!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του κοροναϊού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του κοροναϊού
ναι δε λέω ότι δεν υπάρχει και στήριξη αλλά δε συζητάμε ποια άποψη είναι πλειοψηφική, συζητάμε αν το δείγμα σου είναι αντιπροσωπευτικό ε μάλλον δεν είναι. Εμείς από Παρασκευή μεσημέρι είμαστε 100% work from home (καλά εγώ έτσι κι αλλιώς ήμουν αλλά τώρα γενικεύτηκε στο αγγλικό γραφείο που έχει καμιά πενηνταριά άτομα).
Επίσης ο co-owner που είναι αργεντίνος επίσης work from home, για κακή του τύχη επέστρεψε από ταξίδι στην Αγγλία μισή ώρα αφού ενεργοποιήθηκε δεκατετραήμερη καραντίνα για όποιον έρχεται από Ευρώπη.
Επίσης ο co-owner που είναι αργεντίνος επίσης work from home, για κακή του τύχη επέστρεψε από ταξίδι στην Αγγλία μισή ώρα αφού ενεργοποιήθηκε δεκατετραήμερη καραντίνα για όποιον έρχεται από Ευρώπη.
-
talaipwros
Ναι, ισως, πάντως δεν υπάρχει γενικη κατακραυγή. Ενας προβληματισμος, καποιο panic buying, και ελπίζουμε ότι το επιστημονικό προσωπικό που δίνει κατεύθυνση εχει δίκιο.foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:52 ναι δε λέω ότι δεν υπάρχει και στήριξη αλλά δε συζητάμε ποια άποψη είναι πλειοψηφική, συζητάμε αν το δείγμα σου είναι αντιπροσωπευτικό ε μάλλον δεν είναι.
Αν η κινα ανοίξει κανονικά και δεν έχουν rebound, και στην Αγγλία γίνεται εκατομβη νεκρών, προφανώς θα τον κρεμασουν ανάποδα
- Veni Vidi Vici
Βαρέθηκαν την Ελισάβετ τόσα χρόνια, μάλλον.talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:13Εχουν ηδη πει οτι αναμενουν 400 χιλιαδες νεκρους. Ο Μπορις ξεκινησε το διαγγελμα λέγοντας οτι θα χάσουμε αγαπημένα μας προσωπα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:00 Ανεξαρτήτως του εάν έχουν δίκαιο ή όχι (που μπορεί και να έχουν), όταν φθάσουν σε υψηλά τριψήφια νούμερα νερκών θα το μαζέψουν άρον άρον και εν μέσω φατούρου
Γενικα παντως με οσους αγγλους μιλαω, ακομα και ηλικιωμένους, στηριζουν την απόφαση
Αlea jacta est
Ίσως δεν θα τους δίνουν την προσοχή και νοσηλεία που θα απαιτείται.foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:22Μα κανένα από τα δύο δε βοηθιέται αν έχεις μεγαλύτερη διάδοση της ασθένειας.talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:16Στο οτι δεν θα καταρρεύσει το σύστημα και δεν θα εχουνε συνεχεια κυκλικη επανάληψη της επιδημίας.foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:52
Σε τι; Δε συζητάνε ότι θα τη βγάλουν καλύτερα, στόχος τους είναι συνειδητά (ήταν δηλαδή γιατί ακούω ότι με το κράξιμο ο κλόουν τα μαζεύει) να προφυλάξουν την οικονομική δραστηριότητα ως σημαντικότερο αγαθό από την ανθρώπινη ζωή.
Αυτοί οι 400.000 πώς τους φαντάζεται ότι θα πεθάνουν ο Μπόρις; Ακαριαία χωρίς να επιβαρύνουν το σύστημα; Για να μη μιλήσουμε για τα σαράντα εκατομμύρια που θα αρρωστήσουν.
Και δεν έχουν ΚΑΝ μεγαλύτερη διάδοση της ασθένειας. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπήρχαν 4-5 εναλλακτικά σχέδια, ότι επέλεξαν εκείνο που μεγιστοποιεί τις απώλειες μεσοπρόθεσμα αλλά ελαχιστοποιεί το disruption βραχυπρόθεσμα και ότι αυτό το σχέδιο είναι βασικά "δεν κάνουμε τίποτα" dressed up in sales speak.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Βαλε λευκο, δεν μυριζει τοσο. Περιττο να πω οτι δεν θα κανει τιποτα ετσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 14 Μαρ 2020, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
talaipwros
https://www.thelancet.com/action/showPd ... %2930195-X
Άρθρο στο Lancet μιλάει για μεχρι 20% θνησιμότητα στους συμπτωματικους
Άρθρο στο Lancet μιλάει για μεχρι 20% θνησιμότητα στους συμπτωματικους
Παντως δεν ξερω αν ισχυει, αλλα πριν λιγο μιλαγα με μια γνωστη μου στο τηλεφωνο και μου ειπε οτι επιστρεφοντας απο την Εθνικη Οδο για να παει σπιτι της, την σταματησε μπατσικο συνοδεια ασθενοφορου και την μετραγε με το θερμομετρο. Οταν ρωτησε γιατι το κανουν αυτο; Της ειπαν οτι κανουν περιοδικους ελεγχους και για στατιστικους σκοπους. Μα που φτασαμε ρε παιδια; Αυριο θα ξυπνησουμε με δικτατορια; Πως το πανε;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
- Dwarven Blacksmith
Τέτοια καταπίεση μην τύχει σε κανέναν μας.paul25 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:26 Παντως δεν ξερω αν ισχυει, αλλα πριν λιγο μιλαγα με μια γνωστη μου στο τηλεφωνο και μου ειπε οτι επιστρεφοντας απο την Εθνικη Οδο για να παει σπιτι της, την σταματησε μπατσικο συνοδεια ασθενοφορου και την μετραγε με το θερμομετρο. Οταν ρωτησε γιατι το κανουν αυτο; Της ειπαν οτι κανουν περιοδικους ελεγχους και για στατιστικους σκοπους. Μα που φτασαμε ρε παιδια; Αυριο θα ξυπνησουμε με δικτατορια; Πως το πανε;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ταλαίπ, άμα τον περάσεις, μετά γίνεται να τον ξαντσιμπήσεις σε δεύτερη φάση και να τον μεταδόσεις σε αθρώπους χωρίς αντισώματα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
talaipwros
Ακουγα στο ραδιο ενσν καθηγητή ιολογιας που έλεγε πως μονο σε ανοσοκατεσταλμενους μπορεί να παίξει κατι τετοιο και είναι αρκετα ασυνήθιστοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:31 Ταλαίπ, άμα τον περάσεις, μετά γίνεται να τον ξαντσιμπήσεις σε δεύτερη φάση και να τον μεταδόσεις σε αθρώπους χωρίς αντισώματα;
Σιγά την καταπίεση μωρέ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:29Τέτοια καταπίεση μην τύχει σε κανέναν μας.paul25 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:26 Παντως δεν ξερω αν ισχυει, αλλα πριν λιγο μιλαγα με μια γνωστη μου στο τηλεφωνο και μου ειπε οτι επιστρεφοντας απο την Εθνικη Οδο για να παει σπιτι της, την σταματησε μπατσικο συνοδεια ασθενοφορου και την μετραγε με το θερμομετρο. Οταν ρωτησε γιατι το κανουν αυτο; Της ειπαν οτι κανουν περιοδικους ελεγχους και για στατιστικους σκοπους. Μα που φτασαμε ρε παιδια; Αυριο θα ξυπνησουμε με δικτατορια; Πως το πανε;
Καλά κάνουν.
Η catchphrase New World Order σου λέει κάτι ;paul25 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:26 Μα που φτασαμε ρε παιδια; Αυριο θα ξυπνησουμε με δικτατορια; Πως το πανε;
Είναι πολλοί εκεί έξω αλλά και εδώ μέσα που χλευάζουν ως συνωμοσιολόγο όποιον τολμάει έστω να αναφέρει κάτι τέτοιο,αλλά όπως λέω συνήθως,μην φοβάστε τις λέξεις αλλά την ίδια την πραγματικότητα (όχι ότι προτείνω τον Φόβο ως εργαλείο αντιμετώπισης μίας τέτοιας,ζοφερής κατάστασης)
Ειρωνικά το γράφει. Το πρόβλημα είναι ότι κάνουν μετρήσεις μόνο για στατιστικούς σκοπούς.Custom_F έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:33Σιγά την καταπίεση μωρέ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:29Τέτοια καταπίεση μην τύχει σε κανέναν μας.paul25 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:26 Παντως δεν ξερω αν ισχυει, αλλα πριν λιγο μιλαγα με μια γνωστη μου στο τηλεφωνο και μου ειπε οτι επιστρεφοντας απο την Εθνικη Οδο για να παει σπιτι της, την σταματησε μπατσικο συνοδεια ασθενοφορου και την μετραγε με το θερμομετρο. Οταν ρωτησε γιατι το κανουν αυτο; Της ειπαν οτι κανουν περιοδικους ελεγχους και για στατιστικους σκοπους. Μα που φτασαμε ρε παιδια; Αυριο θα ξυπνησουμε με δικτατορια; Πως το πανε;
Καλά κάνουν.
Το θέμα είναι να μπει και καραντίνα περιοχών να τελειώνουμε.
Έχω την εντύπωση ότι το γράφει ειρωνικά.Custom_F έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:33Σιγά την καταπίεση μωρέ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:29Τέτοια καταπίεση μην τύχει σε κανέναν μας.paul25 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:26 Παντως δεν ξερω αν ισχυει, αλλα πριν λιγο μιλαγα με μια γνωστη μου στο τηλεφωνο και μου ειπε οτι επιστρεφοντας απο την Εθνικη Οδο για να παει σπιτι της, την σταματησε μπατσικο συνοδεια ασθενοφορου και την μετραγε με το θερμομετρο. Οταν ρωτησε γιατι το κανουν αυτο; Της ειπαν οτι κανουν περιοδικους ελεγχους και για στατιστικους σκοπους. Μα που φτασαμε ρε παιδια; Αυριο θα ξυπνησουμε με δικτατορια; Πως το πανε;
Καλά κάνουν.
έντιτ - με πρόλαβε ο Ναμ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis