!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΤΙΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΠΟΥΔΟΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ?

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: ΤΙΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΠΟΥΔΟΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Δημοκρατικός έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:07 Το δίχαλο είναι τέρμα γκέη. Βασικά πρόκειται για μόδα μιας κάποιας περιόδου στην οποία κάποιοι έχουν ξεχαστεί.
:fp:

Όλος ο πλανήτης τα φορά γιά δεκαετίες.

Γκέι μπορεί να δείχνει.
Καλύτερα από τους γύφτους με τις κάλτσες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

foscilis έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:07 Όλοι ζηλευετε τις Χαβαγιανας μου
Δικός μου είσαι εσύ! :g094: :003:
the comet the course the tail έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:02 έχω και ένα ζευγάρι με δίχαλο, αλλά δεν με βολεύουν. τις βάζω σε καμιά βραδινή έξοδο για σουβλάκια ή για να πάω μέχρι το περίπτερο.
τις άλλες ρε, τις παπουδίστηκες της φοράω και όταν κάνω μπάνιο, να μην πονάνε οι πατουσίτσες στα βότσαλα ή για να μην πατήσω κάνα αχινό :102:
Ποτέ σαγιονάρες/παντόφλες σε βραδινή έξοδο, ακόμα κι αν πρόκειται για σουβλάκια. Για να πεταχτείς στο περίπτερο/μινι μαρκετ απέναντι ή στο σπιτι κανενος φίλου (επίσης απέναντι) για αραγμα, ειναι οκ. Αλλα για έξοδο βραδινή ούτε καν. Ο καθαρός σκοπός της σαγιονάρας είναι μόνο η παραλία, ξεκάθαρα. Οι περιστάσεις ειναι συγκεκριμένες και διαφορετικές μεταξύ τους, και ειναι ψιλομαλακια να τα ισοπεδώνουμε όλα και να γινόμαστε κατσιβελαρία. Εχω δει απειρα άτομα κατα καιρούς να σκάνε με σαγιονάρα μεσα σε κλαμπάκι ή σε βραδινό παρτυ μπιτσόμπαρου και τους σιχάθηκα (και μιλάω ως σαγιοναρολάτρης). Οπως και πριν κανα' μήνα, που φωναξα σπιτι εναν ψυκτικό για μια βλαβη στο a/c μου, και ο αρχικαράμπαμπας τρόλαρχος μου έσκασε μύτη με σαγιονάρα και βερμούδα, και ενα καχεκτικούλι καλφαδάκι που πολύ αμφιβάλλω κι αν το έχει ασφαλισμένο. Του πλήρωσα μονο την επισκεψη, του ειπα οτι το μηχανημα τελικα ειναι οκ, τον εστειλα και εψαξα για αλλον.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Διχαλο. Άκου διχαλο. Κωλογυφτοι. Σα να λες την Πόρσε "αμάξι". Τραβάτε ξεπλυνετε τις σβουνιες από τον κωλο σας.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Χούφταλα :102:
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

vantono έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:32Του πλήρωσα μονο την επισκεψη, του ειπα οτι το μηχανημα τελικα ειναι οκ, τον εστειλα και εψαξα για αλλον.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Δημοκρατικός έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:35 Χούφταλα :102:
Λυκόπουλα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

vantono έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:32
the comet the course the tail έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:02 έχω και ένα ζευγάρι με δίχαλο, αλλά δεν με βολεύουν. τις βάζω σε καμιά βραδινή έξοδο για σουβλάκια ή για να πάω μέχρι το περίπτερο.
τις άλλες ρε, τις παπουδίστηκες της φοράω και όταν κάνω μπάνιο, να μην πονάνε οι πατουσίτσες στα βότσαλα ή για να μην πατήσω κάνα αχινό :102:
Ποτέ σαγιονάρες/παντόφλες σε βραδινή έξοδο, ακόμα κι αν πρόκειται για σουβλάκια. Για να πεταχτείς στο περίπτερο/μινι μαρκετ απέναντι ή στο σπιτι κανενος φίλου (επίσης απέναντι) για αραγμα, ειναι οκ. Αλλα για έξοδο βραδινή ούτε καν. Ο καθαρός σκοπός της σαγιονάρας είναι μόνο η παραλία, ξεκάθαρα. Οι περιστάσεις ειναι συγκεκριμένες και διαφορετικές μεταξύ τους, και ειναι ψιλομαλακια να τα ισοπεδώνουμε όλα και να γινόμαστε κατσιβελαρία. Εχω δει απειρα άτομα κατα καιρούς να σκάνε με σαγιονάρα μεσα σε κλαμπάκι ή σε βραδινό παρτυ μπιτσόμπαρου και τους σιχάθηκα (και μιλάω ως σαγιοναρολάτρης). Οπως και πριν κανα' μήνα, που φωναξα σπιτι εναν ψυκτικό για μια βλαβη στο a/c μου, και ο αρχικαράμπαμπας τρόλαρχος μου έσκασε μύτη με σαγιονάρα και βερμούδα, και ενα καχεκτικούλι καλφαδάκι που πολύ αμφιβάλλω κι αν το έχει ασφαλισμένο. Του πλήρωσα μονο την επισκεψη, του ειπα οτι το μηχανημα τελικα ειναι οκ, τον εστειλα και εψαξα για αλλον.
δεν έχω τέτοια υπαρξιακά φίλε. ό,τι βρω φοράω. αυτές τις παντόφλες δίχαλο που έχω μου τις είχε αφήσει πέρυσι ένας φίλος που με είχε επισκεφθεί. 3 ευρώ από λιντλ φάση. :102: άλλωστε σε παραλία μένω και όπως είμαι θα βγω και για κάνα σουβλάκι εδώ δίπλα. :102:
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:41
vantono έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:04 Εδώ και κάμποσους μήνες παρατηρώ νεαρά άτομα, είτε στο δρόμο είτε στην παραλία, που το 'χουν γυρίσει στις παππουδοπαντόφλες -aka μη σαγιονάρες- περίπου τέτοιου τύπου (προσπάθησα να βρω και να παραθέσω το λιγότερο αποκρουστικό μοντέλο)
Εικόνα

Και αυτές τις παντούφλες-σανδαλοειδή τώρα, τα φοράνε απο κάγκουρες μεχρι γκόμενες (και μαλιστα ωραίες), σε φάση γιούνισεξ. Και τόσο στους τύπους όσο και ιδίως στις τύπισσες, είναι φουλ ξενέρα αυτό το πράγμα και μου φαίνεται αδιανόητο το πως έχουν γίνει μόδα αυτά. Εγώ ακόμα και στο στρατό που μας ειχαν δώσει κατι τέτοιες, για κάποιο λόγο ντρεπόμουν να τις φορέσω και τις σιχαινόμουν στυλιστικά. Τίστομπούτσο έγινε, πότε πέθανε η τιμημένη 1-4 διχαλοσαγιονάρα? Και γιατί να αντικατασταθεί με τις παντούφλες του Ε.Σ και των παππούδων μας? Τι αλλόκοτη χιπστεριά ειναι αυτή? Τραγικό! Εύχομαι να εκλείψει σύντομα.
αυτο ειναι το τιμιο υποδημα "σαγιοναρα".
:goodpost:
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Δημοκρατικός έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:35 Χούφταλα :102:
Είμαστε απολιθωματα από μια εποχή που διασκέδαση ήταν να γαμιεσαι με τη γκόμενα όχι να φωτογραφιζετε πιάτα ασορτι με το τατουάζ στα αποτριχωμενα στήθη σας.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Όποιος είναι πάνω από 18 και φορά διχαλωτη ενώ δεν είναι ντιγκινταγκας προκαλεί απλα το γελιο με το πώς φαίνεται
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Εικόνα

συγγνωμη αλλα αυτες ειναι σαγιοναρες :102: :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:47 Εικόνα

Αυτές είναι αντρικές σαγιονάρες.
Εικόνα

Ακόμη και αν δεν είναι φιρμάτες, τι ακριβώς σας χαλάει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:47 Εικόνα

Είναι οι μεγάλοι αντίπαλοι μας. Σεβαστοι φυσικά, αλλά δεύτεροι.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

αν μπορούσα να υποστηρίξω το στυλ και δεν είχα καταντήσει να κυκλοφορώ με βερμούδες και t-shirt :102: ,
θα φορούσα τέτοιου τύπου σανδάλι δερμάτινο:

Εικόνα

με λεπτό-λεπτό καλοκαιρινό υφασμάτινο παντελόνι και μισοξεκούμπωτο πουκάμισο χαβανέζικο ή κάποιο ανοιχτόχρωμο... φαρδιά και τα δύο... :102:
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Πρώτα απ όλα δεν σας ενοχλεί στο δάχτυλο στη διχάλα; 1-2 φορές που βαλα μου ρθε να την κλωτσήσω στη θάλασσα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”