Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:23
Δεν θέλω να το πω αλλά συμφωνώ με Άγι. Στα 20 ήμουν κι εγώ μαλάκας όπως εσύ. Είχα μια μαλάκω που μ' έπαιζε. Όποτε της έλεγα να τελειώνουμε απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.
Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο γραμμή στήριξης από την πρώτη φορά που θα το έλεγε.
Εγώ είχα πάρει την αδερφή της αλλά δεν βοήθησε, με έβριζε, και όταν το έμαθε η άλλη
λύσσαξε χειρότερα
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
"Σκέφτεσαι πολύ και αυτό είναι κακό". Τον καιρό εκείνο θύμωσα από μέσα μου, γιατί είχα όποια ήθελα και αυτού του τύπου τα επιχειρήματα ακύρου δεν τα μασούσα.
Τώρα πια, χρόνια αργότερα, συνειδητοποιώ πλέον την κατάρα της "πολλής σκέψεως". Ναι, είχε δίκιο. Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι.
'Ετσι κάνουν οι άντρηδοι ,δεν επεμβαίνουν στα ζευγάρια.
περασες καλα ;
Δεν πήδηξα ,αν αυτό εννοείτε ,πέρα από λίγο χαμούρεμα ,σταμάτησα,ξενέρωσα ..
ας το πιστεψω
Το θεμα ειναι οτι ειμαστε χαιβανια - σχεση στην Ελλαδα - να το επαναλαβω αλλη μια φορα - ειναι γαμος χωρις το στεφανι.
Ενα αποπνικτικο σπασαρχιδικο καταπιεστικο δημιουργημα .
Απορουσα παντα πως στο διαολο ανεχονται ολα αυτα οι αντρες την ωρα που μπορουν να εχουν 2-3 να πηδανε + οτι κατσει ανετα ομορφα και ωραια .
Μυστηριον..
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:23
Δεν θέλω να το πω αλλά συμφωνώ με Άγι. Στα 20 ήμουν κι εγώ μαλάκας όπως εσύ. Είχα μια μαλάκω που μ' έπαιζε. Όποτε της έλεγα να τελειώνουμε απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.
Εγώ είχα πάρει την αδερφή της αλλά δεν βοήθησε, με έβριζε, και όταν το έμαθε η άλλη
λύσσαξε χειρότερα
Δεν ξέρω, εγώ δεν θα υπέκυπτα σε τέτοιον συναισθηματικό εκβιασμό. Ή που θα το έπαιρνα σοβαρά και θα αναζητούσα βοήθεια εκ μέρους της ή που θα την χώριζα απλά κι ωραία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ας το πιστεψω
Το θεμα ειναι οτι ειμαστε χαιβανια - σχεση στην Ελλαδα - να το επαναλαβω αλλη μια φορα - ειναι γαμος χωρις το στεφανι.
Απορουσα παντα πως στο διαολο ανεχονται ολα αυτα οι αντρες την ωρα που μπορουν να εχουν 2-3 να πηδανε + οτι κατσει ανετα ομορφα και ωραια .
Μυστηριον..
'Όχι ρε ,θα ήταν κρίμα να την εκμεταλλευτώ σε στιγμή αδυναμίας, τέτοια δεν κάνω εγώ.
ας το πιστεψω
Μυστηριον..
'Όχι ρε ,θα ήταν κρίμα να την εκμεταλλευτώ σε στιγμή αδυναμίας, τέτοια δεν κάνω εγώ.
Σε λιγο θα κυκλοφορουμε με ορμονομετρο - τζιζ αν ειναι στις καυλες τους - χαρουμενομετρο - απαπαπα δεν κανει - αλκοολομετρο - να σιγουρευτουμε οτι δεν εχει πιει απολυτως τπτ κ φορητο αξονικο τομογραφο μην εχει κανενα χτυπημα στο κεφαλι = δεν ξερει τι κανει - για να μην τις ''εκμεταλλευτουμε''
Ολα αυτα κ αλλα θα ειναι το συστημα αδυναμομετρου με υποχρεωτικη χρηση .
λύσσαξε χειρότερα
Δεν ξέρω, εγώ δεν θα υπέκυπτα σε τέτοιον συναισθηματικό εκβιασμό. Ή που θα το έπαιρνα σοβαρά και θα αναζητούσα βοήθεια εκ μέρους της ή που θα την χώριζα απλά κι ωραία.
Ε, πρώτη σχέση με δύο χρόνια συμβίωσης, δεν μπορείς να το περάσεις έτσι.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
ας το πιστεψω
Μυστηριον..
Σε λιγο θα κυκλοφορουμε με ορμονομετρο - τζιζ αν ειναι στις καυλες τους - χαρουμενομετρο - απαπαπα δεν κανει - αλκοολομετρο - να σιγουρευτουμε οτι δεν εχει πιει απολυτως τπτ κ φορητο αξονικο τομογραφο μην εχει κανενα χτυπημα στο κεφαλι = δεν ξερει τι κανει - για να μην τις ''εκμεταλλευτουμε''
Έλα ρε μλκ 13 χρόνια πριν , τη σεβόμουν ιδιαίτερα και την αγαπούσα και αυτή μ' αγαπούσε ,γι' αυτό δεν έγινε τίποτα.
Ασέβαστος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 10:00
μπηκα να γραψω οτι δε με πληγωνει τιπτα, ειμαι γρουν.
αλλα διαβαζοντας την πρωτη επιλογη, θυμηθηκα την πρωτη φορα που με αποκαλεσε "κυριο" ενα κορτσουδ, και επρεπε να το παρω αποφαση οτι μεγαλωσα και δεν ειμαι πλεον εφηβος-δεν ειναι για τα δοντια μου το κορτσουδ.
Σε νιώθω τυπε το επαθα κ γω. Δε με ενδιέφερε ερωτικά το κορασιο αλλά με πλήγωσε που μου μιλησε στον πληθυντικό. Γυρω στα 17 αυτη, τα διπλα εγω. Ηταν μια μαχαιρια στην καρδια, νομίζω η πρώτη φορα μετα την ανακάλυψη των πρώτων ασπρων τριχών, ότι πλεον ειμαι μεγαλος, ειμαι ακριβώς αυτό, όπως βλεπαμε εμεις τους 35αρηδες στα 20: μεγάλους
Έλα ρε μλκ 13 χρόνια πριν , τη σεβόμουν ιδιαίτερα και την αγαπούσα και αυτή μ' αγαπούσε ,γι' αυτό δεν έγινε τίποτα.
Κυριε, αν την σεβοσασταν (οτι και να σημαινει) κ την αγαπουσατε(μια απο τα ιδια) ηταν καθηκον σας προς την ιδια και την αντρικη σας υποσταση να τιμησετε τον θεο του Ερωτα *
Μοναδικη περιπτωση να δικαιολογηθει καπως η ολιγωρία σας ειναι αν αισθανθηκατε εσεις θυμα εκμεταλλευσης με σκοπο να ξεσπασει στο κορμι σας η εν λογω Κυρια τις σαρκικες της αναγκες - σας αντιμετωπιζε σαν σεξουαλικο αντικειμενο.
*
Τον βαρβατο ενηλικο οχι το στρουμπουλο μαλακισμενο 8χρονο που παιζει με πλατωνικα βελη