όλοι κάποτε δεν θέλαμε, έτσι δεν ειναι; Παιδιά; Στην αρχή ηταν αδέλφια, μάπα. Μετά ανταγωνιστές, μάπα. Μετά ανώριμοι, μάπα. Μετά αδιάφοροι, μάπα. Μετά έγιναν ο στόχος ζωής, τέλειο.
Απλά να δούμε γιατί μερικοί δεν το παθαίνουν
ξέχασα να πώ οτι δεν παίζουν τα μπαλαντέρ. Να βρούμε μία απάντηση που δεν ξεκλειδώνει τα πάντα παρακαλώ
Καλα... Επειδη καποιοι ετσι γσταρν'! Οχι, και αυτο μπαλαντερ...
Εμμμ... λάθος. Με τα αδέλφια έχουμε 25% συγγένεια. Ο μεγαλύτερος βαθμός συγγένειας που μπορεί να έχεις είναι οι γονείς και τα παιδιά σου (50%), εκτός αν έχεις πανομοιότυπο αδερφό/ή.Αγις έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:20 Τα πράματα είναι απλά .
Με τους γονείς εχουμε 50% συγγένεια.
Με τα αδέλφια 100 %
Με τα παιδιά μας και με τα ανίψια μας50%
Δεν ξερω, απλως δεχομαι αυτο που λεει αυτος που ξερει.enaon έγραψε: 27 Μάιος 2018, 00:55 εσύ παιδί μου που να ξέρεις;
δεν μπορείς να ξέρεις, υποθέτεις τί ξέρει κάποιος που δεν ξέρει πώς ειναι να εισαι γονέας.![]()
Οταν τελειώσεις με τον έλεγχο των ημερομηνιών στα γάλατα - ξανασκεψου το, η στην ανάγκη ψάξτο.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2018, 00:57Εμμμ... λάθος. Με τα αδέλφια έχουμε 25% συγγένεια. Ο μεγαλύτερος βαθμός συγγένειας που μπορεί να έχεις είναι οι γονείς και τα παιδιά σου (50%), εκτός αν έχεις πανομοιότυπο αδερφό/ή.Αγις έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:20 Τα πράματα είναι απλά .
Με τα αδέλφια 100 %
ναι και εγώ, αλλά να μην το καταλάβουμε; Μπορεί να έχει ενδιαφέρον.
Πρίν συνεχίσουμε τη σχέσης μας . λέγε αν είσαι εκπαιδευτικός .enaon έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:06ναι και εγώ, αλλά να μην το καταλάβουμε, μπορεί να έχει ενδιαφέρον.
Να έχει δίκιο πχ, και να θες να αλλάξεις και εσύ άποψη, να μην έχεις παιδιά
@αγις![]()
Το ξανασκέφτηκα και κάνεις λάθος. Με τα αδέλφια έχουμε 25% συγγένεια. Ο μεγαλύτερος βαθμός συγγένειας που μπορεί να έχεις είναι οι γονείς και τα παιδιά σου (50%), εκτός αν έχεις πανομοιότυπο αδερφό/ή.Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:06Οταν τελειώσεις με τον έλεγχο των ημερομηνιών στα γάλατα - ξανασκεψου το, η στην ανάγκη ψάξτο.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2018, 00:57Εμμμ... λάθος. Με τα αδέλφια έχουμε 25% συγγένεια. Ο μεγαλύτερος βαθμός συγγένειας που μπορεί να έχεις είναι οι γονείς και τα παιδιά σου (50%), εκτός αν έχεις πανομοιότυπο αδερφό/ή.Αγις έγραψε: 26 Μάιος 2018, 21:20 Τα πράματα είναι απλά .
Με τα αδέλφια 100 %
όχι βρε, αφού βλέπεις τι χιούμορ κάνω, μου αρέσει η ισορροπία, είμαι μηχανικός, δεν ξέρω, θέλω να μάθω όχι να πω.