Γιατί και εγώ ένα λάθος της φύσης είμαι, κάτι ξέρει αυτή που δεν έχω αναπαραχθεί.. κάθισα και σκέφτηκα γιατί μου είπες ότι είμαι ίδιος. Δεν ξέρω ίσως, μπορεί... Ένα να ξέρεις όμως, τίποτα δεν ειπώθηκε με δόλο, μιλούσα γενικά χωρίς να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου κάποιες καταστάσεις που προφανώς θα έπρεπε να θυμάμαι.Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:26Ναι γιαί όμως; Επειδή θεωρείς ότι πρέπει να ξεχωρίσεις κι ότι αυτό εαι σώνει και καλά σωστό; Ρε συ, να αναρωτιέσαι πάντα κατά πόσο είναι έγκυρο κάτι επειδή την είδες και μόνο. Ενσυναίσθηση. Να εδώ σου λέω ότι όλες αυτές οι φράσεις ήταν αναγκαίες και μας ικανοποίησαν πολύ καλύτερα από οτιδήποτε άλλο εναλλακτικό ή κάτι που ο άλλος το θεωρούσε σπουδαίο και σωστό επειδή είχε το χαρακτήρα του γνήσιου και ιδιαίτερου, προσωπικού κλπ. Σου το λέω ότι συνέβη, γιατί δεν το λαμβάνεις υπόψιν σου;Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:03 Γενικά εγώ αυτό που θέλω να εκφράσω, θα το εκφράσω με διάφορους τρόπους σε έναν κοντινό μου άνθρωπο και όχι με φράσεις κλισέ, αυτές τις έχω για τους απλά γνωστούς.
Τες πα, μη νομίζεις ότι γίνεται κάτι το ιδιαίτερο... σε φίλο που έχασε το παιδί του και μάλιστα σε μεγάλη ηλικία, δεν μπόρεσα να πω τίποτα, ούτε συλλυπητήρια, μια αγκαλιά τον έκανα.