Θα 'λεγε κανείς ότι ειδικά εσύ θα ήσουν πανευτυχής με τις Barbie. Καμία δυνατότητα για προγαμιαίες σχέσεις χωρίς γεννητικά όργανα.Parrot έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:54 Κοιτάχτε εδώ ψυχοπαθολογική προσωπικότητα!!!
Όνειρο της να γίνει μπάρμπυ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε, κοίτα κάτι άτομα που πάνε και βγάζουνε πανεπιστήμια ρε...![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην Ελλαδα είσαι ό,τι δηλώσεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Στην Ελλαδα είσαι ό,τι δηλώσεις.
Μαν πήγαινε και εσύ στη NASA να πάρεις κάνα βραβείο, βάλε στο CV πόσα posts έχεις στο phorum και έτοιμος για Σουηδία μετά.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:30 Ρε σεις. Τρώγεστε επειδή είναι μουνάρα έτσι;
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... oser=false
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 16 Σεπ 2019, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
τι ακριβώς βραβεύεται μπορείς να μου πεις? έχει 3 δημοσιευμένες εργασίες όλες και όλες, 2 σε συνέδρια (ευκολάκι αν και το συνέδριο που έχει τις δικές της είναι όντως καλό συνέδριο) και 1 σε περιοδικό (απείρως δυσκολότερο). Πρώτη δημοσείευση πριν 8 χρόνια τελευταία πριν 4 ποιο είναι το οποιοδήποτε impact της έρευνάς της, δεν χρειάζεται να είναι παντού αρκεί σε έναν τομέα π.χ. κοινωνικό, οικονομικό, ακαδημαικό, προσατσίας περιβάλλοντος/φύσης, ανθρώπινο/εκπαίδευσης νέων κλπ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:30 Ρε σεις. Τρώγεστε επειδή είναι μουνάρα έτσι;
Μουνάρα είναι, ερευνήτρια δεν είναι. Μην ζαιίζεις
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δεν ξέρω φωτοσόπ δυστυχώς να πάω και 'γω για δουλειά στη νασαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:00Θα 'λεγε κανείς ότι ειδικά εσύ θα ήσουν πανευτυχής με τις Barbie. Καμία δυνατότητα για προγαμιαίες σχέσεις χωρίς γεννητικά όργανα.Parrot έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:54 Κοιτάχτε εδώ ψυχοπαθολογική προσωπικότητα!!!
Όνειρο της να γίνει μπάρμπυ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε, κοίτα κάτι άτομα που πάνε και βγάζουνε πανεπιστήμια ρε...![]()
![]()
![]()
![]()
Ας του βρούμε το τηλέφωνο μπας και ξεκαυλώσει να ηρεμήσουμε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ θα σου πω τι βραβεύεται; Τράβα ρώτα τη ΝΑΣΑ που την βράβευσε. Στο σάμερ καμπ. Μετά το σπρινγκ μπρέικ. Που πίνανε μπυρόνια από το μάρκετ του ελιγενη.Lord Brum έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:02τι ακριβώς βραβεύεται μπορείς να μου πεις? έχει 3 δημοσιευμένες εργασίες όλες και όλες, 2 σε συνέδρια (ευκολάκι αν και το συνέδριο που έχει τις δικές της είναι όντως καλό συνέδριο) και 1 σε περιοδικό (απείρως δυσκολότερο). Πρώτη δημοσείευση πριν 8 χρόνια τελευταία πριν 4 ποιο είναι το οποιοδήποτε impact της έρευνάς της, δεν χρειάζεται να είναι παντού αρκεί σε έναν τομέα π.χ. κοινωνικό, οικονομικό, ακαδημαικό, προσατσίας περιβάλλοντος/φύσης, ανθρώπινο/εκπαίδευσης νέων κλπ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:30 Ρε σεις. Τρώγεστε επειδή είναι μουνάρα έτσι;
Και τι θα πει έχει 3 δημοσιευμένες εργασίες; Μικρή είναι ακόμη. Δεν της έδωσαν το Νόμπελ. Ένα συμβολικό βραβείο για ότι πέτυχε το κορίτσι που σε τόσο μικρή ηλικία ασχολείται με τόσα πολλά. Κι αντί να βγούμε να πούμε ένα μπράβο στο κορίτσι που είναι και μούναρος και έχει μπει το όνομά της σε 4-5 περιοδικά και σε λίστες ψάχνουμε να βρούμε την τριχωτή ελιά πίσω απ' το αυτί.
