!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς φαντάζομαι τους χρήστες (ακουστικά)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πώς φαντάζομαι τους χρήστες (ακουστικά)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 08 Δεκ 2019, 12:51 Ερωτική χροιά το ναιδάκι. Για ραδιόφωνο εισαι,να κάνεις μεταμεσονύκτιες εκπομπές.
Αμέ, αθλητική :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Naida έγραψε: 08 Δεκ 2019, 13:10
Namrail έγραψε: 08 Δεκ 2019, 12:51 Ερωτική χροιά το ναιδάκι. Για ραδιόφωνο εισαι,να κάνεις μεταμεσονύκτιες εκπομπές.
Δε νομίζω πως θα ήθελες να είσαι αθλητική. Παντού υπάρχει αλλά ειδικά στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας ο μισογυνισμός και ο σεξισμός είναι ένα λεβελ πιο πάνω.

Ο ανδροκρατουμενος αυτός χώρος θεωρεί ακόμα και σήμερα τις γυναίκες ακατάλληλες για το συγκεκριμένο είδος(και δε μιλάω μόνο για τους δημοσιογράφους αλλά και για τους δεκτες-ακροατες, αναγνώστες κλπ).

Η μόνη δημοσιογράφος με την οποία συνυπήρξα και θυμάμαι να απολαμβάνει σεβασμό ήταν η Νίκη Μπάκουλη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Namrail έγραψε: 08 Δεκ 2019, 13:16
Δε νομίζω πως θα ήθελες να είσαι αθλητική. Παντού υπάρχει αλλά ειδικά στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας ο μισογυνισμός και ο σεξισμός είναι ένα λεβελ πιο πάνω.

Ο ανδροκρατουμενος αυτός χώρος θεωρεί ακόμα και σήμερα τις γυναίκες ακατάλληλες για το συγκεκριμένο είδος(και δε μιλάω μόνο για τους δημοσιογράφους αλλά και για τους δεκτες-ακροατες, αναγνώστες κλπ).

Η μόνη δημοσιογράφος με την οποία συνυπήρξα και θυμάμαι να απολαμβάνει σεβασμό ήταν η Νίκη Μπάκουλη.
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Ούτως ή αλλως δεν έχω σχέση με τα αθλητικά. Απλά εννοούσα ότι αν με ακούσεις κανονικά με τα λjι και τα νjι μου για αθλητική θα με εστελνες :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Φωνή καυλωτικη η Νάιδα μας
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Όταν κάνω τον Χέλη; :xena:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Namrail έγραψε: 08 Δεκ 2019, 13:16

Έξω οι γυναίκες από την ποδοσφαιρική δημοσιογραφια και τις κερκίδες. Να πάνε αλλου
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα αυτή είναι η αντιμετώπιση στις γυναίκες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2019, 23:31 Πώς φαντάζομαι είναι το νόημα, όχι πώς είναι. Κι έχει πιο πολύ πλάκα έτσι. Υπάρχουν και τεχνικοί περιορισμοί. Δυσκολεύομαι να κατέβω παρακάτω.
Να ανέβεις εννοούσες σίγουρα και υπάρχουν δύο απλοί τρόποι, ή ήλιο στο χαρτνγουερ ή ένας πιτς σίφτερ στο σόφτγουερ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

sys3x έγραψε: 08 Δεκ 2019, 14:48
hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2019, 23:31 Πώς φαντάζομαι είναι το νόημα, όχι πώς είναι. Κι έχει πιο πολύ πλάκα έτσι. Υπάρχουν και τεχνικοί περιορισμοί. Δυσκολεύομαι να κατέβω παρακάτω.
Να ανέβεις εννοούσες σίγουρα και υπάρχουν δύο απλοί τρόποι, ή ήλιο στο χαρτνγουερ ή ένας πιτς σίφτερ στο σόφτγουερ.
Αυτά είναι τσιτιές, εγώ δεν κλέβω. Και ναι, εννοούσα να πάω πιο ψηλά. Έχω ένα θέμα να το εκφράζω σωστά λόγω συναισθησίας (όταν ακούω πιο μπάσους ήχους σκέφτομαι «πάνω» -μερικές φορές γυρνάω και το κεφάλι ψηλά, ασυναίσθητα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”