!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι πουστιες σας εχουν κανει και τι επιπτωση ειχε στη ζωη σας;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Τι πουστιες σας εχουν κανει και τι επιπτωση ειχε στη ζωη σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2018, 14:54 Eγώ ξέρω ένα πράγμα: Καλύτερα να με λεν πούστη παρά μαλάκα, καλύτερα να κλαιν άλλοι παρά εγώ, και καλύτερα να είμαι κακός παρά λυπημένος.
είπε, καθώς έθαβε την τελευταία χαρά του κόσμου στην πίσω αυλή.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ορέστης 35 έγραψε: 12 Μάιος 2018, 14:49
Αν θες να κανεις καλο βοηθα τα παιδια της Αφρικης, τους αστεγους, τα αδεσποτα και τους αρρωστους. Στα κρυφα.
να μη ξέρει η αριστερά τι κάνει η δεξιά που λέει και το γνωστό ρητό!
σωστός Ορέστη!
:wave:
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

enaon έγραψε: 12 Μάιος 2018, 14:55 Ορέστη δεν βοηθάς, γράψε μία περίληψη με τα δυνατά σημεία, να έχουμε υλικό σοβαρό.
θέλουμε να σε βοηθήσουμε, να σου μεταφέρουμε ψυχική ηρεμία.
Υποψιαζομαι οτι εισαι απο τους ορφανους του Φιν. :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Ορέστης 35 έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:04 Υποψιαζομαι οτι εισαι απο τους ορφανους του Φιν. :lol:
δεν είναι ορφανά, προφανώς.
name
Phorum.gr user: name

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από name »

Πριν απο καποια χρονια, χωρισε ενας γνωστος μου. Οταν τον ειδα ηταν ενα μαυρο χαλι, οχι για την γυναικα του ειπε αλλα για τον γιο του που εμεινε εκει και τον "ετρωγε" ζωντανο η πρωην συζυγος. Αυτος αφραγκος, αστεγος χωρις ελπιδα

Προσφερθηκα και του παραχωρησα ενα αδειο σπιτι που ειχα για κανα διμηνο μεχρι να ορθοποδησει και να δει και τι θα κανει με το παιδι.

Αποτελεσμα

Εμεινε 13 μηνες, δεν πληρωσε ουτε εναν λογαριασμο, του πληρωσα και το διαζυγιο καθως και τα εξοδα να βρει ενα δικο του σπιτι γιατι αλλιως δεν ξεκουμπιζοταν με τιποτα.

Τελικα εφυγε, ειχε βρει και μια γκομενα στο ιδιο στυλ και δεν τον ξαναειδα απο τοτε. Φυσικα δεν ειδα και το διχιλιαρο που του εδωσα για να τον ξεφορτωθω. Με τον γιο του δεν ασχοληθηκε σοβαρα καθ ολο αυτο το διαστημα.
Άβαταρ μέλους
enaon

μεγάλη πουστιά σου έκανε, οδήγησες την επιλογή που έκανες εκεί που πήγαινε, έπρεπε να σου πει να το σκεφτείς λίγο.
Μετά, τι επίπτωση είχε όμως σε εσένα, που κατέληξες, δεν είπες, αυτό θέλουμε να σε βοηθήσουμε να ξεπεράσεις κυρίως,

εκτός αν έχει σέξ που να λέμε και λεπτομέρειές, έχουν σημασία.
name

enaon έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:31 μεγάλη πουστιά σου έκανε, οδήγησες την επιλογή που έκανες εκεί που πήγαινε, έπρεπε να σου πει να το σκεφτείς λίγο.
Μετά, τι επίπτωση είχε όμως σε εσένα, που κατέληξες, δεν είπες, αυτό θέλουμε να σε βοηθήσουμε να ξεπεράσεις κυρίως,

εκτός αν έχει σέξ που να λέμε και λεπτομέρειές, έχουν σημασία.
Ναι ρε φιλε το ξερω οτι εφταιγα εγω

Βασικα η κυρια επιπτωση που ειχε στην ζωη μου ειναι οτι το σκεφτομαι ακομα και βγαζω αφρους.

Επισης εχω κανει γενικευση και οταν πια καποιος μου ζηταει βοηθεια τον γραφω στα @@, ενω δεν ημουν ετσι πριν
Άβαταρ μέλους
enaon

name έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:34 Ναι ρε φιλε το ξερω οτι εφταιγα εγω

Βασικα η κυρια επιπτωση που ειχε στην ζωη μου ειναι οτι το σκεφτομαι ακομα και βγαζω αφρους.

Επισης εχω κανει γενικευση και οταν πια καποιος μου ζηταει βοηθεια τον γραφω στα @@, ενω δεν ημουν ετσι πριν
το βλέπεις μονόπλευρα. Τι θα έκανες με τα 2 αυτά χιλ; Πόσες αμαρτίες γλύτωσες, πόσες αδικίες δεν έκανες; Αν δεν σου έπινε το αίμα ένας με το μπουρί, μπορεί να ήταν 5 με το καλαμάκι, γιατί θα ήταν καλύτερα; Άσε που σκέφτηκες τόσο καιρό, σπάνια το παθαίνουμε όπως ξέρεις. Γενικά, κερδισμένος, να το ξανακάνεις.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

name έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:24 Πριν απο καποια χρονια, χωρισε ενας γνωστος μου. Οταν τον ειδα ηταν ενα μαυρο χαλι, οχι για την γυναικα του ειπε αλλα για τον γιο του που εμεινε εκει και τον "ετρωγε" ζωντανο η πρωην συζυγος. Αυτος αφραγκος, αστεγος χωρις ελπιδα

Προσφερθηκα και του παραχωρησα ενα αδειο σπιτι που ειχα για κανα διμηνο μεχρι να ορθοποδησει και να δει και τι θα κανει με το παιδι.

Αποτελεσμα

Εμεινε 13 μηνες, δεν πληρωσε ουτε εναν λογαριασμο, του πληρωσα και το διαζυγιο καθως και τα εξοδα να βρει ενα δικο του σπιτι γιατι αλλιως δεν ξεκουμπιζοταν με τιποτα.

Τελικα εφυγε, ειχε βρει και μια γκομενα στο ιδιο στυλ και δεν τον ξαναειδα απο τοτε. Φυσικα δεν ειδα και το διχιλιαρο που του εδωσα για να τον ξεφορτωθω. Με τον γιο του δεν ασχοληθηκε σοβαρα καθ ολο αυτο το διαστημα.
Είχε δίκιο η γυναίκα που τον χόρισε. :D
name

enaon έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:40

το βλέπεις μονόπλευρα. Τι θα έκανες με τα 2 αυτά χιλ; Πόσες αμαρτίες γλύτωσες, πόσες αδικίες δεν έκανες; Αν δεν σου έπινε το αίμα ένας με το μπουρί, μπορεί να ήταν 5 με το καλαμάκι, γιατί θα ήταν καλύτερα; Άσε που σκέφτηκες τόσο καιρό, σπάνια το παθαίνουμε όπως ξέρεις. Γενικά, κερδισμένος, να το ξανακάνεις.
:lol:

Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν νομιζω να το ξανακανω

Προτιμω τα λεφτα να τα εχω στην τσεπη και να σκεφτομαι αμαρτιες και αδικιες εκ του ασφαλους.
Μηχανικός έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:43
Είχε δίκιο η γυναίκα που τον χόρισε. :D
πραγματι

Για να τον παντρευτει ομως για 14 χρονια δεν θα ηταν και τοσο διαφορετικη απ αυτον
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

name έγραψε: 12 Μάιος 2018, 15:34

Ναι ρε φιλε το ξερω οτι εφταιγα εγω

αυτό που λές!
σε γενικές γραμμές και μένα μου τη δίνει αυτό..
και δεν είναι εύκολο να το βγάλεις από το μυαλό σου το γεγονός.
κατι θα συμβεί και το μυαλό αμέσως γυρνάει σε κάτι τέτοια περιστατικά και σου γαμάει τη διάθεση.
''μα καλά πως πιάστηκα μαλάκας;''

ουφ!
είσαι καλόψυχος κι ας μην θες να το παραδεχτείς μη τυχόν και πάθεις ναρκισσιστική επιρροή !
Άβαταρ μέλους
enaon

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 12 Μάιος 2018, 16:26 ''μα καλά πως πιάστηκα μαλάκας;''

κάποια στιγμή, με τον καιρό, η απάντηση έρχεται μόνη της.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Ακόμα θυμάμαι τον Μανώλη τον σγουρό. Ήθελε να αγοράσει την χιονατη αλλα ακόμα χρωστούσε τα παλια. Ίσως ήξερε τα κονε μου με τον γκιοργκι γιαυτο ζήτησε να τον φτιάξω χαρτονομίσματα. Όμως ο γκιοργκι ήταν στην στενή, όσο μαστορας κι αν ηταν στην παραχαραξη υπήρχε ο κίνδυνος να τον τσακωσουν. Και τον τσακωσαν. Αφού λοιπον ο γκιοργκι την πάτησε δε θα το ρίσκαρα εγώ.

Σκεφτηκα το άλλο, να πληρωνα το χρέος του και να κάναμε δουλειες μαζί. και ετσι έγινε. Μικρόποσοτητες και μικροποσα στην αρχή, βραχακι το βραχακι που λενε αλλα γινόμασταν και στη συνέχεια το εσμπρωχνε βγαζοντας καλές αναλογίες. Χωρίς να το καταλαβουμε ανεβαιναν οι ποσότητες και τα φραγκα. Βεβαια ο σγουρός γταν τελειωμένος, το δικό του το μερτικό αντί να το σμπρωξει το επινε, εκεί φοβηθηκα μη με την κάνει την λαδια αλλα ήθελε χρηματοδότη γιαυτο πάντα με ξοφλουσε.

Όλα καλά μέχρι που στην τελευταία ντιλια με δαγκωσε, ψώνισε το πράγμα με τα λεφτά μου και έγινε λούης. Εξαφανίστηκε για κάνα δίμηνο ώσπου έμαθα ότι κυκλοφόρησε στου σουλη. Κινησα για του σουλη χωρίς να ξερω αν θα γλυτωνε. Στο δρόμο χτυπάει το τηλέφωνο, ήταν η Σουζάνα, η μάνα του. Με είπε να πάω να την συναντήσω. Πήγα και με είπε πως ειχεμαθει τι έγινε, με ζήτησε να τον συγχωρέσω και θα με καλυπτε αυτή. Εξαλλου ειχαν λεφτα, ο άντρας της ήταν εισοδηματιας ίσως και οι ίδιοι φταίνε που έγινε τσογλανος ο σγουρός. Τη λυπήθηκα, και χάρη της παλιάς μας φιλιας της υποσχέθηκα ότι δε θα τον πειράξω, ούτε φυσικά πήρα φραγκο.
Αυτή ήταν η πουστια του Μανωλη του σγουρου.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
enaon

ωραίο παράδειγμα. Αν ζεις μία καλή ζωή, αν προσφέρεις και συμμετέχεις στην κοινωνία, συγχωρείς τα σφάλματα των άλλων πιο εύκολα, είσαι ένας χρήσιμος άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Την μεγαλύτερη πουστιά την έκανε ο Σύριαζα, που το 62% ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ. :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”