αυτό δουλεύει και με κανονικούς ερευνητές μόνο που πρέπει να έχουν και ένα ελάχιστο έργο να επιδείξουν ή εστω το όνομα τους σε έργο άλλων. Οι δημόσιες σχέσεις είναι το παν και στον ακαδημαικό χώρο. Με κάποιες εξαιρέσεις όπου όντως η διαφορά αξίας είναι μεγάλη,ο δικτυωμένος και με προσβάσεις και exposure θα ανέλθει ταχύτερα από τον ικανό, αρκεί να βρει θύματα να του βγάζουν τη δουλειά.Τα παραδείγματα αμέτρηταfoscilis έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:48 Μιλάμε δεν έχει αφήσει δημοσιοσχεσιτικη μαλακια να πέσει κάτω και όντως δουλευει.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:15
Εγώ θα σου πω τι βραβεύεται; Τράβα ρώτα τη ΝΑΣΑ που την βράβευσε. Στο σάμερ καμπ. Μετά το σπρινγκ μπρέικ. Που πίνανε μπυρόνια από το μάρκετ του ελιγενη.
Και τι θα πει έχει 3 δημοσιευμένες εργασίες; Μικρή είναι ακόμη. Δεν της έδωσαν το Νόμπελ. Ένα συμβολικό βραβείο για ότι πέτυχε το κορίτσι που σε τόσο μικρή ηλικία ασχολείται με τόσα πολλά. Κι αντί να βγούμε να πούμε ένα μπράβο στο κορίτσι που είναι και μούναρος και έχει μπει το όνομά της σε 4-5 περιοδικά και σε λίστες ψάχνουμε να βρούμε την τριχωτή ελιά πίσω απ' το αυτί.
https://www.facebook.com/pbagos/posts/10156964653358541
Επίσης, τι μικρή ρε μαλάκα, υπάρχει κόσμος που έχει κάνει 2 δημοσιεύσεις πριν κάν το master και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους γιατί apparently πρέπει να είσαι μπάρμπι-διαστημοεξερευνήτρια και να βγεις στην Τατιάνα, για να ασχοληθεί ο Πορφύριος μαζί σου.
τι μικρή είναι? 31χρονών μεγαλοκοπέλα και δεν έχει ακόμα διδακτορικό και με 3 εργασίες? Ο μέσος υποψήφιος διδάκτορας έχει καλύτερο cv στα 25-26 του. Kαι αυτηνής το cv είναι καλό για κάποιον που είναι 25-26 ετών, αλλά 5 χρόνια μετά δεν έχει κάνει τίποτα. Σαν να λέμε ταλεντάρα ο ταδε στο παιδικό του ολυμπιακού και στα 17 να παίζει την ίδια μπάλα με αυτήν που έπαιζε στα 12. Από την επιβράβευση της αριστείας καταντήσαμε στην κυριαρχία της μετριότητας, αρκεί να είναι μουνάρα και να βγαίνει στην τατιαναΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:15Εγώ θα σου πω τι βραβεύεται; Τράβα ρώτα τη ΝΑΣΑ που την βράβευσε. Στο σάμερ καμπ. Μετά το σπρινγκ μπρέικ. Που πίνανε μπυρόνια από το μάρκετ του ελιγενη.Lord Brum έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:02τι ακριβώς βραβεύεται μπορείς να μου πεις? έχει 3 δημοσιευμένες εργασίες όλες και όλες, 2 σε συνέδρια (ευκολάκι αν και το συνέδριο που έχει τις δικές της είναι όντως καλό συνέδριο) και 1 σε περιοδικό (απείρως δυσκολότερο). Πρώτη δημοσείευση πριν 8 χρόνια τελευταία πριν 4 ποιο είναι το οποιοδήποτε impact της έρευνάς της, δεν χρειάζεται να είναι παντού αρκεί σε έναν τομέα π.χ. κοινωνικό, οικονομικό, ακαδημαικό, προσατσίας περιβάλλοντος/φύσης, ανθρώπινο/εκπαίδευσης νέων κλπ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:30 Ρε σεις. Τρώγεστε επειδή είναι μουνάρα έτσι;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Καλά και μετρημένα τα λέει ο καθηγητής. Τι; Δεν είπε ψέματα πουθενά το κορίτσι. Έγινε εξώφυλλο. Τι να κάνουμε τώρα;klg έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:20Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:15
Εγώ θα σου πω τι βραβεύεται; Τράβα ρώτα τη ΝΑΣΑ που την βράβευσε. Στο σάμερ καμπ. Μετά το σπρινγκ μπρέικ. Που πίνανε μπυρόνια από το μάρκετ του ελιγενη.
https://www.facebook.com/pbagos/posts/10156964653358541
Επίσης, τι μικρή ρε μαλάκα, υπάρχει κόσμος που έχει κάνει 2 δημοσιεύσεις πριν κάν το master και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους γιατί apparently πρέπει να είσαι μπάρμπι-διαστημοεξερευνήτρια και να βγεις στην Τατιάνα, για να ασχοληθεί ο Πορφύριος μαζί σου.
Φοιτητικός τουρισμός είναι αυτός.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Σεπ 2019, 20:15
Και τι θα πει έχει 3 δημοσιευμένες εργασίες; Μικρή είναι ακόμη. Δεν της έδωσαν το Νόμπελ. Ένα συμβολικό βραβείο για ότι πέτυχε το κορίτσι που σε τόσο μικρή ηλικία ασχολείται με τόσα πολλά.
Άλλες πάνε στην ELSA και κάνουν ντημπέητ με αμερικανούς φοιτητές όπου κερδάνε γιατί "αποδεικνύουν" οτι ξερωγω το 13th amendment είναι μαλακία.
Μετά παντρεύονται.
- hellegennes
Επειδή κανείς δεν έκανε το απλό, να ρωτήσει την NASA αν δούλεψε ποτέ εκεί η Αντωνιάδου, το έκανα εγώ. Τους ρώτησα για τα δημοσιεύματα και για το αν δούλεψε ποτέ εκεί. Μου απάντησαν το εξής:
Η ίδια λέει ότι έχει δουλέψει εκεί για αρκετούς μήνες. Έτσι, for the lolz, θα ρωτήσω και στα κεντρικά, μήπως ξέρουν τίποτα παραπάνω.
Dear Dimitris,
Thank you for your inquiry.
There currently is not an Eleni Antoniadou working at NASA Ames. You could contact NASA HQ and ask them at :
https://www.nasa.gov/content/submit-a-question-for-nasa
or contact the NSSC at:
https://www.nssc.nasa.gov/contactus
Ames Public Inquiries
Η ίδια λέει ότι έχει δουλέψει εκεί για αρκετούς μήνες. Έτσι, for the lolz, θα ρωτήσω και στα κεντρικά, μήπως ξέρουν τίποτα παραπάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ρε μαλάκα μια που είσαι εκεί ρώτα αν το moonlanding ήταν στημένο κι αν το σκηνοθέτησε ο Κιούμπρικ.
- hellegennes
Γιατί να ρωτήσω τέτοιες μαλακίες; Επειδή έχεις κολλήσει ότι η κοπέλα έχει κάνει κάτι σημαντικό, παρά τα όσα έχουν παρατεθεί που δείχνουν ότι δεν έχει ακόμα παρουσιάσει κανένα έργο και δεν ξεχωρίζει από χιλιάδες αριστούχους Έλληνες φοιτητές (με την διαφορά ότι αυτή έχει πατήσει τα 30 και ακόμη δεν έχει κάνει τίποτα);
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο Hellegennes πρεπει να εχει φαει χοντρο κολλημα με την γκομενα αλλα ξερει οτι ποτε δεν θα του καθονταν, οποτε τωρα του βγαινει ο κακος του εαυτος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις