!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Last Veteran έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:09 Όσο υπάρχει έστω κι ένας που συμπαθεί αυτή τη ράτσα, αυτη η χώρα θα πηγαίνει μόνο κατά διαόλου. Α ρε Αδόλφε, α ρε Ιωσήφ, που είστε ρε γαμωτο όταν πραγματικά σας έχουμε ανάγκη.
:g094:
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

vantono έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:30
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:21
vantono έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:18 Εύγε τέκνον μου, θα σε διαβάζω πιο τακτικά!
Ετσι, να κανεις και ενα διάλειμμα απο το χειρογλύκανο, πύτε
κόψε το πολύ ταχίνι, μάλλον σε πειράζει. :roll: :102:

Τα αλλα πρωινά μου φαίνονται γυφτικα πυτε
ωραία πύτισσα η ζωή
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

σαρωμα ολοι οι ανθρωπισταδες

ανθρωπισταδες μεχρι να γινουν θυματα βεβαια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Cavaliere έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:06
Chainis έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:04Δεν την έκανες.
Από άλλο δρόμο πηγαίναμε στο πεδίο ασκήσεων κι άλλος ειναι ο βασικός Κόρινθος - Εξαμίλια.
Βισματάκι; Κορίνθιος παρουσιάζεται Κόρινθο. Τι παράξενο...
:lol:

Έτυχε ρε καρντασι, σαν ΥΕΑ πηγα εκεί, τοτε μόνο από Κόρινθο έπαιρναν για ΔΕΑ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Στην πόλη μου στον Α/Β απαγορεύεται αυστηρώς η είσοδος σε Ρομά. Κάθονται απλά κάποιες με μωρό στην είσοδο και ζητιανεύουν. Στον Σκλαβενίτη είναι πιο ελαστικοί και οι κλοπές περισσότερες. Άν μια γύφτισσα ή ένα γυφτάκι το ξέρουν το πάνε συνοδεία, και στο τέλος τσοντάρουν και λίγο αν χρειαστεί στο ταμείο. Θα πρέπει να μπούνε κάμερες(όπου δεν υπάρχουν και δεν είναι αρκετές), να προσληφθεί κάποιος να κοιτάζει όλη μέρα το μόνιτορ και βέβαια σεκιουριτάς στην είσοδο. Το κόστος προφανώς θα μετακυλιστεί στα προϊόντα.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 12:43
Spoiler
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 11:13 ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ!
Το περιστατικό πριν από λίγο, στο κατάστημα Α-Β Βασιλόπουλος στο Κιάτο.
Η ταμίας “κτυπούσε” τα είδη που ψωνίσαμε. Από την παρακείμενη είσοδο μπαίνουν στο κατάστημα 4 γυναίκες ρομά. Η ταμίας, μας παρατάει και τρέχει και εμποδίζει τις ρομά να μπουν στο κατάστημα. Μάλιστα, πιάνει μία από τη μπλούζα και την ωθεί βίαια προς τα έξω. “Να φύγετε! Απαγορεύεται η είσοδος” ωρυόταν. Ήρθαν και άλλοι υπάλληλοι που έκαναν το ίδιο. Ένας μικρός πανικός. Κάποια στιγμή, οι αθίγγανοι φεύγουν από το κατάστημα.
- Γιατί απαγορεύσατε την είσοδο στα άτομα αυτά, ρώτησα;
- Είναι γύφτοι, απαντά η ταμίας.
- Δηλαδή; τη ρώτησα.
- Κλέβουν, μου απάντησε η ταμίας.
- Και πώς το καταλάβατε; ρωτώ. Και πού ξέρετε ότι εγώ δεν κλέβω; την ξαναρωτώ.
- ααααααα.... μου “απαντά”. Να ρωτήσετε τη διεύθυνση του καταστήματος.
Σε λίγο ήρθε και η διεύθυνση. Ο κ. Νικόλαος Μπάρκας, σύμφωνα με το ταμπελάκι που είχε στο στήθος.
- Γιατί κύριε Μπάρκα η ταμίας απαγόρευσε την είσοδο στα συγκεκριμένα άτομα; τον ρωτώ.
- Επειδή κλέβουν, μου απαντά.
- Και πώς το καταλάβατε; Αν έχετε υποψίες ότι κλέβουν, να βάλετε υπαλλήλους να τους συνοδεύουν καθώς γυρνούν στους διαδρόμους. Και αν τους πιάσετε να κλέβουν, να καλέσετε την αστυνομία. Δεν έχετε δικαίωμα να τους απαγορεύσετε την είσοδο.
- Δε θα μου πείτε εσείς τί να κάνω, μου απαντά.
- Και γιατί φωνάζετε, πετάγεται και με ρωτά μία πελάτισσα του καταστήματος;
- Κυρία μου, της λέω, αντί να κάνετε παρατήρηση σε μένα, θα έπρεπε να την κάνετε στους υπευθύνους του καταστήματος, που αποφάσισαν ότι κάποιοι είναι -εξ όψεως- κλέφτες και δεν τους επιτρέπουν την είσοδο.
Και τί με κόφτει εμένα, θα μου πείτε, που οι υπάλληλοι του Βασιλόπουλου δεν επέτρεψαν στους “γύφτους” να μπουν να ψωνίσουν; Με κόφτει. Επειδή η αδικία και η αυθαιρεσία στην κοινωνία θα πρέπει να μας ενοχλεί. Ενδεχομένως υπάρχουν προβλήματα συμπεριφοράς με τους ρομά. Όμως, αυτά δε θα τα λύσει ούτε η ταμίας του Βασιλόπουλου, ούτε ο προϊστάμενος Μπάρκας. Επειδή, αν επιτρέψουμε στον κάθε Μπάρκα να αποφασίζει ποιός θα ψωνίσει και ποιός όχι, ή ποιός νομίζει ότι είναι κλέφτης και ποιός όχι, τότε κάποια μέρα θα έρθει ένας άλλος Παπαδόπουλος που θα αποφασίζει ποιός θα εξοριστεί στα ξερονήσια ή ένας άλλος Αδόλφος που θα αποφασίζει ποιός θα σταλεί στην κόλαση. Η συμπεριφορά αυτή, καταδικάζεται και τιμωρείται! Και ξεκινάμε από τα πολύ απλά! Που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Και για τα οποία, ουδείς από τις αφεντιές μας ενοχλείται, επειδή τα βρίσκει φυσιολογικά.
Θα κρίνω για τις περαιτέρω ενέργειές μου, αφού λάβω απάντηση από τη διοίκηση της εταιρίας επί του περιστατικού.

