Εγώ συνεχίζω να περνάω πολύ όμορφα και φανταστείτε ότι η "κανονικότητα" μου ήταν να βγαίνω 5-6 φορές την εβδομάδα έξω μέχρι πρωϊας. Εχω ανακαλύψει και καινούργιο ενδιαφέρον, το πότισμα, φύτεμα και περιποίηση φυτών. Έχω ένα τεράστιο μπαλκόνι στο οποίο πέρα από μια λεμονιά, μια δάφνη, ένα έλατο και τρία κυπαρίσσια που για άγνωστους λόγους ακόμη επιβίωναν κουτσά στραβά ήταν σαν αποκαλυπτικό τοπίο σχεδόν. Κατάφερα και τα ξαναζωντάνεψα σχεδόν όλα, η λεμονιά έχει γεμίσει μπουμπούκια, φύτεψα και πολλά λουλούδια και σιγά σιγα δημιουργώ ένα θαύμα εδώ.
Δεν ξέρω τι φέρνει το μέλλον αλλά δεν αγχώνομαι, όπως και να έχει θεωρώ αυτή την αναταραχή των υδάτων σαν κάτι ζωογόνο, μια πρόκληση, Λονγκ λιβ καραντιν!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραντινισμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Καραντινισμός
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars