!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Κόρη του Ζάεφ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Η Κόρη του Ζάεφ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Για τπτ ''σπιτικές'' και ''μαζεμένες'' είναι τα παλληκάρια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:42
Νταρνάκας έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:40
paul25 έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:33

Σου εξηγώ αμέσως! Ο Τσίπρας είναι 1,78m σε ύψος εντάξει; Ο Ζάεφ είναι ίδιο ύψος με Τσίπρα περίπου. Απο τη φωτό με τη κόρη να της ρίχνει κανα κεφάλι; Δηλαδή 10 πόντους; Έχουμε λοιπόν 1,68m να πουμε οτι φορά και τακούνια; Περίπου 4 πόντους μείον; Ε! να πως βγαίνει το 1,64m.
Σιγά μην είναι 1,78 ο Τσίπρας. Πού το διάβασες, στην εφημερίδα των συντακτών ή σε ανακοίνωση του Μαξίμου; :D
Ο Ζάεφ πάντως δε δείχνει με τίποτα να είναι πάνω από 1,72-1, 73 το πολύ και στη φωτογραφία αυτή δεν της ρίχνει μόνο 10 πόντους. Τουλάχιστον 15, χωρίς να υπολογίσουμε ότι ο Ζάεφ έχει αρκετά γερμένο λοξά το κεφάλι του κι αυτή φοράει τακούνι τουλάχιστον πεντάποντο
τοσο ειναι περιπου, τον εχω συναντησει σ ενα πρωτοχρονιατικο παρτυ το 08.
:smt005: :smt005:
α ρε Μπλάκι!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:28
:o :o
σαν πατσαβούρα είναι!
Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Kauldron έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:41
blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:31
wooded glade έγραψε: 20 Ιουν 2018, 13:10 Η κόρη του Σουμ:

Εικόνα
αν κοιμομουνα με αυτην, δεν θα κλεινα ματι ολη τη νυχτα, απο φοβο μην ξυπνησω το πρωι σε καμια μπανιερα με παγο και με ενα νεφρο λιγοτερο.
Τέλεια. Όσο πιο άγρια και επικίνδυνη είναι τόσο καλύτερα. Μια φορά καψουρεύτηκα μια γκόμενα που παραλίγο να μου σπάσει το λαιμό στη προπόνηση.
:romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Aγριαδες κλπ δεν τις φοβαμαι, εχω πολλα νταν στις τεχνες αυτες. Η αναρτηση μου ηταν μεταφορικη, Η κυρια looks like trouble.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Σιγά μην είναι 1,78 ο Τσίπρας. Πού το διάβασες, στην εφημερίδα των συντακτών ή σε ανακοίνωση του Μαξίμου; :D
Ο Ζάεφ πάντως δε δείχνει με τίποτα να είναι πάνω από 1,72-1, 73 το πολύ και στη φωτογραφία αυτή δεν της ρίχνει μόνο 10 πόντους. Τουλάχιστον 15, χωρίς να υπολογίσουμε ότι ο Ζάεφ έχει αρκετά γερμένο λοξά το κεφάλι του κι αυτή φοράει τακούνι τουλάχιστον πεντάποντο
http://www.news247.gr/politiki/esy-xere ... 39629.html
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Κλέιστε το νήμα θα πάω απο 10 νταν στο γέλιο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:44
α ρε Μπλάκι!
Ιζ τρου. Μια φιλη με πηγε σ ενα παρτυ ηθοποιων, ο οικοδεσποτης προεκυψε να εχει υπηρετησει μαζι μου -δεν τον θυμομουν καν, αυτος ομως οντως με ηξερε- και καποια στιγμη, επισκεψη Αλεξ μετα Μπεττυς. Εσφιξε το χερι (πολυ χλιαρα) σε ολους, ηπιε ενα ουισκι στο μπαλκονι με την δικια του, και εφυγε. Την ωρα που μου εσφιγγε το χερι, ο οικοδεσποτης με συνεστησε ως Μεγα Αναρχα που ολο στα μπαχαλα ειναι, πραγμα που δεν ειναι αληθεια, αλλα εκεινο το αρχιδι θεωρησε σωστο να πει για μενα κατα τις συστασεις. Τσαντιστηκα και φευγοντας εκλεψα μια μπουκαλα βοτκα.

