μακαρονοϊδεύετε;;;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Μετάληψη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεια Κοινωνια και αρρωστιες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jey_pap την 29 Φεβ 2020, 17:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Εγώ κοινώνησα την προηγούμενη Κυριακή.Alphabet έγραψε: 27 Φεβ 2020, 15:32 Απο απλη περιεργεια ρωταω.
Θα συνεχισουν οι χριστιανοι να κοινωνουν αν στην πολη τους υπαρχουν κρουσματα κορωνοιου;
Και ζεις ; Δεν πέθανες εσύ, ο πάπάς και όλοι οι ενορίτες ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
"Πλαστουργέ μη φλέξεις με τη μετουσία, πυρ γαρ εστί τους αναξίους φλέγον"
Διαβάζεις και την Θεία Μετάληψη ; Και τα πριν και τα μετά ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ειμί φιλόλογος ,θεολόγος και κομμούνι .Του Θεού ειμί.
Τα κομμούνια δεν είναι άθεα ;
Σφάλλεις αδελφέ εν Χριστώ.Ζαποτέκος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 17:44Τα κομμούνια δεν είναι άθεα ;Τι θα έλεγαν οι προπάτορες Μάρξιος και Λενίνιος αν σε άκουγαν ;
![]()
-
Γιάννης
Ελπίζω πως ναι.Alphabet έγραψε: 27 Φεβ 2020, 15:32 Απο απλη περιεργεια ρωταω.
Θα συνεχισουν οι χριστιανοι να κοινωνουν αν στην πολη τους υπαρχουν κρουσματα κορωνοιου;
Συγχώρα αδελφέ μου την θεοφιλοσοφική μου άγνοια.
Σε υποβολιμαίες ερωτήσεις να μην ξεπέφτεις, σε υποβιβάζουν όπως κι εμένα. Καλήν απολογίαν να έχουμε.Ζαποτέκος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 17:50Συγχώρα αδελφέ μου την θεοφιλοσοφική μου άγνοια.Θα μπορούσες να με κατατοπίσεις μαρξιστικώς σχετικά με το όπιον του λαού ;
![]()
Σχώρα με αδελφέ μου. Δεν ήθελα να σε σκανδαλίσω ή να σε παροργίσω.Στύγιος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 17:56Σε υποβολιμαίες ερωτήσεις να μην ξεπέφτεις, σε υποβιβάζουν όπως κι εμένα. Καλήν απολογίαν να έχουμε.
Re: "ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Μετάληψη"
Θα ξανακοινωνήσω αύριο.
Re: "ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Μετάληψη"
Με άδεια πνευματικού ;
Ζαποτέκος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 18:04Σχώρα με αδελφέ μου. Δεν ήθελα να σε σκανδαλίσω ή να σε παροργίσω.![]()
Κι από μένα συγγνώμη ,αν σε σκαδάλισα με λόγια απρεπή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση