κατουρα και λιγακι πχιαΧαοτικός έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:08 Είναι ωραίες οι Ευρωπαίες. Βασικά και οι Ασιάτισσες και οι Αφρικανές και όλες ωραίες είναι. Αλλά δεν μιλάτε για γαμήσια εδώ ε;![]()
Σόρυ παιδιά. Συνεχίστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος
- Οργισμένος
Re: Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Έχεις δίκιοΟργισμένος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:25κατουρα και λιγακι πχιαΧαοτικός έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:08 Είναι ωραίες οι Ευρωπαίες. Βασικά και οι Ασιάτισσες και οι Αφρικανές και όλες ωραίες είναι. Αλλά δεν μιλάτε για γαμήσια εδώ ε;![]()
Σόρυ παιδιά. Συνεχίστε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πες μου γιατί κατά τη γνώμη σου θεωρείς ότι είναι μεγάλη η Τουρκία για τα συμφέροντά τους και θα σου πω.Green Dragon έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:47Είσαι κι εσύ θύμα των ψευδαισθήσεων. Δεδομένης της αντικειμενικής σημασίας της Τουρκίας, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να είναι όλα τα συμφέροντα τόσων κρατών εναντίον της;AlienWay έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:14 Τα αιτήματα τύπου "έξω από την ΕΕ", "έξω από το ΝΑΤΟ", "έξω από την ευροζώνη", διαπιστώνουμε σήμερα το πόσο καφενειακού επιπέδου είναι.
Από εκεί και πέρα ναι, η "Ευρώπη" αυτή τη στιγμή είναι μια πόρνη, ένα κωλοχανείο με σαθρά θεμέλια.
Αυτό που απαιτείται είναι αλλαγή γραμμής πλεύσης. Για την ακρίβεια, αλλαγή της ανώτερης ηγεσίας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πολύ μεγαλύτερη χώρα από εμάς, καλύτερη γεωγραφική θέση. Το πρώτο έχει οικονομικές-εμπορικές προεκτάσεις.AlienWay έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:33 Πες μου γιατί κατά τη γνώμη σου θεωρείς ότι είναι μεγάλη η Τουρκία για τα συμφέροντά τους και θα σου πω.
Η γνώμη μου είναι ότι η περίφημη τουρκική διπλωματία δεν είναι παρά η γεωγραφική της θέση και το μέγεθός της, πράγματα δηλαδή για τα οποία δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Γιατί είναι μια πολύ ισχυρή στρατιωτικά χώρα, με μεγάλο πληθυσμό και βρίσκεται τόσο δίπλα στην Ευρώπη όσο και στο Ισραήλ και τη Βόρεια Αφρική έχοντας σύνορα και με το Ιράν. Παράλληλα, είναι μια χώρα με μεγάλη επιρροή στα μουσουλμανικά κράτη της κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου. Μια τέτοια χώρα, θέλεις να την έχεις με κάποιον τρόπο μέσα στο μαντρί όσο και αν σου δημιουργεί συνεχώς ζητήματα. Αν φύγει από το μαντρί, η Δύση μόνο να χάσει θα έχει.AlienWay έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:33Πες μου γιατί κατά τη γνώμη σου θεωρείς ότι είναι μεγάλη η Τουρκία για τα συμφέροντά τους και θα σου πω.Green Dragon έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:47Είσαι κι εσύ θύμα των ψευδαισθήσεων. Δεδομένης της αντικειμενικής σημασίας της Τουρκίας, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να είναι όλα τα συμφέροντα τόσων κρατών εναντίον της;AlienWay έγραψε: 11 Δεκ 2020, 13:14 Τα αιτήματα τύπου "έξω από την ΕΕ", "έξω από το ΝΑΤΟ", "έξω από την ευροζώνη", διαπιστώνουμε σήμερα το πόσο καφενειακού επιπέδου είναι.
Από εκεί και πέρα ναι, η "Ευρώπη" αυτή τη στιγμή είναι μια πόρνη, ένα κωλοχανείο με σαθρά θεμέλια.
Αυτό που απαιτείται είναι αλλαγή γραμμής πλεύσης. Για την ακρίβεια, αλλαγή της ανώτερης ηγεσίας.
Στη δική τους οπτική, θα ήταν πολύ καλύτερο ή λιγότερο επιζήμο να υποχωρήσει η Ελλάδα, να πάρει η Τουρκία πολλά από αυτά που θέλει στις θαλάσσιες ζώνες και να κερδίσουν άλλες 2-3 δεκαετίες μη ανατροπών. Το πρόβλημά τους είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι εντελώς αμελητέα ποσότητα για να γίνει κάτι τέτοιο αναίμακτα, ούτε έχουν τρόπο να της το επιβάλουν παρά τα προβλήματά της. Να λάβουν ουσιαστικά μέτρα κατά της Τουρκίας, μόνο με έναν τρόπο θα γίνει, αν η Τουρκία επιτεθεί στρατιωτικά εναντίον της Ελλάδας, αυτή θεωρώ ότι είναι η μοναδική κόκκινη γραμμή. Εξαίρεση ως ένα βαθμό αποτελεί η Γαλλία επειδή ο τουρκικός επεκτατισμός απειλεί και δικά της συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή, αλλά μόνη της ή έστω μόνη με την Ελλάδα λίγα πράγματα μπορεί να κάνει.
