!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποινικοποιούν τη σίτιση αδέσποτων

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Ποινικοποιούν τη σίτιση αδέσποτων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:03 Ποια χωρια ; σουλατσο στις πλατειες των πολεων κανουν και χαρη στου ηλιθιους ευαισθητους κ παρα τις προειδοποιησεις των επιστημονων καταφεραμε να εχουμε παλι λυσσα στη χωρα - μρτα απο δεκαετιες ,
Ποια χωρια ; σουλατσο στις πλατειες των πολεων κανουν και χαρη στου ηλιθιους ευαισθητους κ παρα τις προειδοποιησεις των επιστημονων καταφεραμε να εχουμε παλι λυσσα στη χωρα - μετα απο δεκαετιες ,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Επίσης τα ανακυκλώσιμα κουτιά, δεν είναι ανταγωνιστικά ως προς αυτούς που έχουν την τάση να τρέφουν τα αδέσποτα και οι οποίοι θα συνεχίσουν να το κάνουν παρά την ύπαρξη τους διότι έτσι νοιώθουν μια ευχαρίστηση προσωπική με αυτή την άμεση πράξη. Οπότε δεν λύνεται το πρόβλημα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

paul25 έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:00
Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 23:54 Γιατί για να φτάσεις αυτές που λες θέλει να είσαι πρωταθλητής στο άλμα επί κοντό, κάτι πιο προσιτό θα ήταν πιο σίγουρο ότι θα λειτουργήσει.
Κακώς! Αυτή η νοοτροπία της ανημπόριας και του δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, είναι που έχει γίνει καθημερινότητα και ρημάζει τον τόπο στην εγκατάλειψη, διότι αυτή η νοοτροπία θα επηρεάσει και τη δική σου λύση με τα ανακυκλώσιμα κουτιά, τα οποία αν τα έχει ο Δήμος (και όχι ιδιώτης) υπό την επίβλεψη του, θα εγκαταλειφθούν μετά από ένα διάστημα ή θα καταστραφούν. Αν είναι όμως να τα διαχειρίζονται τα κουτιά ιδιώτες και να παίρνουν δημοτικά τέλη, προτιμώ να φτιαχτούν ιδιωτικές μάντρες στις οποίες θα πηγαίνουν τα δημοτικά μας τέλη ώστε να εξαφανιστούν τελείως από το δρόμο και να πάψουν να είναι αδέσποτα.
Κακώς, η ανακύκλωση που τόσο θες θα λειτουργούσε κατά 60% , στο ξαναέγραψα για να ακολουθήσεις τέτοιες οδούς πρέπει να έχεις την ανάλογη παιδεία και δεν την έχεις... είναι μια πρόταση το τερπνόν μετά του ωφελίμου, το να εξαφανίσουν τα αδέσποτα αν ανατεθεί σε ιδιώτες είναι το μόνο εύκολο, αλλά θέλεις να λειτουργήσει και η ανακύκλωση....
Με τους κάφρους που υπάρχουν θα υπάρχει πρόβλημα θα το παλέψουμε... είδες τι έγινε με τις γόπες για να μην τις πετάνε κάτω και την ψηφοφορία σε διάφορα πόιντ που τα έσπασαν.
Δεν είναι ηττοπάθεια, η πραγματικότητα είναι. Επίσης τα γατιά δεν πειράζουν κανένα εκτός από περιπτώσεις που κάποιες τα μαζεύουν 20-20. Εντάξει μπορώ να καταλάβω και τον άλλον που γκρινιάζει και ας έχω τις αντιστηρίσεις μου. Επίσης τα αδέσποτα σκυλιά πια τείνουν να εξαλειφθούν, έχουν γίνει μεζές σε ανατολίτικα τραπέζια, οι κουράδες που βλέπεις είναι από αυτά που έχουν κηδεμόνα δίποδο ζώο.
Αυτή είναι η οπτική μου.
the end
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ολη η γειτονια γεματη γατια ειναι - εχω ανεβασει φωτογραφια που μας ερχονται για φαγητο και συνεχως γεννιουνται κ αλλα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Αγις έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:16 Ολη η γειτονια γεματη γατια ειναι - εχω ανεβασει φωτογραφια που μας ερχονται για φαγητο και συνεχως γεννιουνται κ αλλα.
Δεν θα ήταν καλύτερα να πηγαίνουν στον κάδο ανακύκλωσης να τρώνε;
the end
Άβαταρ μέλους
Αγις

Πάνας έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:31
Αγις έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:16 Ολη η γειτονια γεματη γατια ειναι - εχω ανεβασει φωτογραφια που μας ερχονται για φαγητο και συνεχως γεννιουνται κ αλλα.
Δεν θα ηταν καλυτερο αν οι γατομανες εκαναν ελεγχο γεννησεων και φροντιζαν οι ιδιες τα κατοικιδια τους αντι να μας τα πρηζουν ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Αγις έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:36
Δεν θα ηταν καλυτερο αν οι γατομανες εκαναν ελεγχο γεννησεων και φροντιζαν οι ιδιες τα κατοικιδια τους αντι να μας τα πρηζουν ;
Πως να κάνεις έλεγχο γεννήσεων, χρειάζονται χρήματα, για αυτό θα έπρεπε να φροντίζει ο δήμος...δηλαδή να υπήρχε ένα τηλέφωνο να πάρεις και να το πας, δεν λέω να έρθει να το πάρει, η γατομάνα θα το πήγαινε γιατί τα αγαπάει, και να το στειρώσει κάποιος γιατρός με έξοδα του δήμου.
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 20 Νοέμ 2019, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Nandros έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 22:39
Kauldron έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 22:24 Πολύ ασχοληθήκαμε με τον κάθε ψυχοπαθή παρασιτικό τύπο, που θα 'θελε να εξοντώνει ζωάκια.
Και τί να πούμε γι αυτούς, που υποστηρίζουν τους άλλους, που θαυμάζουν εκείνους που εξόντωναν ανθρώπους με επαγγελματικό/βιομηχανικό τρόπο;
.
Τελικά καλά το είπε, ζείς για να μαλώνεις εσύ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Πάνας έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:12 Κακώς, η ανακύκλωση που τόσο θες θα λειτουργούσε κατά 60% , στο ξαναέγραψα για να ακολουθήσεις τέτοιες οδούς πρέπει να έχεις την ανάλογη παιδεία και δεν την έχεις... είναι μια πρόταση το τερπνόν μετά του ωφελίμου, το να εξαφανίσουν τα αδέσποτα αν ανατεθεί σε ιδιώτες είναι το μόνο εύκολο, αλλά θέλεις να λειτουργήσει και η ανακύκλωση....
Με τους κάφρους που υπάρχουν θα υπάρχει πρόβλημα θα το παλέψουμε... είδες τι έγινε με τις γόπες για να μην τις πετάνε κάτω και την ψηφοφορία σε διάφορα πόιντ που τα έσπασαν.
Δεν είναι ηττοπάθεια, η πραγματικότητα είναι. Επίσης τα γατιά δεν πειράζουν κανένα εκτός από περιπτώσεις που κάποιες τα μαζεύουν 20-20. Εντάξει μπορώ να καταλάβω και τον άλλον που γκρινιάζει και ας έχω τις αντιστηρίσεις μου. Επίσης τα αδέσποτα σκυλιά πια τείνουν να εξαλειφθούν, έχουν γίνει μεζές σε ανατολίτικα τραπέζια, οι κουράδες που βλέπεις είναι από αυτά που έχουν κηδεμόνα δίποδο ζώο.
Αυτή είναι η οπτική μου.
Η ανακύκλωση είναι τεράστιο θέμα και σε καμία περίπτωση δεν λύνεται από κάδους για αδέσποτα. Το θέμα είναι ποιος είναι ο ιδανικός στόχος για σένα. Για μένα για παράδειγμα ο στόχος είναι να μην υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους, όχι γιατί με "ενοχλούν" απαραίτητα, αλλά και γιατί θα ήταν καλύτερο και για τα ίδια από το να περιπλανιώνται και να κινδυνεύουν στον αστικό ιστό της πόλης, θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ήξερα πως τα περισυλλέγει μια υπηρεσία και φροντίζει για τις σωστές συνθήκες διαβίωσης τους. Αν τώρα για σένα ο στόχος δεν είναι να καθαριστούν οι δρόμοι από τα αδέσποτα αλλά να συνυπάρχουν μαζί μας ελεύθερα εντός του αστικού ιστού (αγνοώ γιατί μπορεί να σου είναι ελκυστική μια τέτοια κατάσταση), προφανώς τα κουτιά ανακύκλωσης είναι η κατάλληλη λύση για σένα, ενω για μένα είναι μπάλωμα στο τελικό ποθούμενο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Πάνας έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:43
Αγις έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:36
Πως να κάνεις έλεγχο γεννήσεων, χρειάζονται χρήματα, για αυτό θα έπρεπε να φροντίζει ο δήμος...δηλαδή να υπήρχε ένα τηλέφωνο να πάρεις και να το πας, δεν λέω να έρθει να το πάρει, η γατομάνα θα το πήγαινε γιατί τα αγαπάει, και να το στειρώσει κάποιος γιατρός με έξοδα του δήμου.
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
φυκια δικαιολογιες - ανευθυνη και φτηνη φιλοζωια πουλατε .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πάνας

paul25 έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:46
Πάνας έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:12 Κακώς, η ανακύκλωση που τόσο θες θα λειτουργούσε κατά 60% , στο ξαναέγραψα για να ακολουθήσεις τέτοιες οδούς πρέπει να έχεις την ανάλογη παιδεία και δεν την έχεις... είναι μια πρόταση το τερπνόν μετά του ωφελίμου, το να εξαφανίσουν τα αδέσποτα αν ανατεθεί σε ιδιώτες είναι το μόνο εύκολο, αλλά θέλεις να λειτουργήσει και η ανακύκλωση....
Αυτή είναι η οπτική μου.
Η ανακύκλωση είναι τεράστιο θέμα και σε καμία περίπτωση δεν λύνεται από κάδους για αδέσποτα. Το θέμα είναι ποιος είναι ο ιδανικός στόχος για σένα. Για μένα για παράδειγμα ο στόχος είναι να μην υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους, όχι γιατί με "ενοχλούν" απαραίτητα, αλλά και γιατί θα ήταν καλύτερο και για τα ίδια από το να περιπλανιώνται και να κινδυνεύουν στον αστικό ιστό της πόλης, θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ήξερα πως τα περισυλλέγει μια υπηρεσία και φροντίζει για τις σωστές συνθήκες διαβίωσης τους. Αν τώρα για σένα ο στόχος δεν είναι να καθαριστούν οι δρόμοι από τα αδέσποτα αλλά να συνυπάρχουν μαζί μας ελεύθερα εντός του αστικού ιστού (αγνοώ γιατί μπορεί να σου είναι ελκυστική μια τέτοια κατάσταση), προφανώς τα κουτιά ανακύκλωσης είναι η κατάλληλη λύση για σένα, ενω για μένα είναι μπάλωμα στο τελικό ποθούμενο.
Ζω σε μια περιοχή της Αθήνας όπου τα αδέσποτα γατιά δεν είναι πρόβλημα, φαντάσου αν είχα και γω γάτα δεν θα μπορούσα να την περιορίσω γιατί είμαι σε μονοκατοικία και για να την περιορίσω θα έπρεπε να την έχω σε κλουβί.
Σκυλιά δεν υπάρχουν πια να γυρνάνε, έχω να δω πάνω από 5 χρόνια, φαντάσου αδιαθετούσε η σκύλα μου και δεν ερχόταν κανένα αρσενικό να το παίξει γαμβρός, παρακάτω στα 100 μέτρα είναι μια πολυκατοικία που έχει ένα σκύλο ελεύθερο κάτω στην πυλωτή αλλά δεν ενοχλεί κανέναν, τον ταΐζουν και τον εμβολιάζουν και είναι στειρωμένος.
Το πρόβλημα με τα σκατά είναι από τα σκυλιά που έχουν αφεντικό και δεν έχουν μια σακούλα μαζί τους να τα μαζέψουν... και είναι τραγικά πολλά...Πίστεψέ με δεν είναι τα αδέσποτα ΄σκυλιά που λερώνουν, δεν υπάρχουν πια αδέσποτα σκυλιά, τα έχουν φάει οι Πακιστανοί.
the end
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Esperos έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 20:36 Δεν δίνω ποτέ ελεημοσύνη, είναι κακό πράγμα και αμαρτία.
Αν θες να δώσεις, δώσε σε ένα φορέα, από που και ως που τολμάς να ισοπεδώσεις
την προσωπικότητα ενός συνανθρώπου σου, έστω ζητιάνου, δίνοντά του ελεημοσύνη; Ποιος είσαι;

Όσο πιο πολύ ελεημοσύνη δίνετε, τόσο πιο πολλά παιδάκια αποχαιρετούν τις μανούλες τους
από την βρεφική ηλικία και γίνονται εργάτες της βιομηχανίας συμπόνοιας.
Όσο πιο πολλά δίνετε, τόσο πιο πολύ δίνετε καύσιμο στον υπόκοσμο για να διαπράξει περισσότερα εγκλήματα
Και εγώ δεν δίνω εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις και ιδιαίτερα αν το άτομο είναι δύσκολο να δουλέψει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λογικό να απαγορεύεται να δίνει κανείς ελεημοσύνη.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

Εσθήρ έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 20:21 Δεν ξερω τι ζορυ τραβας,Πωλ,αλλα συμφωνα με την νομοθεσια επιτρεπεται μια χαρα η σιτιση αδεσποτων ζωων ,με ξηρη τροφη και τα μονα σημεια που απαγορευονται ειναι εξω απο νοσοκομεια και σχολεια.
Τωρα επειδη ως γνωστον οι αστυνομικοι ειναι και παντελως ασχετοι με αυτα τα θεματα,εκαναν την μαλακια τους,ομως η νομοθεσια ειναι μια χαρα.Και κανενας δεν ποινικοποιει τηνσ ιτιση αδεσποτων ζωων,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ.
Στο ΦΕΚ 32/11-2-2014 (τεύχος πρώτο) έχει δημοσιευθεί το άρθρο 46, που τροποποιεί ορισμένα άρθρα του Ν.4039/2012, ο οποίος αφορά τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα.

Στον νέο αυτόν νόμο ορίζεται ότι οι φιλόζωοι μπορούν να παρέχουν νερό και τροφή στα αδεσποτάκια. Ειδικότερα: «Την ευθύνη για την επίβλεψη και τη φροντίδα των επανεντασσόμενων αδέσποτων ζώων έχουν, από κοινού, οι Δήμοι, οι οποίοι μάλιστα δύνανται να δημιουργήσουν και σημεία παροχής τροφής και νερού για τα ζώα αυτά, καθώς και τα συνεργαζόμενα με αυτούς φιλοζωικά σωματεία και ενώσεις. Δεν απαγορεύεται η παροχή τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από φιλόζωους πολίτες, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής»
Τα παραπονα σου στα ξοανα που δεν στειρωνουν και τα εγκαταλειπουν.
Στο μεταξυ και εγω θα ηθελα να ποινικοποΙησουν την μαλακια στον εγκεφαλο,αλλα τι να κανουμε,δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτην την ζωη.
Κατα τα αλλα,δεν το περιμενα απο σενα,κριμα.Ξαναελα οταν γινεις Ανθρωπος. :wave:
ΥΓ.Μια χαρα καθαρα ειναι ολα στο ταισμα αδεσποτων,οταν δινουν ξηρη τροφη και ΟΛΟΙ οι ενημερωμενοι φιλοζωοι ξερουν και δινουν ΜΟΝΟ ξηρη τροφη,εξαλλου δεν συμφερει οικονμικα η κονσερβα.Μονο κατι γυφτουλες που θελουν να το παιξουν φιλοζωοι,αλλα δεν ειναι στην πραγματικοτητα,βαζουν αποφαγια..αλλα συνηθως και αυτα τα βλεπω διπλα στους σκουπιδοντενεκεδες,αλλα καλο θα ειναι να μπαινει μονο ξηρη τριφη και κυριως τετοια βλεπω εγω.Βεβαια βλεπεις και ξοανα που κλωτσανε τα μπωλακια με νερο το καλοκαιρι.ΤΟΣΟ ΞΟΑΝΑ.
Πες τα ρε Εσθήρ στους μπετοβλακες, να ποινικοποιηθεί λένε η σιτηση αδέσποτων ζώων, άντε τώρα που πήρατε φορά πείτε τι άλλο θέλετε να ποινικοποιηθεί ρε μάγκες και κοιτάτε μην ξεχάσετε τίποτα, τώρα που γυρίζει, δε μας παρατάτε λέω εγώ..
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Παιδιά εγώ γνωρίζω άτομο που τάιζε οχτώ αδέσποτα,τεσσερα κουτάβια και τέσσερα ενήλικα γινοταν τις μουρλης στην γειτονιά. Παρατήρησα οτι τα σκυλιά δεν είναι καλά και την ειπα να πάρουμε τηλέφωνο την φιλοζωική, Μέσα σε τρεις μέρες ψοφισαν όλα τα κουτάβια. . Άρχισε να κατηγορεί για φολές αρχικά. Τα σκυλιά είχαν τύφο . Μία ασθένεια πολύ μεταδοτική. Χλωρινιασα την αυλή μου στα σημεία που ήρθαν και ξέρασαν. Ο δήμος ακόμα έρχεται να πάρει τα νεκρά σκυλιά . Το θέμα είναι ότι Αυτά τα σκυλιά λειτουργούσαν σαν αγέλη . Εγώ είχα πρόβλημα με τα σκουπίδια και της το είπα. Δεν ξαναμαζευω σκουπίδια από τα σκυλιά. Επίσης τα χρόνιαρικα κουτάβια κάναν τρύπες στο φράχτη και μου κάναν ζημιες στο σπίτι. Δεν θα έριχνα ποτέ φόλα . Πάντως για μένα φιλοζωια δεν είναι ταιζω το ζωο.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Σπύρος έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 01:17
Esperos έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 20:36 Δεν δίνω ποτέ ελεημοσύνη, είναι κακό πράγμα και αμαρτία.
Αν θες να δώσεις, δώσε σε ένα φορέα, από που και ως που τολμάς να ισοπεδώσεις
την προσωπικότητα ενός συνανθρώπου σου, έστω ζητιάνου, δίνοντά του ελεημοσύνη; Ποιος είσαι;

Όσο πιο πολύ ελεημοσύνη δίνετε, τόσο πιο πολλά παιδάκια αποχαιρετούν τις μανούλες τους
από την βρεφική ηλικία και γίνονται εργάτες της βιομηχανίας συμπόνοιας.
Όσο πιο πολλά δίνετε, τόσο πιο πολύ δίνετε καύσιμο στον υπόκοσμο για να διαπράξει περισσότερα εγκλήματα
Και εγώ δεν δίνω εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις και ιδιαίτερα αν το άτομο είναι δύσκολο να δουλέψει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λογικό να απαγορεύεται να δίνει κανείς ελεημοσύνη.
Κάτι είναι λογικό ή παράλογο αν το επεξεργαστούμε με την νόησή μας και εκτιμήσουμε τις συνέπειες.
Ο διάλογος βοηθάει στην αποκάλυψη των υπερ και κατά.
Αν δίνεις μερικά σεντς σε παιδάκια που πεινάνε σε φανάρια, τι πετυχαίνεις;
Πετυχαίνεις κίνητρο για περισσότερα παιδάκια στους δρόμους, οργανωμένο έγκλημα, απαγωγές ανηλίκων
και συναλλαγές με γονείς για παραχώρηση ανηλίκων έναντι μισθώματος, αντιαισθητικές εικόνες στην καθημερινότητά μας.

Γιατί να μην απαγορευθεί; Αν απαγορευθεί δια νόμου η ελεημοσύνη, τι κακό θα γίνει;
Θα μειωθούν τα έσοδα του οργανωμένου εγκλήματος και το ενδιαφέρον τους στο να ανακυκλώνουν παιδικές ψυχούλες.

Όποιος έχει την ευαισθησία και επιθυμεί να βοηθήσει συνανθρώπους του, μπορεί να το κάνει οργανωμένα.
Να πάει να δώσει δωρεά στο ερυθρό σταυρό ή στην ερυθρά ημισέλινο. Ή σε κάποια άλλη οργάνωση,
εκκλησία αν εμπιστεύεται, στον Δήμαρχο και τα λοιπά. Υπάρχουν προγράμματα και εθελοντισμός.
Πλήρωσε ένα δάσκαλο να πάει στα γυφτάκια να τους κάνει ιδιαίτερα στο σπίτι τους να τα μάθει γράμματα.
Πλήρωσε ένα δάσκαλο να πάει να κάνει ιδιαίτερα σε άλλα παιδάκια που δεν έχουν τα απαραίτητα.

Εγώ κάποτε έδωσα ένα σουβλάκι σε ένα ζητιανόπουλο στο Μοναστηράκι και δεν το πήρε, λεφτά ήθελε και μόνο λεφτά.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”