!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλήθεια, πόσες ώρες δουλεύει ο καθηγητής ή ο δάσκαλος ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Αλήθεια, πόσες ώρες δουλεύει ο καθηγητής ή ο δάσκαλος ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Στύγιος έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:39
Αγις έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:36
Στύγιος έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:23 Σας παραπέμπω στο εξής νήμα viewtopic.php?f=29&t=20117

κι από δω και πέρα θα ποστάρω μπινελίκια μέχρι να με μπανάρουν.
μπαααα
Τι μπαα ρε μαλάκα ,είμαι σε defcon 1, σύρε και γαμήσου κι εσύ .
Κυριε ο μονος λογος που δεν ασχολουμαι με τα χαλια του συστηματος διδασκαλιας ειναι γιατι ενας - μια στους δεκα ηταν φωτεινες προσωπικοτητες - πραγματικοι παιδαγωγοι κ δασκαλοι - μεντορες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:40
gassim έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:37

Δεν εχουν χώρους να κάτσουν, γιατί δεν το πιστεύεις; Στα περισσότερα σχολεία τα γραφεία των καθηγητών είναι μια αίθουσα που έχουν βάλει γραφεία κολλητά το ένα με το άλλο και κάθονται δυο δυο.
Και πες οτι βρίσκεται χώρος και τελειώνει κάποιος τα μαθήματα του, τελειώνει και τις άλλες δουλειές γραφείου που έχει. Αν δεν εχει συμπληρωθεί οκτάωρο τι να κάτσει να κάνει στο σχολείο; να κοιτάει το ταβάνι;
Α δεν πρεπει να καθονται και ορθιοι;
Δεν το ξερα αυτο
Δεν θα εχουν χωρο σε αδεια απο μαθητες σχολεια;
Τελικα το ζητουμενο ειναι να κανουν διακοπες

Να σου πω τι να κανουν τα καλοκαιρια
ΛΟΛ

Για πες, τα καλοκαίρια τι να κάνουν;
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

GoBack έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:41 Μαλακες δεν γινεται να σας τρολαρει τοσο ευκολα :smt005:
Μετά από τόσα χρόνια δεν παίζει να είναι τρολαρισμα. Κάπου κάποτε θα είχε σπάσει , σε κάποιο από τα εκατοντάδες προβοκατορικα νήματα θα είχε δώσει ένα σημάδι ότι τρολαρει.

Εντωμεταξυ τα ίδια κάνει και σε άλλες σελίδες εκτός του πχωρουμ.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

gassim έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:45
ΛΟΛ

Το παρεθεσα ηδη χρησιμοποιοντας δημοσιευση του Namrail
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 19:13

Αν προσεχες θα ειχες διαβασειοτι εφαρμοσα σχεδιο εκ περιτροπης εργασιας στο προσωπικο γα λογους ασφαλειας αρκετα πριν ανακοινωθουν τα μετρα
Επισης αν διαβαζες το τι εφαρμοσα θα γνωριζες οτι δεν με καλυπτειη ρυθμιση για το 800αρι
Συμπερασματικα
Ουτε εγω ουτε καποιος εργαζομενος μπηκε στην ρυθμιση γατι αν εμπαινε θα επρεπε να μην εργαζεται για 45 ημερες πραγμα αδυνατο
Γιάννη, κάνετε προσλήψεις; Θα ήθελα να στείλω το βιογραφικό μου.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

viewtopic.php?f=33&t=7484&p=438912&hili ... B1#p438912

Με το που είδα το θέμα θυμήθηκα αυτό το πόστ.

"Κάθε φορά που βλέπω να υποτιμάνε τους καθηγητές τα παίρνω στο κρανίο.

Δουλεύω 12ωρα σε δουλειά που έχει ορθοστασία (τυγχαίνει τις 11 ώρες ασπούμε να στέκεσαι, και να είσαι και συνέχεια με κόσμο, να μιλάς, να στεγχώνει το στόμα κλπ κλπ) αλλά τις 6ις ώρες το πρωί που έχω μαθήματα κουράζομαι πολύ περισσότερο. (Ακόμα και όταν δούλευα σε εστιατόριο, που το να είσαι σερβιτόρα είναι αρκετά κουραστική δουλειά). Αν έχω να πάω και στην μικρή για 2ωρο ή 3ωρο μάθημα, να τες τις ημικρανίες. Ταυτόχρονα όλα αυτά να το καταλάβω. Αλλά αν πάρω το Σάββατο που έχω μόνο δουλειά χωρίς μαθήματα και το συγκρίνω με μια Τετάρτη που έχω 6 ώρες μάθημα και μετά κάνω άλλο ένα 2ωρο (ή περισσότερο) στην μικρή, γυρνάω σπίτι και είμαι πεθαμένη."

Όσοι από εσάς το κρίνετε, αν το δοκιμάζατε για μια βδομάδα (και πολλύ λέω) θα αναθεωρούσατε. Κάποιοι δεν αντέχουν ούτε τα παιδιά τους. Πόσο μάλλον ένας δάσκαλος/καθηγητής που έχει να κάνει με τα παιδιά πολλών οικογενειών και να πρέπει να είναι σε θέση να αντέχει με φασαρία και να βρίσκει τρόπους να τα εξηγεί κατανοητά και εύκολα. Νομίζετε πως είναι εύκολο; Πως δεν θέλει ικανότητες και συγκέντρωση; Πως δεν ξοδεύει άλλο χρόνο για σημειώσεις, διορθώσεις, εξηγήσεις, τρελές καταστάσεις και ψυχωπλάκωμα με γονείς; Ή απλά κάθεστε και τσουβαλιάζετε επειδή μπορεί ένας καθηγητής που ξέρετε να τα ξύνει;
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

mao mao έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:47
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 19:13

Αν προσεχες θα ειχες διαβασειοτι εφαρμοσα σχεδιο εκ περιτροπης εργασιας στο προσωπικο γα λογους ασφαλειας αρκετα πριν ανακοινωθουν τα μετρα
Επισης αν διαβαζες το τι εφαρμοσα θα γνωριζες οτι δεν με καλυπτειη ρυθμιση για το 800αρι
Συμπερασματικα
Ουτε εγω ουτε καποιος εργαζομενος μπηκε στην ρυθμιση γατι αν εμπαινε θα επρεπε να μην εργαζεται για 45 ημερες πραγμα αδυνατο
Γιάννη, κάνετε προσλήψεις; Θα ήθελα να στείλω το βιογραφικό μου.
πρόσεξε παίζει να σε βάλει να κάνεις δουλειά γραφείου ορθιος.
Άβαταρ μέλους
Namrail

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:47
gassim έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:45
ΛΟΛ

Το παρεθεσα ηδη χρησιμοποιοντας δημοσιευση του Namrail
Αυτό που έκανε η μάνα μου σε καθαρά εθελοντική βάση , γιατί είχε μεράκι (και φυσικά όχι μόνο η μάνα μου, γνώρισα πολλούς καθηγητές που αφιέρωναν προσωπικό χρόνο γιατί νοιαζόταν για τους μαθητές) δεν μπορείς εύκολα να το θεσμοθετήσεις.

Ο χαρακτήρας του σχολείου στην Ελλάδα είναι συγκεκριμένος και δεν απέχει πολύ από εκείνον της Ευρώπης.

Θα σε διευκολύνω όμως. Υπάρχουν όντως καθηγητές που χτυπάνε τουλάχιστον 8ωρο τη μέρα και παραπάνω.

Ιαπωνία. Με πλήθος δραστηριοτήτων των μαθητων μετά το σχολείο που χρειάζεται οι καθηγητες να επιβλέψουν. Φυσικά θες και υποδομές για να τα κάνεις αυτά που δεν υπάρχουν.

Πέρα όμως από τέτοιες ακραίες περιπτώσεις, ο μέσος όρος εργασίας των καθηγητών στις περισσότερες χώρες δεν απέχει τραγικά από τον δικό μας. Θες μια καλύτερη επιχειρηματολογία για να μας πεις γιατί η συγκεκριμένη τακτική είναι λάθος, από αυτη που έχεις χρησιμοποιήσει ως τώρα.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Ποιός ξεφτιλας το συνεχίζει
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Αγις έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:45
Στύγιος έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:39
Αγις έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:36

μπαααα
Τι μπαα ρε μαλάκα ,είμαι σε defcon 1, σύρε και γαμήσου κι εσύ .
Κυριε ο μονος λογος που δεν ασχολουμαι με τα χαλια του συστηματος διδασκαλιας ειναι γιατι ενας - μια στους δεκα ηταν φωτεινες προσωπικοτητες - πραγματικοι παιδαγωγοι κ δασκαλοι - μεντορες .
Ναι όλοι οι λοιποί είμαστε ουτιδανοί , γι' αυτό μου έστειλαν 12 εργασίες Κυριακάτικα , τις διόρθωσα και τις έστειλα στους μαθητές.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Δεν είναι θέμα οι ώρες .

Προτιμώ να σπάω πέτρες με τα νύχια μου για 20 ώρες από το να διδάξω μισή ώρα 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

πω ρε δεν ήξερα ότι οι δάσκαλοι αποτελούν ιερή αγελάδα
πρώτη φορά βλέπω σύσσωμο το πχώρουμ, αριστεροί και δεξιοί να αντιδρούν τόσο συντονισμένα στη κριτική που ασκείται σε μία ομάδα επαγγελματιών
στηρίζω ΓΓ γιατί είναι ένας εναντίον όλων
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Namrail

- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:51
Δουλεύω 12ωρα σε δουλειά που έχει ορθοστασία (τυγχαίνει τις 11 ώρες ασπούμε να στέκεσαι, και να είσαι και συνέχεια με κόσμο, να μιλάς, να στεγχώνει το στόμα κλπ κλπ) αλλά τις 6ις ώρες το πρωί που έχω μαθήματα κουράζομαι πολύ περισσότερο.
Δε μπορεί να καταλάβει ο γιαννοπουλας τι σημαίνει 4 ώρες μέσα στην τάξη, με μικρά παιδιά στην εφηβεία ή κοντά σε αυτή, όπου πρέπει να τα καθοδηγήσεις σωστά.

Δεν ξέρει τι ψυχικό βάσανο είναι αυτό. Ότι πολλοί καθηγητές σε σχολεία παρόλο που έχουν "ελεύθερο χρόνο" που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν σε φροντιστήρια για έξτρα φράγκα δεν το κάνουν, γιατί η κούραση είναι τεράστια.

Δεν το έχει κάνει ποτέ αλλά νιώθει ότι μπορεί να το κρίνει, χωρίς μάλιστα να έχει συλλάβει ούτε τις βασικές παραμέτρους του ζητήματος.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Namrail έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:56
- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:51
Δουλεύω 12ωρα σε δουλειά που έχει ορθοστασία (τυγχαίνει τις 11 ώρες ασπούμε να στέκεσαι, και να είσαι και συνέχεια με κόσμο, να μιλάς, να στεγχώνει το στόμα κλπ κλπ) αλλά τις 6ις ώρες το πρωί που έχω μαθήματα κουράζομαι πολύ περισσότερο.
Δε μπορεί να καταλάβει ο γιαννοπουλας τι σημαίνει 4 ώρες μέσα στην τάξη, με μικρά παιδιά στην εφηβεία ή κοντά σε αυτή, όπου πρέπει να τα καθοδηγήσεις σωστά.

Δεν ξέρει τι ψυχικό βάσανο είναι αυτό. Ότι πολλοί καθηγητές σε σχολεία παρόλο που έχουν "ελεύθερο χρόνο" που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν σε φροντιστήρια για έξτρα φράγκα δεν το κάνουν, γιατί η κούραση είναι τεράστια.

Δεν το έχει κάνει ποτέ αλλά νιώθει ότι μπορεί να το κρίνει, χωρίς μάλιστα να έχει συλλάβει ούτε τις βασικές παραμέτρους του ζητήματος.
Γενικά κάποιοι υποτιμούν πάρα πολύ την πνευματική κούραση και εγώ από την εμπειρία μου λέω πως είναι χειρότερη από την σωματική.

(Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με παιδιά... και γονείς... να προστεθεί κι' αυτό παρακαλώ :p)
Μπεκρής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπεκρής »

Γιατί το εβδομαδιαίο ωράριο των καθηγητών μειώνεται με μόνο κριτήριο τα έτη προϋπηρεσίας;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”