Οτι είναι μεγαλύτερη χώρα, δεν λέει κάτι από μόνο του. Οι εμπορικές και οικονομικές προεκτάσεις είναι η συνέπεια και όχι το αίτιο.Green Dragon έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:37Πολύ μεγαλύτερη χώρα από εμάς, καλύτερη γεωγραφική θέση. Το πρώτο έχει οικονομικές-εμπορικές προεκτάσεις.AlienWay έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:33 Πες μου γιατί κατά τη γνώμη σου θεωρείς ότι είναι μεγάλη η Τουρκία για τα συμφέροντά τους και θα σου πω.
Η γνώμη μου είναι ότι η περίφημη τουρκική διπλωματία δεν είναι παρά η γεωγραφική της θέση και το μέγεθός της, πράγματα δηλαδή για τα οποία δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Η θέση της Τουρκίας είναι καλή, ωστόσο η έλλειψη πρόσβασης στη θάλασσα, τη ρίχνει αρκετά. Αυτό είναι που πρέπει να εμποδίσουμε και να εκμεταλλευτούμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Όχι για αυτό αλλά ο διορισμός ενός φιλομακρονικού πρέσβη αποτελεί μία συμβολική χειρονομία.nostromos έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:29sys3x έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:23Ο Εμμανουήλ γαμάει από επιλογή μια γριά γυναίκα από τότε που άρχισε να γαμάει, ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους, ούτε ο νάνος δεν είναι τόσο ψεκασμένος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 04:20 Tι έγινε ρε παιδιά? Δε μπήκε ο φιλέλληνας Μακρόν στη φωτιά για να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια? Μην έχει
σχέση αυτό και με το διόρισμο του νέου Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, που «είναι φίλος» του Γάλλου Προέδρου?
https://www.enikos.gr/international/753 ... tou-makron
δηλ. επειδη διοριστηκε φιλος του Μακρον πρεσβυς στη Γαλλια ο Μακρον τα βρηκε με τον Ερντογαν ...?αυτο ξεπερνα και το σεναριο ο Ερντογαν να εκβιαζει τον Τραμπ
Eγω ουδεποτε ενοιωσα Ευρωπαιος με τη συγκεκριμενη ΕΕ. Ισως γιατι θεωρω οτι οι αξιες της Γερμανιας και των Τραπεζων που την διοικουν ειναι οτι πιο ασυμβατο με τις αξιες του ευρωπαικου πολιτισμου.
Ειτε μιλαμε για ελληνορωμαικο πολιτισμο, ειτε για χριστιανικο, ειτε για τις αξιες της δημοκρατιας, ισοτητας και αλληλεγγυης που πιστευε η Γαλλικη Επανασταση. Ειτε μιλαμε για το σκανδιναυικο και ελβετικο μοντελο που υπηρχε προ Ευρωζωνης και το οποιο ηταν το καλυτερο παραδειγμα καπιταλισμου με ανθρωπινο προσωπο και κοινωνικες αξιες.
.
Ειτε μιλαμε για ελληνορωμαικο πολιτισμο, ειτε για χριστιανικο, ειτε για τις αξιες της δημοκρατιας, ισοτητας και αλληλεγγυης που πιστευε η Γαλλικη Επανασταση. Ειτε μιλαμε για το σκανδιναυικο και ελβετικο μοντελο που υπηρχε προ Ευρωζωνης και το οποιο ηταν το καλυτερο παραδειγμα καπιταλισμου με ανθρωπινο προσωπο και κοινωνικες αξιες.
.
ακόμα καταβροχθίζετε αυταπάτες;Αρίστος έγραψε: 12 Δεκ 2020, 05:47 το καλυτερο παραδειγμα καπιταλισμου με ανθρωπινο προσωπο και κοινωνικες αξιες.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Λίνο Βεντούρα
ολα είναι προπαγάνδα, άσε που δεν εφαρμόστηκε σωστά όποτε δεν μετράει έτσι λι αλλιώς
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δηλαδή όποτε τρώτε σκαμπίλια απο την πραγματικοτητα θα προσπαθείτε να καταπραυνθείτε με το «ναι αλλα ο σταλιν...»;
Όπως λέει και μια νύχτα «η αυταπάτη είναι η πιο γλυκια απολαυση» ή κάπως έτσι
- Λίνο Βεντούρα
Λάθος ανάγνωση, σύντροφε. Αυτό που συμβαίνει είναι πως μπαίνεις να πετάξεις μια ατάκα του κώλου και ακολουθεί βροχή από φάπες. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις την αβατάρα σου και να βάλεις τον φαλακρό γεράκο του Μπενυ Χιλ, σου πάει γάντι.Fluffy έγραψε: 12 Δεκ 2020, 09:21 Δηλαδή όποτε τρώτε σκαμπίλια απο την πραγματικοτητα θα προσπαθείτε να καταπραυνθείτε με το «ναι αλλα ο σταλιν...»;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ποιος το λέει αυτό;Green Dragon έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:37Πολύ μεγαλύτερη χώρα από εμάς, καλύτερη γεωγραφική θέση. Το πρώτο έχει οικονομικές-εμπορικές προεκτάσεις.AlienWay έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:33 Πες μου γιατί κατά τη γνώμη σου θεωρείς ότι είναι μεγάλη η Τουρκία για τα συμφέροντά τους και θα σου πω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
*σημαντικήFluffy έγραψε: 12 Δεκ 2020, 09:21 Δηλαδή όποτε τρώτε σκαμπίλια απο την πραγματικοτητα θα προσπαθείτε να καταπραυνθείτε με το «ναι αλλα ο σταλιν...»;
Όπως λέει και μια νύχτα «η αυταπάτη είναι η πιο γλυκια* απολαυση» ή κάπως έτσι
και γλυκιά βεβαίως
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-