Βασικα ηταν ολοι συριζαιοι εκει, και απ οτι διαπιστωσα, οχι ιδιαιτερα τσιπρικοι: τον ελεγαν κοιμιση,
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:46
Kauldron έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:41
blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:31

αν κοιμομουνα με αυτην, δεν θα κλεινα ματι ολη τη νυχτα, απο φοβο μην ξυπνησω το πρωι σε καμια μπανιερα με παγο και με ενα νεφρο λιγοτερο.
Τέλεια. Όσο πιο άγρια και επικίνδυνη είναι τόσο καλύτερα. Μια φορά καψουρεύτηκα μια γκόμενα που παραλίγο να μου σπάσει το λαιμό στη προπόνηση.
Aγριαδες κλπ δεν τις φοβαμαι, εχω πολλα νταν στις τεχνες αυτες. Η αναρτηση μου ηταν μεταφορικη, Η κυρια looks like trouble.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

paul25 έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:48
http://www.news247.gr/politiki/esy-xere ... 39629.html
O Ομπάμα είναι 1,85 σύμφωνα μ' αυτό το σάιτ κι ο Τσίπρας 1,78. Σ' αυτή τη φωτό σου μοιάζει η διαφορά τους μόνο 7 πόντοι; Με τίποτα!
Εικόνα
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:53

α ρε Μπλάκι!
Ιζ τρου. Μια φιλη με πηγε σ ενα παρτυ ηθοποιων, ο οικοδεσποτης προεκυψε να εχει υπηρετησει μαζι μου -δεν τον θυμομουν καν, αυτος ομως οντως με ηξερε- και καποια στιγμη, επισκεψη Αλεξ μετα Μπεττυς. Εσφιξε το χερι (πολυ χλιαρα) σε ολους, ηπιε ενα ουισκι στο μπαλκονι με την δικια του, και εφυγε. Την ωρα που μου εσφιγγε το χερι, ο οικοδεσποτης με συνεστησε ως Μεγα Αναρχα που ολο στα μπαχαλα ειναι, πραγμα που δεν ειναι αληθεια, αλλα εκεινο το αρχιδι θεωρησε σωστο να πει για μενα κατα τις συστασεις. Τσαντιστηκα και φευγοντας εκλεψα μια μπουκαλα βοτκα.

Βασικα ηταν ολοι συριζαιοι εκει, και απ οτι διαπιστωσα, οχι ιδιαιτερα τσιπρικοι: τον ελεγαν κοιμιση,
Σε πιστεύω βρε.
Συριζαίοι τότε δεν ήταν οι Τσιπρικοί.
Ήταν πόσες συνιστώσες.
Πιο πολύ σε ''κουναβίσιοι'' Αλέκος Αλαβάνος ήταν.
Καλά τους έκανες,αλλά βότκα;;Κανένα ρούμι δεν είχαν;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ρε σαβουρηδες βάζετε στην ίδια κατηγορία την εβραιοπούλα με τη λάϊκα απο το Μπουρνάζι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Beria έγραψε: 20 Ιουν 2018, 15:02 Ρε σαβουρηδες βάζετε στην ίδια κατηγορία την εβραιοπούλα με τη λάϊκα απο το Μπουρνάζι;
Πέστα ρε Μπέρια, τα ίδια έλεγα πριν..... :smt023
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Βόρειο Μπουρνάζι παρακαλώ - και ναί την αναγνώρισαν ως μανάρα .
Με την Ισραηλινή έβρεξαν τα βρακάκια τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 20 Ιουν 2018, 15:01
blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:53
α ρε Μπλάκι!

Σε πιστεύω βρε.
Συριζαίοι τότε δεν ήταν οι Τσιπρικοί.
Ήταν πόσες συνιστώσες.
Πιο πολύ σε ''κουναβίσιοι'' Αλέκος Αλαβάνος ήταν.
Καλά τους έκανες,αλλά βότκα;;Κανένα ρούμι δεν είχαν;
οταν πινω ρουμι, ξυπναει μεσα μου η καταγωγη μου απο πειρατες και οπλαρχηγους του 21 και συμπεριφερομαι αναλογως, οποτε η βοτκα ειναι μονοδρομος
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:42 Για τπτ ''σπιτικές'' και ''μαζεμένες'' είναι τα παλληκάρια.
εχουν κι αυτες τη χαρη τους, οπως και μια μαιναδα εν υπνωσει μεσα τους που περιμενει αυτον που θα την ξυπνησει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”