!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:39 αντιλαμβανομαι πως εννοει πως με την συμμετοχη του στο κυβερνητικο σχημα παρεχει αλλοθι ψευτοπροοδευτικοτητας σε μια κυβερνηση που συστηματικα μπλοκαρει καθε ουσιαστικη πολιτικη πρωτοβουλια για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιωματα.
μετάφραση από τη newspeak:

ουσιαστική πολιτική πρωτοβουλία: "Από σήμερα μπορείτε να πάτε στο ληξιαρχείο και να διορθώσετε το πιστοποιητικό γέννησης ώστε να μη σας προκαλεί ανείπωτο πόνο το γεγονός ότι 25 χρόνια πριν επινοηθεί ο όρος astrogender ένας αφελής μαιευτήρας είδε τσουτσούνι και σας χαρακτήρισε αγόρι"

μη ουσιαστική πολιτική πρωτοβουλία: "Δεν έχω πρόβλημα να βάλω ανοιχτά ομοφυλόφιλους σε κυβερνητική θέση"
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Αποφασίστε αν η κυβέρνηση έκανε δεξιά στροφή ή εθνομηδενιστική, γατάκια μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πρετεντέρης την 05 Ιαν 2021, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:27 Είναι ντροπή κάποιος να είναι γκέυ και ταυτόχρονα δεξιός;
Κυρίως το πρώτο. Ξεφτίλα

Αν ως δεξιός εννοείς το νεοδημοκράτης, ναι είναι πολύ γκέι
(Αν και η κυβέρνησή τους είναι βάναυσα, πουτσαράδικα στρέιτ με τους πολίτες)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

foscilis έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:51
John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:39 αντιλαμβανομαι πως εννοει πως με την συμμετοχη του στο κυβερνητικο σχημα παρεχει αλλοθι ψευτοπροοδευτικοτητας σε μια κυβερνηση που συστηματικα μπλοκαρει καθε ουσιαστικη πολιτικη πρωτοβουλια για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιωματα.
μετάφραση από τη newspeak:

ουσιαστική πολιτική πρωτοβουλία: "Από σήμερα μπορείτε να πάτε στο ληξιαρχείο και να διορθώσετε το πιστοποιητικό γέννησης ώστε να μη σας προκαλεί ανείπωτο πόνο το γεγονός ότι 25 χρόνια πριν επινοηθεί ο όρος astrogender ένας αφελής μαιευτήρας είδε τσουτσούνι και σας χαρακτήρισε αγόρι"

μη ουσιαστική πολιτική πρωτοβουλία: "Δεν έχω πρόβλημα να βάλω ανοιχτά ομοφυλόφιλους σε κυβερνητική θέση"
ειδες επιχρυσε ντενεκε, ποσο ευκολα δειχνεις τ αληθινα σου χρωματα;
Αυτος ο πολιτικος δινει στηριξη σε μια κυβερνηση που τον θεωρει αρκετα καλο για τετοια θεση, αλλα οχι ικανο να τεκνοθετησει ενα παιδι και ουτε αξιο προστασιας απο διακρισεις λογω της ομοφυλοφιλιας του.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Όταν ο τίτλος ενός υπουργείου είναι πολύ μεγάλος κάποια πουστιά παίζει..
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:39
Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:27
John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:13

εντελως, και με την επιπλεον αυταπατη πως το να περιοριζει το μισος του προς μια μονο ευαλωτη ομαδα τον καθιστα λιγοτερο προκατειλλημενο απο τον μεσο ομοφοβικο/σεξιστη/ρατσιστη γκαζμα.
Αντιγράφω άλλο σχόλιο της κυρίας:

Olga Stefou
δε νομίζω ότι είναι λάθος. Είναι η πολιτική του τοποθέτηση νεοφιλελε, ήδη πριν τη ΝΔ.
Διάλεξε στρατόπεδο εις βάρος των ανθρώπων που είναι ΛΟΑΤΚΙ.
Δεν είναι ο μόνος. Ντροπή του, από εμένα, αλλά στο τέλος τη δουλίτσα που πρέπει να κάνει, θα την κάνει για τη ΝΔ

Είναι ντροπή κάποιος να είναι γκέυ και ταυτόχρονα δεξιός;
Ποιος το αποφάσισε και πότε;

ΥΓ. Και εγώ τσακωνόμουν στο παλιό με την αρτηριοσκλήρωση και τους ομοφοβικούς για τέτοιου είδους μαλακισμένες; :011:
αντιλαμβανομαι πως εννοει πως με την συμμετοχη του στο κυβερνητικο σχημα παρεχει αλλοθι ψευτοπροοδευτικοτητας σε μια κυβερνηση που συστηματικα μπλοκαρει καθε ουσιαστικη πολιτικη πρωτοβουλια για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιωματα.
νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 1976 (από τα πιο προοδευτικά της εποχής του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο).
νόμος για την κατάργηση των διακρίσεων βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή το 2005.
Το Σύμφωνο Συμβίωσης που πέρασε σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία, πριν την εκλογή προέδρου, ψηφίστηκε από τον νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας (κι από άλλους βουλευτές βέβαια) χωρίς να υπολογίσει πόσο θα του στοίχιζε στις εκλογές, στο πιο συντηρητικό κομμάτι του κόμματος κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία.

https://www.liberal.gr/apopsi/i-nea-dim ... hts/254813

Δεν είναι ιπαραδεισένια, αλλά όχι και του θανατά ρε πστη μου!
Και ο Κακλαμάνης γκέυ ήταν, ίσως και άλλοι.

Μαλακίες της ακτιβίστριας, που έκανε την αναπηρία της (σκλήρυνση κατά πλάκας) σημαία και την διατυμπανίζει, μαζί με τον σεξουαλικό της προσανατολισμό και πολιτική επιλογή.
.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

M' άρεσε που οι άντερ και οι δεξιούληδες κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ για "πουσταριά" και τελικά τους βάλανε οι ίδιοι στην κυβέρνηση. :smt005:

CARMA IS A BITCH.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 17:01
John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:39

Olga Stefou
δε νομίζω ότι είναι λάθος. Είναι η πολιτική του τοποθέτηση νεοφιλελε, ήδη πριν τη ΝΔ.
Δεν είναι ο μόνος. Ντροπή του, από εμένα, αλλά στο τέλος τη δουλίτσα που πρέπει να κάνει, θα την κάνει για τη ΝΔ

ΥΓ. Και εγώ τσακωνόμουν στο παλιό με την αρτηριοσκλήρωση και τους ομοφοβικούς για τέτοιου είδους μαλακισμένες; :011:
αντιλαμβανομαι πως εννοει πως με την συμμετοχη του στο κυβερνητικο σχημα παρεχει αλλοθι ψευτοπροοδευτικοτητας σε μια κυβερνηση που συστηματικα μπλοκαρει καθε ουσιαστικη πολιτικη πρωτοβουλια για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιωματα.
νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 1976 (από τα πιο προοδευτικά της εποχής του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο).
νόμος για την κατάργηση των διακρίσεων βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή το 2005.
Το Σύμφωνο Συμβίωσης που πέρασε σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία, πριν την εκλογή προέδρου, ψηφίστηκε από τον νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας (κι από άλλους βουλευτές βέβαια) χωρίς να υπολογίσει πόσο θα του στοίχιζε στις εκλογές, στο πιο συντηρητικό κομμάτι του κόμματος κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία.

https://www.liberal.gr/apopsi/i-nea-dim ... hts/254813

Δεν είναι ιπαραδεισένια, αλλά όχι και του θανατά ρε πστη μου!
Και ο Κακλαμάνης γκέυ ήταν, ίσως και άλλοι.

Μαλακίες της ακτιβίστριας, που έκανε την αναπηρία της (σκλήρυνση κατά πλάκας) σημαία και την διατυμπανίζει, μαζί με τον σεξουαλικό της προσανατολισμό και πολιτική επιλογή.
.
Για την τωρινη κυβερνηση μιλαμε που επιμενει να μπλοκαρει πολιτικες που ισχυουν στο μεγαλυτερο μερος της Ευρωπης οπως ο γαμος, η τεκνοθεσια και το κυριοτερο, προστασια απο διακρισεις λογω ομοφυλοφιλιας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Μπίστης έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:58
Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:27 Είναι ντροπή κάποιος να είναι γκέυ και ταυτόχρονα δεξιός;
Κυρίως το πρώτο. Ξεφτίλα

Αν ως δεξιός εννοείς το νεοδημοκράτης, ναι είναι πολύ γκέι
(Αν και η κυβέρνησή τους είναι βάναυσα, πουτσαράδικα στρέιτ με τους πολίτες)
Διάβασε εδώ viewtopic.php?f=29&t=27821&start=90#p1699241 επειδή έχεις πρόβλημα και να το ψάξεις πριν χειροτερέψει.
.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Golden Age έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:57
Mitharadir έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:52
Golden Age έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:41

Αυτό το τελευταίο δεν το ήξερα. Για κάποιο λόγο τα κανάλια μας τα 'χουνε συσκωτίσει με τη δήθεν "δεξιά στροφή" του κυβερνητικού σχήματος.
Οι μισοί περίπου είναι απο την ψεκασμένη πτέρυγα της ΝΔ(διότι νορμάλ κοινωνικά συντηρητικός δεξιός δεν θα δεχόταν να συμμετέχει σε τέτοια κυβέρνηση με τους μισούς σημιτικούς στην σύνθεση της) και οι άλλοι μισοί απο ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.Παραμερίστηκε εντελώς η Καραμανλική πτέρυγα και η σοβαρή δεξιά πτέρυγα της(τύπου Τζιτζικώστα δηλαδή και τέτοιων).
Ε όχι και παραμελίστηκαν οι Καραμανλικοί... Η διαφορά που πρόσεξα είναι η συμμετοχή καραμανλικών στο νέο σχήμα.

Απλά τα ΜΜΕ παραποίησαν την αλήθεια για τη συμμετοχή σημιτοπασόκων.
Απο τα ονόματα που πρόσεξα δεν είδα σημαντική αναβάθμιση παρουσίας των Καραμανλικών στο νέο σχήμα.Τα βαριά ονόματα των καραμανλικών μένουν εκτός κυβέρνησης.Στο νέο κυβερνητικό σχήμα υπερισχύουν οι εκπρόσωποι της ψεκασμένης πτέρυγα της ΝΔ και οι Πασοκοποταμίσιοι.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Εικονίδιο δημοσίευσης: Κανένα Κουβάς! Θέμα:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Scouser έγραψε: 05 Ιαν 2021, 15:16
Golden Age έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:59
Scouser έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:44
Γιατί να πάω να κάνω τέτοιο πράγμα;
Σχήμα λόγου. Θέλω να πω ότι ένας "ακτιβιστής" για τέτοια θέματα, συνήθως είναι δύσκολο να έχει αντικειμενική στάση για μια τέτοια περίπτωση. Εαν κρίνουμε απο τη στάση του χώρου αυτού στην υπόθεση.
Δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Ναι, προφανώς αν ανοίξουμε συζήτηση με τον τύπο για το ζήτημα του Ζακ θα διαφωνήσουμε. Το θέμα είναι, γιατί να ανοίξουμε τέτοια συζήτηση; Άλλα καθήκοντα έχει που δε σχετίζονται με τις απόψεις του για ΛΟΑΤΚΙ κτλ.

Μα δεν εστιάζω στο τί απόψεις έχει ο καθένας. Εστιάζω στο εαν υπάρχει περίπτωση να αξιοποιήσει την υπουργική του θέση για να παρεμβαίνει υπερ συγκεκριμένων πολιτικών γραμμών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Ιαν 2021, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

πατησιωτης έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:50
Η Στέφου που εκτός των άλλων γράφει και ανακρίβειες.Το νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης τον ψήφισαν πολλοί βουλευτές της ΝΔ.Δεν υπήρχε κομματική πειθαρχία.Αλλά ο Μητσοτάκης έχει σύμβουλο ομοφυλόφιλο που είναι κανονικός νεοφιλελεύθερος,όχι κεντρώος σαν αυτόν που έβαλε τώρα υφυπουργό.Είναι ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του Πατέλης αρμόδιος για τραπεζικές επενδύσεις.

https://www.iefimerida.gr/politiki/alex ... thypoyrgoy

Για αυτήν οι μόνοι ομοφυλόφιλοι είναι οι γραφικοί που πηγαίνουν στις παρελάσεις ή τίποτε ηθοποιοί και τραγουδιστές το πολύ.Τεχνοκράτες ομοφυλόφιλοι είναι κάποιου είδους αντεπαναστάτες σε μια κατά φαντασίαν επανάσταση.
Αυτα που λες ειναι τοσο υπερ της ισοτητας οσο ηταν νικη του φεμινισμου η πρωθυπουργια της Θατσερ, που αν και γυναικα, δεν ειχε κανενα προβλημα να ασκει αντιφεμινιστικες πολιτικες.
Mitharadir

John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:13
Highlander έγραψε: 05 Ιαν 2021, 16:07

Τρανσφοβικος;
εντελως, και με την επιπλεον αυταπατη πως το να περιοριζει το μισος του προς μια μονο ευαλωτη ομαδα τον καθιστα λιγοτερο προκατειλλημενο απο τον μεσο ομοφοβικο/σεξιστη/ρατσιστη γκαζμα.

Olga Stefou

.
Αρχικά να πούμε εδώ πως ο συγκεκριμένος δεν είναι δεξιός αλλα κεντροαριστερός/ποταμίσιος.Και πάμε τώρα στο ερώτημα σου αν μπορεί ένας γκει να είναι δεξιός.Εξαρτάται απο το πιο είδος δεξιού εννοείς.Αν εννοείς κοινωνικα΄συντηρητικό/social conservative https://en.wikipedia.org/wiki/Conservatism#Forms τότε ναι μπορεί να είναι(όπως μπορεί να έχει και οποιαδήποτε άλλη σεξουαλική απόκλιση) υπο την προυπόθεση φυσικά οτι δεν απαιτεί τίποτα άλλο πέραν του δικαιώματος του να κάνει οτι θέλει στο κρεβάτι του(δηλαδή δεν διεκδικεί νομική αναγνωριση της απόκλισης του οποιασδήποτε μορφής).Αλλιώς μπορεί να ανήκει σε άλλο είδος ψευτοσυντρητισμού(οικονομικός συντηρητισμός/νεοφιλελευθερισμός,συμπονετικός/φιλελεύθερος ''συντηρητισμός'' κτλ).Πάντως στην ΝΔ υπάρχει μεγάλη παράδοση ομοφυλόφιλων στελεχών.Αν αρχίσω να παραθέτω τα ονόματα των κρυφών γκει πολιτικών που είναι βουλευτές της ΝΔ θα ξημερώσουμε.Γνώριζες π.χ με πόσους υπουργούς της ΝΔ έχει κάνει σεξ και σχέση ο Κακλαμάνης;
Άβαταρ μέλους
Nandros

John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 17:04 Για την τωρινη κυβερνηση μιλαμε που επιμενει να μπλοκαρει πολιτικες που ισχυουν στο μεγαλυτερο μερος της Ευρωπης οπως
(1) ο γαμος,
(2) η τεκνοθεσια και το κυριοτερο,
(3) προστασια απο διακρισεις λογω ομοφυλοφιλιας.
(1) Υπάρχει το Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν κάποιες θέλουν να μπουν στην εκκλησία ντυμένες νυφούλες να πάνε στην Ισλανδία. Και τα γράφω αυτά εγώ ο άθεος και υποστηρικτής των δικαιωμάτων τους, αλλά όχι και προνομίων ρε πστη μου.
(2) Ακόμα και τα κανονικά ζευγάρια χρειάζονται ατέλειωτη γραφειοκρατία. Τρόποι υπάρχουν, ρωτήστε τον Σεργουλόπουλο. Μια γνωστή μου που είναι γκέυ και ζευγαρωμένη με κάλεσε στα βαφτίσια του παιδιού της. Δεν μπόρεσα να πάω και δεν έμαθα πως το απέκτησε.
(3) Δεν υπάρχουν διακρίσεις, από τον νόμο τουλάχιστον από όσα ξέρω.
.
Mitharadir

Golden Age έγραψε: 05 Ιαν 2021, 17:06
Scouser έγραψε: 05 Ιαν 2021, 15:16
Golden Age έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:59

Σχήμα λόγου. Θέλω να πω ότι ένας "ακτιβιστής" για τέτοια θέματα, συνήθως είναι δύσκολο να έχει αντικειμενική στάση για μια τέτοια περίπτωση. Εαν κρίνουμε απο τη στάση του χώρου αυτού στην υπόθεση.
Δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Ναι, προφανώς αν ανοίξουμε συζήτηση με τον τύπο για το ζήτημα του Ζακ θα διαφωνήσουμε. Το θέμα είναι, γιατί να ανοίξουμε τέτοια συζήτηση; Άλλα καθήκοντα έχει που δε σχετίζονται με τις απόψεις του για ΛΟΑΤΚΙ κτλ.

Μα δεν εστριάζω στο τί απόψεις έχει ο καθένας. Εστιάζω στο εαν υπάρχει περίπτωση να αξιοποιήσει την υπουργική του θέση για να παρεμβαίνει υπερ συγκεκριμένων πολιτικών γραμμών.
Αυτό δεν νομίζω να γίνει διότι ο Μητσοτάκης είναι προσεκτικός να μην θίξει τις ευαισθησίες των ψηφοφόρων του κόμματος του(π.χ όταν πέρυσι η Βουλή συζητούσε για συνταγματική απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ομφουλοφιλία ο Μητσοτάκης καταψήφισε).Εμένα άλλο με ανησυχεί περισσότερο.Θα είναι πολύ πιο απλό για τον Μητσοτάκη να γεμίσει Πακιστανούς και Αφγανούς χωρίς όρια την Ελλάδα σε πρώτη φάση.Μετά αφού θα έχει καταργήσει κάθε ορισμό των συνόρων θα ανοίξει και ο δρόμος για την επόμενη κυβέρνηση να αποθεμελιώσει για τα καλά και την οικογένεια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”