Μας είχες ζαλίσει στο άλλο νήμα για το θέμα της συναίνεσης
Πιο ξεκάθαρη συναίνεση μεταξύ πελάτη και εκδιδόμενης ακόμα και στο πώς θα κάνουν σεξ δεν υπάρχει
Μας είχες ζαλίσει στο άλλο νήμα για το θέμα της συναίνεσης
Επειδή μου κάνεις βρώμικη ύπουλη προσωπική επίθεση μιλώντας μου για συγγενικά πρόσωπα , σε ρωτήσωΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:28.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:00 Λύστε μου μια απορία
Μια ενήλικη γυναίκα με την δική της συναίνεση και συγκατάθεση , δεν έχει το δικαίωμα να διαθέσει το κορμί της όπως αυτή ορίζει ;
Δεν έχει δικαίωμα να κάνει σεξ έστω και έναντι χρηματικής η άλλου είδους αμοιβής
Με πιο δικαίωμα της στερεί το κράτος η κάποιος άλλος φορέας το δικαίωμα αυτό ;
Αν εγώ διαθέσω το κορμί μου έναντι χρηματικής αμοιβής στις κύριες Βιομηχάνου και Εφοπλιστου , δεν έχω αυτό το δικαίωμα ;
Αν όχι , έναντι ποιας λογικής ;
Τό θέμα προκύπτει από τήν αντίδραση πού θά είχες αν τήν πρώτη σου παράγραφο τήν έβλεπες στήν πράξη
από τή μητέρα σου τίς αδερφές σου τή γυναίκα σου καί ειδικά τίς κόρες καί τίς εγγονές σου.....![]()
Ετσι αφοπλιστικός ήταν ένας από τούς πρώτους Αλβανούς πού μπήκαν στήν Ελλάδα καί ρωτώντας τον
αν έχουν μπουρδέλα στήν Αλβανία μού απαντά.....
καί ποιός θά δουλεύει.....η αδερφή σου ;;;
Φρονείν.....
.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:34Επειδή μου κάνεις βρώμικη ύπουλη προσωπική επίθεση μιλώντας μου για συγγενικά πρόσωπα , σε ρωτήσωΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:28.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 17:00 Λύστε μου μια απορία
Μια ενήλικη γυναίκα με την δική της συναίνεση και συγκατάθεση , δεν έχει το δικαίωμα να διαθέσει το κορμί της όπως αυτή ορίζει ;
Δεν έχει δικαίωμα να κάνει σεξ έστω και έναντι χρηματικής η άλλου είδους αμοιβής
Με πιο δικαίωμα της στερεί το κράτος η κάποιος άλλος φορέας το δικαίωμα αυτό ;
Αν εγώ διαθέσω το κορμί μου έναντι χρηματικής αμοιβής στις κύριες Βιομηχάνου και Εφοπλιστου , δεν έχω αυτό το δικαίωμα ;
Αν όχι , έναντι ποιας λογικής ;
Τό θέμα προκύπτει από τήν αντίδραση πού θά είχες αν τήν πρώτη σου παράγραφο τήν έβλεπες στήν πράξη
από τή μητέρα σου τίς αδερφές σου τή γυναίκα σου καί ειδικά τίς κόρες καί τίς εγγονές σου.....![]()
Ετσι αφοπλιστικός ήταν ένας από τούς πρώτους Αλβανούς πού μπήκαν στήν Ελλάδα καί ρωτώντας τον
αν έχουν μπουρδέλα στήν Αλβανία μού απαντά.....
καί ποιός θά δουλεύει.....η αδερφή σου ;;;
Φρονείν.....
.
Εάν η κόρη μου ως ενήλικη με την δική της συγκατάθεση , συναίνεση και τελείως ελεύθερα θελήσει να γίνει εκδιδόμενη , θα μου πρότεινες ως πατέρας της να πάω να την σκοτώσω ;
Το ίδιο ερώτημα θα ίσχυε και εάν ο γιος μου έκανε αλλαγή φύλου
Θέλουν και την πίτα ολόκληρη, και τον φεμινισμό χορτάτο.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:22
Πάντα μου έβγαζε μια ανωμαλία, μια σιχαμαρα το sugar daddies. Θλιβεροί.
Ε ας πάνε όμως και αυτές για καμιά δουλίτσα. Δεν τους πέφτει ο κωλος.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:34
Επειδή μου κάνεις βρώμικη ύπουλη προσωπική επίθεση μιλώντας μου για συγγενικά πρόσωπα , σε ρωτήσω
Εάν η κόρη μου ως ενήλικη με την δική της συγκατάθεση , συναίνεση και τελείως ελεύθερα θελήσει να γίνει εκδιδόμενη , θα μου πρότεινες ως πατέρας της να πάω να την σκοτώσω ;
Το ίδιο ερώτημα θα ίσχυε και εάν ο γιος μου έκανε αλλαγή φύλου
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:35 Και τελικά οι ..κόρες αδελφές γυναίκες μανάδες έχουν δική τους προσωπική ζωή και ελεύθερια η εξαρτώνται από τις δικές μου ανδρικές (πατριαρχικές) απόψεις ;
Πάλι βιασμός θα σου πούνε ότι είναι.Βλήμα έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:33 Νομίζω ότι βρήκα έναν καθόλου μισογύνικο τρόπο να πληρώσει ένας άντρας για να γαμήσει.
Μπαίνει στο tinder, βάζει την φωτογραφία του και το μόνο που γράφει είναι "δίνω τόσα για σεξ". Δεν προσβάλλει καμία, αφού δεν απευθύνεται σε κάποια συγκεκριμένα, απλά ενημερώνει. Όποιες τον δεχθούν πάει να πει ότι ψήνονται και διαλέγει ποια προτιμά από αυτές.
Τη βρήκα πάλι την λύση![]()
Έχω τις αμφιβολίες μου.Alien666 έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:53Πάλι βιασμός θα σου πούνε ότι είναι.Βλήμα έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:33 Νομίζω ότι βρήκα έναν καθόλου μισογύνικο τρόπο να πληρώσει ένας άντρας για να γαμήσει.
Μπαίνει στο tinder, βάζει την φωτογραφία του και το μόνο που γράφει είναι "δίνω τόσα για σεξ". Δεν προσβάλλει καμία, αφού δεν απευθύνεται σε κάποια συγκεκριμένα, απλά ενημερώνει. Όποιες τον δεχθούν πάει να πει ότι ψήνονται και διαλέγει ποια προτιμά από αυτές.
Οτι θα στο πούνε; Μην αμφιβάλλεις τόσο.Βλήμα έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:55Έχω τις αμφιβολίες μου.Alien666 έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:53Πάλι βιασμός θα σου πούνε ότι είναι.Βλήμα έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:33 Νομίζω ότι βρήκα έναν καθόλου μισογύνικο τρόπο να πληρώσει ένας άντρας για να γαμήσει.
Αυτός εδώ μάλλον θα τα ακουμπούσε!
A0ANACIVC έγραψε: 20 Ιαν 2020, 21:18 Ας χαρακτηρισθώ παλαιομοδίτης αλλά δεν υπάρχει θαρρώ μεγαλύτερη ηδονή από αυτήν της γνώσης ότι νυμφεύθηκες παρθένο. Ότι έχεις έλθεις εις κοινωνία γάμου και καινή εν Χριστώ ζωή, έχεις δηλ. γίνει ένα με ένα αγνό "σκεύος".
Καλά δεν είναι όλες οι γυναίκες φεμινίστριες μη τρελένεσαιAlien666 έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:45Θέλουν και την πίτα ολόκληρη, και τον φεμινισμό χορτάτο.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:22
Ε ας πάνε όμως και αυτές για καμιά δουλίτσα. Δεν τους πέφτει ο κωλος.![]()
Α! Δεν πάει έτσι. Α! Δεν πάει έτσι. Α! Δεν πάει έτσι.
Αυτό που λες είναι λάθος.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2020, 17:08Καλά δεν είναι όλες οι γυναίκες φεμινίστριες μη τρελένεσαιAlien666 έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:45Θέλουν και την πίτα ολόκληρη, και τον φεμινισμό χορτάτο.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:22
Ε ας πάνε όμως και αυτές για καμιά δουλίτσα. Δεν τους πέφτει ο κωλος.![]()
Α! Δεν πάει έτσι. Α! Δεν πάει έτσι. Α! Δεν πάει έτσι.![]()