!!! DEVELOPMENT MODE !!!

First they came for the Jews

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: First they came for the Jews

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

hellegennes έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:30
Kauldron έγραψε: 25 Ιουν 2018, 21:56 Δε ξέρω αν το risk free είναι απόλυτα εφικτό (δε δθυμάμαι πχ ορθόδοξους να πατάνε με φορτηγά κόσμο στ' όνομα του Χριστού ή της ορθόδοξης Εκκλησίας) αλλά όταν βάζεις ανθρώπους που πιστεύουν σε μια θρησκεία που δε διαφέρει και σε πολλά από μια death cult, ε, νομίζω οτι είναι λίιιγο πιο ανεβασμένο το ρίσκο απ' το να βάζεις μέσα ξέρω 'γω βουδιστές.
Αφού δεν θυμάσαι, πάρε να διαβάσεις:

https://en.wikipedia.org/wiki/Christian ... ntemporary
Όταν σου λέω οτι έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου μετά...
Μίλησα για ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. Και το γράφω 2 φορές. ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. Και μου βάζεις κάτι άσχετα από κάτι ανύπαρκτα παρακλάδια και κάτι cults. Kαι ακόμα και αυτό θέλεις να το συγκρίνεις με τα εκατοντάδες περιστατικά που βλέπουμε εδω:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_I ... st_attacks

Κάνε μου μια χάρη, πρίν γράψεις κάτι, τουλάχιστον σε 'μενα, δείξτο πρώτα σ' ενα φυσιολογικό άνθρωπο να το διαβάσει, γιατί πονάνε τα μυαλά μου. Ειλικρινά, δε μπορώ να διαβάζω τις μαλακίες που γράφεις.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ναι, επειδή είσαι μαλακισμένο και αφού έριξες μια ματιά και είδες ότι δεν σου βγαίνει, το άλλαξες σε κάτι που νομίζεις ότι είναι σίγουρο. Βέβαια υπάρχουν και ελληνικά περιστατικά (μην πάω Ρωσία και κρώζεις ότι εννοούσες Ελλάδα), αλλά δεν είναι όλα φάτσα φόρα στο Ίντερνετ για να τα βρεις εύκολα.

Απλά δείχνεις το ποιόν σου με την στάση σου. Είσαι μέγας υποκριτής, 100% ανέντιμος και κακόπιστος και μόνο γι' αυτό.

Πες μου λοιπόν, γιατί το έξυπνο πουλί απ' την μύτη πιάνεται, πότε πάτησαν με φορτηγά κόσμο στην Ελλάδα Μουσουλμάνοι και μόνο τότε θα σου δείξω τι έχουν κάνει ορθόδοξοι στο όνομα του Χριστού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ρε Χέλλι είσαι και άθεος;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

αφού έριξες μια ματιά και είδες ότι δεν σου βγαίνει, το άλλαξες σε κάτι που νομίζεις ότι είναι σίγουρο.
Τί άλλαξα βρε περίπτωση? Δεν υπάρχει τροποποίηση στο πόστ. Φαίνεται αν υπάρχει.
Ρε Χέλλι είσαι και άθεος;
Τα πάντα όλα είναι, αρκεί να κάνει το κομμάτι του.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ναι, είμαι άθεος. Γιατί; Δεν το ήξερες;

Χελώνε, καταλαβαίνεις τι λέω, καμάρι μου. Μην παίζεις τον έξυπνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

sharp έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:29
Northern Spirit έγραψε: 23 Ιουν 2018, 19:43 Αυτη τη φραση την χρησιμοποιει συχνα ενας φιλος μου ηλικιωμενος Αγγλος για διαφορες καταστασεις που συμβαινουνε και κυριως για την ανοδο της ακροδεξιας και του ναζισμου με νεες μορφες..

Στο first they came for the Jews που αναφερεται στο β'παγκοσμιο πολεμο οι ναζι αρχικα στραφηκαν κατα των Εβραιων και πολλοι στην Ευρωπη υποτιμησαν το ποσο μακρια θα πηγαινανε οι φασιστες.: μονο με τους Εβραιους ειναι το προβλημα θα βρεθει λυση κλπ.

Τελικα μετα τους Εβραιους οι ναζι εβαλαν στο στοχο και ολους τους αλλους πολλοι απο τους οποιους ηταν απροετοιμαστοι.

Το διδαγμα αφορα την κλιμακωση της ακροδεξιας απειλης: Πρωτα αρχιζουνε απο τους μεταναστες, ξενες μειονοτητες (μουσουλμανους κλπ)..Αν δεν σταματηθουνε στη συνεχεια θα στραφουνε και εναντιον των αλλων συμπολιτων τους που δεν υποστηριζουνε τις θεσεις τους...Και στο τελος η κορυφωση θα ειναι να αρχισουνε να σκοτωνται με αλλους ακροδεξιους του πλανητη σε επιπεδο κρατους..

Καπως ετσι ξεκινησε ο β παγκοσμιος πολεμος..
Απλοϊκό. Τα αίτια του ΒΠΠ ανάγονται στην λήξη του ΑΠΠ.
Aυτο δεν αφορα τις αιτιες του β'ππ αλλα την μεθοδευση του χιτλερ...Οπως εχω γραψει και αλλου πρωτα οι εκκαθαρισεις αρχιζουνε στο εστερικο και μετα επεκτεινονται στο εξωτερικο..Οι αυταρχικοι και οι δικτατορες ηγετες εχουνε ταση εξαγωγης της κρισης οταν και οπου μπορουνε...Εξαλλου χωρις φανταστικους εχθρυς τα καθεστωτα αυτα δεν μπορουνε να επιβιωσουνε.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Northern Spirit έγραψε: 27 Ιουν 2018, 21:01
sharp έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:29
Northern Spirit έγραψε: 23 Ιουν 2018, 19:43 Αυτη τη φραση την χρησιμοποιει συχνα ενας φιλος μου ηλικιωμενος Αγγλος για διαφορες καταστασεις που συμβαινουνε και κυριως για την ανοδο της ακροδεξιας και του ναζισμου με νεες μορφες..

Στο first they came for the Jews που αναφερεται στο β'παγκοσμιο πολεμο οι ναζι αρχικα στραφηκαν κατα των Εβραιων και πολλοι στην Ευρωπη υποτιμησαν το ποσο μακρια θα πηγαινανε οι φασιστες.: μονο με τους Εβραιους ειναι το προβλημα θα βρεθει λυση κλπ.

Τελικα μετα τους Εβραιους οι ναζι εβαλαν στο στοχο και ολους τους αλλους πολλοι απο τους οποιους ηταν απροετοιμαστοι.

Το διδαγμα αφορα την κλιμακωση της ακροδεξιας απειλης: Πρωτα αρχιζουνε απο τους μεταναστες, ξενες μειονοτητες (μουσουλμανους κλπ)..Αν δεν σταματηθουνε στη συνεχεια θα στραφουνε και εναντιον των αλλων συμπολιτων τους που δεν υποστηριζουνε τις θεσεις τους...Και στο τελος η κορυφωση θα ειναι να αρχισουνε να σκοτωνται με αλλους ακροδεξιους του πλανητη σε επιπεδο κρατους..

Καπως ετσι ξεκινησε ο β παγκοσμιος πολεμος..
Απλοϊκό. Τα αίτια του ΒΠΠ ανάγονται στην λήξη του ΑΠΠ.
Aυτο δεν αφορα τις αιτιες του β'ππ αλλα την μεθοδευση του χιτλερ...Οπως εχω γραψει και αλλου πρωτα οι εκκαθαρισεις αρχιζουνε στο εστερικο και μετα επεκτεινονται στο εξωτερικο..Οι αυταρχικοι και οι δικτατορες ηγετες εχουνε ταση εξαγωγης της κρισης οταν και οπου μπορουνε...Εξαλλου χωρις φανταστικους εχθρυς τα καθεστωτα αυτα δεν μπορουνε να επιβιωσουνε.
Δεν έκανε ο Χίτλερ τον πόλεμο για να εκκαθαρίσει φυλές σε άλλες χώρες. Πού το βρήκες αυτό;
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

sharp έγραψε: 28 Ιουν 2018, 09:56 Δεν έκανε ο Χίτλερ τον πόλεμο για να εκκαθαρίσει φυλές σε άλλες χώρες. Πού το βρήκες αυτό;
Έκανε τον πόλεμο για να αποκτήσει η Γερμανία "ζωτικό χώρο" (Lebensraum) και το σχέδιο προέβλεπε εκδίωξη ή εκκαθάριση λαών.
Εικόνα
most of the indigenous populations of Eastern Europe would have to be removed permanently (either through mass deportation to Siberia, death, or enslavement).
The Nazi government aimed at repopulating these lands with Germanic colonists in the name of Lebensraum during World War II and thereafter.[6][7][8] The entire indigenous populations were to be decimated by starvation, allowing for their own agricultural surplus to feed Germany.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
sharp

Είναι περίπλοκα τα αίτια του ΒΠΠ και ανάγονται στο τέλος του ΑΠΠ. Το ότι ο Χίτλερ ήταν παράφρων ήταν μια βολική και ατυχής συγκυρία
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Χελάκο, άστο, δεν το 'χεις.
:bored:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

sharp έγραψε: 28 Ιουν 2018, 20:01 Είναι περίπλοκα τα αίτια του ΒΠΠ και ανάγονται στο τέλος του ΑΠΠ. Το ότι ο Χίτλερ ήταν παράφρων ήταν μια βολική και ατυχής συγκυρία

Παράφρων; Χμμμ...
Απλά προώθησε μία ατζέντα την οποία σχεδόν όλοι στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ ή στην Βρετανική Κοινοπολιτεία πίστευαν.
Π.χ. μπορεί κάποιος να διαβάσει τους λόγους του Λόιντ Τζώρτζ - του πρωθυπουργού πριν τον Τσώρτσιλ. Δεν θα πιστεύει αυτά που διαβάζει, σαν να διαβάζει λόγο του Χίτλερ!!!
Είχε όμως πάρα πολλά ψυχολογικά και σχιζοφρένεια, τα οποία τον οδηγούσαν σε περίεργες αποφάσεις, κινήσεις και πιστεύω, οι οποίες άλλες φορές ήταν σωστές και άλλες λάθος - με τις συνέπειες που ξέρουμε.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα είχε εφαρμόσει ιδέες, εάν δεν τον ακολουθούσε το 80% του πληθυσμού της Γερμανίας - και δυστυχώς, μέχρι το Φθινόπωρο του 1940 όλα πήγαιναν εξαιρετικά καλά για τη Γερμανία! Όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και οικονομικά και κοινωνικά.
Πρέπει να δείτε τα οικονομικά μεγέθη και τις κοινωνικές εφαρμογές προς την κοινωνία για να καταλάβετε για τι μιλάμε - βέβαια εάν συνέχιζαν με αυτούς τους ρυθμούς, χωρίς να έρθει ο πόλεμος, θα κατέρρεαν οικονομικά μέχρι το πολύ το 1943...

.
sharp

OANNHSEA έγραψε: 28 Ιουν 2018, 21:34
sharp έγραψε: 28 Ιουν 2018, 20:01 Είναι περίπλοκα τα αίτια του ΒΠΠ και ανάγονται στο τέλος του ΑΠΠ. Το ότι ο Χίτλερ ήταν παράφρων ήταν μια βολική και ατυχής συγκυρία

Παράφρων; Χμμμ...
Απλά προώθησε μία ατζέντα την οποία σχεδόν όλοι στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ ή στην Βρετανική Κοινοπολιτεία πίστευαν.
Π.χ. μπορεί κάποιος να διαβάσει τους λόγους του Λόιντ Τζώρτζ - του πρωθυπουργού πριν τον Τσώρτσιλ. Δεν θα πιστεύει αυτά που διαβάζει, σαν να διαβάζει λόγο του Χίτλερ!!!
Είχε όμως πάρα πολλά ψυχολογικά και σχιζοφρένεια, τα οποία τον οδηγούσαν σε περίεργες αποφάσεις, κινήσεις και πιστεύω, οι οποίες άλλες φορές ήταν σωστές και άλλες λάθος - με τις συνέπειες που ξέρουμε.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα είχε εφαρμόσει ιδέες, εάν δεν τον ακολουθούσε το 80% του πληθυσμού της Γερμανίας - και δυστυχώς, μέχρι το Φθινόπωρο του 1940 όλα πήγαιναν εξαιρετικά καλά για τη Γερμανία! Όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και οικονομικά και κοινωνικά.
Πρέπει να δείτε τα οικονομικά μεγέθη και τις κοινωνικές εφαρμογές προς την κοινωνία για να καταλάβετε για τι μιλάμε - βέβαια εάν συνέχιζαν με αυτούς τους ρυθμούς, χωρίς να έρθει ο πόλεμος, θα κατέρρεαν οικονομικά μέχρι το πολύ το 1943...

.
Το παράφρων πήγαινε στα περί εξολόθρευσης φυλών. Προφανώς ο πόλεμος έγινε γιατί η Γ. διεκδικούσε το μερίδιο της στις Υπερδυνάμεις και οι άλλες δεν ήθελαν να της το παραχωρήσουν. Αλλά και σχιζοφρενής μού κάνει, δεν θα τα χαλάσουμε γι αυτό.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

sharp έγραψε: 28 Ιουν 2018, 09:56

Δεν έκανε ο Χίτλερ τον πόλεμο για να εκκαθαρίσει φυλές σε άλλες χώρες. Πού το βρήκες αυτό;

δεν ειπα αυτο...Ομως ο χιτλερ αρχικα επειχειρησε ξεκαθαρισμα εντος της Γερμανιας...Αντιφρονουντες πασης φυσεως, εβραιοι κλπ μπηκανε στο στοχαστρο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:25 Όταν σου λέω οτι έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου μετά...
Μίλησα για ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. Και το γράφω 2 φορές. ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. Και μου βάζεις κάτι άσχετα από κάτι ανύπαρκτα παρακλάδια και κάτι cults. Kαι ακόμα και αυτό θέλεις να το συγκρίνεις με τα εκατοντάδες περιστατικά που βλέπουμε εδω:

Κάνε μου μια χάρη, πρίν γράψεις κάτι, τουλάχιστον σε 'μενα, δείξτο πρώτα σ' ενα φυσιολογικό άνθρωπο να το διαβάσει, γιατί πονάνε τα μυαλά μου. Ειλικρινά, δε μπορώ να διαβάζω τις μαλακίες που γράφεις.
https://www.protothema.gr/world/article ... inito-tou/

http://www.pronews.gr/kosmos/687746_tex ... a-makelari
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 04:18
Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:25 Όταν σου λέω οτι έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου μετά...

https://www.protothema.gr/world/article ... inito-tou/

http://www.pronews.gr/kosmos/687746_tex ... a-makelari
Τί μαλακίες απαντάς? Μιλάμε για άτομα που έκαναν το έγκλημα στο όνομα της Ορθοδοξίας? Γιατί εδώ μιλάμε για μουσουλμάνους, που διέπραξαν τα εγκλήματά τους στο όνομα του ΙΣΛΑΜ με την ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΙΜΑΜΗΔΩΝ. Και μου βάζεις έγκλημα που έκαναν ΈΛληνες κάπου. Ρε τόσο φτωχοί είσαστε από επιχειρήματα, τόσο διαλεκτικά ανύπαρκτοι? Ο ετερόκλητος όχλος των πολυπολιτισμάκηδων, που αποτελείται από χαζοχαρούμενα ζούδια μέχρι επικίνδυνους ναρκέμπορους, το 'χει χάσει τελείως.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”