!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιοι 3 χρηστες κατεχουν καλυτερα απο μπαλα?

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Ποιοι 3 χρηστες κατεχουν καλυτερα απο μπαλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Νήμα για γνώση ποδοσφαίρου καταντά σε κουβέντες για στοίχημα. Ξεφτίλα α λα millenials
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Ιουν 2020, 21:13
εγω αυτο που λεω ειναι οτι οσοι διαφημιζουν τα υψηλα ποσοστα επιτυχιας αναφερονται στα σημεια που δινουν και ΔΕΝ προβαλλουν με τον σωστο τροπο ταμειο μακροχρονιο αλλα δειχνουν τα πινακακια με τα στοιχηματα συγκεντρωτικα
Νιώσε ρε μλκ τι σου λέω. Στο 99% των περιπτώσεων οι αρθρογράφοι στα σοβαρά φορα ποντάρουν ΠΑΝΤΑ μονά αποδεκτά.

Μάλιστα όταν μια ημέρα προτείνουν τρία σημεία φροντίζουν να κάνουν σαφές ότι δεν ποντάρουν δυάδα ή τριάδα αλλά το καθένα μόνο του.

Δεν υπάρχουν σοβαροι άνθρωποι εκεί έξω να δίνουν τριαδοτετραδες και να μειώνουν τις πιθανότητες.

Μη κοιτάς που εσύ βάζεις πεντάδες με 1,2 και 1,05.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Έχει δίκιο ο Μασπολι, το σταματάω και εγώ.

Εθνι άντε μαμησου. :D
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

100 φορές έγραψα ότι τα ποσοστα αναφέρονται σε παρολι και πως το ποσό πονταρίσματος είναι παντα το ίδιο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Namrail έγραψε: 02 Ιουν 2020, 21:20
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Ιουν 2020, 21:13
εγω αυτο που λεω ειναι οτι οσοι διαφημιζουν τα υψηλα ποσοστα επιτυχιας αναφερονται στα σημεια που δινουν και ΔΕΝ προβαλλουν με τον σωστο τροπο ταμειο μακροχρονιο αλλα δειχνουν τα πινακακια με τα στοιχηματα συγκεντρωτικα
Νιώσε ρε μλκ τι σου λέω. Στο 99% των περιπτώσεων οι αρθρογράφοι στα σοβαρά φορα ποντάρουν ΠΑΝΤΑ μονά αποδεκτά.

Μάλιστα όταν μια ημέρα προτείνουν τρία σημεία φροντίζουν να κάνουν σαφές ότι δεν ποντάρουν δυάδα ή τριάδα αλλά το καθένα μόνο του.

Δεν υπάρχουν σοβαροι άνθρωποι εκεί έξω να δίνουν τριαδοτετραδες και να μειώνουν τις πιθανότητες.

Μη κοιτάς που εσύ βάζεις πεντάδες με 1,2 και 1,05.
ναι και παρουσιαζουν κερδος με βαση την αξιολογηση που δινουν σε καθε πετυχημενη η αποτυχημενη προβλεψη προκειμενου να παρουσιαζουν πλασματικο κερδος με βαση τα συν και τα πλην και ενω εσυ να πηγαινεις στον κουβα επειδη δεν επιασες και τα δυο μονα ή ενα απο τα δυο

οταν ενας στοιχηματζης δεν αναφερει τον τροπο παιχνιδιου του ή/και δεν αναφερει ενδεικτικα το ποσο που παιζει καθε εβδομαδα δεν εχουν καμια αξια τα πλασματικα ποσοστα υψηλης του επιτυχιας

οσους ξερω που ειτε αναφερουν ενδεικτικα ποσα που παιζουν καθε φορα που προτεινουν και ταυτοχρονα αναφερουν και τον τροπο παιχνιδιου τους καθε φορα επισης ειτε τα κερδη τους ειναι της πλακας (για τα ποσα που επαιξαν) ειτε ειναι μειον
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

που ειναι ρε παιδια το 78% που εμενα δεν μου βγαινει ουτε 20%? :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 02 Ιουν 2020, 22:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

εγω ρωταω λεφτα επαιξε? γιατι εγω που ειχα ασχοληθει πριν 21 εκρινα οτι ο χρονος + ρισκο δεν αξιζει τον κοπο.

θυμαμαι μιλουσα τοτε με εγγλεζους οι οποιοι ηταν στην αρχη της λαμογιας -πληρωσε 10 λιρες να σου δινω 3 τιπσ την εβδομαδα και κου ελεγαν ρε φιλε αμα ημαστε σιγουροι σε εσας θα τα διναμε?
Τοτε οι εταιρειες δουλευαν με στυλ 1950 ηταν πιο πισω απο τους ιντερνετικους παικτες .
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

perseus έγραψε: 02 Ιουν 2020, 22:05 εγω ρωταω λεφτα επαιξε? γιατι εγω που ειχα ασχοληθει πριν 21 εκρινα οτι ο χρονος + ρισκο δεν αξιζει τον κοπο.

θυμαμαι μιλουσα τοτε με εγγλεζους οι οποιοι ηταν στην αρχη της λαμογιας -πληρωσε 10 λιρες να σου δινω 3 τιπσ την εβδομαδα και κου ελεγαν ρε φιλε αμα ημαστε σιγουροι σε εσας θα τα διναμε?
Τοτε οι εταιρειες δουλευαν με στυλ 1950 ηταν πιο πισω απο τους ιντερνετικους παικτες .
και καποτε επαιζαν προπο με βαση τη φορμα και το ονομα των ομαδων και μονα αποδεκτα

τωρα απλα ολα ειναι αλληλεπιδραση συστηματων και εξελιγμενα στοιχηματα :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Namrail έγραψε: 02 Ιουν 2020, 07:41
GoBack έγραψε: 02 Ιουν 2020, 06:37 Θελετε φορουμικο fantasy betting league 2020-2021;Να κανω προσχεδιο;
Φτιάξε ένα νημα να υπάρχει. Αλλά πρέπει να μπουν κανόνες, πχ δεν πιάνονται στοιχήματα κάτω από 1,7.
δεχομαι και μικρα στοιχηματα αφου ειναι τοσο ευκολα :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Namrail έγραψε: 02 Ιουν 2020, 21:21 Έχει δίκιο ο Μασπολι, το σταματάω και εγώ.

Και πως αλλοιώς υλοποιείται αν ξέρει κανείς μπάλα ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

wooded glade έγραψε: 02 Ιουν 2020, 22:34

επειδη το δηλωνει; :102:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2020, 22:37

η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που ειναι κορυφαιοι στο στοιχημα συνηθως εχουν μεση γνωση της μπαλας

βεβαια υπαρχουν και λαμπρες εξαιρεσεις που δεν επιβεβαιωνουν τον κανονα :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 02 Ιουν 2020, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2020, 22:37

Ένας παίκτης π.χ. ο Μπαμπαγκίντα ή ο Ραμπεσαντραντανά μπορεί να μας πει ότι ξέρει μπάλα αλλά να είναι νούλα στο στοίχημα.
Ένας προπονητής επίσης, ο Αλέφαντος, ο Σουμ κλπ.
Αλλά και ένας παράγοντας π.χ. ο Ματζαβελάκης.
Εμείς οι μπαρόβιοι-καφενόβιοι πως ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ολοι οσοι γνωριζω που βλεπουν κ μιλανε για μπαλλα σαν γνωστες περνιουνται .
συνηθως αφου εχει ληξει το ματσακι κ εχουν 'ξεχασει'' τις αναλυσεις που εκαναν πριν :003:
το πιο ωραιο ειναι κατα τη διαρκεια που διαβαζουν το παιχνιδι :003: κ τρελλαινονται που δεν σκαμπαζουν αι προπονηται τι πρεπει να κανουν :003:

καλη φαση για να περνανε ωρες - μηνες - χρονια μια ζωη αλλα δεν απαντα στο ερωτημα
πως ξεχωριζουν οσοι κατεχουν την μπαλλα τελικα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2020, 22:53 καλη φαση για να περνανε ωρες - μηνες - χρονια μια ζωη αλλα δεν απαντα στο ερωτημα
πως ξεχωριζουν οσοι κατεχουν την μπαλλα τελικα ;
Δεν ξερω πως ξεχωριζουν οσοι κατεχουν την μπαλα, αυτο ειναι υποκειμενικο κιολας. Εννοω δηλαδη οτι μπορει καποιος να ξερει μπαλα, αλλά οι γυρω του να ειναι τοσο αμπαλοι που να μην καταλαβαινουν οτι ο τυπος αυτος ξερει μπαλα.

Τα δικα μου κριτηρια για να θεωρησω οτι ο ταδε ξερει ποδοσφαιρο ειναι φυσικα πιο πολυπλοκα απο αυτα ενος ιντερνετικου πολλ.
Θα πρεπει να εχει παιξει ο ιδιος ποδοσφαιρο, να αφιερωνει αρκετο χρονο για να παρακολουθει ποδοσφαιρο και μεσω τηλεορασης και στο γηπεδο, να εχει καποιες τεχνικες γνωσεις πανω στο αντικειμενο, να συζηταει με την πρωτη ευκαιρια για μπαλα (πχ στο διαλλειμα της δουλειας) και τελος να παιζει στοιχημα (χωρις αυτο να ειναι απαραιτητο βεβαια).
Winter is coming
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”