Ναι καλά. Μην κοιτάς που όταν φτάσουν 6 είσαστε σοφές, να θυμάσαι οτι πριν γίνουν 1 είσαστε τριαλαλαρολαρολαλαλα. Καμία δεν το θυμάτε πάντως, δίκιο έχεις, δεν τα έκαναν ποτέ αυτάCustom_F έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:44 Οχι ρε συ. Δεν παιζει αυτο. Μεγαλυτερο αδελφακι το μικροτερο ισως, χωρις να το ξερει η μανα, αλλα η ιδια η μανα; Οχι ρε συ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικυκλιστες αυτη η μαστιγα....
Re: Δικυκλιστες αυτη η μαστιγα....
Μην τσουβαλιαζεις. Ελεος. Δεν ξερω τις φιλες σου, αλλα εγω και οι δικες μου δεν ημασταν και δεν ειμαστε ετσι, ισα ισα.enaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:47Ναι καλά. Μην κοιτάς που όταν φτάσουν 6 είσαστε σοφές, να θυμάσαι οτι πριν γίνουν 1 είσαστε τριαλαλαρολαρολαλαλα. Καμία δεν το θυμάτε πάντως, δίκιο έχεις, δεν τα έκαναν ποτέ αυτάCustom_F έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:44 Οχι ρε συ. Δεν παιζει αυτο. Μεγαλυτερο αδελφακι το μικροτερο ισως, χωρις να το ξερει η μανα, αλλα η ιδια η μανα; Οχι ρε συ...![]()
δέχομαι την πρόκληση, κάτσε να σκεφτώ κάτι εγκληματικό που ίσως έκανες.Custom_F έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:51 Μην τσουβαλιαζεις. Ελεος. Δεν ξερω τις φιλες σου, αλλα εγω και οι δικες μου δεν ημασταν και δεν ειμαστε ετσι, ισα ισα.
απο τα απλά έχεις κάνει κάτι;
να το κρατούσες αγκαλιά όταν:
-κατέβαινες σκάλες.
-περνούσες δρόμο.
-φορούσες τακούνια άσχετα πού ήσουνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 19 Μάιος 2018, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φτου ρε πστμ...
Ειδικά αν είναι ζαίος, που σίγουρα θα είναι.Συριζαίος έγραψε: 19 Μάιος 2018, 06:13 Αν χτυπήσω κάποιον χωρίς να φταίω δε θα έχω καθόλου τύψεις.
Αυτόν θα κλαίει η μάνα του.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατι και το οτι πλενουν τις μηχανες στον δρομο και με τα νερα λερωνουν τα με κοπο και σε ιδιωτικο χωρο καλογυαλισμενα τουτου μας λιγο το χεις;Πάνας έγραψε: 19 Μάιος 2018, 10:37
Ο Γιαννόπουλος βλέπει τα πράγματα από την μεριά του μόνο και γκρινιάζει, κάποιος που καβαλάει και τα δύο έχει άλλη άποψη.
Στο μόνο που συμφωνώ μαζί του και είμαι υπέρ είναι το κάφρικο παρκάρισμα και η διείσδυση εν κινήσει, αν δεν υπήρχαν αυτά τα δύο τότε δεν θα υπήρχε κανένα παράπονο πιστεύω.
Βρωμυλοι μηχανοβιοι
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Εγώ θα την πλύνω στο πεζοδρόμιο και με σαπουνάδα.
να ρωτησω κατι;
τι απο ολα αυτα για τα οποια κατηγορεις τους δικυκλιστες δεν κανουν ΚΑΙ οι αυτοκινητιστες;
τι απο ολα αυτα για τα οποια κατηγορεις τους δικυκλιστες δεν κανουν ΚΑΙ οι αυτοκινητιστες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
permaban
Αρίστος for Tsirpas
Αααα! Μην αλλάζεις το θέμα! Άνοιξε νέο νήμα!Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2018, 08:55 να ρωτησω κατι;
Κοίτα να σου πω όμως... Για μένα... Τις μηχανές τις φοβάμαι. Το αυτοκίνητο πες, ένα μπαμ κ οι περισσότερες πιθανότητες είναι ναφορα λαμαρίνες, το θέμα. Με τη μηχανή, μπορεί να τον σκοτώσεις τον άλλο. Με εκνευρίζει που κάνουν παλαβά κ δεν υπολογίζουν αν έχεις προλάβεις να τους δεις, όσοι το κάνουν, οκ, γιατί δε θέλω να σκοτώσω κανένα!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
H συντριπτικη πλειοψηφια των μοτοσυκλετιστων οδηγα ενδιαμεσα στις λωριδεςΑσέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2018, 08:55 να ρωτησω κατι;
Επαναλαμβανω
Η συντριπτικη πλειοψηφια
Κατα την δικη σου κριση δωσε μας ενα ποσοστο παραβιασης κοκκινουν απο αυτοκινητα και μετα δωσε μας ενα και απο "μοτοσακους"
Ποσοστα παρανομου παρκαρισματος κτλ
Τους κατηγορω για μαζικη και ατιμωρητη παραβιαση κανονων του ΚΟΚ
Αρίστος for Tsirpas
σε ευχαριστούνε, είναι ένα από τα παράπλευρα καλά της μηχανής αυτό, συλλέκτης συναισθημάτωνΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Μάιος 2018, 09:16 Τους κατηγορω για μαζικη και ατιμωρητη παραβιαση κανονων του ΚΟΚ
τα ποσοστα δεν μπορω να τα μετρησω, αλλα μπορω να βρω μονο ενα λογο για τον οποιο οι αυτοκινητιστες κανουν, ας πουμε, λιγοτερες σφηνες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Μάιος 2018, 09:16H συντριπτικη πλειοψηφια των μοτοσυκλετιστων οδηγα ενδιαμεσα στις λωριδεςΑσέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2018, 08:55 να ρωτησω κατι;
Επαναλαμβανω
Η συντριπτικη πλειοψηφια
Κατα την δικη σου κριση δωσε μας ενα ποσοστο παραβιασης κοκκινουν απο αυτοκινητα και μετα δωσε μας ενα και απο "μοτοσακους"
Ποσοστα παρανομου παρκαρισματος κτλ
Τους κατηγορω για μαζικη και ατιμωρητη παραβιαση κανονων του ΚΟΚ
επειδη δεν μπορουν. οπου μπορουν, κανουν. οπου χωρανε, χώνονται.και οπου μπορουν να ανεβουν πεζοδρομιο, ανεβαινουν. και μαλιστα το ποσοστο των αυτοκινητιστων που τα κανουν (οπου μπορουν), πρεπει να ειναι μεγαλυτερο, γιατι αισθανονται την ασφαλεια του "κουτιου" ενω ο διτροχος οσο ναναι εχει ενα φοβο.
επισης, οταν τα κανουν οι 4τροχοι, θετουν σε κινδυνο τις ζωες των αλλων, πολυ περισσοτερο απο οτι οι διτροχοι. και οτα παρκαρουν παρανομα, σε πεζοδρομια, κλπ, ενοχλουν πολυ περισσοτερο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
εμένα οι μηχανόβιοι μου την σπάνε όταν κινούνται ανάμεσα στο δεξί ρεύμα και την λεα, που φυσικά είναι γεμάτη αμάξια. 
γιάννη είσαι πολύ άτιμος πάντως 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium