Το σκέφτηκα αλλά θα έδειχνε την τομή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
βρε για την Κατερίνα Σεραφημίδου λέω
Εγώ γιαυτα που λέει.βρε για την Κατερίνα Σεραφημίδου λέω![]()
Κατάλαβα ότι θα την ξέρεις κ θα ξέρεις το γιο της.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
δεν την ξέρω προσωπικά, το γιο της τον έχω δει να παίζει, είναι παθιασμένος παιχταράςCustom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 13:56Εγώ γιαυτα που λέει.
αλλά φαίνεται οτι χειρίστηκε ψύχραιμα και καλά το θέμα με τη μικρή, την παροχή βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε σοκ και πήρε και αρκετές πληροφορίες χωρίς πιεστικό τρόπο. Οι πληροφορίες βέβαια πρέπει να ελεγχθούν με κανονική κατάθεση σε ειδικούς παιδοψυχολόγους και κανονικά δεν πρέπει να βγαίνει στα κανάλια για το φιλοθεάμον κοινό.
Είναι μάνα.dna replication έγραψε: 13 Ιουν 2020, 14:03δεν την ξέρω προσωπικά, το γιο της τον έχω δει να παίζει, είναι παθιασμένος παιχταράςCustom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 13:56Εγώ γιαυτα που λέει.
αλλά φαίνεται οτι χειρίστηκε ψύχραιμα και καλά το θέμα με τη μικρή, την παροχή βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε σοκ και πήρε και αρκετές πληροφορίες χωρίς πιεστικό τρόπο. Οι πληροφορίες βέβαια πρέπει να ελεγχθούν με κανονική κατάθεση σε ειδικούς παιδοψυχολόγους και κανονικά δεν πρέπει να βγαίνει στα κανάλια για το φιλοθεάμον κοινό.
Ο πατέρας λέει έχει να κοιμηθεί 3 νύχτες από την αγωνία του.
Το παιδί εν τω μεταξύ το πήραν Πέμπτη μεσημέρι.
Τον έριξες σε αντιφάσεις, βλέπω, μπράβο.Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 14:17 Ο πατέρας λέει έχει να κοιμηθεί 3 νύχτες από την αγωνία του.
Ordem e Progresso.
Αν κρίνω πως η υπόθεση που αναφέρουν για το Καλό Νερό είναι τον μήνα που τρέχουμε τώρα και είναι η δεύτερη περίπτωση στην περιοχή ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ, τότε γάμα ταΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιουν 2020, 13:27Aν κρίνω πως η υπόθεση που αναφέρουν για το καλό νερό ήταν το 18 μεταξύ γυφτων επειδή κάποιοι έκλεψαν μια 13χρονη και άρχισαν να κυνηγιούνται στους δρόμους , αμφιβάλω και για το πόσο σοβαρή είναι και η υπόθεση που αναφέρεται.Prepon έγραψε: 13 Ιουν 2020, 12:59Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιουν 2020, 10:03
Περιμένουμε τις χιλιάδες ειδήσεις με ξένους που απαγάγουν και βιάζουν ελληνακια. Εγώ όλο για θειους διαβάζω και πατεράδες, και οικογενειακόυς φίλους, παπάδες και πάει λέγοντας. Άτομα δηλαδή εμπιστοσύνης.
Καλά, πάρε για αρχή δυο από το σημερινό μόνο ρεπορτάζ.
Μεσσηνία: Χαμός με απόπειρα αρπαγής τρίχρονου παιδιού! Η μητέρα απέτρεψε την απαγωγή την τελευταία στιγμή
Αναστάτωση στη Μεσσηνία με τις φωνές να ξεσηκώνουν μια ολόκλήρη περιοχή. “Η αρπαγή και η απαγωγή της κόρης μου δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή”. Ξεσπάει ο δήμαρχος της περιοχής…
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Φιλιατρών στη Μεσσηνία, από συμβάν που σημειώθηκε χθες το απόγευμα (12-06-2020) στην κεντρική πλατεία της πόλης, όταν αλλοδαπός φέρεται να αποπειράθηκε να αρπάξει ανήλικο κορίτσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι, 3 ετών έπαιζε αμέριμνο και η μητέρα του ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε πως ο αλλοδαπός το είχε πλησιάσει και επιχείρησε να το αρπάξει. Η μητέρα επενέβη και πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας, ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος, Γιώργος Λεβεντάκης.
Οι γονείς με το κοριτσάκι μετέβησαν στο Α.Τ. Τριφυλίας όπου υπέβαλλαν μήνυση για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στον αλλοδαπό ο οποίος προσήχθη και κρατείται στο ίδιο τμήμα. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 29χρονο από το Σουδάν ο οποίος διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στο χώρα. Ο ίδιος αρνείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το ανήλικο κορίτσι.
Ο δήμαρχος, Γιώργος Λεβεντάκης δήλωσε: «Ενημερωθήκατε κι εσείς για το περιστατικό, όπως κι εγώ. Βρισκόμαστε στο Α.Τ. Βέβαια η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ευτυχώς. Ένα κοριτσάκι, το οποίο βρίσκεται εδώ με τους γονείς του, προσπάθησε ο εν λόγω κύριος να το πάρει, δεν ξέρω με ποιο σκοπό κτλ. Τραβούσε το παιδί απ’ το χέρι, το πήρανε χαμπάρι η μητέρα του πιο πέρα και κάποιοι συγχωριανοί μας. Πήραν το παιδάκι. Είναι τρομαγμένο. Οι γονείς είναι ανάστατοι.
Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το μήνα. Το ένα συνέβη στο Καλό Νερό, το άλλο τώρα στα Φιλιατρά. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Πρέπει να πάρουμε μέτρα. Κι εμείς σαν δημοτική Αρχή και θα το δούμε άμεσα, αλλά και το κράτος πρέπει να συμπαρασταθεί και να δείξει στο πρόβλημα στο οποίο έχουμε, ειδικά στα Φιλιατρά, έχουμε πέντε χιλιάδες αλλοδαπούς από διάφορες χώρες.”
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Philip Mortimer
Κάπως περίεργη φαίνεται αυτή η υπόθεση.
Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του
Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του
Είναι λίγο ηλιθιο αυτό, αλλά οκ, γιατί τη βρίζουμε;
Οκ, διευκρινίζω. Η αίσθηση που είχα ακούγοντας τις συνεντεύξεις του αδελφού δεν αφορούσε στο δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο με τη γενική έννοια που αναφέρεις εσύ (σ' αυτά συμφωνώ) αλλά σε συγκεκριμένους ανθρώπους.Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 13:31Πέρα από την απάντηση που έδωσε επειδή η ερώτηση είναι σε πληθυντικό, επειδή δεν ξέρεις τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, αυτόματα απαντάς σε πληθυντικό. Δεν είναι περίεργο. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας κάνει εντύπωση... Ο ενικος σε φέρνει κ πιο κοντά, κάνει το άτομο οικείο κ δε θες. Έτσι αισθάνομαι εγώ, μπορεί να κάνω λάθος. Ούτε κ γω θα μιλούσα στον ενικό... Κ ας μου είχαν πει για μια κοκκινομάλλα.
Απτην άλλη... Μπορεί κ ναναι όπως τα λες...![]()
Το όλο πράγμα, μου έδινε μία μετάφραση τύπου "αν δεν την πειράξετε, δεν θα πω αυτά που ήδη ξέρω". Δηλαδή όχι το "δεν θα σας κυνηγήσω, θα σας αφήσω ήσυχους" που λες στους άγνωστους απαγωγείς αλλά κάτι πολύ πιο συγκεκριμένο. Και υποθέτω ότι αυτό ίσως ήταν ένας από τους λόγους, που άφησαν τη μικρή μια και είχε πάρει τόση δημοσιότητα το θέμα. Φοβήθηκαν τους δυνατούς προβολείς, που σε κάποιες ομάδες συνήθως πέφτουν με μικρότερη ένταση φωτισμού, χωρίς να πολυψάχνουν τα πράγματα. Κάτι τέτοιο.
Φυσικά, μπορεί να κάνω λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν απαγωγές παιδιών. Οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν να κάνουν με καταγγελίες μεταξύ διεκδικητών για την επιμέλεια. Έτσι έγινε και με το αραπάκι που χάθηκε στην Αθήνα και βρέθηκε στη Γαλλία, έτσι έγινε και στη Λαμία πριν την καραντίνα, έτσι και τώρα...
Οι παιδόφιλοι δεν χρειάζεται να κλέβουν παιδιά. Πάνε στην Ταϊλάνδη και περνούν πασάδες. Ή έστω υπάρχουν γονείς που τους τα δανείζουν με το αζημίωτο...
Οι παιδόφιλοι δεν χρειάζεται να κλέβουν παιδιά. Πάνε στην Ταϊλάνδη και περνούν πασάδες. Ή έστω υπάρχουν γονείς που τους τα δανείζουν με το αζημίωτο...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 200 Απαντήσεις