Οχι ρε φίλε μην το κάνεις! Σκιάχτηκα! Μιλάει το άτομο που χαραμοφάηδες ανεβάζει, κοπρίτες κατεβάζει τους συνταξιούχους!panos291 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 06:30Μισή σελίδα μπορώ να γράψω για τον καραβανα που μάλλον συνταξιοδοτηθηκε πρόσφατα και νομίζει πως ακόμα του περνάει να βρίζει και να διατάζει, αλλά δεν θα ασχοληθω.Στύγιος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:19Bandit59 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:02
Το δικαίωμα να ζήσω αξιοπρεπώς δεν θα μου το στερήσει κανένας πούστης, κατάλαβες μαλακάκο; Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχίδια να πω τι είμαι. Εσύ τα έχεις; Όσο για την ορολογία που χρησιμοποιείς για τα στελέχη των ΕΔ, φαίνεται από αυτή πόσο αγαπάς τις ΕΔ και πόσο σε ενδιαφέρει το αξιόμαχό τους. Αντε τώρα, παρε τα κουβαδάκια σου και το τραπεζομάντηλό σου καί παίξε σε άλλη παραλία φλούφλη.
Μη βρίζεις ρε τέθωρα, 10φ από μένα για απρεπή συμπεριφορά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αργησε αλλα εγινε
Re: Αργησε αλλα εγινε
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Αν τύχει και γνωρίσεις κάποιον που πολέμησε πραγματικά στην Κύπρο,θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα για το μέγεθος της προδόσιας και πόσο απλά τους πούλησαν.Στύγιος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:37Σαρακατσανος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:25Ποιος να τους αναγνωρίσει; Ο παππουλης ο Αβέρωφ; Δες πώς τους απαντουσε , όταν εκλιπαρουσαν για αναγνώριση κ βοήθεια.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:35 Εντάξει ,μαλακιστείτε λίγο ακόμα για κάτι που θα έπρεπε να αναγνωριστεί πριν 45 χρόνια.
Τι να πει κανείς ,μόνο σεβασμός γι' αυτούς τους ξεχασμένους ήρωες..
Ηλίας Δαλαμάγκας Λαρισαίος , πεσών θείος φίλης συναδέλφου εκπαιδευτικού , μου τα έχει πει κατά καιρούς η συνάδελφος.Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 21:05Αν τύχει και γνωρίσεις κάποιον που πολέμησε πραγματικά στην Κύπρο,θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα για το μέγεθος της προδόσιας και πόσο απλά τους πούλησαν.Στύγιος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:37Σαρακατσανος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:25
Ποιος να τους αναγνωρίσει; Ο παππουλης ο Αβέρωφ; Δες πώς τους απαντουσε , όταν εκλιπαρουσαν για αναγνώριση κ βοήθεια.
Τι να πει κανείς ,μόνο σεβασμός γι' αυτούς τους ξεχασμένους ήρωες..
Eμένα μου έδωσαν και παράσημο, συ έχεις;Bandit59 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 20:02Υποσμηναγέ κάτσε καλά! Μόνο μέχρι 5Φ μπορείς!Στύγιος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:19Bandit59 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:02
Το δικαίωμα να ζήσω αξιοπρεπώς δεν θα μου το στερήσει κανένας πούστης, κατάλαβες μαλακάκο; Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχίδια να πω τι είμαι. Εσύ τα έχεις; Όσο για την ορολογία που χρησιμοποιείς για τα στελέχη των ΕΔ, φαίνεται από αυτή πόσο αγαπάς τις ΕΔ και πόσο σε ενδιαφέρει το αξιόμαχό τους. Αντε τώρα, παρε τα κουβαδάκια σου και το τραπεζομάντηλό σου καί παίξε σε άλλη παραλία φλούφλη.
Μη βρίζεις ρε τέθωρα, 10φ από μένα για απρεπή συμπεριφορά.![]()
Κάπου πρέπει να βρίσκονται κι αυτά. Της ανοιχτής παλάμης, της γαϊδουρινής υπομονής κλπ 
'Oταν δεν παίρνουν σβάρνα κάτι ανεμόμυλους
Κλανιάρηδες εντελώς με ανοιχτή την καλύπτρα .1 προς 1 σε απογείωση, Αυτά τα ζώα φοβόμαστε;
Τι έκανες και πήρες παράσημο;
Δεν πιστεύω να πρόκειται για κανένα πρόγραμμα επιμόρφωσης σμηνιτών;
Καλά στην αεροπορία αν κάνετε αυτά που κάνουν στο πεζικό, δηλαδή τα αυτονόητα, σας δίνουν παράσημα. 
Ντάξει φίλε , ό,τι πεις.Μηχανικός έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 23:19 Καλά στην αεροπορία αν κάνετε αυτά που κάνουν στο πεζικό, δηλαδή τα αυτονόητα, σας δίνουν παράσημα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 824 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 8 Απαντήσεις