Απο αναρτηση στο facebook
Δεν δινω το ονομα η τα προσωπικα στοιχεια του ατομου που εκανε αυτη την αναρτηση
Το άτομο είναι τέρμα γκασμάς. Γνωρίζω προσωπικά άτομο που δουλεύει στο εν λόγω Βασιλόπουλος. Πρόκειται για σπείρα βουλγαρόγυφτων που έμπαινε κάθε εβδομάδα και αφού γέμιζε ένα καρότσι μέχρι επάνω κυρίως ποτά με τη βοήθεια 3 γυναικών έφευγαν ανενόχλητοι από την είσοδο. Την περασμένη Παρασκευή τους έπιασαν, πέρασαν προφανώς αυτόφωρο, βγήκαν και ξαναπήγαν να ξανακλέψουν.
Μια άλλη διασκεδαστική ιστορία από τον ίδιο Βασιλόπουλο, η γύφτισσα πήγε στα ψαρικά και όταν δεν κοιτούσε ο υπεύθυνος έχωσε στη βράκα της έναν τεράστιο σολομό. Αφού την είδε και κατγάλαβε τι έκανε, τον έβγαλε σπό τη βράκα και τον έβαλε πάλι στη θέση του.
Τις προάλλες στον σκλαβενίτη είχα πάει να πάρω μερικά σκόρδα, τυρί και μελιτζάνες, είχα το πορτοφόλι μου να φουσκώνει την τσέπη από το σορτσάκι και ξαφνικά σε απόσταση αναπνοής από πίσω μου εμφανίζεται ένας γύφτος. Πήρα γρήγορα τις μελιτζάνες μου κι έφυγα από εκεί. Έχω χιλιάδες τέτοιες ιστορίες. ελπίζω ο μητσοτάκης να καθαρίσει την κοινωνία από τα αποβράσματα και οι ενάντιες φωνές να περιοριστούν σε γραφικότητες παραπλήσιες με αυτές που διαβάζουμε εδώ.
Τύπε, έχω δει κάτι παρόμοιο με Γιαπωνέζα και χταπόδι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

πατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:26
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:11 Έχεις απόλυτο δίκαιο αν και σε είχα πάρει για αριστερό στην αρχή σε είχα αδικήσει.

Eίναι.Υπάρχουν πολλών ειδών αριστεροί όπως και δεξιοί. :D
Υ.Γ. Η κοινωνιολογική ερμηνεία της συμπεριφοράς των ανθρώπων αυτών για να απαλλαγεί κάποιος από την κατηγορία του ρατσισμού προσκρούει στο δέον γενέσθαι.Κανένα δεν ενδιαφέρει εάν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ απέκλεισαν τους ανθρώπους επειδή πίστευαν ότι κλέβουν λόγω της κοινωνικής ιστορίας τους ή επειδή έχουν κάποιο γονίδιο που τους οδηγεί στην κλοπή.Το θέμα είναι ότι τους απέκλεισαν.
Καταλαβαίνεις ότι ακόμα και οι αριστεροί δεν μπορούν να αρνιούνται εσαεί τη σκληρή πραγματικότητα.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Ειδικά στην επαρχία όπου οι εκτάσεις είναι τεράστιες και η αστυνομία έχει μικρή δύναμη οι κάτοικοι βρίσκονται στο έλεος του Θεού.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

πατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:26 Eίναι.Υπάρχουν πολλών ειδών αριστεροί όπως και δεξιοί. :D
Υ.Γ. Η κοινωνιολογική ερμηνεία της συμπεριφοράς των ανθρώπων αυτών για να απαλλαγεί κάποιος από την κατηγορία του ρατσισμού προσκρούει στο δέον γενέσθαι.Κανένα δεν ενδιαφέρει εάν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ απέκλεισαν τους ανθρώπους επειδή πίστευαν ότι κλέβουν λόγω της κοινωνικής ιστορίας τους ή επειδή έχουν κάποιο γονίδιο που τους οδηγεί στην κλοπή.Το θέμα είναι ότι τους απέκλεισαν.
η βιολογική-ρατσιστική ερμηνεία πάλι προσκρούει στο γεγονός οτι παρόμοιες πρακτικές είναι σαφώς απαγορευμένες και ιστορικά καταδικασμένες

οπότε?
Άβαταρ μέλους
dna replication

δεν αρνούμαι οτι οι επίσημες και ευρωπαϊκές πολιτικές ένταξης και ενσωμάτωσης των τελευταίων δεκαετιών κάποιες απέτυχαν κάποιες είχαν φτωχά αποτελέσματα και κάποιες είχαν σχετική επιτυχία
ενώ παράλληλα νέα προβλήματα δημιουργήθηκαν ή παλιά διογκώθηκαν.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Feindflug έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:10
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 12:43
Spoiler
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 11:13 ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ!
Η ταμίας “κτυπούσε” τα είδη που ψωνίσαμε. Από την παρακείμενη είσοδο μπαίνουν στο κατάστημα 4 γυναίκες ρομά. Η ταμίας, μας παρατάει και τρέχει και εμποδίζει τις ρομά να μπουν στο κατάστημα. Μάλιστα, πιάνει μία από τη μπλούζα και την ωθεί βίαια προς τα έξω. “Να φύγετε! Απαγορεύεται η είσοδος” ωρυόταν. Ήρθαν και άλλοι υπάλληλοι που έκαναν το ίδιο. Ένας μικρός πανικός. Κάποια στιγμή, οι αθίγγανοι φεύγουν από το κατάστημα.
- Δηλαδή; τη ρώτησα.
Σε λίγο ήρθε και η διεύθυνση. Ο κ. Νικόλαος Μπάρκας, σύμφωνα με το ταμπελάκι που είχε στο στήθος.
- Γιατί κύριε Μπάρκα η ταμίας απαγόρευσε την είσοδο στα συγκεκριμένα άτομα; τον ρωτώ.
- Και πώς το καταλάβατε; Αν έχετε υποψίες ότι κλέβουν, να βάλετε υπαλλήλους να τους συνοδεύουν καθώς γυρνούν στους διαδρόμους. Και αν τους πιάσετε να κλέβουν, να καλέσετε την αστυνομία. Δεν έχετε δικαίωμα να τους απαγορεύσετε την είσοδο.
- Κυρία μου, της λέω, αντί να κάνετε παρατήρηση σε μένα, θα έπρεπε να την κάνετε στους υπευθύνους του καταστήματος, που αποφάσισαν ότι κάποιοι είναι -εξ όψεως- κλέφτες και δεν τους επιτρέπουν την είσοδο.
Και τί με κόφτει εμένα, θα μου πείτε, που οι υπάλληλοι του Βασιλόπουλου δεν επέτρεψαν στους “γύφτους” να μπουν να ψωνίσουν; Με κόφτει. Επειδή η αδικία και η αυθαιρεσία στην κοινωνία θα πρέπει να μας ενοχλεί. Ενδεχομένως υπάρχουν προβλήματα συμπεριφοράς με τους ρομά. Όμως, αυτά δε θα τα λύσει ούτε η ταμίας του Βασιλόπουλου, ούτε ο προϊστάμενος Μπάρκας. Επειδή, αν επιτρέψουμε στον κάθε Μπάρκα να αποφασίζει ποιός θα ψωνίσει και ποιός όχι, ή ποιός νομίζει ότι είναι κλέφτης και ποιός όχι, τότε κάποια μέρα θα έρθει ένας άλλος Παπαδόπουλος που θα αποφασίζει ποιός θα εξοριστεί στα ξερονήσια ή ένας άλλος Αδόλφος που θα αποφασίζει ποιός θα σταλεί στην κόλαση. Η συμπεριφορά αυτή, καταδικάζεται και τιμωρείται! Και ξεκινάμε από τα πολύ απλά! Που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Και για τα οποία, ουδείς από τις αφεντιές μας ενοχλείται, επειδή τα βρίσκει φυσιολογικά.
Θα κρίνω για τις περαιτέρω ενέργειές μου, αφού λάβω απάντηση από τη διοίκηση της εταιρίας επί του περιστατικού.

Δεν δινω το ονομα η τα προσωπικα στοιχεια του ατομου που εκανε αυτη την αναρτηση
Το άτομο είναι τέρμα γκασμάς. Γνωρίζω προσωπικά άτομο που δουλεύει στο εν λόγω Βασιλόπουλος. Πρόκειται για σπείρα βουλγαρόγυφτων που έμπαινε κάθε εβδομάδα και αφού γέμιζε ένα καρότσι μέχρι επάνω κυρίως ποτά με τη βοήθεια 3 γυναικών έφευγαν ανενόχλητοι από την είσοδο. Την περασμένη Παρασκευή τους έπιασαν, πέρασαν προφανώς αυτόφωρο, βγήκαν και ξαναπήγαν να ξανακλέψουν.
Μια άλλη διασκεδαστική ιστορία από τον ίδιο Βασιλόπουλο, η γύφτισσα πήγε στα ψαρικά και όταν δεν κοιτούσε ο υπεύθυνος έχωσε στη βράκα της έναν τεράστιο σολομό. Αφού την είδε και κατγάλαβε τι έκανε, τον έβγαλε σπό τη βράκα και τον έβαλε πάλι στη θέση του.
Τις προάλλες στον σκλαβενίτη είχα πάει να πάρω μερικά σκόρδα, τυρί και μελιτζάνες, είχα το πορτοφόλι μου να φουσκώνει την τσέπη από το σορτσάκι και ξαφνικά σε απόσταση αναπνοής από πίσω μου εμφανίζεται ένας γύφτος. Πήρα γρήγορα τις μελιτζάνες μου κι έφυγα από εκεί. Έχω χιλιάδες τέτοιες ιστορίες. ελπίζω ο μητσοτάκης να καθαρίσει την κοινωνία από τα αποβράσματα και οι ενάντιες φωνές να περιοριστούν σε γραφικότητες παραπλήσιες με αυτές που διαβάζουμε εδώ.
Τύπε, έχω δει κάτι παρόμοιο με Γιαπωνέζα και χταπόδι.
Αποκλείεται Γιαπωνέζα να έκλεβε χταπόδι από ψαράδικο. Είναι ευγενής ράτσα οι γιαπωνέζοι. Κάποτε επισκεπτόμενος τους βοτανικούς κήπους του Βερολίνου ο μικρός τότε Χιροχίτο έσκυψε και μέσα στην παιδιάστικη αφέλειά του έκοψε μια ορχιδέα. Ο πατέρας συνετριμμένος στάθηκε μπροστά του και του είπε ορθά κοφτά ότι εξαιτίας εκείνης του της πράξης το αυτοκρατορικό σανάρα θα το έπαιρνε ο μικρότερος αδελφός του.

Ίσως ήταν μάνγκα.
Άβαταρ μέλους
dna replication

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:28 Αποκλείεται Γιαπωνέζα να έκλεβε χταπόδι από ψαράδικο. Είναι ευγενής ράτσα οι γιαπωνέζοι. Κάποτε επισκεπτόμενος τους βοτανικούς κήπους του Βερολίνου ο μικρός τότε Χιροχίτο έσκυψε και μέσα στην παιδιάστικη αφέλειά του έκοψε μια ορχιδέα. Ο πατέρας συνετριμμένος στάθηκε μπροστά του και του είπε ορθά κοφτά ότι εξαιτίας εκείνης του της πράξης το αυτοκρατορικό σανάρα θα το έπαιρνε ο μικρότερος αδελφός του.

Ίσως ήταν μάνγκα.
τα μεγαλυτερα εγκλήματα τα έκαναν αυτές οι ευγενείς ράτσες
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Κάθε ιδιώτης πρέπει να έχει το δικαίωμα να βάζει όποιον
θέλει στο χώρο του.Το σουπερμάρκετ είναι ιδιωτικός χώρος.
Όσον αφορά το ερώτημα που θα βρουν οι Τσιγγάνοι τα
προιόντα με τα οποία καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες
η απάντηση είναι ότι θα τα βρούν εκεί όπου τα βρίσκουν
τώρα.Πολλοί Τσιγγάνοι αγοράζουν προιόντα από τις αποθήκες
ή τους αγρότες και τα μεταπωλούν.Κάποια μπορεί να τα κρατούν
και για δικό τους λογαριασμό ή για να τα πωλήσουν στα άτομα της
φυλής τους.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:21
- Δηλαδή; τη ρώτησα.

και εσυ που τους υποστηριζεις εισαι γυφτος και ψυχικα ανωμαλος.
Μόλις κατήγγειλα το ποστ σου γιατί βρίζεις
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

dna replication έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:25 δεν αρνούμαι οτι οι επίσημες και ευρωπαϊκές πολιτικές ένταξης και ενσωμάτωσης των τελευταίων δεκαετιών κάποιες απέτυχαν κάποιες είχαν φτωχά αποτελέσματα και κάποιες είχαν σχετική επιτυχία
ενώ παράλληλα νέα προβλήματα δημιουργήθηκαν ή παλιά διογκώθηκαν.
Δεν ξέρω για επίσημες απόπειρες ενσωμάτωσης αλλά ένα μεγάλο ποσοστο αλβανών έχουν μετά από περίπου 3 δεκαετίες καταφέρει να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Κάτι που μετά απο εκατοντάδες χρόνια δεν κατάφεραν οι γυφτοι.
Όπως θα έλεγε και ο σαιξπήρος αγαπητέ, το σφάλμα βρίσκεται σε εμάς, όχι στα αστέρια μας. Κανένα πρόγραμμα δεν θα εντάξει τους γύφτους οπουδήποτε από τη στιγμή που δεν θέλουν οι ίδιοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”