!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί πίνουμε σήμερα;
-
Παρταλι
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
εντωμεταξυ, ειναι σα να εξηγας στον αλλονα οτι το να μην καρυκευεις και να μην μαριναρεις το κρεας ΔΕΝ το κανει ΓΝΗΣΙΟ
χεστα
αλλατι να κουραζομαστε, απο ημας το ημαθαν το τσιπουρο και τωρα μας καμνουν μαθηματα λολ
χεστα
αλλατι να κουραζομαστε, απο ημας το ημαθαν το τσιπουρο και τωρα μας καμνουν μαθηματα λολ
-
Παρταλι
μεχαχ... αναμιση την ημερα, καθε μερα, κι εχω και μαρτυρες πχορουμικουςNaida έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:54120lt τον χρόνο είναι 10lt το μηνα. Που σημαίνει 2.5lt την εβδομαδα άρα περίπου 350ml ανα ημέρα. Περίπου τα 4/5 από ένα μπουκαλάκι του νερού.perseus έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:48 Τσ τσ τσ τσ ασεβεια, πες στον μπαμπα σου οτι εχω εναν γνωστο που λεει ότι πινει 120 λιτρα τσίπουρο τον χρονο .
Χμ. Θα μου έλεγε να σου πω ότι το τσίπουρο δεν γίνεται με γλυκάνισο.
αλλα, οκ, εποχη που ημανε ανεργος και Παρταλι
τωρα πινω 1
-
σούπερ δημήτριος
ειδήμονα βάζεις νερό και παγάκια μέσα? 
Παρταλι έγραψε: 08 Οκτ 2019, 19:49οτι δεν σας κοφτει
το οτι συγχεετε το ουζο με το γλυκανισο στο τσιπουρο τα λεει ολα
ειστε τοσο ντουγανια που μπορειτε να μπερδεψτε γραπα με τσικουδια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Παρταλι
ηλεος....
τιποτας
οσοι μπαρμπαδες θελουν να κατεβασουν τα γραδα βαζουν υδωρ
εδω ειναι η χρησημοτις της ''λιβαδας''
τιποτας
οσοι μπαρμπαδες θελουν να κατεβασουν τα γραδα βαζουν υδωρ
εδω ειναι η χρησημοτις της ''λιβαδας''
-
the comet the course the tail
το άκουσμα από ούζο ή τσίπουρο με γλυκάνισο (πείτε το όπως να' ναι) δεν συγκρίνεται. είναι πιο βρώμικο και ψυχεδελικό.
το τσίπουρο (άνευ) είναι ωραίο και ανεβαστικό. εγώ όταν πίνω νιώθω να ανεβάζω 200% σε φυσική κατάσταση.
το τσίπουρο (άνευ) είναι ωραίο και ανεβαστικό. εγώ όταν πίνω νιώθω να ανεβάζω 200% σε φυσική κατάσταση.
-
Παρταλι
το (ο) γλυκανισος ηταν κιμπαριλικι τα παλια τα χρονια (ηταν ακριβος), η πλεμπα εβαζε γλυκανισολαδο, και, φυσικα, μαραθο
ολα αυτα βγαινουν στην σουρα την επομενη ημερα, το γλυκανισο κανει κρυσταλους στο στομαχι, και την επομενη μερα στην αφυδατωσις οταν θα πιεις νερο θα φας φλας
ολα αυτα βγαινουν στην σουρα την επομενη ημερα, το γλυκανισο κανει κρυσταλους στο στομαχι, και την επομενη μερα στην αφυδατωσις οταν θα πιεις νερο θα φας φλας
-
stergiosbik
Ρε δεν πατε να μαζεψετε τιποτα ραδικια που θεωρειτε ιδιο το τσιπουρο με γλυκανισο με το ουζο! 
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ραδίκια; Νομίζεις πως γνωρίζουν τι είναι;stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:21 Ρε δεν πατε να μαζεψετε τιποτα ραδικια που θεωρειτε ιδιο το τσιπουρο με γλυκανισο με το ουζο!![]()
Τώρα έβρεξε θα βγουν κατι ζοχάκια.
Εκεί που θα πάω για τα κυνήγια και μια σακούλα από κοντά.
-
stergiosbik
Τα ζοχια γαμουν.
Εξαιρετικη σαλατα.
Εξαιρετικη σαλατα.
-
γιατί; αφού ακόμα βγαίνει ούζο 100% απόσταξης από σταφύλια. αλλά θα το πλερώσεις. εδώ κάτω κάνουν μερικοί και σπιτικό. θέλει όμως άλλες ποικιλίες, άλλη συνταγή και βγαίνει πιο μαλακό, όχι τόσο ξηροσκληροτραχύ στο στόμα και το λαιμό όπως το τσίπουρο.stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:21 Ρε δεν πατε να μαζεψετε τιποτα ραδικια που θεωρειτε ιδιο το τσιπουρο με γλυκανισο με το ουζο!![]()
βέβαια το 99% των ούζων που καταναλώνεται είναι με οινόπνευμα γεωργικής προέλευσης. από τα φτηνά το mini είναι μια χαρά.
Στην οικογένεια μου κάνουμε τσίπουρο από τον παππού και παλιότερα και πάντα το κάνουμε με γλυκανισο τα τελευταία 10 χρόνια κάνω και χωρίς γλυκανισο γιατί το ζητάει ο κόσμος
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
εδώ τσίπουρο με τσίπουρο διαφέρει. τι να λέμε τώρα. ανάλογα την ποικιλία, το μέρος, την χρονιά, την όλη διαδικασία.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Καλά όταν το βγάζαμε με τον παλιό τρόπο πριν καμια δεκαετια με τα ξυλα και το καπνισμα σερι 2-3 μερες μανικι χοντρο.
Τωρα πανε στο αεριο και τελος.
Τωρα πανε στο αεριο και τελος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis