Είναι κολλητικό το γκειλικι. Για αυτό και υπάρχουν τα ψυχιατρεία...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:16Τι μου θύμισες τώρα μαχητικό μου αγόρι. Πριν πολλά πολλά χρόνια επισκέφτηκα ειδικό για την καταπολέμηση της ομοφυλοφιλίας μου. Με τα πολλά κατέληξε να μου κάνει τσιμπουκάκι. Αυτή παρεπιμπτόντως ήταν κι η αμοιβή του. Δεν τα έχεις καλά με το αδελφάτο προφανώς επειδή δεν δοκίμασες τον δικό μου. Ηλικία δεν μου είπες. Γιατί; Ντρέπεσαι; Σου λέω με έχεις καυλώσει φουλ από το πρωί.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:07Γενικά, δεν τα έχω καλά με όλο το αδερφάτο. Από την άλλη δεν μπορώ να σε ψέξω. Δικαιώνεις για άλλη μια φορά τους ισχυρισμούς μου ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Πήγαινε σε γιατρό, πάρε χάπια, κάνε ηλεκτροσόκ. Μπορεί να θεραπευτείς κάποτε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:41
Ναι ατίθασο αγόρι. Επειδή βλέπω ότι νοιάζεσαι πολύ για το που θα την βάλω γιατί δεν μου στέλνεις μια φωτό; Κανείς δεν χρειάζεται να το μάθει. Θα είμαι στοργικός. Το ξέρεις ότι με έχεις γκαυλώσει έτσι δεν είναι; Μην παίζεις μαζί μου. Ηλικία;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ
-
Εμπεδοκλής
Re: Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ
Φυσικά υπάρχουν πολλές παράμετροι αλλά ένα καλό παράδειγμα είναι η καταστροφή των μερκαβα από την Χεζμπολάχ. Και δεν λες άχρηστο το μερκαβαstergiosbik έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:11Ναι οκ.τεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 13:54 Το άρμα μόνο του δεν είναι τιποτα στο πεδιο μάχης. Χρειαζεται διπλα του πεζικο για να καθαριζει τα αντιαρματικα, μόνο του είναι απλά ένας στόχος.
Το ότι το λεο είναι μούφα είναι το λιγότερο αστείο
Προσπαθησε εσυ να σταματησεις μια επελαυνουσα τεθωρακισμενη ταξιαρχια με αντιαρματικα να δουμε τι ψαρια θα πιασεις.
Το Μ/Κ πεζικο ειναι χρησιμοτατο και απαραιτητο στα τεθωρακισμενα σε αλλες περιπτωσεις.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Σε χτισμένη περιοχή, πχ, άρματα μάχης καλό θα είναι να μην μπούν μέσα. Επιπλέον, το άρμα έχει περιορισμούς ως προς το οτι βλέπεις μέσα από περισκόπιο, δεν έχεις το πλήρες οπτικό πεδίο. Συνεπώς μια εκτόξευση πυραύλου κλπ, δε θα την έβλεπες, παρά μόνο τυχαία. Γι' αυτό χρειάζεται πεζικό προκειμένου να εκκαθαρίζουν την περιοχή από "φωλιές" αντιαρματιστών.stergiosbik έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:11Ναι οκ.τεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 13:54 Το άρμα μόνο του δεν είναι τιποτα στο πεδιο μάχης. Χρειαζεται διπλα του πεζικο για να καθαριζει τα αντιαρματικα, μόνο του είναι απλά ένας στόχος.
Προσπαθησε εσυ να σταματησεις μια επελαυνουσα τεθωρακισμενη ταξιαρχια με αντιαρματικα να δουμε τι ψαρια θα πιασεις.
Το Μ/Κ πεζικο ειναι χρησιμοτατο και απαραιτητο στα τεθωρακισμενα σε αλλες περιπτωσεις.
Εννοείται οτι και οι αντιαρματιστές δε θα έχουν μόνο ένα στοιχείο ενάντια σε μια ταξιαρχία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
Μα γι αυτο εγραψα προηγουμενως οτι ολα εχουν να κανουν με την ορθη χρηση καθε οπλου.Kauldron έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:19Σε χτισμένη περιοχή, πχ, άρματα μάχης καλό θα είναι να μην μπούν μέσα. Επιπλέον, το άρμα έχει περιορισμούς ως προς το οτι βλέπεις μέσα από περισκόπιο, δεν έχεις το πλήρες οπτικό πεδίο. Συνεπώς μια εκτόξευση πυραύλου κλπ, δε θα την έβλεπες, παρά μόνο τυχαία. Γι' αυτό χρειάζεται πεζικό προκειμένου να εκκαθαρίζουν την περιοχή από "φωλιές" αντιαρματιστών.stergiosbik έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:11Ναι οκ.τεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 13:54 Το άρμα μόνο του δεν είναι τιποτα στο πεδιο μάχης. Χρειαζεται διπλα του πεζικο για να καθαριζει τα αντιαρματικα, μόνο του είναι απλά ένας στόχος.
Εννοείται οτι και οι αντιαρματιστές δε θα έχουν μόνο ένα στοιχείο ενάντια σε μια ταξιαρχία.
Αρματα που επελαυνουν ΔΕΝ σταματανε απο αντιαρματικα.Μονο απο αλλα αρματα.
Το πεζικο με τα ΤΟΜΑ ακολουθει απο πισω για να καθαριζει απο πισω και να προστατευει τα αρματα απο διασπαρτες ομαδες εχθρικου πεζικου με αντιαρματικα που μπορει να πληξουν απο τα πλαγια τα αρματα.
Γνωστα αυτα εδω και δεκαετιες.
Το αρμα ειναι κατ' εξοχην επιθετικο οπλο και οχι αμυντικο.
Δες εδω με απλα λογια μια μελετη του αμερικανικου στρατου.
Αμερικανικός Στρατός: Έχεις άρματα μάχης; Έχεις αποτροπή!
https://www.ptisidiastima.com/us-army-t ... ent-193586
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δώσε μου δέκα λεπτά αγόρι μου και θα σου δώσω τον παράδεισο. Μπορείς να μου στείλεις μια φωτό μόνο τα χείλη σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:17Είναι κολλητικό το γκειλικι. Για αυτό και υπάρχουν τα ψυχιατρεία...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:16Τι μου θύμισες τώρα μαχητικό μου αγόρι. Πριν πολλά πολλά χρόνια επισκέφτηκα ειδικό για την καταπολέμηση της ομοφυλοφιλίας μου. Με τα πολλά κατέληξε να μου κάνει τσιμπουκάκι. Αυτή παρεπιμπτόντως ήταν κι η αμοιβή του. Δεν τα έχεις καλά με το αδελφάτο προφανώς επειδή δεν δοκίμασες τον δικό μου. Ηλικία δεν μου είπες. Γιατί; Ντρέπεσαι; Σου λέω με έχεις καυλώσει φουλ από το πρωί.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:07
Γενικά, δεν τα έχω καλά με όλο το αδερφάτο. Από την άλλη δεν μπορώ να σε ψέξω. Δικαιώνεις για άλλη μια φορά τους ισχυρισμούς μου ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Πήγαινε σε γιατρό, πάρε χάπια, κάνε ηλεκτροσόκ. Μπορεί να θεραπευτείς κάποτε.![]()
Καλά ρε, εδώ βρήκατε να χαμουρευτείτε? Κάντε πόλεμο, οχι έρωτα!
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Και να φανταστεί κανείς ότι ο πατέρας σου κέρασε τη μαμή που σε ξεγέννησε. Και έψηνε αρνιά στην πλατεία. Του το έχεις πει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:33Δώσε μου δέκα λεπτά αγόρι μου και θα σου δώσω τον παράδεισο. Μπορείς να μου στείλεις μια φωτό μόνο τα χείλη σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:17Είναι κολλητικό το γκειλικι. Για αυτό και υπάρχουν τα ψυχιατρεία...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:16
Τι μου θύμισες τώρα μαχητικό μου αγόρι. Πριν πολλά πολλά χρόνια επισκέφτηκα ειδικό για την καταπολέμηση της ομοφυλοφιλίας μου. Με τα πολλά κατέληξε να μου κάνει τσιμπουκάκι. Αυτή παρεπιμπτόντως ήταν κι η αμοιβή του. Δεν τα έχεις καλά με το αδελφάτο προφανώς επειδή δεν δοκίμασες τον δικό μου. Ηλικία δεν μου είπες. Γιατί; Ντρέπεσαι; Σου λέω με έχεις καυλώσει φουλ από το πρωί.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Γιατί με βασανίζεις καύλα μου και δεν μου στέλνεις μια φωτό; Τι φοράς τώρα;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:37Και να φανταστεί κανείς ότι ο πατέρας σου κέρασε τη μαμή που σε ξεγέννησε. Και έψηνε αρνιά στην πλατεία. Του το έχεις πει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:33Δώσε μου δέκα λεπτά αγόρι μου και θα σου δώσω τον παράδεισο. Μπορείς να μου στείλεις μια φωτό μόνο τα χείλη σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:17
Είναι κολλητικό το γκειλικι. Για αυτό και υπάρχουν τα ψυχιατρεία...
ρωτα τον αν ειναι και ατριχος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
E μα, GET A ROOM ωρέKauldron έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:36 Καλά ρε, εδώ βρήκατε να χαμουρευτείτε? Κάντε πόλεμο, οχι έρωτα!.
τεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:18Φυσικά υπάρχουν πολλές παράμετροι αλλά ένα καλό παράδειγμα είναι η καταστροφή των μερκαβα από την Χεζμπολάχ. Και δεν λες άχρηστο το μερκαβαstergiosbik έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:11Ναι οκ.τεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 13:54 Το άρμα μόνο του δεν είναι τιποτα στο πεδιο μάχης. Χρειαζεται διπλα του πεζικο για να καθαριζει τα αντιαρματικα, μόνο του είναι απλά ένας στόχος.

Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Εμπεδοκλής
Ε ρε με ένα πούστη. Όλοι οι άρρωστοι εδώ μαζεύτηκαν. Τράβα να βρεις κανέναν εκδιδόμενο Πακιστανό μπας και κολλήσεις κανένα AIDS και γλυτώσουμε...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:49Γιατί με βασανίζεις καύλα μου και δεν μου στέλνεις μια φωτό; Τι φοράς τώρα;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:37Και να φανταστεί κανείς ότι ο πατέρας σου κέρασε τη μαμή που σε ξεγέννησε. Και έψηνε αρνιά στην πλατεία. Του το έχεις πει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:33
Δώσε μου δέκα λεπτά αγόρι μου και θα σου δώσω τον παράδεισο. Μπορείς να μου στείλεις μια φωτό μόνο τα χείλη σου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao