!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαστα Βιβιαν!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Βαστα Βιβιαν!
Mπαγιάτικη ιστορία πριν πάνω από ένα χρόνο που προκάλεσε διαμάχη πολιτικών συγγενών.
Η Βίβιαν που είναι φανατικά υπέρ του Ισραήλ όπου νομίζω ότι έχει γεννηθεί κιόλας επιτέθηκε στις περιφερειακές εκλογές στον Σγουρό επειδή έβαλε στο ψηφοδέλτιο τον γνωστό και μη εξαιρετέο Χατζάρα (εκφωνητής της ΕΡΤ επί Παπανδρέου) που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο αντιεβραίο.Η Σαπολάγεβα που είναι ελληνοουκρανή και ενδιαφέρεται βασικά για την Ουκρανία έγραψε ότι επίσης περιλαμβανόταν στο ψηφοδέλτιο και ένας πουτινικός.Αυτό εκνεύρισε τη Βίβιαν που ναι μεν είναι υπέρ της Ουκρανίας ΑΛΛΑ όπως όλοι οι φιλοισραηλινοί θεωρεί τον αντισημιτισμό ως κορυφαίο ρατσισμό που δεν πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους ρατσισμούς και δεν ήθελε να διασπασθεί η προσοχή και σε άλλο υποψήφιο πέρα από τον Χατζάρα.Βριστήκανε λοιπόν οι δύο γυναίκες,η πιο φιλοισραηλινή και η ουκρανή και επενέβη η καθηγήτρια της Παντείου Νικολαίδου που επίσης είναι του ιδίου κύκλου και μάχεται με αριστερίστικες οργανώσεις.
- Golden Age
Ναι ισχύει αυτό, αλλά στην προκειμένη η Βίβιαν νομίζω περισσότερο θέλησε να είναι αρεστή στην Αριστερά, γι' αυτό επιτέθηκε στην Σαπολάγεβα. Δεν είχε να κάνει δηλαδή με κάποια σχετικοποίηση θέματος. Απλώς η Σαπολάγεβα επεσήμανε και μια άλλη προβληματική υποψηφιότητα του Σγουρού και η Βίβιαν βρήκε την ευκαιρία να δώσει διαπιστευτήρια στους ΣΥΡΙΖΑίους.πατησιωτης έγραψε: 10 Φεβ 2025, 15:16Mπαγιάτικη ιστορία πριν πάνω από ένα χρόνο που προκάλεσε διαμάχη πολιτικών συγγενών.![]()
Η Βίβιαν που είναι φανατικά υπέρ του Ισραήλ όπου νομίζω ότι έχει γεννηθεί κιόλας επιτέθηκε στις περιφερειακές εκλογές στον Σγουρό επειδή έβαλε στο ψηφοδέλτιο τον γνωστό και μη εξαιρετέο Χατζάρα (εκφωνητής της ΕΡΤ επί Παπανδρέου) που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο αντιεβραίο.Η Σαπολάγεβα που είναι ελληνοουκρανή και ενδιαφέρεται βασικά για την Ουκρανία έγραψε ότι επίσης περιλαμβανόταν στο ψηφοδέλτιο και ένας πουτινικός.Αυτό εκνεύρισε τη Βίβιαν που ναι μεν είναι υπέρ της Ουκρανίας ΑΛΛΑ όπως όλοι οι φιλοισραηλινοί θεωρεί τον αντισημιτισμό ως κορυφαίο ρατσισμό που δεν πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους ρατσισμούς και δεν ήθελε να διασπασθεί η προσοχή και σε άλλο υποψήφιο πέρα από τον Χατζάρα.Βριστήκανε λοιπόν οι δύο γυναίκες,η πιο φιλοισραηλινή και η ουκρανή και επενέβη η καθηγήτρια της Παντείου Νικολαίδου που επίσης είναι του ιδίου κύκλου και μάχεται με αριστερίστικες οργανώσεις.
Φαίνεται και απο τον τρόπο που της απάντησε. Δεν την είπε ξέρω 'γω, "μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι". "Ακροδεξιά κατσαρίδα" την αποκάλεσε.
- Eθνικοκοινωνιστης
θα την περιποιηθει ο Σπυρος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εσύ γιατί ασχολείσαι με την πατημένη κουράδα "Βίβιαν";
- Golden Age
Γιατί βγάζει γέλιο
Τι να κάνει και η φουκαριαρα η ακροκεντρωα χοντρομποχλάδω, αναζητάει κάποιο καταφύγιο όχι για να υποστηρίξει, αλλά απλά για να μείνει relevant στον γενναίο, καινούργιο κόσμο μας.
Κουράγιο Βίβιαν, πόσα να έχουν μείνει, 20-30 χρόνια ακόμα;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά, αυτή η σαπολαγεβα φουλ ακροδεξια. βέβαια ως τέτοια στηρίζει και τη γενοκτονία του Ισραήλ και τα εγκλήματα πολέμου, άρα κάνει την προσπάθεια της για ευαισθησία για τον ουκρανικό λαό, εντελώς τραγελαφική. Πάντως το Ισραήλ επειδή ξέρει τι ναζίδια είναι οι σαπολαγεβες, έχει γραμμένη την Ουκρανία εις τα παλιότερα της
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Golden Age
Επειδή δεν γουστάρει τον Στάλιν, τον κομμουνισμό και την ρωσική εισβολή στην χώρα της;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γιατί γουστάρει τα ναζίδια στη δικιά της, και γενικά τις γενοκτονίες, αρκεί να είναι σε άλλους λαούςGolden Age έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:42Επειδή δεν γουστάρει τον Στάλιν, τον κομμουνισμό και την ρωσική εισβολή στην χώρα της;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η Βίβιαν θεωρεί ότι ο σωστός τρόπος κριτικής του κομμουνισμού είναι ο σοφιστικέ στυλ η οικονομία της αγοράς είναι πιο αποτελεσματική από τον κεντρικό σχεδιασμό ή το πολύ καταγγελίες για τους διαφωνούντες που έβαζαν σε στρατόπεδα οι Σοβιετικοί.Άγριες καταστάσεις τύπου Μελιγαλά ή Φενεού και κονσερβοκούτια τα κατατάσσει στην ακροδεξιά.Η Όλγα όμως δεν είναι καθόλου έτσι.Golden Age έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:19 Φαίνεται και απο τον τρόπο που της απάντησε. Δεν την είπε ξέρω 'γω, "μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι". "Ακροδεξιά κατσαρίδα" την αποκάλεσε.
https://www.facebook.com/olga.shapolaye ... cale=el_GR
Η γιαγιά μου η Σοφία, μητέρα της μητέρας μου, γέννημα θρέμμα του θρυλικού ουκρανικού Ζαπορίζζια, έμεινε ορφανή σε ηλικία τριών ετών επειδή οι ρώσοι μπολσεβίκοι μάζεψαν τους γονείς της και τους έστειλαν στη Σιβηρία στο πλαίσιο της κολεκτιβοποίησης των ουκρανικών νοικοκυριών. Μέχρι να πεθάνει η γιαγιά μου θυμόταν πώς έτρεχε πίσω απ'το κάρο που μετέφερε τους γονείς της μέχρι να εξαφανιστεί στον ορίζοντα. Δεν τους έχει ξαναδεί, έμεινε με άλλα δύο της αδέρφια μόνη της, δεν πήγε σχολείο και δούλευε απ'την ηλικία 7 ετών μέσα σε άλλα σπίτια φροντίζοντας μικρότερα παιδιά για ένα πιάτο φαΐ.
Η γιαγιά μου η Βαλεντίνη, μητέρα του ελληνικής καταγωγής πατέρα μου, γέννημα θρέμμα της Μαριούπολης, έμεινε ορφανή, γιατί το 1937 οι ρώσοι ένστολοι ήρθαν ένα βράδυ στο σπίτι τους, και πήραν τον πατέρα της, Χαρά Μιχαήλ του Σάββα, τον οποίον εκτέλεσαν, χωρίς δίκη, μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνας στο πλαίσιο της Ελληνικής Επιχείρησης του Στάλιν. Τέσσερα μικρά παιδιά έμειναν χωρίς πατέρα και όλη τη ζωή τους φοβούνταν την ελληνική καταγωγή τους.
Την επόμενη φορά που κάποιος έρθει στον τοίχο μου να με πει αντικομμουνίστρια, ακροδεξιά κατσαρίδα, ρωσοφοβική και άλλα ωραία, θα τον στολίσω με άπταιστες ελληνικές βρισιές, στις οποίες εξειδικεύομαι όσο κανείς άλλος, χωρίς να κοιτάξω ούτε την ιδιότητά του, ούτε την ηλικία του, ούτε τις περγαμηνές του.
Το αστείο βέβαια είναι ότι ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλάδα οι ακροδεξιοί ταυτόχρονα συνεχίζουν να μιλάνε για κομμουνιστικές σφαγές και την ίδια στιγμή να είναι στον πόλεμο με τους Ρώσους.Οι εφημερίδες του Κοττάκη έχουν ιστορικά αφιερώματα στις σφαγές της Ούλεν ή του Μελιγαλά και την ίδια στιγμή συμπλέουν με τους αριστερούς σε αντιουκρανισμό.Προφανώς για την ελληνική ακροδεξιά οι μόνοι που δεν δικαιούνται να έχουν πολιτικές πεποιθήσεις με βάση τα σταλινικά έργα είναι αυτοί που τα υπέστησαν σε υπερθετικό βαθμό,δηλαδή οι Ουκρανοί.
Το πιο αστείο ακόμη είναι ότι η δικαιολογία για αυτό της ελληνικής ακροδεξιάς είναι ότι είναι κατά των Ουκρανών επειδή τους υποστηρίζουν οι Αμερικάνοι.Λες και δεν είναι οι Αμερικάνοι αλλά κάποιος άλλος που έσωσε τα κεφάλια τους πριν 80 χρόνια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βρωμύλοι ρωσσόπουστες.
Η Σάπο δεν είναι Ακροδεξιά, ούτε καν δεξιά δεν είναι. Έχει τέρμα λάθος η Βιβ εδω.
Η Σάπο δεν είναι Ακροδεξιά, ούτε καν δεξιά δεν είναι. Έχει τέρμα λάθος η Βιβ εδω.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
είναι η Ρωσία κομμουνιστική σήμερα; εθνικιστική είναι γιατί να την εχθρεύονται συντηρητικοί εθνικιστές και λοιποί; Ούτε απειλεί την Ελλάδα. Βαλτοι Πολωνοί δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν αν είναι υπαρκτά και δεν με ενδιαφέρει όπως δεν δίνουν δεκάρα για τα δικά μας υπαρκτότατα με την Τουρκία.πατησιωτης έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:24Η Βίβιαν θεωρεί ότι ο σωστός τρόπος κριτικής του κομμουνισμού είναι ο σοφιστικέ στυλ η οικονομία της αγοράς είναι πιο αποτελεσματική από τον κεντρικό σχεδιασμό ή το πολύ καταγγελίες για τους διαφωνούντες που έβαζαν σε στρατόπεδα οι Σοβιετικοί.Άγριες καταστάσεις τύπου Μελιγαλά ή Φενεού και κονσερβοκούτια τα κατατάσσει στην ακροδεξιά.Η Όλγα όμως δεν είναι καθόλου έτσι.Golden Age έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:19 Φαίνεται και απο τον τρόπο που της απάντησε. Δεν την είπε ξέρω 'γω, "μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι". "Ακροδεξιά κατσαρίδα" την αποκάλεσε.
https://www.facebook.com/olga.shapolaye ... cale=el_GR
Η γιαγιά μου η Σοφία, μητέρα της μητέρας μου, γέννημα θρέμμα του θρυλικού ουκρανικού Ζαπορίζζια, έμεινε ορφανή σε ηλικία τριών ετών επειδή οι ρώσοι μπολσεβίκοι μάζεψαν τους γονείς της και τους έστειλαν στη Σιβηρία στο πλαίσιο της κολεκτιβοποίησης των ουκρανικών νοικοκυριών. Μέχρι να πεθάνει η γιαγιά μου θυμόταν πώς έτρεχε πίσω απ'το κάρο που μετέφερε τους γονείς της μέχρι να εξαφανιστεί στον ορίζοντα. Δεν τους έχει ξαναδεί, έμεινε με άλλα δύο της αδέρφια μόνη της, δεν πήγε σχολείο και δούλευε απ'την ηλικία 7 ετών μέσα σε άλλα σπίτια φροντίζοντας μικρότερα παιδιά για ένα πιάτο φαΐ.
Η γιαγιά μου η Βαλεντίνη, μητέρα του ελληνικής καταγωγής πατέρα μου, γέννημα θρέμμα της Μαριούπολης, έμεινε ορφανή, γιατί το 1937 οι ρώσοι ένστολοι ήρθαν ένα βράδυ στο σπίτι τους, και πήραν τον πατέρα της, Χαρά Μιχαήλ του Σάββα, τον οποίον εκτέλεσαν, χωρίς δίκη, μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνας στο πλαίσιο της Ελληνικής Επιχείρησης του Στάλιν. Τέσσερα μικρά παιδιά έμειναν χωρίς πατέρα και όλη τη ζωή τους φοβούνταν την ελληνική καταγωγή τους.
Την επόμενη φορά που κάποιος έρθει στον τοίχο μου να με πει αντικομμουνίστρια, ακροδεξιά κατσαρίδα, ρωσοφοβική και άλλα ωραία, θα τον στολίσω με άπταιστες ελληνικές βρισιές, στις οποίες εξειδικεύομαι όσο κανείς άλλος, χωρίς να κοιτάξω ούτε την ιδιότητά του, ούτε την ηλικία του, ούτε τις περγαμηνές του.
Το αστείο βέβαια είναι ότι ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλάδα οι ακροδεξιοί ταυτόχρονα συνεχίζουν να μιλάνε για κομμουνιστικές σφαγές και την ίδια στιγμή να είναι στον πόλεμο με τους Ρώσους.Οι εφημερίδες του Κοττάκη έχουν ιστορικά αφιερώματα στις σφαγές της Ούλεν ή του Μελιγαλά και την ίδια στιγμή συμπλέουν με τους αριστερούς σε αντιουκρανισμό.Προφανώς για την ελληνική ακροδεξιά οι μόνοι που δεν δικαιούνται να έχουν πολιτικές πεποιθήσεις με βάση τα σταλινικά έργα είναι αυτοί που τα υπέστησαν σε υπερθετικό βαθμό,δηλαδή οι Ουκρανοί.![]()
Το πιο αστείο ακόμη είναι ότι η δικαιολογία για αυτό της ελληνικής ακροδεξιάς είναι ότι είναι κατά των Ουκρανών επειδή τους υποστηρίζουν οι Αμερικάνοι.Λες και δεν είναι οι Αμερικάνοι αλλά κάποιος άλλος που έσωσε τα κεφάλια τους πριν 80 χρόνια.![]()
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar