!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Windows 10
Re: Windows 10
Θα περιμένω να δω.Βέβαια στα 7 δεν είχα πρόβλημα.Τι να πω.Πάντως όποιος έχει κάποια ιδέα ή λύση ας πει.
δες το log του kodi, ίσως έχει κάτι ενδιαφέρον.fonfon έγραψε: 06 Ιουν 2018, 21:59 Θα περιμένω να δω.Βέβαια στα 7 δεν είχα πρόβλημα.Τι να πω.Πάντως όποιος έχει κάποια ιδέα ή λύση ας πει.
Σε ελεμένταρη που έχω περασμένα εδώ και κάνα χρόνο στο λαπ για πλάκα το κόντι τρέχει 20 (κυριολεκτικά όμως) φορές πιο γλήγορα (σε σχέση με windoze). Ας βάλει Λίνουξ αντί για 10.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
γενικά βαραίνει το kodi, κρατάει βάση με τις εικόνες κλπ. Μία λύση είναι να σβήσεις και τον φάκελο στο %appdata% σου και να δεις το log, μία άλλη πιο απλή ειναι να τρέξεις το kodi.exe -p για πορταβλε σε ένα shortcat, οπότε θα κάνει νέο φάκελο εκεί που ειναι το εχε.
Θα δω και το log.Μιλάω για καθαρό kodi.Χωρίς να έχω περάσει κάτι.
Μπορώ να κάνω σε κομμάτι του σκληρού λίνουξ.Οπότε να επιλέγω στην έναρξη;
fonfon έγραψε: 06 Ιουν 2018, 22:14 Θα δω και το log.Μιλάω για καθαρό kodi.Χωρίς να έχω περάσει κάτι.
ναι βέβαια μπορείς. Υπάρχουν και αρκετές εκδόσεις του linux που το kodi ειναι το περιβάλον εργασίας, απλά τρέχουν το xbmc, kodi οπως το λέμε τώρα.
Ναι μπορείς και σχετικά εύκολα κιόλας, μην περάσεις έκδοση όπως σου λέει ο εναόν με xbmc περιβάλλον, εγώ έχω δοκιμάσει καλά δεν θυμάμαι πόσες διανομές (πάνω από 15-20 πάντως) τα τελευταία χρόνια, έβαλα πέρσι τέτοιο καιρό για πλάκα το elementary OS και το άφησα, είναι πολύ απλό στην χρήση (για χαζούς pun not intented). Το να περάσεις το kodi μετά είναι 2 (ίσως τρία) κλικ υπόθεση (κυριολεκτικά), καλό θα ήταν πάντως αν δεν είσαι και πολύ τεκ σάβυ να πεις ένα φίλο σου που ξέρει από γκομπιούτερ να πιείτε ένα καφεδάκι να το περάσετε μαζί, εναλλακτικά άνοιξε ένα νήμα εδώ με τα σπεκς του πισί σου, σκληρούς δίσκους χωρητικότητες κτλ και θα σε βοηθήσουμε εμείς, εγώ σίγουρα.fonfon έγραψε: 06 Ιουν 2018, 22:14 Θα δω και το log.Μιλάω για καθαρό kodi.Χωρίς να έχω περάσει κάτι.
(:
.
.
fonfon έγραψε: 06 Ιουν 2018, 21:59 Θα περιμένω να δω.Βέβαια στα 7 δεν είχα πρόβλημα.Τι να πω.Πάντως όποιος έχει κάποια ιδέα ή λύση ας πει.
ντηλιτ system32 ή κατέβασε ram
κψμ.Χουργιατς έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:01fonfon έγραψε: 06 Ιουν 2018, 21:59 Θα περιμένω να δω.Βέβαια στα 7 δεν είχα πρόβλημα.Τι να πω.Πάντως όποιος έχει κάποια ιδέα ή λύση ας πει.
ντηλιτ system32 ή κατέβασε ram
.
.
Θα το σκεφτώ και για λίνουξ.Το πολύ πολύ να κατεβάσω ΡΑΜ.
Βάζοντας drivers κάρτας γραφικών το kodi άρχισε να λειτουργεί φυσιολογικά.Δεν έβαλα βέβαια τελευταία έκδοση να δω τι γίνεται.Όπως και να έχει όποιος έχει θέμα ας δοκιμάσει και αυτό.
Οκ και η 17.6
Οκ και η 17.6
Το πρόβλημα λύθηκε δεν του πηδάμε τίποτα νομίζω αλλά το μετέφερα εδώ. Καταλαβαίνω ότι είσαι υπέρ του ελεύθερου λογισμικού και το σέβομαι.Χαοτικός έγραψε: 28 Οκτ 2018, 19:06Αφού ξέρεις ότι μαθαίνονται πιο εύκολα. Τα windows βασικά δεν μαθαίνονται ποτέ.
Αλλά μην του πηδάμε το νήμα και καταγράφεται ακόμα μια φορά ότι οι λινουξάδες το γυρνάνε πάντα στη σύγκριση λειτουργικών.
Γιατί όμως είναι πιο εύκολα τα λίνουξ;
the end
Γιατί έχουνε εξήγηση σε κάθε εφαρμογή, έχουν πιο κατανοητό και κοντινό στην ανθρώπινη οπτική σύστημα φακέλων και ξεφυλλίσματος.
Το μαθαίνεις πιο εύκολα γιατί σε κάνει να θυμάσαι τις διευθύνσεις. Η χρήση εντολών σε βάζει στη λογική του τι γίνεται όταν κάνεις κλικ.
Στο τέλος φτάνεις να έχεις ένα πλήρως προσαρμοσμένο σύστημα. Εγώ τώρα εξελίσσω μια φάση να πληκτρολογώ με φωνή από το κινητό
ενώ τρέχει η σύνδεσή μου στο φόρουμ από τον υπολογιστή. Έχει καλή φωνητική μηχανούλα η MLS και παίζει και μια εφαρμογούλα που σε συνδέει στο KDE (περιβάλλον εργασίας).
Το μαθαίνεις πιο εύκολα γιατί σε κάνει να θυμάσαι τις διευθύνσεις. Η χρήση εντολών σε βάζει στη λογική του τι γίνεται όταν κάνεις κλικ.
Στο τέλος φτάνεις να έχεις ένα πλήρως προσαρμοσμένο σύστημα. Εγώ τώρα εξελίσσω μια φάση να πληκτρολογώ με φωνή από το κινητό
ενώ τρέχει η σύνδεσή μου στο φόρουμ από τον υπολογιστή. Έχει καλή φωνητική μηχανούλα η MLS και παίζει και μια εφαρμογούλα που σε συνδέει στο KDE (περιβάλλον εργασίας).
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγώ νομίζω ότι ασχολήθηκες μόνο με το λίνουξ λόγω ιδεολογίας ελεύθερου λογισμικού και γιαυτό σου φαίνονται δύσκολα τα γουίνδος. Εμένα μου φαίνονται κινέζικα τα λινουξ γιατί δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους, αντίθετα τα γουίνδος τα έχω για πλάκα.
the end
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τα έβαλα. Αυθεντικά είναι.
Αλλά γιατί κολλάρει ρε παιδιά στο update.
Δείχνει ότι είναι στο 0% .
Είτε απενεργοποιώ το firewall είτε όχι το ίδιο είναι.
Αλλά γιατί κολλάρει ρε παιδιά στο update.
Δείχνει ότι είναι στο 0% .
Είτε απενεργοποιώ το firewall είτε όχι το ίδιο είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol