γενιά της Αγαμίας

relativer777 έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:04
Οκ τύπε τίποτα νέο, περίεργο ή ασυνήθιστο.
Τα λέμε. :a0452:
καλά να περνάς, φίλε
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Έλα ρε τζον, κάθεσαι σε άλλα νήματα και πετάς το ένα "είσαι σεξιστής" μετά το άλλο και ποστάρεις σεξιστικά σχόλια για το ποιος είναι ο ρόλος μιας μεγαλύτερης γυναίκας απλά και μόνο επειδή θες να την προσβάλλεις; Όταν θέλουμε να προσβάλλουμε άτομα που διαφωνούμε επιτρέπεται ο σεξισμός;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:22
Έλα ρε τζον, κάθεσαι σε άλλα νήματα και πετάς το ένα "είσαι σεξιστής" μετά το άλλο και ποστάρεις σεξιστικά σχόλια για το ποιος είναι ο ρόλος μιας μεγαλύτερης γυναίκας απλά και μόνο επειδή θες να την προσβάλλεις; Όταν θέλουμε να προσβάλλουμε άτομα που διαφωνούμε επιτρέπεται ο σεξισμός;
John εδώ έχει δίκιο ο Winston.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Γενιά της Αγαμίας

Naida έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:25
Winston Smith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:22
John εδώ έχει δίκιο ο Winston.
όξω από το νήμα μου εσυ. Αυτό.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

:lol:
"Επικαρπία αιτία μπαν" ονομάζεται και είναι ένα είδος επικαρπίας που έχει εφαρμογή μέχρι το μπαν του χρήστη.
Αμέσως μετά επιστρέφει αυτοδίκαια στον κάτοχο της ψιλής κυριότητας.

Το πλήρες νομικό κείμενο έχει ως εξής:
Η επικαρπία συνιστάται με δικαιοπραξία εν ενεργεία χρήστη ή με χρησικτησία.
Επίσης η επικαρπία μπορεί να συσταθεί και με "δωρεά αιτία μπαν", η οποία είναι δικαιοπραξία εν ενεργεία του χρήστη.
Επίσης η "επικαρπία αιτία μπαν" είναι συνηθισμένη μορφή σύστασης επικαρπίας (με διαθήκη). Στην περίπτωση αυτή έχουμε επικαρπία με τον χαρακτήρα κληρονομικής εγκατάστασης ή κληροδοσίας "
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”