ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 11:10
Hector Buas έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 11:03
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 11:01
...
Παλι αρχισες πρωι πρωι? Σ'αρεσει να αυτοξεφτιλιζεσαι?
Μήπως ξέρεις τι έχει γίνει το αναπηρικό αμαξίδιο? Ποιός το έκλεψε?
Οχι δεν εχω ιδεα. Θα περιμενω εσενα να μας βαλεις ολες τι αποδειξεις παλι.
Προσωπικά δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει το συγκεκριμένο αναπηρικό αμαξίδιο. Νομίζω όμως πως καταλαβαίνω τους λόγους που χάθηκε και ποιός τελικά ευθύνεται για αυτην αλλά και και άλλες κλοπές. Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Εδώ και πολλά χρόνια. εσύ και οι ομοϊδεάτες σου κάνατε ότι μπορούσατε για να "ξεπλύνετε" τις παραβατικές συμπεριφορές ορισμένων κοινωνικών ομάδων (π.χ. γύφτοι). Αυτές οι ομάδες λοιπόν βρήκαν άπλετο χώρο δράσης για τις συμπεριφορές τους.
Εδώ και πολλά χρόνια, εσύ και οι ομοϊδεάτες σου ενισχύσατε την (λάθρο)μετανάστευση του κάθε φτωχοδιάβολου από όλα τα μέρη του κόσμου. Και αφού τους "φάγατε" και τα "μεταφορικά" και τα "επιδόματα", τους αμολήσατε μετά στις γειτονιές για να βιοποριστούν με όποιον τρόπο μπορούν.
Εδώ και πολλά χρόνια, εσύ και οι ομοϊδεάτες σου προσπαθήσατε να δημιουργήσετε "άβατα" σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας, εμποδίζοντας την αστυνομία να πατήσει σε αυτές.
Μπορώ να γράψω και άλλα. Η ουσία είναι πως δεν ξέρω που είναι το αμαξίδιο. Νομίζω όμως πως ξέρω γιατί δεν είναι εκεί που έπρεπε να είναι και ποιός τελικά ευθύνεται για αυτό...