Γράψε σε ένα λευκό χαρτί τα στοιχεία σου για να πας. Θα ειναι ελαστικοι, το πιθανότερο ειναι να μην σε σταματήσουν καν. Γυρνώντας θα έχεις και το χαρτίJuno έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:00 Το κλειδώσατε πριν ρωτήσουμε: όσοι μετακινούνται για λόγους εργασίας αύριο το πρωί, πώς θα έχουν στα χέρια τους το ειδικό έντυπο από την εταιρεία;
Μην ακούσω να πάνε στη δουλειά πριν τις έξι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ (και pdf)
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Έντυπο βεβαίωσης μετακίνησης
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Απ' ότι άκουσα στην τηλεόραση κατά την εξαγγελία του μέτρου, πας στην εργασία σου με δήλωση και επιστρέφεις απαραίτητα με την σχετική βεβαίωση εργαζομένου.Juno έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:00 Το κλειδώσατε πριν ρωτήσουμε: όσοι μετακινούνται για λόγους εργασίας αύριο το πρωί, πώς θα έχουν στα χέρια τους το ειδικό έντυπο από την εταιρεία;
Το είπε ξεκάθαρα. Πας με την δική σου δήλωση και στην επιστροφή πρέπει να έχεις την υπογεγραμμένη του νομίμου εκπροσώπου.Juno έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:00 Το κλειδώσατε πριν ρωτήσουμε: όσοι μετακινούνται για λόγους εργασίας αύριο το πρωί, πώς θα έχουν στα χέρια τους το ειδικό έντυπο από την εταιρεία;
Re: ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ (και pdf)
Σας ευχαριστώ όλους!
Ο ξα που είναι στρατιωτικός έλεγε καλά να πάθετε γατάκια και έτσι. Αυτός πάει χύμα
Με ρώτησε και αν θέλω να τον πληρώνω να μου πετάει τα σκουπίδια γιατί αυτό δεν αναφέρεται στους λόγους για να βγει έξω.
Ο ξα που είναι στρατιωτικός έλεγε καλά να πάθετε γατάκια και έτσι. Αυτός πάει χύμα
Με ρώτησε και αν θέλω να τον πληρώνω να μου πετάει τα σκουπίδια γιατί αυτό δεν αναφέρεται στους λόγους για να βγει έξω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Προφανώς τίποτα δεν σε εμποδίζει να πάρεις τα σκουπίδια όταν θα βγαίνεις για κάποιον από τους προβλεπόμενους λόγους.Juno έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:14 Σας ευχαριστώ όλους!
Ο ξα που είναι στρατιωτικός έλεγε καλά να πάθετε γατάκια και έτσι. Αυτός πάει χύμα![]()
Με ρώτησε και αν θέλω να τον πληρώνω να μου πετάει τα σκουπίδια γιατί αυτό δεν αναφέρεται στους λόγους για να βγει έξω.![]()
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Το ξέρω. Για το δούλεμα το είπα.Μιλλένιαλ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:17Προφανώς τίποτα δεν σε εμποδίζει να πάρεις τα σκουπίδια όταν θα βγαίνεις για κάποιον από τους προβλεπόμενους λόγους.Juno έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:14 Σας ευχαριστώ όλους!
Ο ξα που είναι στρατιωτικός έλεγε καλά να πάθετε γατάκια και έτσι. Αυτός πάει χύμα![]()
Με ρώτησε και αν θέλω να τον πληρώνω να μου πετάει τα σκουπίδια γιατί αυτό δεν αναφέρεται στους λόγους για να βγει έξω.![]()
Ο κύριος κυκλοφορεί μόνον με την ταυτότητά του και κάνει πλάκα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δε θα μου έκανε εντύπωση αν βρεθούν άτομα να κάνουν μπίζνα το πέταγμα σκουπιδιών. Κάτι σαν τους συνεργάτες-διανομείς, που μεταφέρουν φαγητό από εστιατόρια που δεν έχουν απαραίτητα delivery στο σπίτι του πελάτη, με πατίνι ή ποδήλατο.Juno έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:20Το ξέρω. Για το δούλεμα το είπα.Μιλλένιαλ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:17Προφανώς τίποτα δεν σε εμποδίζει να πάρεις τα σκουπίδια όταν θα βγαίνεις για κάποιον από τους προβλεπόμενους λόγους.Juno έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:14 Σας ευχαριστώ όλους!
Ο κύριος κυκλοφορεί μόνον με την ταυτότητά του και κάνει πλάκα.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δεν κλειδώσαμε το νήμα. Η ενότητα είναι ανακοινώσεων μόνο, δηλαδή κλειδωμένη εξ αρχής.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Φαντάζεσαι;Μιλλένιαλ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:26Δε θα μου έκανε εντύπωση αν βρεθούν άτομα να κάνουν μπίζνα το πέταγμα σκουπιδιών. Κάτι σαν τους συνεργάτες-διανομείς, που μεταφέρουν φαγητό από εστιατόρια που δεν έχουν απαραίτητα delivery στο σπίτι του πελάτη, με πατίνι ή ποδήλατο.
Εμένα μου έκανε πλάκα, αλλά ζήλεψα λίγο.
Εντάξει βρε έτσι το είπα. Για να εξηγήσω γιατί άνοιξα νήμα με τον ίδιο τίτλο.Spiros252 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:27 Δεν κλειδώσαμε το νήμα. Η ενότητα είναι ανακοινώσεων μόνο, δηλαδή κλειδωμένη εξ αρχής.
Αν απαντούσατε έτσι αμέσως και στο νήμα για το ban, ωραία θα ήταν.
τα ζητάει κι εσένα ο πωπός σου όμωςSpiros252 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:27 Δεν κλειδώσαμε το νήμα. Η ενότητα είναι ανακοινώσεων μόνο, δηλαδή κλειδωμένη εξ αρχής.
κάθεσαι κι απαντάς στο σούργελο
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Re: ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
ξέρει η προγιαγιά σμσSpiros252 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:25 Υπάρχει και η δυνατότητα για SMS. Στέλνεις δωρεάν γράφοντας τον αριθμό του λόγου μετακίνησης (1-6).
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Γενικά, τέτοιες ενότητες που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ή έγγραφα είναι καλό να είναι κλειστές ή να φιλτράρονται αυστηρά.Spiros252 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 02:27 Δεν κλειδώσαμε το νήμα. Η ενότητα είναι ανακοινώσεων μόνο, δηλαδή κλειδωμένη εξ αρχής.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Η προγιαγιά δεν έχει καμία δουλειά να βγει έξω. Να κάτσει εκεί που κάθεται αν θέλει τη ζωή της.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο αλλά δεν.Spiros252 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 15:19Η προγιαγιά δεν έχει καμία δουλειά να βγει έξω. Να κάτσει εκεί που κάθεται αν θέλει τη ζωή της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.