Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 02:00
Δεν επρεπε να μιλησω ετσι αλλα πραγματικα με εξοργιζει αυτη η λογικη ιθαγενους πορνης ή μαλλον νταβα που αποπνεει η κουλτουρα των "επιχειρηματιων" του ευρυτερου κλαδου της διασκεδασης.
Ο τυπος εκανε μια καραμπαμπια που κανουν καθε σκ τα αγγλακια όταν πιουν 2-3 ποτά παραπάνω.
Μη μας τον παρουσιάζεις σαν το σφαγέα του Διστομου.
Σε λίγο καιρό θα βγει και θα πει πως όποιο παιδί δεν φοράει σωστά τη μάσκα θα το βάζουν τιμωρία και όποιο παιδί αγγίξει τη μάσκα στη διάρκεια του μαθήματος θα το στέλνουν στον διευθυντή.
Διάβασε κι αυτό όμως:
Στύγιος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 20:47«Δεν νοείται να είναι κανείς στο σχολείο χωρίς μάσκα» δήλωσε σήμερα η κ. Κεραμέως. Η "ποινή", που θα εφαρμοστεί, όπως εξήγησε, θα είναι να μη μπαίνει στο μάθημα ο μαθητής.
Δεν προβλέπεται βάσει νόμου μωρή μαγδάλω και άσχετη, την τύφλα σου μέσα που είσαι και νομικός τρομάρα σου. Η ποινή λέγεται ωριαία απομάκρυνση από την τάξη και εγγράφεται στο ποινολόγιο, αλλιώς θεωρείται άκυρη και προσβάλλεται άνετα από κηδεμόνα και δικηγόρο. Spoiler
Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 02:12
Δεν προβλέπεται βάσει νόμου μωρή μαγδάλω και άσχετη, την τύφλα σου μέσα που είσαι και νομικός τρομάρα σου. Η ποινή λέγεται ωριαία απομάκρυνση από την τάξη και εγγράφεται στο ποινολόγιο, αλλιώς θεωρείται άκυρη και προσβάλλεται άνετα από κηδεμόνα και δικηγόρο.
Δεν υπάρχουν πια αποβολές; πχ ημερησιες που σε διώχνουν ολη μερα;
Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 02:12
Δεν προβλέπεται βάσει νόμου μωρή μαγδάλω και άσχετη, την τύφλα σου μέσα που είσαι και νομικός τρομάρα σου. Η ποινή λέγεται ωριαία απομάκρυνση από την τάξη και εγγράφεται στο ποινολόγιο, αλλιώς θεωρείται άκυρη και προσβάλλεται άνετα από κηδεμόνα και δικηγόρο.
Δεν υπάρχουν πια αποβολές; πχ ημερησιες που σε διώχνουν ολη μερα;
,ο μαθητής παραμένει στο σχολείο.Αμερικανιές τύπου detention , αλλά χωρίς επίβλεψη λόγω ανεπάρκειας αιθουσών και καθηγητών
Σε λίγο καιρό θα βγει και θα πει πως όποιο παιδί δεν φοράει σωστά τη μάσκα θα το βάζουν τιμωρία και όποιο παιδί αγγίξει τη μάσκα στη διάρκεια του μαθήματος θα το στέλνουν στον διευθυντή.
Διάβασε κι αυτό όμως:
Στύγιος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 20:47«Δεν νοείται να είναι κανείς στο σχολείο χωρίς μάσκα» δήλωσε σήμερα η κ. Κεραμέως. Η "ποινή", που θα εφαρμοστεί, όπως εξήγησε, θα είναι να μη μπαίνει στο μάθημα ο μαθητής.
Δεν προβλέπεται βάσει νόμου μωρή μαγδάλω και άσχετη, την τύφλα σου μέσα που είσαι και νομικός τρομάρα σου. Η ποινή λέγεται ωριαία απομάκρυνση από την τάξη και εγγράφεται στο ποινολόγιο, αλλιώς θεωρείται άκυρη και προσβάλλεται άνετα από κηδεμόνα και δικηγόρο. Spoiler
Καλά να πάθει.
Βλέπω τα μισά πρωτάκια και δευτεράκια στο δημοτικό να είναι έξω στην αυλή και να κυνηγιούνται από την προσευχή μέχρι το σχόλασμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Να επαναφέρουμε και τους νόμους κατά του τεντιμποϊσμού. Να απαγορεύονται τα σκουλαρίκια, το μακρύ μαλλί, τα κορίτσια να μην φοράνε παντελόνια και να επαναφέρουμε και την ποδιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι μαθητές/τριες που αποβάλλονται παραμένουν τις ημέρες της αποβολής στο σχολείο και απασχολούνται με ευθύνη του/της Διευθυντή/ντριας του σχολείου. Η μορφή της απασχόλησης εντός του σχολείου καθορίζεται από το όργανο που αποφάσισε το συγκεκριμένο παιδαγωγικό μέτρο.
Το βαριούνται κι αυτό ή πόσο να περιφέρεται κανείς σαν την άδικη κατάρα; Μερικούς, που δεν τους είχα και μαθητές, τους έλεγα να έρθουν στην τάξη μου ,αλλά να είναι ήσυχοι και μην ενοχλούν.
hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2020, 02:28
Να επαναφέρουμε και τους νόμους κατά του τεντιμποϊσμού. Να απαγορεύονται τα σκουλαρίκια, το μακρύ μαλλί, τα κορίτσια να μην φοράνε παντελόνια και να επαναφέρουμε και την ποδιά.
hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2020, 02:28
Αν είναι να καθαριστούν οι τάξεις και να μην είναι μέσα στην μπίχλα μέσα. Αλλά δεν το βλέπω.
Μου θυμίζει την ουρά του γαϊδάρου η όλη φάση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ksmyrn έγραψε: 27 Αύγ 2020, 03:41
Εγω παντως θα δηλωσω στα παιδιά μου μασκα να μην βαλουν. Δεν θα χαλασω την αναπτυξη των παιδιων μου για ψεματα φασιστων.
απο τη μια λυπαμαι για τα παιδια σου, αλλα απο την αλλη λιγοτερος εργασιακος ανταγωνισμος στο μελλον για τα υπολοιπα παιδια, που θα μορφωθουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.