!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαστρονομικές απάτες.
Re: Γαστρονομικές απάτες.
ο μακαριτης ο παπαγαλος μου εκανε πανηγυρι με δαυτες
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- YouOnlyLiveOnce
εμενα μου θυμιζει ποπ κορν λολ.. και εχω βρει κ με γευσεις ντοματα,τυρι. καλαμποκογκοφρετα ε; αχααα αμα βρω θα δοκιμασω!Custom_F έγραψε: 05 Απρ 2018, 14:08Η ρυζογκοφρετα δεν τρωγεται, η καλαμποκογκοφρετα ομως, μια χαρα! Πλεον δεν τρωω καμια και ησυχασα! lol
- YouOnlyLiveOnce
χαχαχαχα
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:26και εμενακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:03έλα ρε εμένα μ'αρέσει!Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:18 Η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, μιας και το θυμήθηκα.
Ρυζογκοφρέτα.
Όποιος την ανακάλυψε, πρέπει να ήταν ανέραστος, δεν εξηγείται.![]()
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Βρε μηπως τρως καλαμποκογκοφρετα και δεν το ξερεις; ;p Αυτες θυμιζουν ποπ κορν!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 05 Απρ 2018, 14:24 εμενα μου θυμιζει ποπ κορν λολ.. και εχω βρει κ με γευσεις ντοματα,τυρι. καλαμποκογκοφρετα ε; αχααα αμα βρω θα δοκιμασω!
Εχω δει ρυζοκοφρετες και με επικαλυψη σοκολατας μαυρης, γαλακτος και λευκης. Βαζουν οτι μπορουν μηπως και μπορεσει καποιος να τις καταπιει! lol
- YouOnlyLiveOnce
χαχαχα ναι ωραιες και αυτες με σοκολατα!
καθολου απιθανο να τρωω τελικα καλαμποκογκοφρετα (προσωπο που ντρεπεται,αχ μου λειπουν τα εμοτικονς :( )
καθολου απιθανο να τρωω τελικα καλαμποκογκοφρετα (προσωπο που ντρεπεται,αχ μου λειπουν τα εμοτικονς :( )
- hellegennes
Λαδερό δεν σημαίνει να ξεχειλίζει το λάδι. Ούτε χρειάζεται να τσιγαρίσεις αν δεν θες και η μισή φρατζόλα δεν καταλαβαίνω πού κολλάει. Είναι σαν να λες «καλά, είναι υγιεινή τροφή 10 κιλά ψάρια στην καθισιά»;Ερμής έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:04 Δλδ να τρως λαδερό με μαγειρεμένο τσιγαρισμένο λάδι και μισή φραντζόλα ψωμουμπα σε λαδομούσκια, είναι η επιτομή της υγιεινής διατροφής.
Οι πίτσες και οι μακαρονάδες είναι η επιτομή του junk food. Στην ουσία οι Ιταλοί εφηύραν το junk food. Πριν απ' αυτούς δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα. Μετά ακολούθησαν οι Αμερικάνοι και ο υπόλοιπος πλανήτης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πρωτα απο όλα γνωρίζουμε οτι η pasta και η pizza θεωρούνται πρώτα και όχι κυρίως πιάτα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Α, αν φας και δεύτερο πιάτο από κάτι άλλο, καθίσταται υγιεινό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σόρρυ, δεν μας ενδιαφέρει η ιεροτελεστία των Ιταλών, οι γεύσεις τους μας αρέσουν, φάγαμε, χορτάσαμεΕρμής έγραψε: 05 Απρ 2018, 15:48 Πρωτα απο όλα γνωρίζουμε οτι η pasta και η pizza θεωρούνται πρώτα και όχι κυρίως πιάτα;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Ελβετός Τραπεζίτης
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:26και εμενακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:03έλα ρε εμένα μ'αρέσει!Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:18 Η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, μιας και το θυμήθηκα.
Ρυζογκοφρέτα.
Όποιος την ανακάλυψε, πρέπει να ήταν ανέραστος, δεν εξηγείται.![]()
Μια και μοναδική φορά το δοκίμασα. Γευστικώς ήταν σαν "ροκανίδι με γεύση βανίλιας".
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- hellegennes
Παρεμπιπτόντως, την ρυζογκοφρέτα υποτίθεται ότι την τρως για δίαιτα. Κάτι ρυζογκοφρέτες με ντομάτα, ρίγανη, ελιά, τυρί, σοκολάτα και τα ρέστα, έχουν πιο πολλές θερμίδες από ένα σακουλάκι πατατάκια. Δεν τρως καλύτερα πατατάκια, που είναι και πιο γευστικά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πιο πολύ φελιζόλ με γεύση αρωματισμένου φελιζόλ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απευθυνεσαι σε τυπους που τρωνε ολοι μαζι απο το ιδιο πιατο (με τα ιδια σαλια-χυσια-μικροβια).Ερμής έγραψε: 05 Απρ 2018, 15:48 Πρωτα απο όλα γνωρίζουμε οτι η pasta και η pizza θεωρούνται πρώτα και όχι κυρίως πιάτα;
Απευθυνεσαι σε τυπους που τρωνε κρεας, με μακαρονια, με ψωμι, με τουρτα σαντιγι, με πριονιδια, με οτι σκατα μπορεις να φανταστεις.
Σε αυτους τους τυπους, εσυ μιλας για πρωτο, δευτερο κ.ο.κ.
Σε θαυμαζω φιλε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Προφανώς μιλάς για μερίδες εστιατορίου και όχι με τα ελληνικά δεδομένα που όταν λέμε μακαρονάδα εννοούμε από κατσαρόλα μέχρι σκάφηΕρμής έγραψε: 05 Απρ 2018, 15:48 Πρωτα απο όλα γνωρίζουμε οτι η pasta και η pizza θεωρούνται πρώτα και όχι κυρίως πιάτα;
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση