Και τώρα αυτή την πασπίτισα τσιμπουκλού την βράβευσε η υπουργός παιδείας.
ΜΑ ΠΟΣΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΧΙΑ
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
H αυγουλα παντως ( και το lifo ) μεχρι και το 2017 -2018 διακεκριμένη επιστήμονα της νασα την ανεβαζαν και την κατέβαζαν οποτε ζαιοι προσοχη το καλσον γιατι σκιζεται ευκολα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 17 Σεπ 2019, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
επειδη ειστε και λιγο βλητα:
οι εφημεριδες σε ενα μεγαλο ποσοστο αντιγραφουν δελτια τυπου. αυτο τους εστειλαν στην αυγη, αυτο εγραψαν.
ετσι αυτοπαρουσιαστηκε η άλλη. τι θα κανει ο δημοσιογραφος? τον σερλοκ χολμσ?
εγραψε μια μαλκια ο καραγκιοζακος ο αδωνης, αναπαραγουν οι ανθυπομουτσοι πιρογας του φορουμ.
Υδράργυρος έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:51
Εχω αρχισει και συμπαθω την αντωνιαδου. Ψιλολαμογιο που εκμεταλλευεται το εισαι οτι δηλωσεις και τη μαλακια του συστηματος
Γι'αυτό τη συμπάθησες ή επειδή έμαθες ότι είναι πιο βαμμένη πασοκα κι απο'σενα;
Υδράργυρος έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:51
Εχω αρχισει και συμπαθω την αντωνιαδου. Ψιλολαμογιο που εκμεταλλευεται το εισαι οτι δηλωσεις και τη μαλακια του συστηματος
Γι'αυτό τη συμπάθησες ή επειδή έμαθες ότι είναι πιο βαμμένη πασοκα κι απο'σενα;
Το λαμογιο δεν εχει κομμα. Παει οπου βολευει τη λαμογια του. Το 2008 ηταν σε ανοδο το πασοκ για αυτο ουιταρε πασοκ. Τωρα εκανε κονε με τη νδ. Εγω ειμαι μπουφος, και ενα εκατομμυριο να μου δινες δεν πηγαινα στη νδ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Και εγω λογω του sf εφυγα. Οχι μονο αλλα δε παλευοταν. Ο τυπος ειναι ο κιθαριστας μπογδανος.
Εσενα χαιρομουν να σε διαβαζω και μ'αρεσαν και τα τραγουδια σου
Ο τύπος είχε προβλήματα. Σε κάποια φάση μου έστελνε μηνύματα τύπου "θα σε βρω κομμούνι μουνόπανο να σε γαμήσω" κι εγώ του έδινα διευθύνσεις ψυχιατρείων.
Χαχα. Γραφει ακομα εκει?
Πριν από κανα χρόνο που ανέβασα ένα βίντεο νομίζω κάπου τον πήρε το μάτι μου. Όπως και να χει στα τελευταία περιορίστηκαν οι συζητήσεις γενικού/πολιτικού ενδιαφέροντος και μείνανε να μιλάνε για μαγνήτες και για το αν ήταν καλύτεροι οι beatles από τους stones. Ο μόνος από αυτούς που συνεχίΖω να κρατάω επαφή είναι ο samy paraga.