Επίσης να τονίσω πως είναι απόλαυση να γράφει ο καθένας τη λαλακία του για τη ρεάλ, ενώ δεν έχει δει ούτε 5 αγώνες της μέσα στη σεζόν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
CHAMPIONS LEAGUE 2017/18
Re: CHAMPIONS LEAGUE 2017/18
Εντάξει ρε μάγκα, και χωρίς μέσι η μπάρτσα θα συναγωνίζονταν με τους άλλους για τετράδα στη λα λίγκα. Κανένα άλλο καλό, έχεις να μας πεις; Οι δύο μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές της εποχής μας, αυτοί που άνετα μπαινουν στο τοπ 5 όλων των εποχών, είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ βαρόμετρα για τις ομάδες τους. Εμφανές το προφανές.Φωτιά στα τόπια έγραψε: 11 Απρ 2018, 00:04Καλά. Χωρίς Ρονάλντο- Νάβας αυτή η ομάδα ήταν μέχρι τους 8.zteo έγραψε: 11 Απρ 2018, 00:02 Ξερω πολλη καλα τι εγραψα Ναμ.Μαθε να ξεχωριζεις ποιοι παικτες ειναι εργαλεια και ποιοι βαρομετρο για μια ομαδα.
Κατά τα λοιπά, αν δεν υπήρχε Κέιλορ στη Ρεάλ, θα υπήρχε Ντε Χέα. Αυτή ήταν η εναλλακτική. Οπότε άστο.
Ναμ ξεκολα φετος στην Ισπανια σε εχουν γλεντησει ολα τα ((χωριουδακια)) 7 ισοπαλιες εχεις και 5 ηττες.Οταν γραφω για Κρος και Ισκο ξερω τι γραφω.Το δεκαρι ειναι ο Ισκο που ειναι πολλη μη μου απτου και το 8 ο Κρος.Εαν εξαφανισεις αυτους τους δυο τι θα κανει ο Μοντριτς,ελαχιστα πραγματα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Rocco Siffredi
εχασε πολλους ποντους στο α μισο της σεζον η Ρεαλ
Το μόνο σίγουρο, είναι πως δεν έχεις ιδέα τι γράφεις. Είσαι παντελώς άμπαλος

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- wooded glade
Το Λιβερπουλάκι σας το έδωσα για τη ρεβάνς - πήρα το αίμα μου πίσω.
Στο άλλο (σ.σ. πονάς και φταίει ο Μανωλάς) έβλεπα πρόκριση της Μπαρτσελόνα μεν αλλά δεν είχα προτείνει τίποτα.
Στο άλλο (σ.σ. πονάς και φταίει ο Μανωλάς) έβλεπα πρόκριση της Μπαρτσελόνα μεν αλλά δεν είχα προτείνει τίποτα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τι έγινε ρε Άρχοντα; Τρελάθηκε ο πλανήτης με την κεφαλιά του ManoDellas, κι εσύ σα να ισοφάρισε η ομάδα σου την Μπενεβέντο με αυτογκόλ σε φιλικό;; Ελπίζω να είσαι καλά και τα έδωσες όλα μπροστά στην τηλεόραση (γιατί σε βλέπω κάπως πεσμένο γενικά).
Τα εχω κανει λιγο πανω μου γιατι καθε πραγματικος Romanista εχει σημαδευτει απο εκεινο το ματς «που δεν εγινε ποτε»...
Εχει γουστο να ειναι γραφτο να το ζησουμε για 2η φορα...
Να χαρείς την στιγμή!Daje έγραψε: 11 Απρ 2018, 08:16 Τα εχω κανει λιγο πανω μου γιατι καθε πραγματικος Romanista εχει σημαδευτει απο εκεινο το ματς «που δεν εγινε ποτε»...
Φιλε γυρνά το στο χάντμπολ, μπας και τα πας εκει καλυτερα.zteo έγραψε: 11 Απρ 2018, 00:15 Ναμ ξεκολα φετος στην Ισπανια σε εχουν γλεντησει ολα τα ((χωριουδακια)) 7 ισοπαλιες εχεις και 5 ηττες.Οταν γραφω για Κρος και Ισκο ξερω τι γραφω.Το δεκαρι ειναι ο Ισκο που ειναι πολλη μη μου απτου και το 8 ο Κρος.Εαν εξαφανισεις αυτους τους δυο τι θα κανει ο Μοντριτς,ελαχιστα πραγματα.
Προβλεψη για την μεθαυριανη κληρωση:
Roma - Bayern
Real - Liverpool
Roma - Bayern
Real - Liverpool
Real M. - Bayern M.
Liverpool - Roma
Liverpool - Roma
- wooded glade
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2503 Απαντήσεις