Ο Τζεντάι συνταξικός είναι. Ούτε δεξιός ουτε τίποτα.
Αμα του διπλάσίαζε το ΚΚΕ τη συνταξούλα του, ΚΚΕ με τα μπούνια θα γινόταν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
τοτε στηριζει τις λαθος δυναμεις αφου ο βελο μιλα για δραστικη μειωση φορων και εξοδο απο το ευρωKauldron έγραψε: 19 Φεβ 2020, 14:01Ο Τζεντάι συνταξικός είναι. Ούτε δεξιός ουτε τίποτα.
Νομίζεις οτι έχει έστω μυρωδιά απ' το τί λέει ο Γελόπουλος?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 14:02τοτε στηριζει τις λαθος δυναμεις αφου ο βελο μιλα για δραστικη μειωση φορων και εξοδο απο το ευρωKauldron έγραψε: 19 Φεβ 2020, 14:01Ο Τζεντάι συνταξικός είναι. Ούτε δεξιός ουτε τίποτα.
Αμα του διπλάσίαζε το ΚΚΕ τη συνταξούλα του, ΚΚΕ με τα μπούνια θα γινόταν.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 14:02τοτε στηριζει τις λαθος δυναμεις αφου ο βελο μιλα για δραστικη μειωση φορων και εξοδο απο το ευρωKauldron έγραψε: 19 Φεβ 2020, 14:01Ο Τζεντάι συνταξικός είναι. Ούτε δεξιός ουτε τίποτα.
Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2020, 14:01Ο Τζεντάι συνταξικός είναι. Ούτε δεξιός ουτε τίποτα.
Δε πρόκειται να μου δώσεις σημασία, λές, τη στιγμή που εσύ δυο φορές με αναφέρεις υποτιμητικά, χωρίς εγώ να έχω πεί τίποτα για 'σενα.oldjedi έγραψε: 19 Φεβ 2020, 18:56Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2020, 14:01Ο Τζεντάι συνταξικός είναι. Ούτε δεξιός ουτε τίποτα.
Με το να διαδιδεις ψευδεις χαρακτηρισμους εις βαρος μου , δεν προκειται να σου δωσω σημασια ...
Αποσιωπεις επιτηδες το οτι εχβ δηλωσει πως Δεξιος ημουνα και ποτε δεν ψηφισα αλλο κομμα εκτος απο δεξιο κομμα ...
Οποτε τα περι ΚΚ ( χωρις το Ε ) , κρατα τα για παρτη σου ...
Απο την επομενη φορα θα αρχισω να αναφερω τις δημοσιευσεις σου , που μου αποδιδουν ψευδεις χαρακτηρισμους ...
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:09
Αμα του διπλάσίαζε το ΚΚΕ τη συνταξούλα του, ΚΚΕ με τα μπούνια θα γινόταν
Δε πρόκειται να μου δώσεις σημασία, λές, τη στιγμή που εσύ δυο φορές με αναφέρεις υποτιμητικά, χωρίς εγώ να έχω πεί τίποτα για 'σενα.
Δε μας παρατάς ρε στρεψόδικε.
Ξανά:oldjedi έγραψε: 19 Φεβ 2020, 21:52Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:09
Αμα του διπλάσίαζε το ΚΚΕ τη συνταξούλα του, ΚΚΕ με τα μπούνια θα γινόταν
Δε πρόκειται να μου δώσεις σημασία, λές, τη στιγμή που εσύ δυο φορές με αναφέρεις υποτιμητικά, χωρίς εγώ να έχω πεί τίποτα για 'σενα.
Δε μας παρατάς ρε στρεψόδικε.![]()
Το οτι δεν δινω σημασια στα οσα λες , δεν σημαινει οτι θα σου επιτρεψω να με βριζεις και να γραφεις ψευδη για την προσωπικοτητα μου ..
![]()
Στρεψόδικος και κουτοπόνηρος.δυο φορές με αναφέρεις υποτιμητικά, χωρίς εγώ να έχω πεί τίποτα για 'σενα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε ποιον αναφέρεσαι;