Αμέ, αθλητικήNamrail έγραψε: 08 Δεκ 2019, 12:51 Ερωτική χροιά το ναιδάκι. Για ραδιόφωνο εισαι,να κάνεις μεταμεσονύκτιες εκπομπές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζομαι τους χρήστες (ακουστικά)
Re: Πώς φαντάζομαι τους χρήστες (ακουστικά)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε νομίζω πως θα ήθελες να είσαι αθλητική. Παντού υπάρχει αλλά ειδικά στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας ο μισογυνισμός και ο σεξισμός είναι ένα λεβελ πιο πάνω.
Ο ανδροκρατουμενος αυτός χώρος θεωρεί ακόμα και σήμερα τις γυναίκες ακατάλληλες για το συγκεκριμένο είδος(και δε μιλάω μόνο για τους δημοσιογράφους αλλά και για τους δεκτες-ακροατες, αναγνώστες κλπ).
Η μόνη δημοσιογράφος με την οποία συνυπήρξα και θυμάμαι να απολαμβάνει σεβασμό ήταν η Νίκη Μπάκουλη.
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Ούτως ή αλλως δεν έχω σχέση με τα αθλητικά. Απλά εννοούσα ότι αν με ακούσεις κανονικά με τα λjι και τα νjι μου για αθλητική θα με εστελνεςNamrail έγραψε: 08 Δεκ 2019, 13:16Δε νομίζω πως θα ήθελες να είσαι αθλητική. Παντού υπάρχει αλλά ειδικά στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας ο μισογυνισμός και ο σεξισμός είναι ένα λεβελ πιο πάνω.
Ο ανδροκρατουμενος αυτός χώρος θεωρεί ακόμα και σήμερα τις γυναίκες ακατάλληλες για το συγκεκριμένο είδος(και δε μιλάω μόνο για τους δημοσιογράφους αλλά και για τους δεκτες-ακροατες, αναγνώστες κλπ).
Η μόνη δημοσιογράφος με την οποία συνυπήρξα και θυμάμαι να απολαμβάνει σεβασμό ήταν η Νίκη Μπάκουλη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όταν κάνω τον Χέλη; 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έξω οι γυναίκες από την ποδοσφαιρική δημοσιογραφια και τις κερκίδες. Να πάνε αλλουNamrail έγραψε: 08 Δεκ 2019, 13:16Δε νομίζω πως θα ήθελες να είσαι αθλητική. Παντού υπάρχει αλλά ειδικά στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας ο μισογυνισμός και ο σεξισμός είναι ένα λεβελ πιο πάνω.
Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα αυτή είναι η αντιμετώπιση στις γυναίκες.
Να ανέβεις εννοούσες σίγουρα και υπάρχουν δύο απλοί τρόποι, ή ήλιο στο χαρτνγουερ ή ένας πιτς σίφτερ στο σόφτγουερ.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2019, 23:31 Πώς φαντάζομαι είναι το νόημα, όχι πώς είναι. Κι έχει πιο πολύ πλάκα έτσι. Υπάρχουν και τεχνικοί περιορισμοί. Δυσκολεύομαι να κατέβω παρακάτω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Αυτά είναι τσιτιές, εγώ δεν κλέβω. Και ναι, εννοούσα να πάω πιο ψηλά. Έχω ένα θέμα να το εκφράζω σωστά λόγω συναισθησίας (όταν ακούω πιο μπάσους ήχους σκέφτομαι «πάνω» -μερικές φορές γυρνάω και το κεφάλι ψηλά, ασυναίσθητα).sys3x έγραψε: 08 Δεκ 2019, 14:48Να ανέβεις εννοούσες σίγουρα και υπάρχουν δύο απλοί τρόποι, ή ήλιο στο χαρτνγουερ ή ένας πιτς σίφτερ στο σόφτγουερ.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2019, 23:31 Πώς φαντάζομαι είναι το νόημα, όχι πώς είναι. Κι έχει πιο πολύ πλάκα έτσι. Υπάρχουν και τεχνικοί περιορισμοί. Δυσκολεύομαι να κατέβω παρακάτω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 122 Απαντήσεις