Φύλαρχος κατάλαβε. Φώτα σαχίμπ, κακά.Μαυροβασίλης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 22:23![]()
έκανε ρελανς πάντως ο μεταβλαχοδήμαρχος άρον-άρον με 17μ φυσικό δέντρο και ταρατατζουμ στο Σύνταγμα, δεν άρεσε η αβανγκαρ στους αρβανίτες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με "σήματα Μόρς" ο στολισμός της Αθήνας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο περίεργος χριστουγεννιάτικος φωτισμός
Ordem e Progresso.
Frau Merkel, tut mir leid, operation neutralisierung ist peng und futsch.
Ordem e Progresso.
-
Δημοκράτης
ζείτε ανάμεσα μαςJuno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 21:24Σήματα Morse θα έλεγα.wooded glade έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:30
Στο πνεύμα των "wintermas" έγινε αυτό.
Θυμίζει διάδρομο προσγειώσεως αεροδρομίου περισσότερο παρά στολισμό του οιουδήποτε είδους.
Γιατί όμως έγινε αυτό ;
Για να μην ... προσβληθούν οι muzzies ;
Δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν muzzie να λέει ότι προσβάλλεται και ότι θεωρεί τον χριστουγεννιάτικο στολισμό αβγο-συμπεριφορά εκ μέρους μας
(στη Ράκκα επί ISIS εντάξει, μπορεί).
Ακόμα, αν πάμε εμείς στις Ινδίες και γιορτάζουν οι Ινδοί τα εισόδια της θεάς Κάλι, πάει να πει ότι μας προσβάλουν ;
Έλεον !
Αλλά όπως αντιλαμβάνεσθε για το αγαπημένο μας "αδελφάτο" γίνεται ότι γίνεται και όχι βέβαια για τους muzzies.
https://twitter.com/CorneliusLevi/statu ... is-athinasΔημοκράτης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:52 Αυτή τη παπαρια ότι ο στολισμός έγινε έτσι για να μη προσβληθούν τα μουσλιμς πως ακριβώς την σκέφτηκες; δηλαδή γιστι το κανονικό φωτάκι προσβάλει τον μουσλιμς και αυτό το φωτάκι όχι;
Μία μοντέρνα είναι που στους περισσότερους δεν άρεσε end of story
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 21:33 Για αυτό εδώ τι γνώμη έχετε; Ποιος υιοθέτησε την Βασιλίσσης Σοφίας;
Από τα σχόλια στο twitter πιο πολύ μου άρεσε το "We come in peace".![]()

[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σαν μήτρα με σάλπιγγες και ωοθήκες μοιάζει.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 21:33 Για αυτό εδώ τι γνώμη έχετε; Ποιος υιοθέτησε την Βασιλίσσης Σοφίας;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
νόμιζα θα είχες κάτι πιο πολιτικοποιημένοΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Δεκ 2019, 22:05Φοξι νοξιAthos έγραψε: 10 Δεκ 2019, 21:57ποιά είναι αυτή η μουνάρα που έχεις στο αβατάρ ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Δεκ 2019, 21:29 Μπάχαλα στα Χριστούγεννα.
Αληθινή γιορτή είναι πάλη ταξική.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό
Re: Με "σήματα Μόρς" ο στολισμός της Αθήνας.
Δεν έχουν άδικο τελικά όσοι λένε ότι οι μασόνοι δεν έχουν καλό γούστο...
- Golden Age
Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 21:33 Για αυτό εδώ τι γνώμη έχετε; Ποιος υιοθέτησε την Βασιλίσσης Σοφίας;
Για κάποιο λόγο μου θύμισε αυτό στο 39.00
Επίσης, κάποιος νομίζει ότι είναι δήμαρχος στη Βραζιλία και ότι είναι περίοδος Αποκριάς.
- Golden Age
Ε ναι, για να είμαστε "πολιτιτισμένοι" Ευρωπαίοι, έπρεπε αντί για Χριστουγιεννιάτικο δέντρο να στόλιζε καναν περδόμενο ιπποπόταμο, ούτως ώστε να έχουμε σύγχρονο και προτοποριακή αντίληξψη περι "τέχνης"(!).
- Μαυροβασίλης
πόσο μπροστά είμαι;Cavaliere έγραψε: 10 Δεκ 2019, 22:33Φύλαρχος κατάλαβε. Φώτα σαχίμπ, κακά.Μαυροβασίλης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 22:23![]()
έκανε ρελανς πάντως ο μεταβλαχοδήμαρχος άρον-άρον με 17μ φυσικό δέντρο και ταρατατζουμ στο Σύνταγμα, δεν άρεσε η αβανγκαρ στους αρβανίτες
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Συγκρίσεις με άλλες πόλεις και δεξιά αντιπολίτευση στον Μπακογιάννη.
https://dexiextrem.blogspot.com/2019/12 ... t_223.html
https://dexiextrem.blogspot.com/2019/12 ... t_203.html
Υφέρπει ο τραμπισμός.
https://dexiextrem.blogspot.com/2019/12 ... t_223.html
https://dexiextrem.blogspot.com/2019/12 ... t_203.html
Υφέρπει ο τραμπισμός.
O στολισμός μοιαζει με ξεστοκάρισμα led.
- Μαυροβασίλης
προχθές φίλη αστή και φιλελέρα έκρωζε το βλαχοδήμαρχο μισή ώρα για το φτηνιάρικο και τριτοτέταρτο στολισμό που πρέπει να ανέχεται πηγαίνοντας στο γραφείο, το τάχα μινιμαλ είναι αισχρής ποιότητας με καλώδια ολούθε και καθόλου ποςς (λέει)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Όπως λέει κι ο Vito Corleone , δεν κατηγορούμε έναν άντρα που βγάζει το ψωμί του.
Ordem e Progresso.
Γιατί απαντάς χωρίς να έχεις διαβάσει, πριν, τη θέση μου;Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2019, 09:18Ε ναι, για να είμαστε "πολιτιτισμένοι" Ευρωπαίοι, έπρεπε αντί για Χριστουγιεννιάτικο δέντρο να στόλιζε καναν περδόμενο ιπποπόταμο, ούτως ώστε να έχουμε σύγχρονο και προτοποριακή αντίληξψη περι "τέχνης"(!).
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-