Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:35
Στην επαρχία είμαστε μερακλήδες.
Δεν μας νοιάζει τι κάνετε μεταξύ σας οι άντρες στα κρεβάτια σας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Να υπενθυμίσω εδώ ότι το νήμα δεν άνοιξε για να πούμε την γνώμη μας για το πως πρέπει να εορτάζεται το Πάσχα,αλλά για να υποστηρίξει μία (δική μου)πρόβλεψη : ότι πάρα πολύς κόσμος θα παραβλέψει τις οδηγίες για περιορισμό μετακινήσεων και ότι λόγω αυτού,θα υπάρξουν έκτροπα (εγώ λέω ότι θα πέσει ξύλο)
Υδράργυρος έγραψε: 01 Απρ 2020, 12:49
Κάθε πάσχα υποφέρω με όλη αυ΄την την κινητοποίηση. Επιτάφιοι, αναστάσεις, ψήσιμο την κυριακή που έινια ένα σκέτο χαμαλίκι, που ποτέ δεν το ευχαριστιέςσαι. Φέτος στη γάστρα 2 κιλά αρνί και τέλος
Εσείς οι άθεοι για ποιόν λόγο το κάνετε αυτό; Δεν είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες;
Είναι μια μέρα σαν τις άλλες αλλά έχουμε και οικογενειακές υποχρεώσεις. Τα παιδιά θέλουν να πάνε μαζί με τα ξαδέλφια τους στην ανάσταση, δε μπορώ να τους λέω "είμαστε ειδική περίπτωση και θα κάτσουμε σπίτι". Άθεοι είμαστε, όχι ακοινώνητοι
Papa John έγραψε: 01 Απρ 2020, 13:02
Να υπενθυμίσω εδώ ότι το νήμα δεν άνοιξε για να πούμε την γνώμη μας για το πως πρέπει να εορτάζεται το Πάσχα,αλλά για να υποστηρίξει μία (δική μου)πρόβλεψη : ότι πάρα πολύς κόσμος θα παραβλέψει τις οδηγίες για περιορισμό μετακινήσεων και ότι λόγω αυτού,θα υπάρξουν έκτροπα (εγώ λέω ότι θα πέσει ξύλο)
Τίποτα δε θα γίνει. Ο περισσότερος κόσμος υποφέρει από το πάσχα
Τίποτα δε θα γίνει. Ο περισσότερος κόσμος υποφέρει από το πάσχα
γιατί δε λες και για τα καημένα τα ζωάκια;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ούτε πρόβλεψη μπορούμε να κάνουμε (τα πάντα θα κριθούν από την εξέλιξη της πανδημίας), ούτε δίκη προθέσεων.
και οικογενειακα να ειναι πως θα γινει μετακινηση απο το ενα σπιτι στο αλλο?
το να πάω στο πατρικό μου δε παίζει;
κι εγω κατι παρομοιο σκεφτηκα για την αδερφη μου και δεν μπορω να σκεφτω αιτια μετακινησης
μια λυση ειναι αυτο που λεει για φροντιδα ηλικιωμενων αλλα δεν νομιζω οτι θα το αφησουν ανημερα πασχα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Υδράργυρος έγραψε: 01 Απρ 2020, 13:04Είναι μια μέρα σαν τις άλλες αλλά έχουμε και οικογενειακές υποχρεώσεις. Τα παιδιά θέλουν να πάνε μαζί με τα ξαδέλφια τους στην ανάσταση, δε μπορώ να τους λέω "είμαστε ειδική περίπτωση και θα κάτσουμε σπίτι". Άθεοι είμαστε, όχι ακοινώνητοι
Μπα, κάνουμε P.R. και στις Εκκλησίες, Ευρωπαιάκο; Θα κλείσουμε και μπίζνες με τους συνυφάδους; Ε, λοιπόν, ξέχνα το, δημόσιες σχέσεις φέτος δεν έχει, θα έχεις κατανυκτικό Πάσχα με ένα κεράκι και μια Εικόνα.
Υδράργυρος έγραψε: 01 Απρ 2020, 13:04Είναι μια μέρα σαν τις άλλες αλλά έχουμε και οικογενειακές υποχρεώσεις. Τα παιδιά θέλουν να πάνε μαζί με τα ξαδέλφια τους στην ανάσταση, δε μπορώ να τους λέω "είμαστε ειδική περίπτωση και θα κάτσουμε σπίτι". Άθεοι είμαστε, όχι ακοινώνητοι
Μπα, κάνουμε P.R. και στις Εκκλησίες, Ευρωπαιάκο; Θα κλείσουμε και μπίζνες με τους συνυφάδους; Ε, λοιπόν, ξέχνα το, δημόσιες σχέσεις φέτος δεν έχει, θα έχεις κατανυκτικό Πάσχα με ένα κεράκι και μια Εικόνα.
Όχι βέβαια, αλλά όποιον Παπά και να ρωτήσεις, θα σου πει ότι αυτό δεν μου αφαιρεί την Πίστη μου. Άσε σε μένα τις θεολογίες, πιάσε να μας πεις για καμιά μυζήθρα.