Τώρα που το λες, το manual γράφει ότι ο Όργιος πιστοποιείται μόνο με φωτο πατουσας σαγιοναρας και η αλήθεια είναι οτι δεν την ειδαμεgassim έγραψε: 06 Απρ 2018, 11:02 προφανώς με την μετάβαση στο νέο phorum ο καθένας μπορεί να κατοχυρώσει όποιο nickname θέλει και να γράφει μαλακίες για λογαριασμό άλλου.
Αν κάποιος γνωρίζει τον Οργισμένο να τον ενημερώσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mea culpa.Είχατε δίκιο τελικά, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ! 2
Re: Mea culpa.Είχατε δίκιο τελικά, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ! 2
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Οργισμένος
ευχαριστω για τι ειρωνιες σας, ο κοσμος μου διαλυεται κι εσεις καγχαζετε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ασέβαστε, είμαι εκτός θέματος, αλλά ήθελα να σου πώ οτι η ατάκα σου "μπήκα σε safe mode" (την οποία είχες χρησιμοποιήσει για να περιγράψεις την αντίδρασή σου σε τρελό πελάτη που σου έλεγε για κεφάλι φιδιού που πρέπει να το θάψεις με την πανσέληνο και κάτι τέτοια) έχει κάνει μεγάλο σουξέ στην παρέα μου.Ασέβαστος έγραψε: 03 Απρ 2018, 09:17 πρεπει καποια στιγμη να παιδευτω να βρω τα μεμε του πσι, δε γινεται να περιμενουμε ποτε θα ξυπνησει ναρθει να ποσταρει.
εδω θελει ενα weaponized autism intensifies η κατι τετοιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οργισμένε, αν επιτρέπετε μπορείς να μου πεις τι εχεις σπουδάσει και ποιο κρυπτονόμισμα πιστεύεις οτι θα τα πάει καλά το 2019 ;
έχεις πει τέτοιο πράμα ρε;Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2018, 20:58Ασέβαστε, είμαι εκτός θέματος, αλλά ήθελα να σου πώ οτι η ατάκα σου "μπήκα σε safe mode" (την οποία είχες χρησιμοποιήσει για να περιγράψεις την αντίδρασή σου σε τρελό πελάτη που σου έλεγε για κεφάλι φιδιού που πρέπει να το θάψεις με την πανσέληνο και κάτι τέτοια) έχει κάνει μεγάλο σουξέ στην παρέα μου.Ασέβαστος έγραψε: 03 Απρ 2018, 09:17 πρεπει καποια στιγμη να παιδευτω να βρω τα μεμε του πσι, δε γινεται να περιμενουμε ποτε θα ξυπνησει ναρθει να ποσταρει.
εδω θελει ενα weaponized autism intensifies η κατι τετοιο.
τα καλύτερα χάνω ρπστ, τις προάλλες θά'χανα την γουρουνότριχα του Χέλλη, παρατρίχα.
τρου στόρυ.
Όργιο λυπάμαι ρε, δεν θα πρεπε να γίνονται τέτοια πράγματα, ειδικά στους δημόσιους, ειδικά.
Τελικά δεν είναι και τόσο Αθώα.
Όργι ξέρεις ότι ξέρω ότι μας έχεις ξεχωρίσει ήδη, Εσύ μόνο ξέρεις ποιοι από εμάς είμαστε τα πραγματικά σποράκια του φυτού του νέου φιλελευθερισμού που θα κάνει την Πατρίδα μας να ΑΝΘΙΣΕΙ ΞΑΝΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 08 Απρ 2018, 02:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Για την ακρίβεια το απολαμβάνουμε...Οργισμένος έγραψε: 07 Απρ 2018, 16:59 ευχαριστω για τι ειρωνιες σας, ο κοσμος μου διαλυεται κι εσεις καγχαζετε.
Τι νομίζεις ότι θα κάναμε;;;
Βλέπεις εγώ ήμουν 3 χρόνια άνεργος το 2010 - 2013 στα πρόθυρα της τρέλας και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι εκείνη την περίοδο ήταν σίγουροι για το μισθουλάκι τους και για την ψήφο τους στα αριστερά και πασοκικά ξεράσμαστα.
Τώρα ήρθε η σειρά σου!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Αυτο ειναι κομπλεξισμος.Σε τελικη αναλυση απο ποτε εχει γινει η μονιμη και σταθερη εργασια εγκλημαOANNHSEA έγραψε: 08 Απρ 2018, 10:15Για την ακρίβεια το απολαμβάνουμε...Οργισμένος έγραψε: 07 Απρ 2018, 16:59 ευχαριστω για τι ειρωνιες σας, ο κοσμος μου διαλυεται κι εσεις καγχαζετε.
Τι νομίζεις ότι θα κάναμε;;;
Βλέπεις εγώ ήμουν 3 χρόνια άνεργος το 2010 - 2013 στα πρόθυρα της τρέλας και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι εκείνη την περίοδο ήταν σίγουροι για το μισθουλάκι τους και για την ψήφο τους στα αριστερά και πασοκικά ξεράσμαστα.
Τώρα ήρθε η σειρά σου!!!![]()
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
Ρε πατε καλα εγω ειμαι ο Οργισμενος , τι πρεπεινα καμω για να σας το αποδειξω;
ειμαι χαλια μη με δουλευετε...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Τοσα χρονια χαμενοι κοποι και θυσιες. Δεν εκλεψα κανενος θεση, δεν εβαλα κανενα βυσμα, και τωρα θα την πληρωσω εγω και οχι τα κομματοσκυλα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ρε ο Κουρδισμένος κάθε χρόνο το ίδιο κάνει (και αν δείτε και την αρχική ανάρτηση, είναι Πρωταπριλιά). Καταντάει πλέον προβλέψιμος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Συριζαίος
Mε ποιο διαγωνισμό μπήκες να δούμε σε ποια κλαδική ανήκειςΟργισμένος έγραψε: 08 Απρ 2018, 11:33 Τοσα χρονια χαμενοι κοποι και θυσιες. Δεν εκλεψα κανενος θεση, δεν εβαλα κανενα βυσμα, και τωρα θα την πληρωσω εγω και οχι τα κομματοσκυλα.
να μας πεις ποιό κρυπτονόμισμα υποστήριζες στην αντίστοιχη συζήτηση του Phorum.gr.Οργισμένος έγραψε: 08 Απρ 2018, 11:30 Ρε πατε καλα εγω ειμαι ο Οργισμενος , τι πρεπεινα καμω για να σας το αποδειξω;
Όργι στην αρχαία Ελλάδα πάντως λέγανε never cry wolf.
τζαστ μάη 60 σεντς.
τζαστ μάη 60 σεντς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις