FixedΧαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:10- Σ' ενδιαφέρει αν είμαι εξαναγκασμένη να το κάνω ή αν το κάνω με τη θέλησή μου;
- Μα βέβαια.
- ΟΚ βάλτον τώρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να απαγορευτεί η πορνεία;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Να απαγορευτεί η πορνεία;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κοίταξε
εκτός από βλάκες, περισσότερο αγάμητοι γύρω μας είναι
εκείνοι που βαθμολογούν τις γυναίκες, καθώς και τα βυζιά τους
και τα μουνάκια τους, και στο μυαλό τους οι άνθρωποι χωρίζονται
σε κατηγορίες σύμφωνα με χρηματιστηριακούς όρους
δε ξέρω αν υπάρχει ελπίδα για σένα φίλε μου
ερωτεύσου
[/quote]
Θα λες για κείνους που δεν πάνε μπουρδέλο γιατί το μπουρδέλο είναι για μαλάκεςνύχτα έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:10
κοίταξε
Θα γαμήσει έτσι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Naida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 15:38 Η απαγόρευση της πορνείας (που όντως πρέπει να υπάρξει) θα είχε ενδιαφέρον να έρθει σε συνδυασμό με απαγόρευση των προγαμιαίων σχέσεων και της μοιχείας![]()
Της πόρνης θα γίνει!
Πριν το γάμο και λίγο μετά που οι σύζυγοι θα έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλο η μαλακία θα πάει σύννεφο!
Οι συνδρομές στα τσοντάδικα θα πάνε 1000% επάνω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δε μ αρεσει αυτο το ποστ. 2/10νύχτα έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:10κοίταξε
δε ξέρω αν υπάρχει ελπίδα για σένα φίλε μου
ερωτεύσου
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Ορέστης 35
Εννοειται οχι. Επισης οι γυναικες δεν δικαιουνται να εχουν γνωμη για το συγκεκριμενο θεμα.
όχι, μα αν ερωτευτεί τη γάμησε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Μακράν το καλύτερο ποστ του νήματος
Οταν θα βαριέται ο ένας τον άλλο θα επιβάλλεται τρίμηνη αποχή από όλα. Α και παράλληλα με υποχρεωτική παρακολούθηση αισθησιακών βίδεο 3 την εβδομάδα και για τους δυοChainis έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:14Naida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 15:38 Η απαγόρευση της πορνείας (που όντως πρέπει να υπάρξει) θα είχε ενδιαφέρον να έρθει σε συνδυασμό με απαγόρευση των προγαμιαίων σχέσεων και της μοιχείας![]()
![]()
![]()
Της πόρνης θα γίνει!
Πριν το γάμο και λίγο μετά που οι σύζυγοι θα έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλο η μαλακία θα πάει σύννεφο!
Οι συνδρομές στα τσοντάδικα θα πάνε 1000% επάνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το έβαλα για τον Σατανικό στο άλλο. Δεν ακούστηκε πολύ και δεν θέλω να το στερήσω από το πλήθος.
Αναφέρεται στον μέσο κοινό νου (Μόνο για για ανθρώπους με υψηλό γούστο)
https://ia801500.us.archive.org/2/items ... anikos.mp3
Αναφέρεται στον μέσο κοινό νου (Μόνο για για ανθρώπους με υψηλό γούστο)
https://ia801500.us.archive.org/2/items ... anikos.mp3
Δώσε μου την πατρική περιουσία σου που αναλογεί σε εσένα και τα λεφτά που χάλασαν οι δικοί σου για τις σπουδές σου και σου δίνω την θέση. Βασικά το ίδιο έλεγα και από δεκαετίας.
Δεν λέω επίσης να έχεις άλλα πέντε αδέρφια ή να είσαι τέκνο πολυτέκνων, γιατί αυτή είναι η αντιστοιχία.
Τώρα αν δεν έχεις περιουσία ή δεν χάλασαν οι γονείς σου τίποτα για εσένα, δεν ξέρω.
Αιτήσεις έχω κάνει και στο εξωτερικό, διορίσθηκα και με το ΑΣΕΠ, έχω δουλέψει και αλλού.
Αν εσύ γουστάρεις να με κάνεις καθαρίστρια τώρα που έπαθα και καρκίνο πρόβλημά σου. Επίσης είναι χλωμό αν θα είχα μαθητές σε περίπτωση που άνοιγα φροντιστήριο στην περιοχή μου, γιατί κάτι συμβαίνει (συκοφαντία και λοιδορία για άγνωστους σε μένα λόγους).
Σε όλο το διάστημα επίσης των 21 χρόνων δεν έχω μαζέψει ούτε 20.000 ευρώ για να πω ότι φεύγω και θα σταθώ έναν χρόνο στο εξωτερικό. Όχι γιατί χαλούσα λεφτά, αλλά γιατί ο δικός μου μισθός ήταν και είναι μικρός και είχα πάντα ενοίκιο. Σε αντίθεση με αυτά που βιώνω καθημερινά στον οργανισμό όπου μια μεγάλη φάρα είναι σε ευημερία.
- wooded glade
Σκέψου όμως να μην υπήρχαν τάνες.
Θα κάναμε πράγματα όπως να πηγαίνουμε να βλέπουμε συναυλίες Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέϊρα, Σαρμπέλ.
Ιησούς Χριστός νικάει.
Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι τα κουμούνια είναι υπέρ της απαγόρευσης.
Θα κάναμε πράγματα όπως να πηγαίνουμε να βλέπουμε συναυλίες Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέϊρα, Σαρμπέλ.
Ιησούς Χριστός νικάει.
Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι τα κουμούνια είναι υπέρ της απαγόρευσης.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Παίζει σαν παράμετρος και ο πονοκέφαλος.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:18Οταν θα βαριέται ο ένας τον άλλο θα επιβάλλεται τρίμηνη αποχή από όλα. Α και παράλληλα με υποχρεωτική παρακολούθηση αισθησιακών βίδεο 3 την εβδομάδα και για τους δυοChainis έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:14Naida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 15:38 Η απαγόρευση της πορνείας (που όντως πρέπει να υπάρξει) θα είχε ενδιαφέρον να έρθει σε συνδυασμό με απαγόρευση των προγαμιαίων σχέσεων και της μοιχείας![]()
![]()
![]()
Της πόρνης θα γίνει!
Οι συνδρομές στα τσοντάδικα θα πάνε 1000% επάνω.![]()
Και γνωστή εβδομάδα που για κάποιες μπορει να φτάνει και τις δυο.
Και η πανσέληνος επισης.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Περαστικά όλα βρε. Όλα μια χαρά θα πάνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση