!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την κάνω
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Την κάνω
Eγω ποτε δεν άλλαξα Νικ
Εσυ ποιο είχες;
Ε όχι και μπαν για ένα "πορνόγερος" όταν άλλοι και άλλοι τη έχουν βγάλει καθαρή με τρισχειρότερα.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:22 όπως εύκολα μπορεί να δει κάποιος μη κακοπροαίρετος, δεν του την έπεσα για το πρόβλημα του αλλα τον κορόιδεψα για το τόπικ με την μετανάστρια που ρωτάει αν τον γουστάρει ή όχι, με ηλικιακά κριτήρια και υπονοώντας ότι τον θέλει για την εξασφάλιση της
αυτό πήγαινε σε κορόιδεμα για τα πολιτικά του πιστεύω βασικά, ούτε καν ότι είναι κωλόγερος αλλά τέσπα, ας πούμε ότι τον είπα πορνόγερο, χάριν συζήτησης
Ειδικά το βλήμα έχει προκαλέσει κατόπιν οργανωμένου σχεδίου "μισό, πριν σε βρίσω και φάω μπαν, να γράψω κάτι που θέλω και μετά θα σε βρίσω" και είναι ακόμα εδώ.
Αν το phorum είναι για μερικούς, να γίνει private να το ξέρουμε να πάμε αλλού.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Γενιά των 700!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Το βλήμα έγραψε αυτό εδώ στις 16 Δεκεμβρίου και ακόμα είναι εδώ.Βλήμα έγραψε: 16 Δεκ 2020, 16:15 Δεν είναι ερωμένη μου, πες στην μάνα σου να σταματήσει να ζηλεύει, δεν πηδάω καμία άλλη με τα λεφτά μου.
Υπ' όψη: μιλάμε για πενταροδεκάρες, αν δεν είχα το κτήμα θα έμπαινα χαλαρά στο bottom 10% των Ελλήνων σε ό,τι αφορά στα χρήματα.Spoiler
Ελπίζω μόνο να μην είναι αιτία για πέρμα.
Πάντως ρε παιδιά πείτε μου: εγώ φταίω;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Α θυμάμαι τέτοιο ΝικΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:21Γενιά των 700!
Γιατί βρε τα αλλάζετε...
- Γενιά της Αμαρτίας
Μπήκε και ο μουστακαλής! Καλώς τον!Juno έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:20Ε όχι και μπαν για ένα "πορνόγερος" όταν άλλοι και άλλοι τη έχουν βγάλει καθαρή με τρισχειρότερα.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:22 όπως εύκολα μπορεί να δει κάποιος μη κακοπροαίρετος, δεν του την έπεσα για το πρόβλημα του αλλα τον κορόιδεψα για το τόπικ με την μετανάστρια που ρωτάει αν τον γουστάρει ή όχι, με ηλικιακά κριτήρια και υπονοώντας ότι τον θέλει για την εξασφάλιση της
αυτό πήγαινε σε κορόιδεμα για τα πολιτικά του πιστεύω βασικά, ούτε καν ότι είναι κωλόγερος αλλά τέσπα, ας πούμε ότι τον είπα πορνόγερο, χάριν συζήτησης
Ειδικά το βλήμα έχει προκαλέσει κατόπιν οργανωμένου σχεδίου "μισό, πριν σε βρίσω και φάω μπαν, να γράψω κάτι που θέλω και μετά θα σε βρίσω" και είναι ακόμα εδώ.
- Γενιά της Αμαρτίας
Μπλου μου είμαι βαθιά αμαρτωλός, είμαι στο βούρκο εντελώς γιαυτόbluerose έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:22Α θυμάμαι τέτοιο Νικ
Γιατί βρε τα αλλάζετε...
Γενικα το φορουμ θα πρεπει να ειναι χωρος διασκεδασης και χαλαρωσης και οχι πεδιο αντιπαραθεσης.
Εγω καθε φορα που συνδεομαι, φανταζομαι οτι με περιμενουν στην εισοδο η Naida και 10 φιλες της ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΕΣ και με ξεναγουν σε ενα φανταστικο πολυχωρο με σαουνες, σπα, καναπεδες με γυμνες μοντελες και τετοια.
Ετσι θα πρεπει να νοιωθουμε ολοι. Καθε δε ποσταρισμα, πρεπει να ισοδυναμει με εκτονωση.
Εγω καθε φορα που συνδεομαι, φανταζομαι οτι με περιμενουν στην εισοδο η Naida και 10 φιλες της ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΕΣ και με ξεναγουν σε ενα φανταστικο πολυχωρο με σαουνες, σπα, καναπεδες με γυμνες μοντελες και τετοια.
Ετσι θα πρεπει να νοιωθουμε ολοι. Καθε δε ποσταρισμα, πρεπει να ισοδυναμει με εκτονωση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ποτέ δεν είχα μουστάκι αγαπητή τρανς (σύμφωνα με τις πληροφορίες που μοιράζεσαι στο προφίλ σου). Ούτε που ασχολήθηκα μαζί του με αποτρίχωση γιατί δεν υπήρχε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:22Μπήκε και ο μουστακαλής! Καλώς τον!Juno έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:20Ε όχι και μπαν για ένα "πορνόγερος" όταν άλλοι και άλλοι τη έχουν βγάλει καθαρή με τρισχειρότερα.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:22 όπως εύκολα μπορεί να δει κάποιος μη κακοπροαίρετος, δεν του την έπεσα για το πρόβλημα του αλλα τον κορόιδεψα για το τόπικ με την μετανάστρια που ρωτάει αν τον γουστάρει ή όχι, με ηλικιακά κριτήρια και υπονοώντας ότι τον θέλει για την εξασφάλιση της
Εσένα τι σε πείραξε, το νικ που σαρκάζει το δικό σου;
-
Ερυξίμαχος
- Γενιά της Αμαρτίας
Ό,τι πεις αδερφέ μου.Juno έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:24Ποτέ δεν είχα μουστάκι αγαπητή τρανς (σύμφωνα με τις πληροφορίες που μοιράζεσαι στο προφίλ σου). Ούτε που ασχολήθηκα μαζί του με αποτρίχωση γιατί δεν υπήρχε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:22Μπήκε και ο μουστακαλής! Καλώς τον!Juno έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:20
Ε όχι και μπαν για ένα "πορνόγερος" όταν άλλοι και άλλοι τη έχουν βγάλει καθαρή με τρισχειρότερα.
Εσένα τι σε πείραξε, το νικ που σαρκάζει το δικό σου;
Δε φταις εσυΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:23Μπλου μου είμαι βαθιά αμαρτωλός, είμαι στο βούρκο εντελώς γιαυτό
Ο πειρασμος φταίει
Εσυ προσπαθησε ένα ένα να πετας τα παθη
Μια χαρά τον θυμαμαι
Τεμετερον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις