Δὲν ἔχεις δεῖ ξανθοὺς Ἕλληνες σήμερα; Ποῦθε εἶσαι;Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:41Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ξανθοίΑἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:40Γιατί ἔτσι;Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:11 Παιδιά μην το παίρνετε τόσο σοβαρά το νήμα. Ούτως ή άλλως κάνεις σας δεν είναι Ελληνας.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Re: Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
-
Georg Von Balkanen
Ελάχιστοι. Αλλά και πάλι, και αυτοί που είναι ξανθοί δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας φέρουν και όλα τα ξαδελφια τους από Πακιστάν.Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:43Δὲν ἔχεις δεῖ ξανθοὺς Ἕλληνες σήμερα; Ποῦθε εἶσαι;
ναι καλά ενταξειΟθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:39ΔυτικέςΊφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:36Ένα καλό πράγμα δεν έχεις κανει
έλα πες, τι είναι; Ρώσοι μουσουλμάνοι ; Μέλη κάποιου μπαλετου; Τόση πιρουέτα έχω να δω από τη λίμνη των Κύκνων
Έλα μην ντρέπεσαι, πες....ελπίζεις ότι θα αυτοκτονήσουμε όλες οι δυτικές;
Μουσουλμάνοι από Καύκασο, ουσιαστικά οι λαοί που συνθέτουν τους σημερινούς ποντιους
Γιατί γελάς με το Δυτικές δε μπορώ να καταλάβω,
παπαγαλακι είναι το παιζι
δεν βλεπει την κασετα παιζει
δεν βλεπει την κασετα παιζει
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Georg Von Balkanen
Ε βγες από το σπίτι σου και θα καταλάβειςΊφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:45ναι καλά ενταξειΟθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:39ΔυτικέςΊφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:36
Ένα καλό πράγμα δεν έχεις κανει
έλα πες, τι είναι; Ρώσοι μουσουλμάνοι ; Μέλη κάποιου μπαλετου; Τόση πιρουέτα έχω να δω από τη λίμνη των Κύκνων
Έλα μην ντρέπεσαι, πες....ελπίζεις ότι θα αυτοκτονήσουμε όλες οι δυτικές;
Μουσουλμάνοι από Καύκασο, ουσιαστικά οι λαοί που συνθέτουν τους σημερινούς ποντιους![]()
Γιατί γελάς με το Δυτικές δε μπορώ να καταλάβω,υποθέτω με φαντάζεσαι μαυροτσούκαλη σα τις δικιές σου
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Δηλαδὴ οἱ Σαρακατσάνοι π.χ., ποὺ ἐμφανίζουν ἀνοιχτόχρωμη ἐπιδερμίδα καὶ ξανθότητα σὲ μεγαλύτερο βαθμὸ ἀπὸ τὸ μέσο πληθυσμό, εἶναι απώτερης πακιστανικῆς καταγωγῆς;Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:45Ελάχιστοι. Αλλά και πάλι, και αυτοί που είναι ξανθοί δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας φέρουν και όλα τα ξαδελφια τους από Πακιστάν.
-
Georg Von Balkanen
Άλλο λέμε τυπε
τι να καταλαβει οι ελληνες στη συντριπτικη πλειοψηφια είναι καστανοι
το κατραμ είναι αυτό που βλεπουν τα παπαγαλάκια του μωαμεθανισμου
το κατραμ είναι αυτό που βλεπουν τα παπαγαλάκια του μωαμεθανισμου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Κάντε λίγο υπομονή, θα σας τα αποκαλύψει όλα, και για την γενοκτονία των Ελλήνων από τους εξωγήινους πες τους Γκέοργκ, μη τους λυπάσαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Georg Von Balkanen
BTW σαρακατσανοι=ελληνες λολ
Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:49Δηλαδὴ οἱ Σαρακατσάνοι π.χ., ποὺ ἐμφανίζουν ἀνοιχτόχρωμη ἐπιδερμίδα καὶ ξανθότητα σὲ μεγαλύτερο βαθμὸ ἀπὸ τὸ μέσο πληθυσμό, εἶναι απώτερης πακιστανικῆς καταγωγῆς;Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:45Ελάχιστοι. Αλλά και πάλι, και αυτοί που είναι ξανθοί δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας φέρουν και όλα τα ξαδελφια τους από Πακιστάν.
δεν είναι μονο οι σαρακατσανοι η συντριπτικη πλειψηφια είναι ανοιχτόχρωμοι
τωρα τι λε το παπαγαλακι της τουρκιας προπαγανδα
Πες τους βρε μαλάκα για τη γενοχτονία, μη τους αφήνεις στα μαύρα τα σκοτάδια, μη τους λυπάσαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οποιος μπορεί να δει την διαφορά ανάμεσα στο "κάποιοι Έλληνες" και "οι άλλοι Έλληνες" μια χαρα καταλαβαίνει.mao mao έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:56Με ντροπιάζουν οι άλλοι Έλληνες, αλλά είμαι περήφανος για την καταγωγή μου.sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:51Δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Την ντροπιάζουν κάποιοι συμπατριώτες της και το κράτος που έφτιαξαν, αλλά όχι η καταγωγή της, που ακριβώς δυσκολεύεσαι ψηλέ;mao mao έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:38
Δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Σε ντροπιάζουν οι συμπατριώτες σου και το κράτος που έφτιαξαν, αλλά όχι η καταγωγή σου![]()
Αν εσείς βγάζετε νόημα, εγώ πάω πάσο.
Δυτικές κουκλαρες παντού, χωρίς μπούργκα.Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:47Ε βγες από το σπίτι σου και θα καταλάβειςΊφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:45ναι καλά ενταξειΟθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:39
Δυτικές
Μουσουλμάνοι από Καύκασο, ουσιαστικά οι λαοί που συνθέτουν τους σημερινούς ποντιους![]()
Γιατί γελάς με το Δυτικές δε μπορώ να καταλάβω,υποθέτω με φαντάζεσαι μαυροτσούκαλη σα τις δικιές σου
![]()
Εσύ που εισαι; Στο Πακισταν;
ολοι ελληνες ειμαστε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 0 Απαντήσεις